Eşimle yataklarımızı ayırdım?

Gerçekten eşimin beni önemsemediğini düşünüyorum hali tavrı hareketleri çekilecek gibi değil..
örnek verecek olursak bir kaç gece önce arkadaşlarla beraber dışarı çıktık ben eve dönmek istedim o benim çok yakın bir erkek arkadaşımla yarım saat daha oturup geleceğini söyledi bütün gece beklerim aramadım da geldiğinde gece 3buçuktu zil zurna sarhoş geldi benim arkadaşımın içmek istediğini falan filan söyledi ben tabi cinnet geçirdim..
bir ay önce doğum günüme gireceğim gecede bana 9 da geceçegim dedi 11 oldu piyasada yok aradım nerdesin geliyorum falan dedi bu saatten sonra gelme dedim ve gelmedi ailesinin evinde kaldı gece millet gece 12 de doğum gününü ilk kutlamak için arar benim sevdiğim adam bana bunu yapıyor bırak aramayı..
say say bitiremem aslında beni önemsemiyorsun dediğimde ondan çok şey beklediğimi beklentilerimi karşılayacak dünya yüzünde bir insanın var olmadığını söylüyor.
bende bıraktım artık pes ettim yaklaşık 2 aydır zaten hiç bir cinsel hayatımız yok kendimi tamamen geri çektim. onun yine umursamaz hallerinden ötürü tamamen odalarımızı ayırdım.
dün akşam konuşmak için yanıma geldi özür diledi eskisi gibi olmayacağını söyledi bir yandan yalancı çoban hikayesi gibi olduğunun oda farkına ama çok mutsuz olduğunu bensiz uyumak istemediğini söyledi beni alıp yanına götürmek istedi ama ben gitmedim içimden gelmedi açıkcası özürü için teşekkür ettim iyi geceler dedim uyudum. çünkü onun bu hali için çok affettim çok tamam dedim
şimdi ney yapmam gerektiği hakkında bir fikrim yok ama?
Eşimle yataklarımızı ayırdım?