+1 yılKarmaşa 1: Eğer sizin için evlilik, her günü deşarj olmakla geçen birer terapi yığınıysa, yataklar bile ayrılabiliyorsa, öyleyse neden evlenmek yerine kendinize bir hizmetçi, metres, bakıcı tutmuyorsunuz?
Karmaşa 2: Evlenirken iyi günde, kötü günde klişesine maruz kalırken aklınızdan geçen iyi günler işten pc'ye, pc'den işe olan günler miydi ve aklınızdan geçen kötü günler işten eve, evdeyken eşinizle birlikte vakit geçirmeye ve oradan da tekrar işe gitmek miydi? Öyle idiyse bundan eşiniz olacak han'fendinin haberi var mıydı?
Karmaşa 3: Nasıl bir eşiniz var ki onunla birlikte zaman geçirmek yerine her gün ve her boş saati bilgisayar oyunlarıyla geçirmeyi tercih ediyorsunuz? İkinizin de karakter özelliklerini yan yana koyup 100 kişiye sorsak, siz ideal bir koca mı olursunuz, evliliğini mahvediyor olan bir koca mı?
Karmaşa 4: Babanız (evde olduğu süre boyunca) annenize şimdilerde sizin eşinize davranış şeklinize benzer şekilde mi davranırdı?
Karmaşa 5: Elinize bir kalem alın ve bir deftere yazmaya başlayın. Eşinizin iyi/kötü sizin için evlilikten şimdiye kadar neler ifade ediyor olduğunu istisnasız, önemli/önemsiz a'dan z'ye ayırt etmeksizin tek tek yazın. Kaç sayfa tuttuğu önemsiz. Sonra o sayfaları koparın ve kenara koyun. Sonra aynı deftere bu kez evlilikten şimdiye kadar, eşinizi yokmuş gibi kabul edip geçirdiğiniz boş zamanları aynı şekilde yazın. Sizin için neler ifade ettiğini, tek tek, samimi şekilde. Daha sonra onları da koparın ve hepsini karşılaştrın. Elinizde ne var? Gerçek bir eş mi, yoksa sanal bir eş mi?
Düşünün, eğer düşünmenin anlamını anlayabiliyorsanız. Yok eğer düşünmekten vazgeçip hissetmeye odaklanmışsanız öyleyse neyi hissedebildiğinizi hissedin!1733 Yorumla
Soran+1 yılemeğine sağlık çok güzel yazmışsın teşekkür ederi
- +1 yıl
Yararlı olması dileği ile.
Soran+1 yılinşallah
- +1 yıl
En iyi cevap seçilmeli.
- +1 yıl
Eğer işe yaramaz terapi. com (oradakilerden bazıları aile terapisti. Onlarla görüntlü/sesli görüşme yapabilirsiniz ikiniz de. Hepsi diplomalı psikologlar. Bir ilişki terapistine gitmeniz şart. )
- +1 yıl
Teşekkürler @mervesinem
Soran+1 yıltekrar teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Her zaman beklerim. Mesajlarım açık.
- +1 yıl
Harika !
- +1 yıl
Teşekkürler @iştekuzukuzugeldim
- +1 yıl
Rica ederim @ceyad
- +1 yıl
tesekkurler @kripton94
- +1 yıl
bu arada naruto sahnesi de cok iyi otyrmus resindeki yaziya. :)
- +1 yıl
Tum istedigim sendin, diyor.
- +1 yıl
Esine okuttun mu bakalim yazilanlari? Sonucu merak ettim de.
Soran+1 yılokuttum ona göre büyütülecek bişey değilmiş ben büyütüyormuşum. Bunu burada yazarakta saçmalamışım
- +1 yıl
bir aile terapisti sart. Aksi halde icindeki duygusal boslugu kullanan biri karsina cikarsa onu aldatman icten bile degil. Bir an once bir aile terapistiyle gorus lutfen.
- +1 yıl
Ve belli ki burada yazdiklarimi da uygulamamis kocan. Uygulasa ise yarardi.
Soran+1 yılikna etmem problem kabul etmiyor ki bunun bir sorun olduğunu. Benim abarttığımı söylüyor. Aşağıda arkadaşlar demiş bir aile büyüğünden yardım isteyin o konuşsun diye de. Bu seferde başkalarına söyleyip karıştırdığım için kızacak
- +1 yıl
Baskaalrina soyleme. Ya bir terapiste git ya da onun aynasi ol. Yani onu sana gosterdiklerinin aynisini ona yasat. Yani karsindaki kisilige gpre yapilabilecek cok sey var ama buradan bakinca bunlari secmek zor. Ya seninle agni tecrubedekilerden tavsiye alacaksin veya aile terapistiylr goruseceksin.
Soran+1 yılAile terapistine de beraber gitmek gerektiği için nasıl yaparım bilmiyorum
- +1 yıl
İste bunun yol yordamini da o uzman sana sohleyecek zaten. Belki sen ikna edemezsin ama terapistin sana soyleyecegi sehler belki onu ikna etmeni saglayabilir. En sert karari da alabilirsen eger interneti kapat. Ama esin tam bir bagimli. Hastalik. Tedavi sart. Terapi. com'da cok aile terapistleri var. Ya oradan ya da yuz yuze bir tanesiyle gorus bence.
Soran+1 yılUzun zamandır aklımda bir evlilik danışmanı falan da bayramdan sonra en erken gidicem
- +1 yıl
Bildiim psikologtan soz ettivimi belirteyim ama. Aile terapisti olan psikologlardan birine git. Umarim cozulur bu sorun.
Soran+1 yılumarım ya=(
- +1 yıl
Var mı bir gelişme?
Soran+1 yılevimize dönünce anlıycaz
- +1 yıl
Hadi bakalim gelismeleri yazarsi sonra.
- +1 yıl
eline sağlk çoksel yazmıssın
En İyi Cevaplar
- Gamer konusunda 845 cevap paylaştı.
+1 yılOyunda üst kademelere gelmeden doymaz bırakmaz. Sabah akşam aynı şekilde yıllarca devam edebilir. Uyuşturucuya benzerdir oyun bağımlılığı. Eski travian bağımlısı olarak tam 6 seneye yakın gece gündüz iş güç demeden uykusuz gecelerle vaktimi ayırmıştım. İnsan insanlıktan çıkıyor, ne akraba ziyareti, ne dışarıya çıkmak, ne doğru dürüst yemek, ne hal hatır sormak hiç bir şey umrunda değil. Beynine yerleşmiş bir virüs gibi her an aklı fikri oyunda. Ne oldu dur bakim bir kaç seviye basayım. Gelişsin geri kalmayalım. v. s. Berbat bir ruh hali. Kendi isteğiyle bırakmadığı sürece vazgeçmesi imkansız...
01 Yorumla- +1 yıl
bence de imkansız
Canım öncelikle Allah sabır ve kolaylık versin... pc dizüstüyse sakla onu hatta varsa komsuna ver bir süreliğine evde bulamsın ama komşuya verdiğini söyleme.. Eğer masaüstüyse kasasını çıkar komşuna ver gündüz sana lâzım olursa alırsın ama akşamları evde olmasın eğer eşin nerde bu diye sorarsa sen benimle doğrudüzgün ilgilenene kadar pc yok de ona evli olduğunuzu birbirinizle zaman geçirmeye ihtiyacınız olduğunu filan söyle ama bunları yaparken kesinlikle sinirli davranma ılımlı olgun yumuşak davran sesini hiç yükseltme o sinirlense bile sen rahat davran... Bir iki bakcak olmuyor mecbur sana yaklaşacak... :-) ve deki eğer normal çiftler gibi olursak birbirimizle güzel vakit gecirirsek ve benimle ilgilenirsen atıyorum haftada 2 defa pc serbest napıyırsan yap de ama kesinlikle şartları da süreyi de sen belirle ve onu bu duruma alıştırma süresinde çok sabırlı ol kolay olmayabilir çünkü :-) umarım fikirlerimi beğenir ve denersin ve yine umarım işe yarar
08 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim fikir güzel de. Pc yi sakladım bir iki defa. Yarın gidip bir bilgisayar alıcam yemedim pc ni diyor kendisi. Yani onu ben almışım ve senin benim varmş gibi gereksiz ve salakça konuşuyor
Soran+1 yıldeniycem inşallah işe yarar
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah olurda yazarım
- +1 yıl
umrım doğru yzmıssın
Madem okuyacak bunları yazıyorum o halde kendisine..
Ee madem bu kadına vakit ayırmayacaktın, ne diye evlendin arkadaş? Bilgisayar ile evlenseydin. Evliliğin sorumlulukları vardır ve böyle yaparak eşini ' haklı olarak' kendinden soğutuyorsun gördüğün gibi. Kimse sana kendine zaman ayırma demiyor, ama o evde tek başına yaşamıyorsun.. Senden ilgi bekleyen, senle sohbet etmek isteyen, film izlemek isteyen, beraber uyumak isteyen bir eşin var. Kendi isteklerini ön planda tutarak ona haksızlık etmiyor musun? üstelik senin yapman gereken işleri de o yapıyormuş, yakıştı mı bu sana? Bencillik yapıyorsun bunun farkına var bir an önce..04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılinşallah bende umuyorum
- +1 yıl
katiliyorum sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
181Cevap
+1 yılYaşının olgunluğunu taşımayan bir erkek canlandı hayalimde.
O yaştaki bir insanın "Ortak bir hayata sahibim. Hayatımı paylaştığım bir insan var ve bekarlığımda yalnız iken olduğum gibi her kararımı tek başına veremem, çünkü bu sorumluluğu bu resmi kurumun üyesi olmayı kabul etmek ile en başında almıştım. bir problem varsa birlikte çözmeliyiz, bu problemin kaynağı benim eylemlerimse eleştiriler üzerinde bir düşünüp kendime çeki-düzen vermeliyim, söylenenleri dikkate almalı neden böyle davrandığımı sorgulayarak sorunların üzerini örtmeyi değil çözümlemeyi seçmeliyim" diye düşünmesi gerekir.29 Yorumla
Soran+1 yılDüşünürlerse o da
- +1 yıl
Siz "bu yaştaki adam kendisini nasıl bilgisayar oyununa verir" diye düşündünüz mü?
Ben bir yerlerde var olan boşluğunu doldurmaya çalıştığını sezinliyorum.
Soran+1 yılDüşündüm ve ona da söyledim kazık kadar adamsın ergen oyunları oynuyorsun diye deşarj oluyorum diyor
- +1 yıl
Hah! Tam da doğru kelime. Deşarj oluyor. Boşluklar var oyunla dolduruyor. O boşluklar neler?, topu size atmış ama birlikte çözeceksiniz.
Soran+1 yılOlabilecek boşluk yok hata bende ki çorabına kadar giydiriyorum
- +1 yıl
Hanımefendi içdünyasından söz ediyorum eşinizin... Orası dışarıdan görülmüyor...
Soran+1 yıliç dünyasındaki boşluk için doktra gtmeli beraber çözemeyiz onu
- +1 yıl
Bende bunu anlamam. Corap giydirmek nedir ya. fazla yuz verip beklentiyi yukseltiosunuz. Daha fazlasi da olamayacagi icin adam kendini baska seylere yonlendiriyo. Yapmayin kardeslerim. Bu kadar pohpohlamayin kocalarinizi. Benim kocam her isini kendi halleder. Ayda bir kiyafetlerini ben hazirlarsam cok utopik bisey yapmisim gibi mutlu olur. Bu kadar dusmeyin ustlerine. Pohpohlanmasi gerekenler bizlerken yapmayin boyle
- +1 yıl
düsünmeli bence de
+1 yılaldatıyordur gibi kadınların kuruntularına kanma sakın öncelikle , bende oynadım bu tarz oyunları geçen sene 5 ay boyunca oyunda bulunma sürem yazıyor 400 saat 12 saat boyunca oyunda kaldığım oluyordu sonradan farkına vardım bunun beni bir yere götürmeyeceğini , öncelikle şunu söyliyim kocan zaten stresliymiş ters gitmen yanlış olur ona deki bu senin stresini alıyor ama beni senden uzaklaşıyor bütün gün seni bekliyorum ama senin yaptığın çok kötü gibi, kocanın daha önce istediği ama senin yapmak istemedin onu tatmin edicek şeyler yapabilirsin seviyorsa zaten zamanla anlıyıcaktır oyunun bir yere varmadığını
23 Yorumla
Soran+1 yılAldatıcak biri değil hakkını yiyemem o konuda. Çok teşekkür ederim ya bu dediğin cümleyi kurucam
- +1 yıl
Katiliyorum, kardesimizin yorumu en iyisi, bazen her kes farkina varmiyor sogukluk ve uzakligin ondan, bu tur seylerden kaynaklandiginin. anlayis ve sabirla onu kendine yakinlasdir, sogutma yatak ayirmakla filan,
- +1 yıl
olabilir evet
Adam rahatlığa alışmış. Annesinin evindeki alışkanlıklarından vazgeçememiş. Sen de ona sürekli annesiymiş gibi davranarak her istediğini önüne koyduğun için ipleri eline vermişsin. Yani kendini sana muhtaç veya sana mecbur hissetmiyor. Nasıl olsa evliyim, her işim yapılıyor. Ben işe gidip geliyim evimde oyunumu oynıyım. Büyük ihtimal çocuk da yok zaten. Yoksa da inan şu sıralar hiç düşünmeyin. Kendine bir şekilde mecbur etmeye bak. Çalışmıyorsan işe gir ve kendi kafanı dağıtacak işler yap. Sabahtan akşama kadar düşündüğün şey ev işi ve akşam eve gelmesi. bir gün de sen ondan geç git eve, o seni beklesin ;)
22 Yorumla- +1 yıl
@Hülyalı doğru yoldasin evet
Ya yok artık ya bazı erkekler adamın diye dolaşıyor birde etrafta. Bunun senin seksi olup olmamakla ilgisini kaybetmesiyle falan alakası yok bacım. Kocam sorunlu. Amcam da aynıydı hala aynı. O oyunla bitmiyor şimdiki gibi soğukluklar falan derken o daha seni aldatacak dur bekle gör sen. Tabi en kısa zamanda aşağıdakileri uygulamazsan; Kuş gibi durma şu kocanın karşısında. Açtığı an pcyi Çat diye kapatıp duvara fırlatacaksın. Ya da sadece kapat hızlıca kıyamam diyorsan :) S... erim seni de bilgisayarını da yapacağın kocalığını da ya adam ol ya da... git bu evden anan büyütsün seni gençliğimi sana heba edemem yeter artık be! diyeceksin direk. ve sakin tepkinden şaşma kaşını kaldır indirme bak sana diyim. Önüne dikilip gözlerinin içine sinirle bakacaksın!!! Silkelensinde kendine gelsin ne demek insanın karısıyla ilgilenmemek ya!!!
13 Yorumla- +1 yıl
haklı valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde o şekildi canım.
Canı isterse gelip yanıma sırnaşıyordu.
Sabaha kadar pc de sözde dizi izliyordu.
Evde banyo, tuvalet her yerde elinde teli.
Adamın resmen gıçının peşinde geziyordum.
Izin kullanmaz eve geç gelir sabahın 5 ine kadar oturur vs.
En son gelmemeye de başladı eve sonra da bir kadınla ilişkisi olduğunu yakaladım.
Hem para yediriyor hem işini görüyormuş.
Daha yaşını doldurmamış bebegimle mahkemelerde sürüyorum boşanmak için.
Elinden geleni yap böyle alıştırma sakın.
Yoksa yuvandan oluyorsun.39 Yorumla
Soran+1 yılTartışmak istemiyorum artık.. Yuvayı yapan dişi hayatı renklendiren dişi, evliliği b*k eden erkek kurtarmaya çalışan kadın..
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi anlıyorum seni inan bana benzer şeyleri yaşıyorsun.
Bende o kadar bıkmıştım ki anlatmaktan konuşmaktan hep saçmalayan oldum canım.
Asla kendinde hata görmedi.
Ama evlilik bu değil cidden böyle olmamalı.
Ben hamileyken böyle ciddi değişti çocuk doğdu yine aynı.
Senin çocuğun var mı biliyorum ama asla düşünme duzelmedikce asla.
Ben simdi cocuguma hem annelik hem babalık yapmaya çalışıyorum çok büyük bir sorumluluk.
Şükür çocuğum var en büyük gücüm hayatta fakat, böyle kişiliği oturmamis daha evlilik nedir eşe karşı sorumluluk nedir bilmeyen bir adamla evlenip hayatımı kendime zehir ettim.
Allah büyüktür inşallah benim gibi olmaz sonun.
Allah sabır versin o odun kocana da az olgunluk merhamet versin sana karşı.
Soran+1 yılAynen öyle allah seninde yardımcın olsun
Soran+1 yılEvet kendinde hiç hata görmüyolar. Bazen kendi kendime konuşuyorum hakikaten bende mi diye. Çevremde ki evlilikler böyle değil boş zamanlarını o kadar kaliteli geçiriyorlar ki. bizde ben demessem dışarı çıkmıyoruz işten ilk çıktığım zamanlar on gün ekmek almaya bile çıkmadığımı biliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@feminum Allah razı olsun canım.
Inşallah geçer gider hayırlısıyla bir kurtulsam başka birşey istemiyorum.
Hakaret tehdit küfür hayatımın son 2 yılı zehir geçti.
Oysa insan ne ümitle evleniyor güzel bir aile mutlu çocuklar, Yarınlar.
Allaha havale ediyorum ben hayatımı zehir eden bu şahısı.
Inan elimden geleni yaptım ettim. Ama olmayınca olmuyor.
Şimdi arkadaşlarıma bakıyorum mutluluklar çocuklarıyla esleriyle benim ne suçum ne hatam vardı Yarabbim diyorum.
Çocuğum annesiyle babasıyla aynı çatı altında büyüyemeyecek.
Hayat çok zor gerçekten.
Allahım güç kuvvet versin bana cocuguma iyi bir gelecek, iyi bir eğitim en önemlisi adam gibi yetistirebilmem için.
Soran+1 yılKimse ayrılmak için evlenmiyo hele kadınlar.. Allah çok çok yardımcın olsun
- +1 yıl
bence de düzelmeli
Her ne kadar kocan bir sığırı andırsa da, biras tahrik et onu. Odak noktası yap kendini. Gözlerini ve aklını senden alamasın. Seksi şeyler giyi. Tangayla, jartiyerle, seksi fantazi gecekliklerle falan dolan evde, güler yüzlü, tatlı ve bir o kadar da bakımlı ve çekici ol. Sexten zaman kalrsa eğer, ilgisini çekecek, merak uyandıracak, eğleneceği hoş konulardan muhabbet aç. Ama en önemlisi başta dediğim gibi azdır onu. Sen bir kadınsın, şeytan bile sizin önünüzde saygı ile eğilir. Salak bir pc oyununa mı yenilecen. Kocanı ona mı kaptıracan.
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki her yarattığı problemi ben onu tahrik ederek mi geçiştiricem
- +1 yıl
Yes, yes, yes baby. Sizin en buyuk silahiniz bedeniniz ve tasi delen azim ve fendiniz. Bunlari nerede ve nezaman kullanacagini bir üstadindan ogren. Silah mermisiz olur mu peki. Olmaz. Dusmani kalbinden vuracaksin ki yaralanip, daha da azmasin. Yarali yilandan korkacaksin. Peki merminiz nedir o zaman, neyle kalbinden vurakcaksin dusmani. Tatli dilinle. Dilinden bal akacak,. O ballin zehri dusmaninin kalbini saracak ama o bunun farkinda bile olmayacak. Anladin.
- +1 yıl
tahrik etmeye değmez
- Gamer konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılAh be güzelim , üzülüyorum valla sizin durumlarınıza. Kocan kıymet bilmez , birazda anlayışsız biri sanırım. Erkek adamsın evde gül gibi karın varken televizyon bilgisayar neyin nesi anlamış değilim. Böyle devam ederse evliliğin heycanı hepten kaçar maazallah boşanmaya kadar gider.
O herif anlamaz ya neyse yinede sana da bir kaç tavsiye veriyim ; giy jartiyeri , yap saçı makyajı , olobildiğince seksi ol sonra çık karşısına elinde kırbaçla kelepçeyle. Sonra rota zaten yatak odası , erkeği kendine bağlamak istiyosan öncelik cinsel hayatınızı zirveye çıkarın , adam akşam eve gelmek için sabırızlansın , her dakika seni arzulamasını sağla bence.
Bu kadar şey yapıp yine tık yoksa zaten at çöpe ondan hayır gelmez , yol yakınken geri dön !..21 Yorumla- +1 yıl
bence de geri dönmeli
+1 yılokudugum kadarıyla bilebilriim. ben yorumu iyi niyetli oalrak yapıcam. bazı erkekler bilgisyar manyagı oluyorlar oyundan kafayı kaldırmak istemyorlar. benim çok yakın arkadasım var bebeklikten arkadasız. 21 yaşında kendisi. 13 yaşında bilgisayarla tanıstı sürekli oyun oynar hiç sıkılmaz sabaha kadar online oyun. kimya muhendisligini kazandı okuyo sevgilisyle aynı evde kalıo. ama yıne aynı kızı çıldırtıomuş bilgisayara kaptırıp. dusunun 21 yaşındaki erkek çocugu normalde abazan olur ne olursa olsun. ama gene pc basından kalkmıo. bu turse sizinki sorun yok.. diger turse bilmiorum
00 YorumlaAdam dediğin sorumluluğunu bilecek evlilik bir ömre ortak olmaktır adam dediğin karisiyla wakit geçilmesini bilecek beraber dolaşıp gezmek Tw izlemek Wè karısını mutlu etmek evlilikte bir paylaşım yoksa cinsel hayat yoksa o evlilik bence surdurulmemeli
21 Yorumla- +1 yıl
sorumluluk bilmiyorlar bacim
- Gamer konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılAslında ateşe ateş ile karşılık vermek lazım eğer kötü bir sonuç getireceğini düşünmüyorsanız sizde aynı oyuna başlayın, şöyle yemekler bir 3-5 gün dışardan gelsin gömlekler kırışık giyilsin. Anlayışlı biriyse ve sizi gerçek anlamda seviyorsa zaten sorun çözülecektir ama aksi durumda daha da kötüye gidebilir. (Online Oyun Pişmanlıktır!)
02 Yorumla
Soran+1 yılSaçmalık bencede..
- +1 yıl
bende online oyun oynuyorum ama herşeyin azı karar fazlası zarar.
- Gamer konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılBütün gün işte çalışan adamın deşarj işin bişeylerle uğraşması gerekebilir ama işten gelip bütün gece bekar hayatındaki gibi online oyun oynayacaksa ve eşiyle ilgilenmeyecekse evlenmenin mantığı nedir? Keşke evlenmeseydi de ev temizlik yemek işleri için bir bakıcı tutsaydı daha mutlu olurdu o zaman.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPc yi Boz biraz zaman kazandırabilir sana sonra ona sen benimi pc yimi seviyorsun de oda ne alaka tabiki seni PC'den! :) daha çok seviyorum der?
Sonra git yat gelir yanına hadi Aşkım seninim der alcağını alır duşunu alır sonrada arkasını döner ve yatar Alışın artık erkekler işte kabullenin ya da evlenmeyin... sizin istediğiniz ne ya günün 24 saati iltifat iltifat iltifat insan yağdan baldan usanır!. Ha sen tam bir odun diyosan sen seçtin sen evlendin!. Yok odunda değilse sorun sende ozaman? sendede değilse bende ne diye bukadar yorum yazıyorsam artık! :)))02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden önce olduğu gibi olan adam candır..
- +1 yıl
evet öyledir
Abla bence ayırmayınız neden derseniz yataklar ayrı olsada aynı evin içinde yaşıyorsunuz. Enistenin boyle davranmasinin sebebini sorabilirsin ve cozum arayabilirsin kocaman adamsin benimle ilgilencegine su kutuya bagli klaiyorsun esiri oluyorsun diyebikirsin Allah korusun bunun yuzunden evliliginiz sarsilmasin uyar sacma oldugunu soyle
03 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim be güzelim bunları kazık kadar adam ergen oyunlarıyla saatlerini harcıyorsun dedim 5 dakikalık etkisi sonra aynı
- +1 yıl
allah akıl fikir versin aşko
Sizde yanına oturun ne yapıyorsa beraber yapalım deyin baktınız olmuyor açın bilgisayarın kasasına su dökün ama dikkatli olum çarpılmayın :)
Ne yazık ki bu dertten muzdarip insan sayısı çok fazla ama bir bilgisayarın evliliğinizi bitirmesine izin vermeyin. Gerekirse ya o ya ben diyebilirsiniz insan bir süre sonra gerçekliğini kaybedebiliyor neymiş efendim deşarj oluyormuş ben nasıl olacam de sende.11 Yorumla- +1 yıl
zevk kalmamış ki oyun oyun
+1 yılGit kendine bir iş bul. Akşama kadar boş yere kocanı beklememiş olursun en azından. Ayrıca kocan seni baya boşvermiş ya. Bence sen de onu sallamıyormuş gibi davran. Git süslen püslen sonra da kocanın yüzüne bakma. Seni kaybetme korkusunu ona yaşatman lazım. Seni resmen cepte görüyor. Bir imzaya fazla güvenmesin. Kocanın beyin yaşı 5 yaşındaki çocuk gibi resmen. Allah kimsenin başına vermesin. Ben bile burada sinir oldum şimdi.
12 Yorumla- +1 yıl
en mantıklısı
bir kere herşey erkekten beklemeyceksin o adamında hakkı var oyun oynamaya gezemeye kitep okumyaa dergi okumya alaışveriş yapmaya dizi ezlemeye arkdaşları ile buluşmaya ne bilim hatta bakım yapmaya süslenmeye... vs siz bunları sadece kızların yapabilceğini düşnüyorsunuz bende sorun kökten halletmen lazım sende çalış yükünü azlt adamın
01 Yorumla- +1 yıl
ne yapabilir ki
+1 yılmuhtemelen sohbet ediyordur bu ve benzeri yerlerde. yoksa saatlerce neden kalsın üstelik sana rağmen. ama hep de kadına yıkılır bu yük, yok erkeği idare et yok farklı görün. ee görmeyen bir herif olunca böyle sen ne yapabilirsin. ama arakdaşım yatak ayırmak da bir çözüm değil ki bilakis çok daha tehlikeli evliliğiniz için. gerekirse evden pc yi çıkartın, neti kapatın. kaliteli zaman kavramına iştirak etmesi için uygun ortam yaratmak gerek. yoksa bir şekilde uçuruma doğru gider bu iş.
05 Yorumla
Soran+1 yılpc oyun telefon bunlar tartışma sebebi ağzımı açmamaya karar verdim. Zaten gidip yalnız yatıyorum n zaman yanıma geldiğini duymuyorum ne farkı kalıyo?
- +1 yıl
iyi de senin isteklerin? adam gönlünü eğliycek diye sen mutsuz mu yatağa gireceksin? yani böyle ömür geçmez farkındasın değil mi?
Soran+1 yılfarkındayım da çözüm?
- +1 yıl
restini çek ve konuş.
- +1 yıl
çok zor bi durum
Allah kolaylık versin teknolojinin hayatımızdaki zararları olsa gerek bence interneti kapatmalısınız ya da kotalı internet almalısınız ama wın gibi korkarark girer ücretide iyi olunca ama birşeyleri paylaşmak istiyosak bazen fedakarlık etmek gerek ;) bunu yapmalısın bence
00 Yorumla
+1 yılsenin kocanda benim gibi online oyun bağımlısı bu gibi durumlarda ya kendisi oyun oynama saatlerini ayarlayıp sanada vakit ayırcak ya da profesyonel yardım alıcak oda olmadı evliliğiniz tehlikeye girer demedi deme bu yüzden ayrılan evli çiftler tanıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen napıyorsun ya da naptın?
- +1 yıl
açıkcası hala online oyun oynuyorum ancak günde 3 saati geçmemeye özen gösteriyorum. onun dışında hayatımda spor, dizi, film diye sıralayabiliriz. Oyun konusunda sende öğrenmek istediğini belirtebilirsin. geri kalan aktiviteleri beraber yapabilirsiniz. Yatakları ayırman ona değil ilişkine zarar verir. Adam cinsellik arayacak durumda değil çünkü oyun bağımlısı. Sen yatağı ayırırsan seni aldatmaya teşvik edersin yapma derim. Beraber çözmeniz gereken bir problem.
Soran+1 yılbana da öğret dedim onu da denedim de beni izle izlemeden öğrnemezsin diyo izin gününde özellikle sabahtan akşama kadar izliyorum hadi şimdi ben diyorum o hep devam değien bişey yok bni uyutuyo aklınca
- +1 yıl
izle öğren
onun davrandığı gibi bide sen davran bakalım ona yemeği hazırla o yemek yerken sen hemen pc başına otur :) o gelirse kalk die kalkma bekle gidip yatmasını çağırdığı zaman ben yatıyorum diye aynısını yap 1 saat sonra falan git bir kaç gün böyle tekrarla hatasını anlayacaktır. baktın hatasını yine anlamıyor pc yi gözünün önünde param parça et :D
12 Yorumla- +1 yıl
Hıı sonra da dayağı yesin değil mi?
- +1 yıl
@PapyonluGirl atamaz ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkşam eşine okutma Zeki ol biraz vardır bir sorunu kafa dagıtıyodur oyunla1 ay bir yere git eksikliği fark etmez senin eksikliğini fark etmesi içşn önce varlığından haberdar olması gerekir ilgiyi üstüne Çek birçok yolu var rol yapmayı biliyosan tabi :)
09 Yorumla
Soran+1 yılmesela?
Cevap sahibi+1 yılBul kendine bir uğraş yaşam tarzını bilmiyorum ama geç gel eve mesela ama evde yemek olsun hatta sofra bile hazır olsun sen yemegini ye aşkım ben ayşedeyim geç gelirim de ama surat yapmadan de bunu oyunla ilişkilendirme dogal ol Hergün bir bahane bul özlet kendini eve geldiginde de oyun başında bile olsa sarıl öp biraz geç kaldım de tahr*k et sonrada ben yatıyorum de gelirse gelir gelmez se devam ben kahvaltıya gidecem komşu arkadaş neresi olursa ama mutlaka fazla ilgi göster ki eve gelmeni sabırsızlık la beklesin sonra bir ara hasta ol mesela sürekli başın dönsün miden bulansın hastaneye git eve misafir çağır oyun satinde :) Zeki ol gece 3 de uyan baş ağrısı Çek eşim hasta diye üstüne düşsün ama hep degil sonra işten geldiginde tut elinden yatak odasına görür sevi*elim özledim de sonrasında oyun oynarsa bırak oynasın sende başka uğraş bul umursamıyo gibi
Soran+1 yılişe yarar mı bunlar?
Cevap sahibi+1 yılAmaç eşinin ilgisini çekmek o şu an nasıl olsa eşim evde sorun yok kafa rahat oyun oynamaması istedigi gibi hayatını devam ettirmemesi için sebep yok anlıyomusun ne oldu bu kadına demesi lazım düşündür
Cevap sahibi+1 yılBu arada dışarıya çıkarken biraz farklı giyin parfüm ü abart kuşku insanı yer kemirir :)
Soran+1 yılBunu da deniycez teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :) yardımcı olursam ne mutlu bana ben niye bu sitedeyim sanıyosun :) baktım bizimki tlf elinden düşmüyo şimdi o diyo bana sen bu aralar o siteye çık takılmaya başladın diyo :) görür gününü yüzmeye gidicem ben dedim o merden çıktı diyo sıkılıyorum evde dedim şaşırıyo yavaş yavaş acelem yok
Soran+1 yılbndede işe yarar inşallah
- +1 yıl
yarar bence de aşko
Bir bilgisayarın yaptığı şeylere bakınız yahu..
Sana ilgi göstermeyene sende gösterme, emin olmalısın ki sonra kıymete biniyorsun..
O sana iyi bir eş olmuyorsa, sende ona olma.. Yemek filan yapmayı kes, madem yatakları ayırdınız evdeki işlevlerinizi de ayrınız..12 Yorumla- +1 yıl
bağımlı olmuş
- +1 yıl
bi de mimar pü
Cok zor bir durum ilgisiz alakasiz sorumsuz erkek. madem oyle ne demeye evlenirsin be adam diyesi gelior insanin. Sabretmelisin ama kendinide degersiz hissttirmemelisin. Sen es olarak yapman gerekenleri yapiyor yine de karsilik goremiyorsan ona gore davran bence artik. Cocuk var mi bilemiyorum ama.
02 Yorumla
Soran+1 yılhenüz yok çocuk
- +1 yıl
ilgisizlik büyük sorun cidden
Bak canım benim esimde aynıydı surekli bir oyun buluyodu hergun kavga hergun ama snra bebismz oldu biraz unuttu bu sefer disari cok cikmaya bsladi ve esrar ictigini ogrendm birak evde durmasi dha iyi gözünün önünde eminsen baska bisey yapmadığına sikinti yok şimdi bnmkide hep evde telefnda clas of clans oynuyo
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bende kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Dışarıda da vakit geçirebilir ya da daha kötü şeyler yapabilir diye ama. Yalnız oturmaktan sıkıldım ben. O deşarj oluyorum diyo da bn nasıl olucam onu bulamadım. Hipotiroit var bnde de 2 kez düşük yaptım tekrar da cesaret edemiyorum.. Normale döner mi o zman onu da bilmiyorum
- +1 yıl
bence de çok sıkma canını
Gizli Üye(30-35)+1 yılYataklari ayirma disiligini kullan kisa seksi bir elbise altina jartiyer ince tül corap ve makyajla bir aksam karsisina çık unutmaicagi bir gece yasat sonra cani seni istemeye başlayacaktır
Ve o adam seni asla aldatmaz bosanma vs. Gbi seyleride aklindan gecirme03 Yorumla
Soran+1 yılİşleri yatakla çözmek istemiyorum her sorunda ben kendimi mi öne sürücem
Cevap sahibi+1 yılInat edersen olmaz biraz disiligini kullan haftada kac kere seks yapiyorsunuz bu durumda siz aranizda mesafe var sanki olmamali
- +1 yıl
hep bu kadin mi uğrassin aaaaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılburadan sesleniyorum kocana.. beyefendi internetten cacık çıkıyor başka bişey yok yanında eşin var eminim seni seviyor ve istekli arzulu kitap gibidir işin ne onu oku kitap gibi çevir çevir oku ve okut aç dillerini netten beklediğinin fazlasını sana verir
11 Yorumla- +1 yıl
o nedemek ya
+1 yılEvlenince isten gelicem az biraz yemek yiyecek disimi fircala dus ala hemen yatağa gecicez ulan bilgisayqri brkarlikta vakit gecsin diye ugrasiyoruz degilse cani cehennme bilgisayarin.. Kardesim ask filmi izleyin birbirinize kur yapin evlilik hayati yasayin daaa... birakin pc ler ks bizim olsun
10 YorumlaOyunda buldgu bir zevk var bence sole bisey yap oyundan aldgi zevki sen ver ona seks acisindan da bakma olaya sadce daha fazla ilgi alaka bende evliyum ve anan hep derdi bir erkegi disari salanda kadindir evde tutanda hersey sana bagli bence iyi dusun kadin istedikten sonra basaramaywcagi is yoktur ve erjeklerin akli seyindedir bunuda unutma
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya
açıkçası üzüldüm ne oldu da bitirdiniz evliği açıkçası anlayamadım en güzel geçireceğiniz zamanları boşa harcıyorsunuz bence ileride bu yaşlarınız ararsınız pişman olursunuz sen elinden geleni yap ama eşinin de çabalaması gerek. Siz severek mi evlendiniz yaşlar kaç?
05 Yorumla
Soran+1 yılseverek evlendik 26 27 olsn
Soran+1 yıl3 yıllık
- +1 yıl
bence de çok üzücü
Gizli Üye(36-45)+1 yıloyun ne oynuyor? internet üzerinden başkalarıyla tavla, okey v. s oynuyorsa , karı kız muhabbetlerine sarmıştır ben söyliyeyim, büyük ihtimalle arkadas yapmıstır 4 5 tane onlarla sürekli oynuyordur, nerden biliyorsun diye soracak olursan babamdan:) allaha şükür bıraktı okeyi falan.)
12 Yorumla
Soran+1 yıllol
Şimdi burada iki taraflı düşünmek gerekiyor. Sen eşine ne kadar ilgilisin. Ona ne kadar zaman ayırıyorsun. Saygın, sevgin ve ona olan anlayışın ne durumda. Bütün bunları göz önünde bulundurmak gerekir.
10 Yorumla
+1 yılAnlayisli yaklasirsan sorunu cozersin, sadece oyunun bagimlisi olmus, hayatinin merkezine koymamasini, daha guzel ve saglikli yasam yerine pc. secmesinin onun icin iyi olmadigini soyle.
23 Yorumla- +1 yıl
karsıdaki anlamıyomus
Anasının dizinin dibinden niye ayrılmış bu vatandaş anlayamadım hani?
Hiçbirşey hazırlama, o gelince de odana kilitle kendini iletişim kurma.
Şimdi çok olur sen de öğren oynayın pc falan...
Mesela oyun degıl, ilgisizlik sorumsuzluk vurdumduymazlık. Kocalık yapılmaması.
Onun gıbı davran.21 Yorumla- +1 yıl
ben ce de oyunla pek içli dışlı
En güzel yıllara bak ne halde.. canım zamanlar bosa akıp gidiyor.. bizde evlensekte esimizin kucagıda oda benim kucagımda tv izleyelim.. sonra tv izlerken ön sevişmemizi başlaalım finali yatak oadamizda yzpzlım hayalini kurarken adamın yaptıgına bak olacak sey degil..
01 Yorumla- +1 yıl
ayrilsin
Yazdiklarinin aynisini hatta fazla sini ben yasiyorum iki senedir. niye buna katlandigimida anlamıyorum. bir de TV PC ye bagli. hic bir sosyal hayatım yok sidir. aksam yatmaya cagiriyorm elli kere en az. hoşuna gitsin diye girmedigim kilim kalmadi. iyi de yapsam kotude yapsam ayni. en son dayanamadim PC yi 10. Kattan asagi attim yenisini aldi yine kurtulamadim. allah sabir versin
03 Yorumla
Soran+1 yılVerir inşallah kavga da etsek neti kapatıcam =(
- +1 yıl
jkapattır kapattır
- +1 yıl
düzelmezx yoksa
+1 yılBilgisayari al pencereden asagi at. Kocani da koynuna çek yatagini falan ayirma sakin. Yatak ayirmak ne demek yahu. Öyle koca mi olur. Saatlerce bilgisayarla ugrascak sana vakit eyirmicak. Evlenmeseymis o zaman
01 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum
+1 yılBacım kesinlıkle haklısın böyle olmaması lazım. fakat buradakileri okutman anlamsız evliliğini buradakı cevaplara göre yönetme. eşinle bire bir konuş. kimin ne söylediği de sizi ilgilendirmesin.
10 YorumlaEnişte yapma böyle. Evet oyunun başına geçtiğin de kalkamazsın güzel gelir ama her gün oynama. Mesela bugün hiç oturma çünkü oturduğun da aklın oyunda kalır. Eşinle bir şeyler yapın. Oyun oynayacaksanız bile ortak oyun bulun. Beraber yapın.
01 Yorumla- +1 yıl
düşünceli olmsı gerek
Işte tanımadan ve tam olarak anlamadan evlemenmenin zararları. Bu senin otelin eşini burada paylaşmak ayrı bir dava ayrıca ona Okutman da ikinci bir dava. Ben olsam okutmazdim.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Abi yatakları ayırdık veya ondan şikayet etmek nedir hele ki burdaki hiç tanımadığın insanlara. Onu sana çekecek olan da sensin uzaklaştıracak olan da o geldiği zaman güzel bir bakım yap güzel bir sofra hazırla otur ve düzgünce konuş. Ama bağırarak çağırarak veya haksızsin şeklinde değil. Bu konuda benim hatam ne olabilir tarzında. Yani kızım sana diyorum gelinim sen anla. Onun hatalarını yüzüne vurmadan ne olduğunu anlamaya çalış.
Soran+1 yılTanıdıklarımla mı paylaşmalıyım peki? konuştum konuşuyorum da tamam anlaştık diyoruz hadi film izleyelim dur dur bak sana bişey izleticem. İzlediğimiz şey lolun dünya şampiyonası pentakil yapması için izliyormuş?
- +1 yıl
Işte dusundugum gibi online oyun hastaligi çok zor geçen ve cok bırakılan ihtimaslardan. Bunu evlenmeden önce bırakması gerekirdi lakin bazı bireyler hala evlenme bile daha değerli görüyor bazı şeyleri yapacağın tek şey oyun hakkında araştırma ve ona daha yakın durma. Oyunu Tam anlamıyla öğrenince karakterin eşyalarını boşaltmak ve soyulmuş edası vermek. Bence kimseyle paylaşma şikayetçi tavır yerine olgun tavır benimse ve burada yazılanlara bakma. Unutma erkek her zaman kolay alt edilebilir canlı biraz kadınlık ve bakım ile ona cenneti sunabilirsin. Bazı şeylerden vazgeçirmek zor olsa da sabır bir yuva için degecek bir metanettir.
- +1 yıl
5 yil ne kadar tanıyabilir
- Gamer konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılkimisi oyun bağımlısı oluyor okey falan, kimiside karı, kızla sohbet ediyor, yeni evliyseniz eskiden kalma alışkanlığı devam ediyordur. Gerçekten başka br kadınla aldatıyorda olabilir. Biraz rest çekmeye başla.
02 Yorumla- +1 yıl
bence de braz burun sürtsn
- +1 yıl
Çok eski bir soru bu. Soruyu nereden bıldun? Senin de böyle dertlerin var yoksa.
+1 yılbana göre bütüngün işte olan biri zaten yorulur ve bir han olsun eve gidip dinlenmek ister ama kafasında başka bişey var ya oyunda tanıştığı bir bayan vardır sürekli ordan konuşuyorlar ya da oyun bahane başka sitelere falan giriyo işten gelipte pc başında deşarj oluyorsa günah ına girmek istemem ama konuştuğu bir bayan vardır başka bişey asla olamaz
10 YorumlaBen evliyken eşimden o kadar mutsuzdum ki ben de sıkıntıdan ve hayattan uzaklaşmak için bilgisayara sarılıyordum, facebook falan takılıyordum. Ama tabi geçmiyordu en sonunda boşandık şimdi çok rahatım. En azından neye ne zaman ne amaçla girdiğimi biliyorum. Genç yaşta evlenmiştim. 3 yıl evli kaldık.
00 YorumlaYemek yapma. Çamaşırlarını yıkama. Sevişme. Sert bir dille konuş.
Laftan anlamamış o. Ben olsam internetin kablolarını da çıkartıp saklardım.02 Yorumla
Soran+1 yılYemek hariç hepsini yaptım. ..
- +1 yıl
ah be
Gamer konusunda 16,2b cevap paylaştı. Hişşşt.. bu kızın kocası.. Sesim geliyor mu? Valla bak benden söylemesi. Yemeyenin malını yerler. Karınla ilgilen ayıp etme kıza daha fazla. ÖKÜZLÜĞÜN ALEMİ YOK DİYORUM...
00 YorumlaSeni kendinden soğutur başka bişey olmaz yani... Madem evliliğin sorumluluğunu yerine getirmicek neden evlenmiş? senin yerinde olsam temiz bir dayak atarım
01 Yorumla- +1 yıl
soğumuş zaten
+1 yılteknoloji doğru zamanda kullanılmadığı sürece huzur kaçırır aile yıkar boşanan çift biliyorum bilgisayar yüzünden.. eşin salaklık etmesin sokarım o bilgisayarı eşinin bir tarafına..:D
01 Yorumla- +1 yıl
ahha bencede
Karsina alip düzgünce konus pc ile değil seninle evlendi. Kendinize bir program yapin mesela 1 saat pc 2 saat seninle ilgilensin. Ne o kirilsin nede sen
01 Yorumla- +1 yıl
mantikli
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle eş mi olur ya yatakları ayırmakla olmaz annenin evine git bir süre kal o zaman belki %40 belki aklı başına gelir bak o da belki yani siz bir ailesiniz bu ne ya hep pc başında olunur mu öyle, karnını doyurmucaksın ve pc ye şifre koyucaksın bak bakalım seninle nasıl ilgileniyor bu yaptığı çok çok ayıp, okutcaksın sanırım bu yazılanları (karınla ilgilen hep pc başında olmaz terbiyesizleşme o senin eşin ayıptır ya gerçekten ayıp bu yaptığın)
01 Yorumla- +1 yıl
ben ev bile vermezdim böyle kocaya
+1 yılbir ara bende de bağımlılık vardı. eşim benden çok ona bakıyorsun diyordu. oyun oynamak iyi geliyor ama o kadar da olmaz hani. 1 2 saat pc başında gözler yorulur zaten. tatil günlerinde de pc başında mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet alıncak bişey var demessem ya da bişey uydurup dışarı çıkarmassam çıkmaz bir yere oynar oyununu
- +1 yıl
yatak ayırdıysanız iş ciddi. oturup konuşman lazım. ya da aile büyüklerinin konuşması lazım onunla olmaz böyle.
- +1 yıl
bence de cok fazla
Gamer konusunda 415 cevap paylaştı. kocanız internet bağımlısı asosyal bir konumda neti kapattır ileride saadece yatakları değil evinizide ayırmak zorunda kalabilirsiniz eşiniz tahminimce 25 yaş altı daha sorumluluklarının farkında değil ne yazıkki
03 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşında
- +1 yıl
olgun değil
Belki Oyunla Kafanı Dagıtıyor Olabilirsin Ama Bir Eşin Bİr Karın Var.
Onuda Düşün..20 YorumlaEn temizi once usulen bir konus. Eger boyle yaparsan giderim evden de. Muhtemelen dinlemeyecektir. Sonra da topla esyani git. Sabret gelecektir.
11 Yorumla- +1 yıl
haklisin bence de öyle yapsin
+1 yılen korktugum seylerden bırısı de bu: sanal ortamın, ınternetın kocamla aramıza gırmesı. böyle nete takılması saatlerını bılgısayar karsısında gecırmesı benı cok uzerdi herhalde :( inş öyle bir eşim olmaz. allah yardımcın olsun ıns halledersiniz :)
01 Yorumla- +1 yıl
hakikaten öyle ama
PC yi bozmak kirmak çözüm değil elinden alinca daha çok arzular o oyundan sogutmalisin ne oynuyor online bir oyunmu acaba çünkü ancak onun basinda saatlerce oynar
06 Yorumla
Soran+1 yıllol online
Soran+1 yılnasıl kapanıyor o hesap
Soran+1 yıl:))) ne günlere kaldım ya
+1 yılacıkca söyleyım eşin oyuna bağlanmıs artık benım gibi metın 2 ya da rappelz mmorg tarzı oyun oynuyorsa bu oyun bagımlılıktır saatı değil gunlerın nasıl gectını fark edemez kısa oldan evden interı kapattıracaksın
02 Yorumla
Soran+1 yılo da kavga sebebi olmayacak mı sonra
- +1 yıl
sen bilirsin benımki bir öneri baska türlüo pcnın basından kalkmaz
Gamer konusunda 314 cevap paylaştı. Bağımlılık yapan oyunlar var gerçekten kişisel algılama, ama bir destek alırsanız iyi olur diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yıldesteğe ikna edemiyorum
+1 yılo ne ya o çocuk mu ne demek ben takip ediyorum, hatırlatmayınca kızıyo? ya da sen sekreteri misin onun? söyle ona adam olsun ne saçmalık o kocalık yapsın yapamıyosa def olsun git.
01 Yorumla- +1 yıl
hiç uğraşılmaz
Ayrilik canlari çalmaya başlamış bacim. Bu durum ileride büyük kavgalara neden olacak. Evliliginizin temelinde çatlaklar oluşmuş maalesef.
01 Yorumla- +1 yıl
bence de oluşmuş
Gamer konusunda 889 cevap paylaştı. Ciddi anlamda konuşup anlamasını sağlamalısınız.
yaptığını n getirilerini görebilmesi için..
Sizi kaybedeceğini anlamalı..03 Yorumla
Soran+1 yılHer şekilde konuştm iyilikle de bağırarakta tamam yapmycam dediğinde de mutfağa gidip gelmemi bile fırsat bilio bir bakıyorum yine tıktık mause sesi
5 yıl flört etmişsiniz. Sorunun kaynağı burada. Evlenmeden bütün zevkleri yaşamışsınız. Artık yaşayacak bişey kalmamış yani.
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru olabilir
- +1 yıl
sanmıyorum
- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam