Evlendiğiniz kadının/erkeğin vücudunda eski sevgilisinin ismini (dövme) görseydiniz ne tepki verirdiniz? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ahh canım ne güzel bir dövme😜 iyiki de yaptırmışsın eski sevgilinin dövmesini.🙃biliyorsun benim için hiiç sorun değil 🤥🤥🤥
Benden önce onu halledip beni hayatına almalıydı bunu düşünemediyse zaten hem mahvederim hem gerekirse ayrılırım 😎
bicagi alir ismi olan kismini derisini yuzerdim olur biter bu kadar sonra iylesir ďegil mi.
Evlenmeden önce gorulur o zaten poposuna veya kuzusuna yaptırmadi ise ya hadi seni kirmayip cevap vermek için görmemiş farz edelim onu sildirmeden benle evlendiği için hemen ayrılır ve hayat boyu affetmem
Kötü şeyler düşünürdüm hiç iyi olmazdı.
Cevap
85Cevap
Bozuntuya vermem gider kalçamın üstüne dövme yaptırır, eski sevgilim eskiden dövmeciydi bunu kendi elleriyle yapmıştı, seninki de kalabilir sorun yok derdim.
Olabilir ya, zamanında yaptırdığı bir şey sonuçta ama üzerine başka bir şey yaptırılabilir.
*Gecen bol olsun.*
çok üzüleceğim kesin.
kapattırsa bile zeminde o ismin olduğunu herzaman bilecek, bileceğim. sıkıntılı bir durum
Adı üzerinde dövme sildirince geçer önemli olan kalbine işlemek
Onu kazıtıp yerine seni aklına getirecek bişeyler yaptırırsın😉
Onu hala seviyor musun diye sorarım cevap hayırsa sildirmesini isterim evetse de arkadaş olarak devam etmemizin daha doğru olacağını söylerdim
Geçmişte kalmış bir şey sonuçta bunun için boşanacak degilim ama söylememesine cok sinirlenirdim burnundan getirip hemen sildirirdim
Eşimin kalbinin üstünde var ismimle beraber ritim atıyor. Benden sonraki düşünsün benim sorunum değil 🙋🏻🙋🏻🙋🏻
Havalara bak ya d
O ismi duymak bile sinirlerimi oynatiyo onun vucudunda gorsem nasil bir tepki verebilirim kestiremiyorum bile
Şahsen çocuklarının annesi bensem o ismi yazan sevgilisiyle yaşadıkları sadece geçmişte kaldıysa böyle bir şeye saygı duymazdım gitsin çıkarttırsın
Eşimin mi..
Böyle bir ihtimal olamaz... Hadi oldu dokunmam ona saygı duyarım çekip giderim.. İşm olmaz arkama da bakmam
Biraz bozulurum ama geçmiş yani çok da karışma luksum yok. Sildirir olur biter
s iktirederdim ne yapabilirim başka başkasının imzası onda varken devam edemem ya
Soğurdum herhalde büyütülmeyecek bir şey değil sonuçta
Kullanılan iğnenin kalınlığına ve boyanın kalitesine bakarım başka da tepkim olmaz muhtemelen.
O adamı boşarım valla. Kalbinden sildiyse dövmeyi de gidip sildirecek ondan sonra eve girebilir :-D
Hala sildirmediğine göre hala aklında. Onu sildirmeden benimle devam edemez ✩
evlenene kadar gormedıysem cidden göz doktoruna giderdim ordan ruh ve sınır hastalıklarına
Modifiye şart derdim, yok kalmasında ısrarcıysa gitmemde ısrarcıdır zaten.
Sıkıntılı bir durum hadi sildirmiyor bari ismini değiştirerek bir şeki bişey yapsın
Evlenene kadar on kere gorurum o dovmeyi evlenmeme gerek kalmazdi o yuzden
Sinir krizi gelir o an saatler içerisinde ya dövme silinir ya da eski sevgilim olarak devam eder hayatına.
Oooo kıyameti koparirdim o vücudunu kesip atsa bile ömir boyu dırdırımdan kurtulamaz.
Eşim olmadan önce göremiyor muyum? Bence görebilirimdiye düşünüyorum. Eşim olduktan sonra görüyorsam zaten o benim sığırlığım olur.
Sildirtirim, ben çok kıskançım hele bir sildirmesin o dövmeyi..
Ona değil isme sarılırdım oyüzden allah çıkartmasın karşıma 😊
Birliktelik kurmadan önce böyle bir şey varsa sildirmesi gerekiyor, aksi halde zaten bir birliktelik söz konusu olamaz.
Çevrede çok hoş karşılanmayacağını söylerim.
Onun dışında.. bi' mahzuru yok..
Böyle birşeyi asla kabul edemem sildirse bile ben sindiremem.
Açıkçası geçmiş bir olay olduğu için buna birşey demem ama silmediği için onunla konuşurdum
Bunun gibi zarif bir dövmenin hiçbir sakıncası yok bence
Allah gostermesin ama Bir guzel doverim ama oyle boyle degil sonrada basarım tekmeyi...
Valla öyle biri ile birlikte olmayı düşünmem sildirmediği sürece.
Sevgilimde karsilaştim. Hos olmuyo ama yapabilcegin de bisey yok aslinda
Ölmüşse pek sorun etmezdim ama sildirmesinu isterdim
Hepiniz sildirsin dedi nizde sildirmek o kadar kolay mı yaptırmaktan daha zor silinir
Evlendiğim kadın olamaz o benim. Öyle bir hataya düşmek o evliliği zaten bitirir
Sildiririm ama bunun için kavga etmem. Sonuçta eski sevgilisi ile sevgili olduğu zamanlar yaptırmıştır. Tabi sildirmezse sıkıntı olur :)
Evlenmişim bunu yeni mi görüyorum diye sürüm sürüm süründürürüm, neden hala duruyor diye de kırk takla attiririm
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Hayatında ben varsam silinecektir
yapacak bir şey yok silinecek o dövme hem eşim olacak kadın onu ben söylemeden görmeden siler
Oraya sıcak maşa yapıstiririm
Üstüne baska bir kapatici dövme yaptirmasini isterim
Mühendis hanımın
Evlenmeden sildirmediyse evlenince de sildirmesini istemem ayrilirim hazmedemem bunu.
Bende en değerli yerine ismimi yazar paket yapar gönderirim
Empati yapamadım, karışık duygular yaşayıp ayrılırdım sanırım
Gayet olabilecek bir durum ona dövmeyi sildirmesini söylerdim
Soğurdum ya da boşanırdım yazan arkadaşlar
Sizin hiç mi sevgiliniz olmadı?
Bir insan eskiye dair bişi taşıyosa unutmamış demektir
Çamaşır suyu la terbiyelerdim 😂😂 sildirsin bana ne istemem
İğrenç birşey ya o kadar aptal olan biriyle birlikte olmaz devam ettiremezdim
Ayyyyyy ne kadar salak ben bununlamı çıkıyorum diye kendimi sorgulardım
bunu evlenmeden önce görmeyen enayi olmalı.
Daksille üstünü çizer kendi adımı yazarım
Altı üstü derisini yüzerim canım
O ney la Dabbe mi derim
Ne kadar sure sonra gordugum onemli..
Cok kirilirim sildirmesi lazim
Evlenmeden once soylemesi lazim boyle bir seyi
Niye evlendikden sonra goruyorum ki 😂
O deriyi ordan keserdim 😂
Haadi ya
O bölgeyi bıçakla kazırdım
Kızarım sonuçta sildirebilirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?