Formalite dediğini yaptık yatak bile ilk günden beri ayrıdır ama eşim niye böyle değişti anlayamıyorum?

eşim daha önce bir evlilik yapmış aşırı içen bolca arkadaşlarıyla takılan biriymiş bunu benden saklamadı aileler de evlilik diye söylenip duruyordu konuştuk kağıt üzerinde evleniriz çenelerini kapatırız ev arkadaşı gibi yaşarız o da kabul etti eski eşi çene yapıyormuş içiyorsun falan diye Ben de ağzımı açmadım içiyorsa içer adam ağzıyla içiyor kimseye zararı yok sorumluluklarını da biliyor ben içmiyorum ama benim de ondan kalasıya yerim yok bazen yatağımdan günlerce çıkmam açlıktan ölsem bile kalkıp kendime yemek hazırlamam gerisini siz düşünün eşimin 5 dairesi var 4 ü kirada maddi durumumuz İyi sayılır eskiden bu evlerle karısı ilgileniyormuş bakımı kira toplamasi falan bana da sen ilgilenir misin dedi ben tanımadığım insanlarla diyalog kuramam kusura bakma dedim eskiden kiracıları bile tanımazdı artık eşim ilgileniyor kendi evleriyle mutfakta elim beceriklidir güzel yemek yaparım Ama temizlik yapmayı sevmiyorum arada süpürüyorum eşim temizlikçi ile anlaşmış haftada bir geliyo demem o eşim önceki eşi ile evliyken kıyameti koparmasına rağmen meyhaneden gelmiyor ağzımı açmıyorum 24 içse tık demem herif birden içkiyi bıraktı aşık falan demeyin bir yılı geçirdik yatak odalarımız bile ayrı niye böyle değişti

Güncellemeler
+1 yıl
Aşk fenomeni vardı burada neredesiniz
Formalite dediğini yaptık yatak bile ilk günden beri ayrıdır ama eşim niye böyle değişti anlayamıyorum?