ya sildirsin ya ona gitsin. ben bunu kabul edemem ğzgünüm kısa ve net.. eee bitti gitti ama dövme olduğu için orada kaldıı. banane ya hiç yaptırmayacaktı ya da ayrılmayacaktı.
O kızla evlenmem başkasının adını dövme yaptıran kişi ya o kişiye çok aşıktır ya da aptallık yapıp yaptırdığını düşünüyorsur. Her iki durumda evlenmemek için geöerli sebep. Öylesine sevgiliyse sorun değil tabi
Abi bütün yorumlar ne kadar şekilci. Artık benimleyse ne önemi var dövmenin? Zehri vereyim o zaman. Dövmesi yok ama hala aklında ve kalbindeyse? Nerden bileceksin? Paranoyak olmayın kafayı yersiniz.
Olurum sildirmesini isterim ya da eklemeler yapıp başka bişiye çevirsinler dövmeyi.. Gerçi çevirse nolcak her baktığında o dövmeli kısma o kız gelir aklına
Cogghhh basit. Bende ayni yere dovme yaptircam, birlikte gidelim hemde ikimizin dovmesi olur der bustunu kapattiririm.. ya da sallamam, o harfe bakip noldu kocummm, pabucun nerde diye kendi kendime artistik yaparim.
Yok yok yoook sorun falan cıkarmam, isterse kocaman harflerlee baştan aşağıya ismi olsun Heryerinde dicem aama inanmayın, ne baş harfi nede onun bas harfi ile başlayacan cümle bile Kuramazz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açıkçası öyle bir kızla uzun süreli bir ilişki içine gireceğimi zannetmiyorum. Sonu ne olacağı belli olmayan bir ilişkide sevgilisinin baş harfini vücuduna kazıyan herhangi bir insan benim gözümde düşük zekalıdır. Kıskanmayı falan geçtim zaten
Yani bizim görmediğimiz bir yerlerinde vardır zaten erkekler ilk kalbe sonra bedenine kasır duygularını onda aşk değildir sevdadır eğer istemeyerek zoraki bir ayrılık varsada diğer kadınlardan intikam alarak yaşarlar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ay salak sonra sildirmek için ugrasicak birde derim. ( dövme pişmanliktir, artik anlayin şunu)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Rahatsız olmam. İsterse göğüs arasına da yaptıtabilir