Arkadaşlar eşimle tartıştık bende yastık yorganı salona koydum o evde değilken. Oda anladı tabi yatakları ayırdığımı. Odur budur hiçbişey demedi ve orda yatıyor günlerdir ve tek bir kelime konuşmuyoruz. Sizce yanlış mı yaptım doğru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani Bu olay sadece yapacağınız eylemi tetiklemiş yani Şimdi ikinizde Kusura bakmayın Demek ki birbirimizi çok fazla sevmiyor musunuz Bir kıvılcım'a kokuyormuş atakları ayırmanız yani İkisi de son derece yaptığı işe gelmiş böyle en ufak şeylerde Eğer yatak yorgan ayırırsanız gerçekten işiniz iş Neden peki Artık insanlar böyle ben sadece bunu soruyorum en ufak bir olayı hemen ayrılığa kadar götürüyor Tabii olayın boyutunu bilemeyeceğim ama bana göre kesin fındık kabuğunu doldurmayacak bir olaydır
01 Yorumla
Soran+1 yılEmin olun ben çok sabredenlerdenim. İlk kez ayırıyorum ayrıca yatağı. ve sebep şu tartışma esnasında çok büyük küfür etti ve bunu her kavgada yapıyor. ve elini kaldırdı. Ben bu tepkiyi göstermesen tepkili olduğumy bile anlamazdı
En İyi Cevaplar
Merhaba, şayet aldatmaya yakın çapkın hareketler ( aldatmada direkt ayrılın derim) ya da kıskançlık gibi konular ve onur kıracak davranışlar dışında basit kavgalar, fikir uyuşmazlığı ya da başka sebeplerle bunu yapmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Bir yastıkta kocayın derler ya evlilere, bu da şey gibi olmuş fikirler ayrı, tartışmada karşı karşıya ayrı, o zaman yataklarda ayrı olunca kötü olur evli değilde ev arkadaşı gibi. Sarılın uyuyun demem ama beraber aynı yatakta yatarken de sırtınızı çevirip yüzüne bakmayarak da tavrınızı belli edersiniz. Ama evliliğinize zarar verecek davranışlardan sakının derim.
30 Yorumla
Büyük hata! konuşarak bir şeyleri çözmeye ne oldu! Siz evlisiniz arkadaş değil. Bunun bir sorumluluğu var. Ne olmuş olursa olsun aranızda yatak ayrılmaz. Kocan haklı. Sen kestirip atmışsın kocan da tüy dikiyor🤭 güzel bir sofra hazırla oturun konuşun bir daha da böyle çocukça şeyler yapmayın
50 Yorumla
Tebrikler, tek bir kelime konuşmayarak mi çözüyor eşler artık sorunlarını? Siz iki arkadaş değilsiniz ki. Eş demek hayat arkadaşı, her şeyin demek. Bir sorun varsa konuşulur çözülür. Küserek mi geçireceksiniz ömrünüzü, nikahta bunun için mi söz verdiniz?
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
115
Cevap
153Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yatak ayırmak çok yanlış bence..
43 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Soru sorarken lütfen konuyu açıklayacak şekilde sorun.
Tartıştık, yatakları ayırdım demişsin.
Tartışma nedir?
Eve geç mi geldi?
Aldattı mı?
Yemeği mi beğenmedi?
Klozerin kapağını açık mı unuttu?
Uyurken suratına mı osurdu?
Büyüklerinin önünde bacak bacak üstüne mi attı?
Kafanda bira şişesi mi kırdı?
Tartışmanın neden olduğunu bilmeden yaptığının doğru olup olmadığı konusunda nasıl yorum yapabiliriz ki?
Buna empati deniyor, yaptığın bir hareket, davranış ya da sorduğunu bir soruda karşıda ki kişinin ne anlayıp ne hissedeceğini düşünebilme durumu.
Sen eğer bu soruda bizim sorudan olayı anlayamayacağımızı düşünmediğin gibi, eşinin de senin davranışlarından neye ihtiyacın olduğunu anlayamayacağını düşünmüyor ve bunun için sorun çıkarıyorsan eşini geriyor olabilirsin.
Konuşun, açıklama yapın, iletişim kurun. Kimse kimsenin beynini okumaz, öyle bir yeteneğimiz yok, tıpkı sorudan kavga sebebinin ne olduğunu anlayamadığımız gibi.00 Yorumla
+1 yılpeki bu tarz olayların genelinde yataklar ayrıldığı zaman neden koltukta yatan hep erkek oluyor? ne güzel dünya ya. sonra kadınlar eziliyor kadınlar bidididididi. daha ne istiyosunuz bu erkek milletinden? hayatlarını harcıyolar adamlar evlerine bakmak için. yanlışıyla ya da doğrusuyla konumuz o değil. daha ne istiyosunuz?
22 Yorumla
Soran+1 yılOna kalsa ayırmaz çünkü hatayı yapan o
- +1 yıl
yahu tamam ayırdıysan git kanepede yat adam yatsın yatağında. neden kanepede yatan erkek? sebep? mantıklı açıklaması ne? geçiniz hata kısmını falan.
+1 yılYanlış çok yanlış. Herhangi bir tartışmada böyle ağır tepki vermenin amacını hiç anlamıyorum. Herkes tartışabilir uzatmanın ne anlamı var..
30 Yorumla
+1 yılKesinlikle yanlış. en ufak tartışmada yatağı ayırmak aranızdaki sevgiyi zedeler. Başka türlü tepki vermen gerekir
11 Yorumla
Soran+1 yılUfak bir tartışma değildi işte ne yazık ki
hatasını farkediyorya sıkıntı yok yanlış yapmışsın ama farketmiyorsa doğru yapmışsın hatasını farkedene kadar sabır göster özür dilemesini bekle bir daha yapmayacağına emin ol ve işler yoluna girince birlikte birşeyler yapmaya çalışın mesela lunapark felan olabilir beraber alacağınız adrenalin duygusu birbirinize olan bağları güçlendirir ve yahut romantik bir yemekle duygularınızı çarpıştırabilirsiniz.;) uzun yazdım kusura bakma ve bir daha tartışacağınız bir konu olursa bunu yemekte konuşmayı deneyin insanlar yemek yerken sinirlenemezler ve konu hakkında her iki tarafta sağlıklı düşünür sorunları daha kolay halledebilirsiniz.
00 YorumlaŞöyle düşün diyelim ki hatalı olan sendin. Eşin de kavgadan sonra sen birşey yapmadan kendisi yastığı alıp salona gidip yatsaydı ne hissederdin? Empati kurmak lazım. Eğer gerçekten boşanma seviyesinde bi kavga değilse yatak ayırmak çok yanlış bence. Fikrim bu yönde
00 YorumlaBöyle tartışmalar yüzünden yatakları ayırmak doğru değil. Konu ne olursa olsun yatakları ayırmak güzel birşey değil erkeği başka yollara iter eşinden evinden uzaklaşır Bir Müslüman 3 gün küs kalması iyi olarak görülmemiş bu şekilde bir yol çizeceğinize konuşup hal etmeye çalışın sorunlarınızı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir erkeğin kadına olan ihtiyacı kadının erkeğe olan ihtiyacı gibi değil. Adama aldatması için yol gösterir gibi yatak ayırmak nedir? Sorun olabilir ki zaten sorunsuz evlilik var mı? (Hayır yok) Sebep ne olursa olsun ayrılık kararı alınmadıysa yatak ayrılmamalı. Ayrılık kararı verildiyse o zaman yatak ayrıldığı gibi bir an önce evlerde ayrılmalı ;) evcilik oyunu değil bu işler.
00 Yorumla sebebi neydi tartışmanızın yani yatakları ayıracak ne oldu
16 Yorumla
Soran+1 yılEl kaldırdı
Soran+1 yılKonu çok saçma. Sürekli dışarı çıkan birisi ailesine arkadaşlarına giden birisi ve bende artık hesap sormaya başladım niye gidiyosun neree gidiyosun hep böyle diye. Ona sinirlendi bağırdı çağırdı küfür etti. Bende ezdirmedim kendimi ben ezdirmeyince işte. O şekil gelişti
Soran+1 yılGelmez. Bi o kadarda gururlu. Yanlış yerde gururlu tabi her zaman
+1 yılşahsen ben de tahammül edemem tartıştığım insanla aynı ortamda duramam o ortamın gerginliği beni daha çok gerer nefes alıp vermem hızlanır, en azından sinirin geçene kadar uzak dur, sonra tekrar yatağa geç, sen de benim gibiysen böyle yap bence
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu gönderdim işte. Gel dedim gelmiyor
- +1 yıl
yorumlarda okudum da eşin sana küfretmiş ve elini kaldırmış şahsen ben olsam doğru boşanma dairesine giderdim, küfre ve şiddete hiç tahammülüm yok ilişkim de bu yüzden bitti, gelmiyor mu hem suçlu hem güçlü insan gönlünü alır kendimden geçtim karıcım kusura bakma birdaha olmıcak der çiçekler güller alır, ama bir odunla evlenmişsin, çocuğun da yokmuş ayrıl bence
- +1 yıl
sorunu güncelle insanlar yanlış alıyor bana küfür etti ve elini kaldırdı yaz doğrusu buysa, sanıyorlarki ufacık bir sebep çoğu yorum böyle
+1 yılBence konuşarak halledebilecek bir şeyse halletmelisiniz. Eşlerin ayrı yatakta yatmasını doğru bulmuyorum ne kadar kavgalıda olunsa. Umarım aranız düzelir🎈
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer filmde gösterileni marifet gibi yapmak yerine eşine sahib çıksan. Anlaşamıyorsan sana sahib çıkmıyorsa bile duruşunu bozma yatak ayırmadan boşan gitsin. Kendi kadınlığını bozmadan yapmasanız olmuyor değilmi. Eşine sevseydin yatak muhabbetini ortaya koz olarak atmaz güvenini sarsmazdın. Sizden bir şey olmaz. Seven için kavga bile eşler arasındaki bağları güçlendirir öyle kolay olmaz öfkeyle kalkan zararla oturur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok büyük bir yanlışlık yapıyorsun. durumne olursa olsun yatakları ayırmak hiç iyi değildir. bu durum zamanla eşinin senden soğumasına neden olur. yatağa küs girin ama sırtınızı bile birbirinize dönmeyin, yatağınızı ayırmayın. Onun sizinle konuşmaması bile size olan sitemi gibi sanki.
00 YorumlaBence yanlış yaptın. Küsülü kalmak iyi bir şey degil. Ilişkide tartışmak normal yani her şey hep iyi gidemez. Yatağı sen ayırdıqın için git sen barış. Pişman olacağın şeyleri yapmamaya çalış ve yatağa küsülü girmeyin.
03 Yorumla
Soran+1 yılKavga büyüktü. Ve konuşarak çözemediğim için zaten bu hale geldi. Gittim çağırdım gelmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yani büyük küfür hakaret ve eşini kaldırdı demişsin, ee bunalrda da sessiz kalınmaz. Tabi yatak ayırmak biraz fazla olabilir aybı yatakta yatıp uzak dırabileidin buda bir seçenek ama hayt snein kararlarda senin biz dış kapının mandalıyız. O yüzden bu kararı vermek sneşn için daha doğru olan bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Sorunu çözmek değil daha büyük yapmışsın.
Kimse istemez kavga edince kapı dışarı edilmek bu güven kırıcı.31 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun büyük olmasa bunu yapmazdım. Tartışma esnasında çok hakaret etti ve kolumu incitti
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fiziksel şiddete ve sözel hakarete uğramışsın. Bence abartmamak şartı ile doğru olanı yapmışsın. Böyle bir adamın o gece yine seni koynuna almasına müsade etmemen en doğrusu.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende böye düşündüm. 5. Gün bugün bu gece çağırdım gelmedi
Gizli Üye(25-29)+1 yıltükürdüğünü yalama bunu yaparsan haksız olursun susarsan zaten kendi gelcek yanına aynı davran bi kez yaparsan bunu hep haksız çıkarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılKendiliğinden yanıma gelmeyecektir bundan çok eminim
Cevap sahibi+1 yılabla yani biri araya girsin ama seninki bilmesin en sağlıklısı
+1 yılYanlış yapmışsın adamda haklı olarak konuşmuyor eşler tartissa kavga etse bile bence yatakları ayirmamali sonra devamı geliyor bunun
22 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyordum zaten ilk kez yaptım ama kendisi bana tartışma esnasında çok kötü davrandı ve özür dahi dilemedi
- +1 yıl
Bunu konuşarak halletmelisiniz bu şekilde daha da uzar sadece bu olay oturup konuşmakta fayda var
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yaptığın yanlış. Yatağınız ile tartışmalarınızı ayrı tutmanız gerekir. Ne olursa olsun aynı yatakta olmalısınız bence. Uzaklaşmak dahada kötü yapar bence. Şahsen bende aynısını yapardım. Kapıya koyulduysam eğer bir daha girmem o odaya.
00 Yorumlaben bi daha geri de birleştirmezdim. konu da kimin haklı olduğunun önemi yok, artık sen haksızsın. konuşmadan böyle bir karar bence hatalı. ben ertesi gece eve de gelmezdim. beni istemeyeni bende istemem.
00 Yorumla
+1 yılYaptığını anlatmışsın fakat neden yaptığını anlatmamissin ya basit bir sebepten böyle yaptıysan ya pireyi deve yapıp yaşananları buyuttuysen sadece soruna göre yorumlamamiz gerekiyorsa yanlış yapmışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılbence bu pek doğru değil yanlış anlama evli çift arasındaki konuya söz hakkım yok ama bence ayırmamalısın yatağa kğs girmek sarılmadan uyumak daha da çok fitneye sebep olur bence biran önce toparlamalısınız
00 Yorumla
+1 yılBakın evlilikte ufak tefek sorunlar karşısında böyle yatağı ayırmak VS şeyler cidden komedi oluyor.. Konuşarak tartışarak didișerek VS halledin sorunlarınızı.. Aksi halde yatağı ayırmak falan etkisiz bir eylem olarak kalır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılne zamana kadar devam edecek durum aldatma ve sana karşı şiddet yoksa yapma her şey diyologdan geçer sohbet eşin alkol kullanıyor mu bilmem hazırla bir sofra kadeh alsın ondan sonra başlasın konuşmaya bak neler anlatır
00 Yorumla
+1 yılKardeşim asla böyle bir hata birdaha yapma, bana söylerlerdi inanmazdım, yatak ayırmak araya soğukluk sokar evliliğin temelini zedeler, tıpkı bana olduğu gibi.
10 Yorumla
+1 yılAsla doğru bir davranış değil aradaki kırgınlık ne olursa olsun yatak ayrılmaz siz arkadaş değilsiniz karı kocasınız tepkini yatakta sırtını dönerek konuşmayarak gösterebilirsin ama yatak ayrılmaz.
10 Yorumlaadamin isine gelmiss he... bulmus rahatligi galiba.. hic bi tepki vermedigine goree
10 Yorumla
+1 yılİyice soğuyun birbirinizden. Çocuk gibi hareketler.
21 Yorumla
Soran+1 yılOlay büyükse napıcaz peki?
+1 yılSen resmen gel kocam benden soğu demişsin. Her tartışma da yatağı ayıracak isem ne anladım ben bu evlilikten?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapmışsın bence
Melekler sana lanet yağdıriyo29 Yorumla
Soran+1 yılEl kaldırdı küfür etti. Özür dilemeye kalmadan zaten ayırdım yatakları bunu yapmasaydım tepkimin büyük olduğunu anlamayacaktı
- +1 yıl
El kaldirmasi hoş olmamış
Âmâ bazen imtihan deyip sabretmek lazım
Böyle daha çok uçurumlar olur aranızda
Ortada bır evlat var
Soran+1 yılYok evlat
- +1 yıl
Evlât yoksa açıkça yüz yüze konuş gerekirse kelepçe al ellerini ayaklarını bağla
Seni dinlemeye mecbur et onu
Soran+1 yılBen bile korktum bak şu an öyle bi anlattın ki
- +1 yıl
Bakıyorumda burdan eksik kalmamıssin 🤭
- +1 yıl
@Asisyankarrrrr 🤔🤔🤔
- +1 yıl
@Haylazzponçik anlaşılan muhafazakarız (: herkes bilmez yatağa yanaşmayan kadına meleklerin lanet okuduğunu.
- +1 yıl
@Biraz_Bazarov islam dininde böyledir âmâ doğru bilmeyen çok
Erkeklere fino gibi davranmaktan vazgeçin 😀yaşarsın 50 sene evlilik ayır o saatten sonra bişey olmaz yaşınız gençse eğer sonra türk filminde adile naşit gibi bağrırsın uçtu kuşum die Sonra nie hovardalık yapıyo nie içiyo nie dışa döndü elindeyken kıymetin bil yokken zaten yok
00 Yorumla
+1 yılÇok ama çok yanlış bu şekilde cezalandırmayı ben uygun bulmuyorum her beraberlikte olur kavga tartışma atışma napalım hemen tası tarağı toplayıp evden mi gidelim ilk yatağı ayırırsın sonra evleri sonra hayatları yapma eğer büyük problemleriniz yok ise bu cezayı ne eşine ne de kendine vermemsence şu an cezayı ona mı vermiş oldun sende ceza sahasındasın yıpratmayın ne olucak bir tartışma en nihayetinde geçer gider çok yaralamadıysa insan annesiyle evladı ile bile atışıyor yeri geliyor👍🏻
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsuçunu cok merak ettim ya seni aldattı ya kalbini kırdı ve gönlünü almadı ya da büyük bi bok yemiş olması lazım. aksi taktirde suçlu sensin. cünkü bu evlilik senin keyfine göre yasanmıyor
00 Yorumla Bu sorunları çözme yolu değildir, evden ayrılana kadar burada kal demektir. Boşanıyorsanız en iyisini yaptın yok boşanmıyorsanız bunun kapısını sonuna kadar araladın.
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atarmisn lutfen
+1 yılYorumlara bak hele. Hayvan herif nasıl sana el kaldırır dememişte kimse yatakları ayırman yanlış demiş. Eğer şiddeti tolere edersen her seferinde dozu artar. Bugün bağırır yarın o kaldırdığı eli indirir. Boşver iyi yapmışsın. Ama sen de sessiz kalma. Konuş hatasını anlasın. Sen diyorsun yatakları ayırmasam fark etmezdi bile diye. O yüzden demek ki konuşman lazım.
00 Yorumla
+1 yılEşin güzel taktik yapıyor. Senin özür dilemeni bekliyor ve hiçbir şeyi umursamıyor. Ya böyle devam edersiniz ya da hatalarınızı kabul edip barışırsınız..
00 Yorumlayanlış tabiki ne olursa olsun büyük koskoca bişşi olmadığı sürece yatağı ayırmamalısın evli çiftlerde herşey yatağa geçmeden btmeli bütün kavgalar.. Ayırırsan bi süre sonra gidebilir erkek bu yani
00 Yorumla
+1 yılBence dogru degil esler birbirine elden geldigince bagli olmali bazi seyler gormezden gelinmeli fedakarlik olmali ortada buyuk bi sebep varsa bilemem ama dedigim gibi
00 Yorumla
+1 yılAdamin da isine gelmistir evi otel gibi kullaniyodur ise diye nadyanin sicak kollarina gidiyordur yakinda mesaiye falan da kalir bol bol yalniz yatarsin 😀
00 Yorumlatartışma konusuna bağlı birazda birde neden bilmem ama ona tavır koyacak olsaydım kendim gider salonda yatardım onu yataktan kovunca sanki daha kırıcı oluyor :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılyakında o da evleri ayırır eşyalarını bi tane bavulun içine doldurur kapının önüne koyar sen de anlarsın o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılYok artık.
+1 yılYanlış... Evlilerin yataklarını ayırmaması küslüklerin daha kısa sürmesi için bir nedendir. Bu nedeni yok etmemeli çiftler...
12 Yorumla- +1 yıl
🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılYaptığı hataya konuya göre değişir ama biz ne kavgalar ne dövüşler atlattık 1 kere bile ayırmadım yatağımı
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçma olmuş. Bana kalırsa yatak tartışmaların sonlandığı yer olmalı. Her ne kadar tartışıp küsülse bile o küslük yatağa taşınmamalı. Sarılarak uyuyup o sorun unutulmalı veya çözülmeli. Böyle yaparak hiçbir sonuç elde edemezsiniz.
10 YorumlaÇok yanlış bişey yapmışsın. Ne kadar da tartışsaniz hiçbir zaman yatağıni ayırma. Kaybeden sen olursun.
10 Yorumla
+1 yılSoğukluk olursa fena yatak ayırmayın 2 gun neysede 3. gün yataklari birleştir
10 Yorumla
+1 yılOturun konuşun koca insanlarsınız ne bu ergen tripler.
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuğumuz için bu hale geldi zaten. Sakince konuşamıyor ki. Bağırıyo çağırıyo
- +1 yıl
Vay hıyar, iyi yapmışsın o zaman.
+1 yıl10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük hata yapmışsın ne kadar küs olursan ol. Yatak ayırmak erkeği soğutur yanından kalkar gidersin geç gelirsin ama sabaha küs kalkmazsın Bir zaman sonra erkek eve geç gelmeye başladı mı o zaman başını taşlara vurursun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kadroya yeni oyuncular alırsa görürsün dünya kaç bucakmis 😂😂😂
Sen o feminist yarim akıllı baaağzı hemcinslerinin gazına gelme derim.00 Yorumla
+1 yılDini boyutu seni ilgilendirir mi bilemem ama 4 günden fazla ayrı yatamazsınız. Melekler beddua etmeye başlar
00 Yorumla
+1 yılNe olursa olsun bence yataklar ayrılmamalı. Konulup anlaşacağınız Bir konu değil mi? Böyle nereye kadar durmayı düşünüyorsunuz
00 YorumlaYani umarım eşin hatasını anlar ve sana artık daha seviyeli ve saygılı yaklaşır. Umarım her şey gönlünce olur.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsun ve peşinden koşma i istiyorsun heralde kadın milleti bin bazıları ned n böyle peşinizden koşmak zorunda degil
00 Yorumla
+1 yılNikâhta bunun için mi söz vermiştin neden konuşarak çözemiyorsunuz huzur olmayan bi iliski fazla yürümez bosanirsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Arada kırıcı büyük sebepler yoksa ayırmak doğru değil bence.
Bugün yatak, yarın kalpler, öbür gün boşanma.00 Yorumla
+1 yılAranızdaki bağ kopma noktasına gelmiş siz sorun ederken eşiniz etmiyor ve bu olay uzatıldıkça dönülmez noktaya gelir orta yol bulmanızı tavsiye ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış olmuş yatak ayırmak gerginlikleri ve soguklukları çok kuvvetli duvarlara dönüşturmektir. Peki aranızdaki sorun neydi
00 Yorumla - Devamını Gör (208)
Devamını Gör(253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem