O dövme silinecek arkadaş, yaktırır mısın, kestirir misin bilemeyeceğim ama isim silinecek! İşte o kadar! diye olay çıkarırdım.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıldovmeli tipleri hic sevmiyorum hicbir zamanda dovmeli bir tip sevgilim olmayacagi icin boyle birsey dusunmuyorum ama burada olanlar icin soyluyorum o kisi birzamanlar sevdigi insanin dovmesini vucuduna yapacak kadar s. alak bir insandir akli yonu hic iyi degildir hic ayrilmayacakmis gibi yapmistir yani cok sevmistir belliki ve bu yeni iliskisinde kotu sonuclar getirir cunku bu a. ptalligi yapacak kadar sevmisse kalbinde yeniye yer yoktur bence.
Zaten sevgiliye hic gitmeyecek hiv birakmayacak mis gibi yapmak sacmalik hayir yani madem yapacaksin dovmeyi niye ismini yaziyorsun madem ismini yaziyorsun o isimde sevgili baksana kendine :D sevgiliyi animsatacak bir sembol yapsaniz bir cicek bir gül falan bunlari yapmak daha iyi olabilir bu durumda..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
bilemedim aradaki bağa bağlı ve hislerimin yoğunluğuna sanırım
ya hiç önemsemem ya da rahatsız olur sildirmesini isterim soğurum büyük ihtimalle
ayrıca sevgilinin adını sıfatını vs. dövme yaptırmak nedir
ayrılırsın bir gün ne olur ne olmaz
ailesi çocuğu vs. olsa neyse pöff200 Yorumla
+1 yılÖnyargılarınızdan başka birşey görmüyosunuz!! Bu da neyin nesi?
Şayet dövme sandığınız kadar kolay birşey olsaydı emin olun yaptırmazdı, bir insan için önem arz etmeli sevgiden daha büyük, mesela hayatına katmış olduğu çok başka birşey vardır.. Bunu anlayabileceğinizi düşünmüyorum şahsen..
Demem o ki şu an aşık olduğunuz sevdiğiniz insanın en son halini görüyorsunuz, acemiliğini hayata bakış açısını tecrübesini yaşamış.. Yani o giden kişi hayatında bir iz bırakmış, size sunmuş!
Belki o kişiden önce karşılaşmış olsaydınız o insanı sevemeyecektiniz! Ve daha bir sürü yazabilirim... Dövme öyle sevgiyle veya başka birşey ile yapılabilecek şeyler değildir!
Hayatınıza ait kalıntılar besled derininde nedenleri büyüktür..40 Yorumla
+1 yılCinayet sebebi ///=
160 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
248
Cevap
174Cevap
+1 yılbenim sevgılımın kolunda benım ısmım yazıyor. sıldırecegını sanmıyorum. ayrıldık 1 ay oldu ama bır ınsanın ısmını vucudunaa ya da kalbıne dovme yaptırmıs bır ınsana olay cıkarsanız ne cıkarmasanız ne... bır ınsan gercekten bırını sever ve o ya kalbıne ya da bıyerınde yazılı kalır sılse de sıldırse de ızı cıkmaz. bır ınsan 10 kısıyle cıks da bır erkek bır kıza aıttır. her ınsan yalnız bırıne aıttır kıı Allahda oyle yazmamısmı kaderımıze bır kısıyı. o dovmeyı sıldırtsen bıle onu bırgun oraya yazdırdıgını bılmek bıle ınsanı rahatsız etmeye yeter bence.
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası benim eski sevgilim yaptirmisti yalvaririm ayrildiktan sonra sil diye ama buldigim kadariyla hala duruyor 😔 ya hangi kiz ister ki hep sorun olur iliskide acikcasi ben olsam guvenmezdim baska bir kadinin adini dovme yaptıran bir adama benimle beraber ama kikunda hala. baska bir kadini adi yaziyir o dovme silinmeden zaten birlikte olmam kesin ve net çünkü o dovmeyi her görüşünde o kiz8 hayorlicak hala izlerini taşıyacak ve benin yanımda gezicek kabul edilemez bence o yuzden ne olursa olsun sevgilinizin adını dovme yaptırmayın 😔 bu ayrildiktan sonra karsi tarafida suclu hissettiriyor😔
00 YorumlaMüslüman birisi ile evleneceğim. Ve müslüman gibi yaşayan. Zaten Dövme sakıncalı ve günah..
https://m.youtube.com/watch?v=EW-pjgWgUg4
Zaten geçmişte sevgilisi olmuş onu vücuduna yazacak kadar aşık-salak biri ile işim olmaz..270 Yorumla
+1 yılbazı insanlar vardır ki yaptıkları iyilikler hep akılda kalıcı olur. aklında kalanlar sadece iyiliklerdir. yaptıkları kötülükler söyledikleri yalanlar insana ders olması için hep göz önünde bulundurulması gerekir. Evlenmeden silmem asla. yaşayanlar bilir bu durumu. Yaşamayana ne kadar dil döksen az gelir.
20 Yorumla
+1 yılDovmeyi silse nolur isterse kazıtsın. Direk ayrılırım
1 dovmesini yaptıracak kadar sevdiyse unutturamazsın
2 sevmeden dovme yaptırdıysa abazadır, yavsaktır, samimiyetsizdir o insana guvenilmez, elde etmek icin bin turlu yol denemistir sonrada kullanıp atmısır20 Yorumla
+1 yılBöyle bir olay basımdan geçti maalesef beyfendiler yaptırırken sildirmenin nasıl olcagini dusunmuyolar birgün silineceğini hesaba katmiyolar ve o gün sildirmek istedikleri gün hem hesap çok kabarık oluyo hemde elindekindende oluyorlar alinyazisi mi bu geçici olmayacak şekilde yaziyosun !!!
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. görmeden o söylerse sıkıntı yapmam böyle saçma bir şey yaptı diye onla dalga geçerdim oda benim bu halimden sıkılır sildirirdi ya da benden ayrılırdı :D eğer gizlemeye çalışıp ben yakalarsam o zaman bişi demeden ayrılırdım çünkü onu unutamadığını düşünürdüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlay çıkarmam aynısı benim başıma da gelebilirdi. Sonuçta geçmişte olmuş bitmiş bişey sakin bir şekilde isteğimi dile getirir ona biraz zaman tanırım. .
Ha baktım ki tanıdığım zaman içerisinde herhangi bir girişim de bulunmuyor o zaman alırım elime neşteri. Öyle silinmez böyle silinir 😜 (Şaka)00 Yorumla Valla baş harfini her gördüğümde kan beynime sıçrıyor soğumaya başlıyorum içten içe sorma lanet olası bir düşünce elimde olsa keserim ama yok işte o baş harf onun bir yerlerinde duruyor sinir bozucu olay molay çok güzel çıkartırım ama arada saygı var haddimi aşmak istemiyorum ama böylede resmen bana saygısızlık ya her gördüğünde onu hatırlıyorsun sonuçta birde sevgilisi değil karısıym düşünün!!!
10 Yorumla
+1 yılHiç olay çıkarmam ay hayatım ne kadar güzel bir dövme bir gelsene mutfağa der derisini kendi ellerimle bir güzel soyar tavada kızarttıktan sonra afiyetle yerdim.
Çok geri kafalısınız hemen bir olay çıkartın zaten.40 Yorumla
+1 yılkısmetse olurdan alıntılar. kimsenin vücudu beni ilgilendirmez istemiş yaptırmış baktıkça hatırlasın.
52 Yorumla
Soran+1 yılKismetse olur?
- +1 yıl
Sorudaki en mantıklı ve akıllıca yazılmış yorum bu
Sen baskı yapsan nolur zorla sildirDigi zaman bir anlami var mı yok önemli olan kendi sildirmesi tabi kıskançlık sebebide silerse siler silmessede kendi bilir sonuçta hala değer verdiğini gösterirbaşkasına değer verenlere benim işim olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAncak evleneceğim adam üzerinde hükmün geçerli olur o yüzden pek oralı olmam. İş ciddiye binerse sildirmesini söylerim. Sildirmeyeceğini beyan ederse gider bende eski erkek arkadaşımın adını dövme yaptırırım. Bu konuda katıyımdır kısasa kısak :) ;P
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma. Alışveriş listesi gibi sıralasın bari isimleri.:):
50 Yorumla zaten o dovme orda hala varsa elbet bir gun gorucegini bilir o kisi. e buda ben seni sevmiyorumun gozle gorulur halidir
30 Yorumla
+1 yılKendi istegi ile silmesini beklerdim. Bakarim yorum yapmiyo ben bunu kaldiramam yani yaptirmasaydin ya da sildir derdin. Silmezse zaten unutamiyordur s. tr eder ayrilirdim
00 YorumlaAdini yazdiricak kadar cok sevmisse o adin ustune benim adimi yazip yazmicagini sorgularim dovmeciye kadarda giderim son ana kadar kararliysa vazgecerim yazmis kadar olur benim icin
10 Yorumlaolay çıkarmadan sildirmesini isterdim :D insanları geçmişleriyle kabul ediyoruz sonuçta ama o izleri hayatında başka birisi varken taşımaması gerekir karşısındakine saygısızlık olur bu
10 Yorumla
+1 yılvallahi ben kıskanclıktan değil ama hayatında hiçbir yeri olmayan kocası ya da karısı olmayan birinin ismini dövme yaptırıcak kadar he oldugu için ayrılırdım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Benim arkadaşımda vardı öyle evlendikten sonra başka bir dövme ile konu kapattırmıştı bu yüzden her zaman derim dövme yaptırırken sevgili ismini dövme yaptırmamak lazım ne olacağı belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılDelirirdim heralde cinayet sebebi gibi hangi uzuvunda varsa kol bacak boyun kazıtır mı keser mi ne yapar bilmem ama mutlaka çıkarması gerekir. Gereksiz bir şekilde kıza da kin duyarım
00 Yorumla
+1 yılVucuduna yazdircak kadar sevmis ise hala seviyor mu? Benim ondaki yerim ne? Sorgularim ve dedigin gibi yakar mi kestirir mi ustune bsiismi yaptirir bilmem ertesi gune kalmamali silinmeli ❗️❗️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Ortalığı yıkmaya gerek yok. Hayatının geri kalanında yanında olmamı, onu sevmemi, bağlanmamı hatta hayatımı ona adamamı istiyorsa o dövmenin de bir çaresini bulmalı. Dövme varken hissizleşirim..
00 YorumlaSilmek çok para ya. Üstüne başka dövme yaptırsın daha mantıklı. Oda olmuyosa kalsın ne olacak. Kalbine yazılı olmasın da hala.
10 Yorumla
+1 yılo zamana kadar sildirmediyse o saatten sonra sildirmesinin anlamı yoktur, lakin p*çlik değil mi, sildirir kendiminkini yaptırır yaptırdığı gibide ayrılırım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Eski sevgilisinin ismini dövme yaptirmis, ayrilmis ve unutmus birini.. sevgilisinden ayrilmis ama unutamamis ve kalbinde tasiyan hatta unuttum adı altinda g×tu basi oynayan birine tercih ederim~
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu kadar mı sevdi diye acı acı düşünürüm zira ondan sonra kimseyi o kadar sevmez diye üzülürüm yüksek ihtimal o dövme silinecek derim ama beyninden nasıl silinir diye kendimi yerim
00 Yorumla
+1 yıldövme ye karşıyım hele bir de geleceği görmeden bir anlık heves uğruna sevgilinin adını kalbinin üzerine ya da başka bir yerine kazıyan insanları aklım almıyor. O yüzden en iyisi hiç dövme işine bulaşmamak.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Dövme yaptıurması bile saçma hahaha... Evlenirsem yaptırmayı düşünüyorum ama onun ismini değil, çocuklarımın ismini.
00 Yorumla
+1 yılSanırım kısmetse olurdan geldi aklına ister istemez kırılırım onu unutmadığını sanarım ve sildirmesini rica ederim.
00 YorumlaSevgilisinin yerine annesinin adını yazdırmadığı için kızardım.. Hiç dövme yaptırmasa daha iyi tabi..
00 Yorumlavalla bişey diyemeiycem bu konu hakkında ne dersen haklısında ben de aynı b*ku yedim sildiremedim de o yüzden yapacak bişey yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilim benimle barışmak için koluna adımı yazdırmıştı ama ben yinede barışmadım tabii ki. benden sonra benimle aynı isme sahip bir kızla sevgili oldu silmek istemeyenler bu kişiliksiz eylemi sergilesinler daha çok yakışacaktır :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Biter eğer yeni bir ilişkiye başlıyor ise ona dair her şey bitmesi gerekir ama bitmemiş ise siler atarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılpsikopat_hatun diyorki: Kısmetse Olur dan mı gördün bacım :D o dövme silinmezse ben kezzapla silerim merak etmesin :D
00 Yorumla ufak bir şaşkınlık ardından kıyameti koparırdım sanırım en sonunda sildirmeye kalkardı başka çaresi olmadığını anlayınca ;)
00 Yorumla
+1 yılonemsemezdim sonucta icinde neler olup bittigini hiç bir insanin tam bilemeyiz eski aşklar öldü mü kimi özlüyor hala aşik mı bilemeyiz her insan bir dünya sadece duyduğumuza inanmakla yetiniriz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. bende aynı şekil olay çıkartırım o dövme hala vücudunda duruyor demekki unutamadın derdim baya baya uyuz olurdum ama
00 Yorumlaİlla ki kendi içimde bozulurum ama benden öncesi geçmiş bitmiş bir hata delilik yapmış. Kapattırmasını isterim ama kızmam
10 YorumlaKesinlikle sildiririm yani çıkar yolu yok o dövme yok olmalı bir şekilde benim gibi kıskanç biri ve izin verecem imkansız olmaz silinecek
13 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bende olsam kabul etmezdim.
- +1 yıl
:) ;)
+1 yılvucudunun herhangi bir yerine ismini dövme yaptıracak kadar sevmiştirki sildirsen ne olacak kalbinden söküp atamadıktan sonra yol veririm :D
00 YorumlaVücuduna herhangi birinin adını yazdıran bir salakla ve daha çıplak olarak görmeden nasıl sevgili olmuşum?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞu dövmeleri yaptırırken ileriyi neden düşünmezler hiç anlamıyorum. Şekiller, resimler ya da anlamlı şeyler neyse de sürekli değiştirme ihtimali olan sevgililerini kazıyolar sonrada derilerini kazıtmak zorunda kalıyolar.
00 YorumlaO dövmeyi yaptırabilecek kadar aptal olduğunu düşünürdüm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSildirmesini söylerim hayır derse eğer ilişki yeniyse fazla ısrar etmem zaten ilişkiyi yıpratırım eğer uzun süreliyse ve ciddiyse yeni görmüşsem silicek başka şansı yok..
10 Yorumla Sevgiliyken ismini dövme yaptıran bir canım zaten benim sevgilim olamaz ki hadi görmedim o ana kadar zaten beyni şutlamama yeterdi hadi bide gördüm diyelim direk rövaşatayla şutlarım üstüne gider güzel bir banyo yaparım sıyrılırım işin içinden.
00 Yorumla
+1 yılSacma sapan bir olay bence ya o cocuktan uzak dururdum mantikli davranmamis bir kere sevgilisinin adini dovme yaptirmak nedir ya ayrilik olur evlilik olur bisey olur o isim kalir orda çıkarilmazda zaten hic yoktan dert iste
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da ne kadar saçma yorumlar var öldürürüm falan.. Te allam
30 Yorumla dövmenin olduğu yerdeki deriyi spatula ile kazır falçatayla sırtına kendi ismimi yazardım
00 Yorumla
+1 yılDövmeyi sildirip, kalbinden silemezse daha kötü.
Öyle bir ilişki, her türlü biter.00 Yorumla
+1 yılAyrılırdım. Hem cenabet hem eski sevgilisi hem sakliyor hala hem dövmeyi erkek yapti
00 Yorumla
+1 yılyani sildirmesi dogru olur
ne zaman ona dokunsam o ismi görecegim sinir bozucu00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılAsla dövme yaptırmayacagım için sıkıntı yok ve benim sevgilim olcak kişide dövme sevmemeli
10 Yorumla
+1 yılsildirmesini söylerim rahatsız olurum normal olarak
00 YorumlaYa o döve silinecek kolunu mu kopartırsın bilemem. Ya da biter. Bu kadar net.
00 Yorumla
+1 yılYeni bir dovmeyle onu değiştirmesini isterdim de o tarz kekolar beni bulmaz umarım
00 YorumlaOlay çıkarırım tabiki, silmezse de kendi bilir, çıkar giderim hayatından
00 Yorumla
+1 yılkafamı seveyim bende de eski sevgilimle yıldönümümüzün dövmesi var bide yıldönümünü göremeden ayrıldık ya karısıyla fallik aklıma geldi ya
00 Yorumla
+1 yılDövmenin olduğu deriyi alıp saklardım ilerde ayrılırsak verirdim nasılsa ayrılmışız geri kullanabilir yazıktır
00 Yorumla
+1 yılBoşuna nickimi koymadım ben
Ölüm sebebi :D
Birbirlerini doğrarken geliyorum Azrail'le ortaklaşa öldürüyoruz :D00 Yorumla- Devamını Gör (362)
Devamını Gör(407)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilinizin vücudunda eski sevgilisinin ismini (dövme olarak) görseydiniz ne tepki verirdiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne