Gizli Üye(36-45)11 aybence kendini olgunlaştırmış bir balıkla ikizler her türlü anlaşır. biri hava diğeri su olsa bile. su ve ateş olsaydı anlaşamazdı derdim , ateşler çok bencil ruhlu empatisiz patavatsız oluyor. hava grubu öyle değil
171 Yorumla
Cevap sahibi11 ayayrıca balık ve ikizler ikisi de değişken burç. kova gibi sabit burç olsaydın anlaşamayabilir derdim kovalar narsist kafaya sahip, aslanın zıt burcu zaten. teraziyle balık hiç mi hiç anlaşamaz teraziler kadar boş bi burç görmedim ben hayatımda.
Soran11 ayBuarada cok doğru gerçekten biri anlamış durumu anlaşıyoruz
Soran11 ayBende hemen yumusarim kin tutmam o da öyle çocuk gibiyiz ikimizde
Soran11 ayNe o kincidir ne ben he o başak olmasından dolayı fazla kafaya takat günlerce taktigi olur ama ben daha bosveriririm uzun süre kin tutamam
Cevap sahibi11 aymutluluklar. ben de balığım, uyumlu bir ikizler burcu bulsam kaçırmam evlenirdim. ikizler fedakar da oluyor. yay burçlarından her türlü iyisiniz. yay burçları geçimsiz çekilmez ukala tipler.
Soran11 ayİlk defa bizi öven biri 🤣🤣 her ikizler aynı değil ama kötüleri de var ben ikizlerim ama dengesiz değilim ay oğlaktan dolayı mı bilmiyorum yayları bende pek iyi duymadım İkizlerden de aylaklar
Soran11 ayTerazi ve balik da uyumludur ama
Cevap sahibi11 ayteraziler çok yüzeysel ve boş tipler. balıktaki derinlik terazide yok. ikizlerin entellektüel sohbeti sarıyor ama terazide bunlar hiç yok. 5 tane terazi kadınına denk geldim yükselen fark etmeksizin hepsi aynıydılar. İkizler çok yönlü, her bilgiyi kovalıyor. dengesiz değilsiniz aslında. tüm mesele değişkenlikten kaynaklı. sürekli bilgiye aç oldugunuz için dengesiz sanılıyorsunuz. asıl dengesizler terazilerdir. ay oğlak seni ciddileştirir ama maalesef ay oğlakta düşük konumdadır biliyosundur gerçi.
Cevap sahibi11 ayikizlerin bazılarında yengeç stelyumu oluyor onlar iyi oldugunu gözlemledim.
Soran11 ayAslında bişey diyim mi nası teraziye denk geldifine bağlıdır bilmiyorum ama terazi olmamdan mi kaynaklı sevdiğim zaman çok bağlı anlayışlı çocuk gibi biri oluyorum venüs yöneticisi aşk burcu ya bekki ondandır çevremde kaç terazi tanidiysam aşka önem veren beyci evin dengesini kuran tiplerdi akrabam terazi mesela dedigim dedik biri olsa da iyisi çok iyi anlayışlı kötüsü de bi o kadar kötü kinci oluyor
Soran11 ayValla yengeçlerle nasil oluyor bilmem ama cidden anlaşıyorum mars merkür yengeç bi yerde okumuştum mars merkür yengeç yengeç burcu kadar özellik taşır falan diye bilmem ne kadar doğru oğlakta zararda evet hiç çalışmıyor mu yani
Soran11 ayEvet dengesiz değiliz ben şahsen dengesiz olduğuma inanmıyorum degiskenim kesinlikle birde ben balıklardan con yengecerle anlaşıyorum ne hikmetse balıklar da iyidir ama sıkbogaz etmezlerse annem balik aşırı kontrolcu bağımlı onun haricinde çok iyi
Cevap sahibi11 ayteraziler aşırı kavgacı tipler. kibarlık falan hikaye masal. yönetici yap onları zorba davranırlar alttakilerine. senin yükselen terazi olabilir yükselenleri çok ciddiye almıyorum ben. asıl iç ses güneş burcudur. bak mesela dünyadaki savaş ve kaos çıkaranların çoguna bak hep terazidir. suriyenin eski diktatörü hafız esad da teraziydi. ukraynada yüz binlerce insanın ölümüne yol açan putin terazi, natenyahu denen yaratık da terazi. kadınlarını da sevmem çok dengesiz davranışları var. sohbet muhabbet edilemiyor ki, derinlik yok. o kadını sevsem ya da ben onu sevsem ne fark edecek ki sıkıcılar, değişkenlik yok. bazıları aşırı ruh hastası. mesela boğa ile geleneksel yöneticileri aynıdır terazinin. boğalar da ruh hastası bakma öyle sadıkmış hikayelerine.
Cevap sahibi11 aymars merkür yengeç hatta venüs yengeç olsun evet yengeç burcu gibi davranıyor o kişi ve denk geldim de buna.
Soran11 aySenin yükselenin ne ki bende bogalari pek sevmiyorum çok dediğim dedik attığım düdük tipler kinci inatçı her şeyi onlar bilir kafasında boğalar da ikiye ayrılıyor bi öyleleri var bi de gerçekten iyileri teraziler de gerçekten kavgacı oluyor buna inanıyorum ama güneş teraziler çok kavgacı yukseken terazi erkek arkadaşım oldu kendi burcu akrepti yükseleni yansitiyordu dahacok anlayışlı ılımlı hep dinlerdi beni flortozdü ama yukselenlerde farklı mıdır bilmem ama güneş terazi gerçekten kavgacı hem arkadaşım terazi hem akrabam böyle 3 4 terazi biliyorum öyleler onlar da kendi içlerinde ayrılıyor ama o şekilde olanlar da birde tam tersi daha anlayışlı ılımlı uyumlu olanlar da var
Soran11 ayBen öyle analiz ettim ettim
Soran11 aySenin yükselenin ne acaba
Soran11 ayOnlar terazi miydi yuhh😦😦😧
Cevap sahibi11 ayevet boğalar toprak grubunun sabitidir zaten, ondan dolayı inat çok olur değişime dirençlidir çoğu. laf anlatamazsın. haksız olsa da üste çıkmaya çalışır. sana bişey diyim başak toprak grubunun en anlayışlı ve zekisidir aslında. değişken olması onlara avantaj katıyor, tek noktaya yapışmıyorlar boğalar gibi. başaklarla da anlaşırım iyi ama maalesef bazıları çok soguk ve vicdansız davranış sergileyebiliyor. benim yükselenim akrep (sevmem akrepleri) ve ay burcum ikizler, mars ve venüs koçta
Cevap sahibi11 aybu arada yengeçler iyi ama duygularını mantıgının önüne koyan yengeçlerle anlaşamıyorum ben. hava etkisi olan yengeçlerle süper anlaşıyorum onlar çok zeki ve sorgulayıcı oluyor. yengeçin iyisi çok iyidir aslında. çok empatiktir ama berbatları da survivor'daki yengeç burcu olan turabi gibi çirkeftir. bu arada haritamda MC başakta olduğu için başaklar gibi mükemmelliyetçi tarafım çok yüksek. yaptığım hiç bi işi kusurlu bırakmak istemem. mesela yay burçları çok umursamaz gamsız oluyor hiç mi hiç anlaşamam onlarla. iş bile yapılmaz yaylarla. giriştikleri eylemleri yeterince sorgulamıyorlar çok umursamazlar, baştan savma yapıyorlar. analitik değiller. fanatizme meyilliler. iş hayatında da başarılı olacaklarına inanmıyorum yayların ben.
Soran11 aySen benim kafadansin bende akrepleri pek sevemiyorum erkekleri bilmem de kızları çok ukala oluyor biraz da kezbanca keko oluyorlar sevemiyorum balik yengec onlardan daha iyi pek akrep tanidik olmasa da.. evet yaa valla tamamen doğru bak başaklar gerçekten eleştirel mükemmeliyetçi falan ama yine bi sempatileri duyarlı tarafları anlayışlı tarafları var boğalar öyle değil çok kendini bisey sanan tiplemeler başak kadinlari hatta guleryuzlu tatlı dilli olanlari tanıdım ikizler olarak başak kadınıyla iyi anlaşırım erkeğine de sabır gerekiyor biraz 😂😂ama nokta atışı yaptın başakların kara vicdanlı soğuk tarafları gerçekten var
Cevap sahibi11 ayateşlerin içinde en mantıklı olanı koç burçlarıdır. koçların mantıksız davranış sergilediğini hiç görmedim ben. koçlarla iyi anlaşırım ama aslan ve yayla anlaşabildiğim söylenemez. aslanla yengeç stelyumu varsa anlaşabilirim sadece.
Soran11 aySen burç işini baya iyi anliyosun ya da tamamen benim kafa da düşünüyorsun yengeçler iyidir ama dediğin gibi çingene çirkef olani da var yengeçler de tam olarak öyle duygularını mantığının önüne geçiren yengeclerle bende anlaşamam sevmem de öyle var etrafımda
Soran11 ayEvet yaa bende koclari severim aslanlar çok egoist oluyor haz edemiyorum egoist ama içi boş yaylar da pek tanımadım yay ama genellikle onlara da onyargim var fazla uçarı kaçarı geliyolwr bana daldan dala misali
Soran11 ayAslan biri vardı kendi her haltı yiyecek ama başkasıni en ufak biseyin de uzak duracak küsecek sinir koyacak benciller çok benciller küstahlar kadınları da öyle he anlaşırım çok iyi anlaşırım ama pek tasvip etmem uzun vadeli şeyler için
Cevap sahibi11 ayçok fazla şeyler yazmışsın :D tek tek yanıt vermeye çalışcam hepsine. evet bir başakla anlaşamamışsam sırf o vicdansız hallerini gördüğüm için sogumuşumdur, bu benim için kırmızı çizgidir. aşırı ciddiye biniyorlar ve vicdan yoksununa dönüşebiliyorlar bu huylarını da toprak elementinin değişkenliğine vermek lazım :D ama artıları daha fazla en azından boğa gibi kıl tüy inatçı sabit kafalı bi burç değil.
akrepin erkeğine ben de pek denk geldiğim söyleenemz, zaten kadınlarını sevmem hiç. herşeyi siyah beyaz pencersinden bakıyorlar grileri yok. çok keskin radikal kararlar veriyorlar ama hatalı olduklarını göremiyorlar ve kabul de etmiyorlar. toksikliklerinden bahsetmiyorum bile.
aslanlar evet dediğin gibi içi boş ego kasıyorlar, tamamen gösteriş onlarınki. ve zayıf bulduklarını ezmekten çekinmezler fırsatını bulsalar. yaylar da öyledir. keşke yaylarda bi tek o anlattıkların olsa yayların umursamaz çok inatçı ve fanatik huyları çok var. sabırsız ve aceleciler bir de çok fazla gaddarlar. adamın karısı yanında hastalıktan gebersin keyfini bozmaz ama kendilerine gelince en kral merhameti dilenirler..
evet yengeçlerde duyguları mantıgın önüne geçenlerle hiç anlaşamıyorum ben de.
Cevap sahibi11 aybaşak ile balığın zıt burç olması gibi akrep ile boğa da zıt burçtur ve zıt burçlarda aslında ortak noktalar vardır. akrep ile boğanın sabitliği bence birbirine benziyor. birisi tutkudan besleniyor, diğeri sağlamlıktan. boğadaki o sabit inatçı yapı da zaten oradan geliyor aslında. bu arada burçlarla 1 yıl kadardır ilgileniyorum. daha öncesinde burcumu bile bilen biri değildim.
Soran11 ayHepsinde kesinlikle doğrusun ilk kez bu kadar iyi gözlemleyen birine denk geldim boğalari öyle övuyorlar ki yani asla övdukleri kadar sevmiyorum sen akrep ve baliksin bogalari sevmiyorsun çok şaşırdım akrepleri yengeçlerin de bazılarını hatta
Soran11 ayBalik tarafın mi akrep tarafın mi ağır ama akrep tarafın ağır gibi
Soran11 ayYüzde 50 yüzde 50 ya da
Cevap sahibi11 aybana bi y*zrmısın
Cevap sahibi11 aysitede genel bir çalışmadan kaynaklı teknik sıkıntı vardı yazamadım hata veriyordu her gönder'e bastığımda. akrep tarafım kinlendiriyor beni sanırım ama kinlensem bile kolay affediyorum, uzun sürmüyor (bu balık tarafım), akrepler uzun süre kin besleyen insanlardır bu bende yok. ama düşünce yapım balık ve hava etkisi karışık baskın bence. yükselenim keskinlik ve derinlik katıyor sanki ya da düşüncelerde derinleşmemi sağlıyor. çabuk sinirlenmem bence hava etkisinden. balık tarafım dağınık parçaları anlamlandırmada etkili oldugunu düşünüyorum. aksi halde full akrep etkisi ağır olsaydı sabit kafalı keskin radikal kararları olan herşeyi siyah beyaz çerçeveden değerlendiren gri tonları görmek istemeyen biri olurdum bence. zira akreplerde değişkenlik yok hiç ve genellikle böyleler. inatçı sabit fikirli boğaların, ketum tutkulu şüpheci su burcu versiyonu gibi düşünmek lazım akrepleri. zira önce dediğim gibi birbirine zıt burçların ortak noktaları var. zıt kutup çekimi de zaten bununla alakalı.
Cevap sahibi11 ayevet akrepleri hiç mi hiç sevmem ukalalar hatalarını kabul etmiyorlar manipülatif hareket sergiliyip kıvırtmaya çalışıyorlar, herşeyi en iyi bildiklerini sanan tipler, hiç bir espirileri yok. boğaların da övülecek bi tarafları yok. bilmeyenler anlamayanlar atıp tutuyor boğanın sağlamcı yapısı yüzünden. akrepleri de boğalar gibi çok övüyorlar zaten. boğayla sevgili olup da evden kaçan bir yengeç tanıdım bu sitede. kıskançlıktan telefon bile gelse müşteri hizmetleriyle konuşsa kızın kafasının üstünde ayaklarını bastırıyomuş şiddet uyguluyormuş, eve hapsedip üstüne kitliyomuş. en son kaçıp kurtulmuştu kız. bu kadar ruh hastalarıdır. bence içlerine şeytan veya cinler kaçıyor bu boğaların. biraz araştırırsan sevgilisine eşine en çok şiddet uygulayan ünlülerin boğa burcuna mensup oldugunu bulursun. çevremde de vardı böyle boğalar çok gözlemledim. bu sitede gizli bir soruda başka bir kadının kocasından ağır şiddet gördüğünü yazan soruya da denk geldim burcunu sordum kocasının boğa dedi. kadın çaresizdi. çevremden de bazı boğaları tanıdıgım için bunlarda şizofrenlik oldugu kanısına vardım ama bence bunları cinlerin etkisiyle yapıyorlar, musallata çok meyilliler bence. sudan sebeple akrabalarını katleden boğa bile tanıdım.
bu arada bende hava etkisi çok olduğunu söylemişti bir arkadaş doğum tarihimden numerolojiye göre bakarak.
jüpiterin de etki ettiğini düşünüyorum kişiliğe. jüpiterim de hava grubunda. jüpiter doğum haritasında en çok güneş balık ve yay burcu olanlarda etki gösterir gibi bişey söylemişti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama etkisinin oldugunu hissediyorum.
Soran11 ayNumerolojiye bakıp nasıl anladı doğum haritasına mi baktı acaba
Soran11 ayBogalarla akrepler çok zıt yani hiç benzer yanları yok yaa bilmiyorum ama akrepleri bende sevmiyorum diyorum yaa kızı olsun erkegi olsun tuhaflar kaf dagindalar sanki bi gizli saklı haller kendini bişey sanmalar birde kızları çok keko geliyor bana
Soran11 ayDünyanın en kötü seri katili de bogadir en yakin arkadaşım bogaydi çalışkandı falan ama çok bencildi hep ben hep ben kafasindaydi bir gün oturup doğru düzgün beni dinlediğini duymamisimd8r kendi anlatacak sende onu dinleyeceksin o çağırınca istediği yere gideceksin ama senin çağırdığın yere o gelmeyecek burun kıvıracak
Soran11 ayÇok sabit fikirliler hep dedigim dedikler arkadasim koc yükseleni yengecti ama asla koç gibi değil çok çekingen laf edemez falan he yengec gibi de kör kütük aşık olayım tarafı yok ama koç burcuna benzemiyor yani neyse kocası boğaydi elestirisinden şeyinden ayrıldılar yapamadı adamla adamın soğuk ilgisiz olması falan bitti
Soran11 ayValla jupiterim bogada etkisi var mıdır bilemem
Cevap sahibi11 ayjüpiter bence etki gösteriyor su burçlarında merhamet anlayış verir kişiye, toprak burçlarında maddiyat somutluk gerçekçilik verir. ateş burçlarında cesaret veriyor ki bunları tek tek inceledim gözlemledim tanıdıklarımdan. bu arada sana cevap vermeyi unutmuşum aklıma yeni geldi soruyu bulmaya çalıştım 10 dk dır fgjgjghkg
Soran11 ayOlsun önemli değil fjdjd astrolojiyj bu kadar bilmiyordum açıkçası yeni şeyler öğrendim.
Soran11 ayPeki balik burcu erkeği olarak iliskide aradığınız nedir bir kadın da en çok aradığınız özellik
Soran11 ayAkrep yükselenini dahil etmeden söylersen
Cevap sahibi11 ayoldugun gibi davran yapmacık olma. kibirli olma. yalan söyleme. sevdiğini belli et. anlayışlı ol balık özeline düşkün bi burçtur ideallerini gerçekleştirmek için devamlı araştırır bişeyler hayal kurmak ister rahatsız edilmek istemez. bişeyle uğraşıyorsa her zaman yanında oldugunu belli et. bunları yaparsan elde tutarsın onu.
Soran11 ayHmm sen daha farklı yorumlar yaptın
Soran11 ayAnlayisliyim ben yaa çok sıkbogaz etmem galiba en belirgin özelliğim anlayışlı olmam uyumlu olmam
Soran11 aySevdiğimi belli ederim ilgiliyim de o yönümde var
Soran11 ayBu idealler işle ilgili de olabilir demi atıyorum iş yerinde iyidir yanında olurum överim bu da geçerli mi ben bi de sevdiğim adamı överim de bu özelliğim de var huzur veririm kavga gürültü vermem
Soran11 ayBaşka bunun haricinde başka ne olmali
Cevap sahibi11 ayevet iş konularında ideallerden bahsettim. tamam bu şekilde devam et. bu şekilde davranırsan gözü senden başka kimseyi görmez. bu yapıda biriysen her türlü düşer sana balık. senin için yapmıycagı bişey olmaz fedakar davranır her konuda sana.
Cevap sahibi11 aybalıklar yapmacık, insanları hakir gören, kendini kaf dağlarında gören şımarık ve bi bk sanan tipleri sevmez. ona olabildiğince kendin gibi ol, dürüst olmaya çalış, seni uçurur.
Soran11 ayYorumunuzu görmemişim şimdi farkettim :( buarada balık erkeğinde bence şey de var kizmayacaksin trip atmayacaksın yaptırmak istediklerini ona söyleyeceksin ya da yapması gerekeni mantıklı açıklamalarla yonlendirilebiliyorlar kızıp yaptırmaya calsiinca kırılıyorlar ters tepiyor bu kizmadan net bir tavırla söylemen daha etkili oluyor onlar için ve sen ona bir adım gidince o sana bin adım geliyor o yaptığın iyiliğin karşılığında seni nasıl mutlu edecek şaşırıyorlar pervane oluyorlar
Soran11 ayBirde ilgiliyim ama yan yanayken pek belli demiyorum maalesef uzaktayken belli ediyorum zırt pırt aramiyorum sıkbogaz etmiyorum genelde işi oluyor usin bitince yaz diyorum ara diyorum o şekilde haberleşiryoruz konuşuyoruz bazı insanlar devamlı konuşmak ister 7 24 1 saat yazmasa aramasa sorun çıkarır ben öyle biri değilim konuşulacak zaman var işlerimizi hallederiz konuşuruz
Soran11 ayEvet kendini üstün gören kadını da erkegi de gerçekten sevmiyor çok tuhaflar gerçekten iyi yaklaşırsan ömür boyu seninle her istediğini yapar fedakar olur destek çıkman yanında olman fedakar olman onu çok bağlar
Cevap sahibi11 ayevet su grubu burçlar alıngandır yengeç akrep de öyle ama en berbatı akrep. akrepler alınırsa kin bağlar küser 1 ay konuşmaz seninle. ömür boyu hep zihnini meşgul eder yaptığın yanlış. Balıklara kızarsan bağırırsan gözünde düşmeye başlarsın deccalleşir bok kadar değer vermez artık. Evet düzgün davranırsan üslubunu bozmazsan sana dünyaları verir fedakarlıkta sınırsız davranır. Balık aslında terazinin antiscia burcudur. Terazinin denge ve adalet anlayışı balıkta da var yansıma burçlar olduğu için.
Dediğin gibi Zırt bırt aramanı önermem zaten ama sevdiğini de belli et onu sevdiğindeki heyecanını sana baktığında görsün.. Balıklar özeline alanına düşkün burçtur rahatsız edilmekten nefret eder bişeylerle uğraşırken rahatının bozulmasını istemezler çünkü hayalperesttirler, hedeflerine giden yolda çomak sokucuları istemezler.
Soran11 ayEvet yaa akrepler çok fena intikamcı kinciler o yüzden pek sevmiyorum erkeğini de kadinini da bir kere başıma geldi bi kız arkadaşım tarafından çok küçük bir mevzuydu ama can yakiciydi
Soran11 ayYaa bağırmak yoktu kızdığım da şunu farkediyordum ne zaman kızsam ne zaman ters soğuk konuşmam etkiliyor direkt etkiye tepki veriyor anında yani sesine yansıyor konusasi kaçıyor onunla hep böyle tatlı konuşacaksın kibar konuşacaksın ya da sabırlı konuşacaksın sen öyle yaptığın sürece gerçekten yanında oluyor tam tersini ufak da olsa yaptığında da onu yansıtıyor sana. Ufak bir arama güzel bir cümle söylediğinde hele ki yüz yüze söylersen yan yana ya da sesli ohoo uçar havalarda o an gözleri dolar ben pek beceremiyorum maalesef utanıyorum söylemeye aslında cilveli biriyimdir ama utangaçlık oluyor ne kadar zaman geçse de yan yanayken o yüzden duvar gibi duruyorum bu durumda beni üzüyor tabi ben nornalde çok kendi içime kapanık hevessiz her şeyden soyutlanmış gülmeyi bile unutmuş biriydim ama p benden daha maşallah enerjik hayat dolu sevgi dolu biri herkesle sohbet eder şenşakrak ben hiç ikizler terazi gibi değilim 😅😅 neyse onun dışında insan öyle birisiyle hayata tekrar baglanmayi öğrenir aslında neşeyi öğrenir gülmeyi öğrenir eğer kendini ona verirse ogrenir Hee birde ben eskiden öyleydim ama zamanla kapandım içime alt yapıda da olan bisey yani olmasa tabiki etkilemezdi😅
Soran11 ayYok zırt pırt bende istemem belli saatlerde atıyorum iş çıkışı molalar vs ne zaman müsaitse o saatler bellidir zaten onun dışında sürekli 7 24 konuşmak gerçekten çok saçma bana göre de değil her şeyin yeri olmalı ve çiftler birbirine biraz anlayış göstermeli yoksa niye yarım saattir yazmadın niye görüldü attın niye uyuyakaldin insan bunalir öyle iliskide bence
Soran11 ayYükselenim hep terazi diyorum ama en geç 1 e kadar doğmuşum siz daha iyi bilirsiniz ikizler birisi için bakarsak 12 1 arasi yani sınır 1 de 1 i geçmemiş büyük ihtimalle kaç oluyor çünkü aileme sordum bir iki kişi öyle dedi biri 11 dedi biri 12 buçuk bire kadar söylendi muhtemelen o civarda doğdum da başak mi terazi mi bilemiyorum valla
Soran11 ayAy burcum oğlak onun yükseleni başak uyum yakalanabilir mi burdan
Cevap sahibi10 ayay oğlakla uyum yakalarsın onun yükselen başak çünkü. ayrıca senin utangaçlık nerden geliyor bilmiyom ama başak da utangaçtır acaba yükselenin başak olabilir mi diye düşündüm. şen şakrak olması balıktan kaynaklı :D balıklar da ikizler gibi değişken burç oldugu için oynak olurlar :D yaylar da öyle. ateşin değişkeni yay, suyun değişkeni balık, havanın değişkeni ikizler, topragın değişkeni başaktır. ama senin ay oğlak oldugu için daha ciddi duran yüzü gülmeyen bi ikizler yapısı olur sende. çevremde kaç tane ay oğlak tanıdıysam öyleydiler yüzleri hiç gülmezdi bence ay burcu da çok felaket kişiliği etkiliyor. güneş yükselen ve ay bunların hepsi harmanlanıp benzersiz bi kişilik oluşuyor aslında. tabi venüs mars satürn jüpiter hepsi harmanlanınca iyice parmak izine dönüşüyor olay. bu yüzden her burç aynı olamaz. bazıları diyor ya yaratıcı 12 burç yarattı çok saçma buluyolar burçları. aslında çok sığ düşündükleri için öyle sanıyolar
Soran10 ayEvett annem de balık ikimiz de değişken olduğumuz için anlaşıyoruz hareketliyiz gülüyoruz konuşuyoruz
Soran10 ayValla bilmiyorum terazi mi başak mı bu detaylarla öğrenilir ama bilemedim aslında terazinin verdiği uyum anlayış nezaket de var ikizler de uyumlu diyorlar tam saatimi bilmem gerekiyor sanırım.
Soran10 ayBuarada saat kactan sonra teraziye geçiyor ben haziranın 17 sinde doğdum öğlen saatlerindeymisim..
Oglak da evet ciddi anlamda bana ciddilik mesafelik veriyor yüzüm beton kesiliyor dışarıda bile insanlara çok bakmam ama bakınca keskin bakışlar atıyorum bu huyumu da hiç sevmiyorum yaa sanki böyle başsavcı biriymişim gibi bi ciddiyet havasi oluyor 🤣🤣
Soran10 ayMerkür mars yengec venüs ikizler jupiter satürn boga ay oğlak güneş ikizler yukselen terazi ya da başak emin olmamakla birlikte
Cevap sahibi10 aybalıkla ikizler bence sanılanın aksine iyi anlaşırlar. ikisi de oynak değişken burç. :D ama yine de haritanın bütünü önemli tabi. Sende jüpiter satürn boğa ve ay oğlak yani senin başsavcı moodunda görünmen zaten normal bu haritayla. haritanda epey toprak elementi var gibi görünüyor. merkür ve mars ın yengeç olması da güzel ayrıca. saat kaçtan sonra yükselen teraziye geçiyor tam bilmiyom ama bakınca söylim sana. biraz da kendini iyi gözlemlemen gerek, başak yükselen olsa ayrıntıcı mükemmelliyetçi bi kişilik olursun herşeyi en mükemmel yapmak istersin bundan haz alırsın. terazi yükselen daha çok denge uyum ister. hangisi daha baskın sende sence? mesela başak yükselen olsa 7. evin balık burcuna düşer ve 7. ev evlilik ve ortaklıkla ilişkili ev oldugu için evleneceğin adamda da balık etkisi olmasını istersin. yani romantik, duygusal bir partner, maneviyatı güçlü mistik, spritüel bir kişilik olmasını istersin.
ama terazi burcunda yükselen olursa alçalan burç yani 7. ev koç burcuna düşer ve ilişkilerde aktif, tutkulu, cesur girişimci, hırslı, koç karakterinde bir adamla evlenmek istersin.
Soran10 ayEvet mesela bir arkadaşım oğlaga balık ben ikizler teraziyim aşırı iyi anlaşıyoruz başka bir arkadaşım başak yengeç yine onunla da harika iyi anlaşırım farklı bir çekim var aramızda bazen düşünüyorum yükselenim acaba başak mi diye yani ne bileyim akıyor muhabbet buarada balıkla cidden iyi anlaşıyoruz annem balıktır eğlenceli sohbetimiz oluyor aynı şeylere gülüyoruz mesela güldüğümüz şeyler aynı hemen hemen yanı ben onun sadece çok sıkan baskıcı tarafından rahatsızım alıngan tarafından birde onun dışında iyiyiz gayette
Soran10 ayValla şöyle denge uyum isterim tabi bu da var haksızlığa gelemem çok sinirlenirim bana yapılan haksızlığı geç başkasına yapılan haksızlığa aşırı sinir olurum aşkı seviyorum sevdiğim insanın hep gönlünü hoş etmeyi severim ona hizmet etmeyi yemek yapmak olsun elimde para varsa hediye falan alırım küçük bile olsa almak isterim bir çikolata vs aşka sevgiye de düşkünüm ılımliyim mesela uyumluyum ama bir yanım var ki takıntılıyım baya takıntılilık var hemde moralimi bozan her şeyi oturur saatlerce düşünürüm belli etmeden internetten arastiririm devamlı falan öyle hemen herkese yanaşmam baştan mesafeliyim ılımlıkonusurum ama hemen samimi olmam hemen ortalarına girmem önce uzakta kalırım mesafede sonradan yanasırim yanastiktan sonra zaten iyi tarafım çıkar ortaya olaylara hemen atilmam bu yüzden erkek arkadaşım çok düşünüyorsun kafanda irdelemeden yola koyulamiyorsun diyor pat pat yap geç diyor da ben öyle değilim yola çıkmadan strateji belirlerim yolu düzenlerim sonra mükemmelik takıntısi başlayacağım işlerde de olur eğer ben temizlik yapacaksam sabah erken kalkmadan hayatta başlayanam ya da atıyorum eskiden ders çalışmak için kalkardim saat 9 olmuşsa gün bitmiştir benim için daha modum gelmezdi mesela calisasim gelmezdi ev pisse daginiksa aklım oraya takılır etrafında temiz olması daha iyi hissettirir yani bir işe başlarken de pat diye paylaşamam
Soran10 ayBuarada ben daha çok duygusal romantik partnerlere çekiliyorum ciddi anlamda duygulu olması gerekiyor zaten şimdiye kadar kiminle konuşsam ya da hayatıma giren kim varsa su burcundandı
Soran10 ayMars yengec belki onunda etkisi vardır bilemem ama kadınlarda marsa da bakılıyor ya ondan dedim
Soran10 ayValla saatimi tam öğrenmem lazım başak olsam daha keskin kararlarim olurdu herhalde ya da pat pat ise girisirdim benim öyle bir yapım da yok ki bilemedim
Soran10 ayGenelde balıkla ikizler anlaşamaz derler yaa genelde öyle der çok kaliplasmis şeyler bence internette yazılanlar o yüznden fazla takmıyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, burç uyumu elbette güzel bir rehber ama unutma, uyum sadece gökyüzünde değil, yüreklerde de bulunur! 💫
İkizler ve Balık bazen bambaşka dünyalardan gibi hissedebilir ama aralarındaki farklılıklar dengelenebilirse çok yaratıcı bir bağ oluşabilir. Senin içindeki iletişim enerjisi ve onun derin sezgileri birleşirse, birlikte hem konuşacak hem de keşfedecek çok şeyiniz olabilir.
Gökyüzü rehberin olsun ama kalbinin sesi her zaman en doğrusunu söyler. 🌙✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Burçlara göre mi evlenmeli ne saçma durum. Şu burçlara kafa yormayın. Şimdi bende ikizlerim diye illa uyumlu birini mi bulucaz.
00 YorumlaTövbe balıkla başak kim
01 Yorumla
Soran11 aySevgilim
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı.
m 11 ayOlabilirt
00 Yorumla Burclarla alakasi yok
00 Yorumla
11 ayO da senin gibi düşünüyorsa olur
00 Yorumla
11 ayOlmaz
00 YorumlaNeden olmasın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri