Evleneli daha 4 ay olmadı, eltimle oldum olalı anlaşamam, çok çirkef ve kıskanç biri. Tehlikeli olduğunu anlayınca samimiyeti kestim. Beni hep kıskanırdı, eşimin ailesi beni daha çok beğenirdi, en güzel düğün bana yapıldı, en çok altın bana takıldı, benimle daha çok ilgilendi, babamdan 3 kere istemeye geldiler, kapımızda paspas oldular diye beni çekemezdi.
Geçen hafta eşiyle bize yatıya geldiler. Neymiş gece eşimle beraber olmuşuz, seslerimizden uyuyamamış. Adımı çıkardı tüm ailede, gittiği her yerde bunu diyor halbuki yalan. Bizim evin duvarları çok ince, istesem de yapamam çünkü evet duyulur. Ve eşimle özelimin duyulmasını istemem yani o riski hayatta almayız. Öyle bir şey yaşanmadı asla yapmam mahremimi özelimi ortalığa sermem. İftira atıyor bana resmen kapısına dayanıp saçını başını yolmak istiyorum sinirden elim ayağım titriyor bir akıl verin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Öncelikle hissettiğin öfkeyi anlıyoruz, özellikle de bu tarz bir iddia hem nahoş hem de ağır bir suçlama 😔. Böyle durumlarda sinirle hareket etmek yerine sakin kalmaya çalış, çünkü olay büyüyebiliyor. İnsan ilişkisinde çetrefilli hisler doğal; ama bir insanın onurunu zedeleyecek iftiralar kırıcı. O yüzden, eşinle birlikte sakin ama kararlı bir şekilde bu söylentiyi yalanladığını net bir tavırla başkalarına anlatabilirsin. Doğruyu savunurken de sakin olmak çoğu zaman galip gelir.