Neden bir anda sorumluluk sahibi oldu aramızda aşk yok yatak odalarımız bile ayrı formalite evciliği yaptık?

eşim daha önce bir evlilik yapmış aşırı içen bol bol arkadaşlarıyla takılan biriymiş bunu benden saklamadı aileler de evlilik diye bıdı bıdı yapıp duruyordu konuştuk dedim kağıt üzerinde evli oluruz çenelerini kapatırız ev arkadaşı gibi yaşar gideriz o da kabul etti evlendik eski karısı sürekli bıdı bıdı yapıyormuş içtiği için eve geç geldiği için falan Ben de hiç ağzımı açmadım kendi işime baktım içiyorsa içer adam ağzıyla içiyor etrafa bana zarar vermiyor evin ihtiyaçlarına ihtimal etmiyor ben de içmiyorum ama benim de eşimden kalasıya yerim yok bazen yatağımdan saatlerce günlerce çıkmam açlıktan ölsem bile kalkıp kendime yemek hazırlamam ben saatlerce yatarım gerisini siz düşünün Bizim ev hariç eşimin 4 dairesi var onlarda kirada eskiden evlerin kirası bakımı falan ya eski eşi ya da dayısının oğlu falan ilgileniyormuş Kracıları bile tanımazdı bana dedi evlerle sen ilgilenirsin diye ben dedim tanımadığım insanlarla tek kelime bile etmem diye dayı oğlu da evlenip başka şehre taşındı Kiraları eşim topluyor evlerin bakımıyla eşim ilgileniyor ben mutfakla ilgilenmeyi severim bazen çeşit çeşit yemek yaparım ama temizlik yapmaya falan sevmiyorum eşim az biraz silip süpürüyor Ama artık haftada biriyle anlaşmış temizlikçi geliyor bazen kıyafetlerimizi kendisi ütülüyor bazen de ütü yapan bir yer var oraya götürüyor Ben gülüyorum doğru düzgün içmeye bile fırsat bulamıyorsun diye o da gülüyo içmesi be Bir dakika boş zamanım mı oluyor diyor Ben anlamadım bu adam niye sorumluluk sahibi oldu birbirimize aşık desen değiliz eski eşinin kıyameti koparmasına rağmen meyhaneye atarmış kendini ağzımı açmıyorum 24 saat iç diyorum adam ağzına içki almıyor sebep nedir birbirimize aşık da değiliz yatak odalarımız bile ayrı.

Güncellemeler
+1 yıl
Maşallah Yasin kadar yazmışım ben de 😀 millet bunu okuyana kadar asin okur siz bakmayın bana içimi boşaltmak için yazdım
Güncellemeler
+1 yıl
Evlendiğimiz aylarda yine eskisi gibi dışarı çıkıyor içiyor sabahlara kadar arkadaşlarıyla takılıyordu Ben de bir şey demiyordum sonra sonra böyle olmaya başladı kiraları kendi toplamaya başladı
Neden bir anda sorumluluk sahibi oldu aramızda aşk yok yatak odalarımız bile ayrı formalite evciliği yaptık?