Arkadaşlar 1 ay sonra düğünüm var aylar öncesi eşyaları aldık eşyalarda da her şeyi almadım zaten fiyatdan düşürülmesi için de 4 parça eşyayı çıkarttık şimdi yatak odası komidinini ekletmek istiyoruz eşimin ailesi ve eşim karşılıyor ama babası annesi şimdi yok diyo o zaman eşyalar sığmaz sonra ekletiriz dediler eşim konuyo ona öyle demişler ben ne diyebilirim sizce
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
anlaşırsınız bence
Sen kafana niye takıyon a dan z ye her seyi erkek tarafı karsılar evlenecek olan sensin kirayı kabul etme durumu olsun once kendini düşün
Bende kendimi kötü hissediyorum işte
İnsan gibi konus onlarla.. Baktın dediklerin yapılmıyor yol ver yoksa hep ezilen sen olursun.. Evlilikte kızın istekleri olur oturulur konusulur
Haklısın konuştum ama ben çok duygusal davranıyorum sonra pişman oluyorum
Aynen neler istedin peki maaşı işi hosuna gittimi bide kirayı asla kabul etme önce maddiyat sonra aşk sevgi
Kirayıda kabul ettim hani her yönden alttan alıyorum sevdiğim için ve biliyorum aile den olan yalnızlık ve duygusallıktan hep alttan alıyorum
Gizlisin yoksa sana yazar konusurduk
Teşekkür ederim
Hadi gel konuşalım
Bizde mesela kiztarafi yatak odasını alıyor. Ben almıştım hatta eşim parasını almak istemedi ama annesi aldı arabanız var borçlar falan dedi 🙄 neyse ben zaten verecektim yani parayı ilerde bisey demesinler diy d
Kim üzdü seni anayn mı üzdü o anayın diye bi video var ya o geldi aklıma
Sonrasi olmaz ya almisken tam. Olsun
Ne diyeyim kırıcı olmak istemiyorum ama kayınvalidem de hep borcumuz var diyip beni ikna ediyo kırmadan ne söyleyebilirim
Annecim herseyin fiyati artiyor toplu aldigimiz icin indirimli hali oluyor zaten sonrasinda alsak bu fiyatlara almayız de
Konuştum kabul etti bu sefer halıları eşimin almasını söyledi bende tutamadım kendimi onun sizden habersiz ödediği başka borçları da var anne dedim ona hiç para kalmıyo bu sefer dedim eşimle konuştum oda niye söyledin dedi kırıldı bana yanlış mı yaptım eşime hiç bişey kalmıyo bu sefer
Habersiz ne borclari var
Çalıştığı yerde araba ile ceza aldı radarı geçti falan onların borcu ve günlük yemeğinin parası bende söyledim tatlı dille anlattım aslın da eşim hiç borçlarından bahsetmiyor çünkü ailesine onlarda bu sefer onu o yönden düşünmüyo niyetim kötülük değil sadece onu da düşünmelerini istiyorum
Biliyorum sen sizi dusunuyorsun
Evet
Guzelce bi yumusat gonlunu al nisanlinin
Evet öyle yapmaya çalışıyorum inşallah
Bu konuda da fikrimi sunabilirim istersen bir erkek olarak
Tabi
Profilimden + ya basman yeterli
Burdan söyleyebilirsiniz
özel ya hani