Kıskanç biri olduğum için tabikide tavır yapardım, hayatından geçmiş gitmiş bir insanın ismini hala tutması benim sinirlerimi zıplatır. Eğer benimle devam edicekse ve beni iyi tanıyosa ben demeden onu yok etmeli.
İnsanlar kendi tercihleri doğrultusunda iyi geçer yani nasıl bir hayat seçtikleri kendilerine bağlıdır Eğer dövme olarak eski sevgilisinin ismi varsa ve bu dövme çıkmıyorsa Benim için sorun değil ama tabi geçici bir dövmesi o zaten illa ki Sen istesen de istemesen de çıkacaktır diye düşünmek istiyorum ama bir dövme parçası bir sevgi yok edecek diye bir kaide kesinlikle yoktur hani sırf bir insan kolunda ya da bacağında ya da orada burada eski sevgilisinin isminin dövmesi vardı ya o kişi yeni sevgilisine ihanet edecek diye bir şey yok Bu bir kere kesinlikle son derece yanlış bir düşünce Eğer böyle düşünenler varsa diyorum Tabii ki
Zor soru. Gece gece niye böyle zor soru soruyon 😂 5 dakika düşündüm, çok seviyorsam çıkarmasını isterdim tabii ama çok can sıkıcı bir durum. Mesele sadece ismini dövme yapması değil, dövme yapacak kadar çok sevmesi. Ama soğuyabilirdim zaten çabuk soğuyan biriyim. Aldatır sonra da terk ederdim muhtemelen. 😂
Sildirirdim Üstünü kapatmasını da kabul etmezdim Aynısını düşünsün benim vücudumda bi erkek ismi var ama ben sevgilinle yatıp kalkıyorum görüyor adam olan kabul etmez
Eski sevgilisinin adının yanına aşağılayıcı birşey yazdırırdım. Ve daha ihtişamlı şekilde mesela Selim diyelim: 'Selim, Nisa'nındır' falan yazdırırdım.
Bi süre veririm kafamda ona. Silmesi ya da uzerini başka biseyle kapatması için. Ama bunu ona söylemem. Kendi karar vermeli beni ne kdr sevdiğine. Verdiği kararı aldığı karardan anlarım zaten.
Moralim bozulurdu her konuşmada her görüşmede aklıma gelirdi. Eğe ona karşı duyguları yoksa sildirmesini isterim, varsa hayatında mutluluklar dilerim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim eski sevgilim, bana çıkma teklifi etmek için eski sevgilisinin ismini kapattırmıştı. O nedenle kapattırmasını ya da sildirmesini beklerdim. Ama başkasının vücuduna karışma hakkım yok bu sevgilim bile olsa.
eski sevgilisinin ismini sildirmeden hayatima giremez
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sarma gibi her yerini sarmalamış bitek kızgın yapda kızarmamış ateşi 99 iğrenç görünümde mayışmış fettan bakışlı bir kızı evimin önünden geçirmem köpeklere kovalatırım