Bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmaz değil mi sizce ne yapmalıyız?

Nişanlıyım 2 ay sonra düğünüm var ama çok kötü sorunlar yaşıyoruz hem aile olarak hem nişanlımla kaç gündür psikolojim bozuk hiçbir şey yemiyorum yatıyorum sadece annemle nişanlım arasında tartışma oldu geçen gün işte bi konuda anlaşmazlıklar yaşadık annem ailesini de sevmiyor daha doğrusu ailem sevmiyor çünkü ne arayıp ne soruyorlar düğüne kalmış 2 ay ama ne arayan ne soran var hep kendi dedikleri olsun istiyorlar ailesel problemlerimiz var nişanlımla sorunlar yaşıyorum çocuk konusunda çalışma konusunda ev konusunda normalde düğün yaklaşınca insan hevesle hazırlık yapar bizde o yok hep sorun var biz bu şekilde nasıl sağlıklı bir evlilik yapabiliriz ailem bu şekilde istemiyorken nişanlımla ailesiyle sorunları varken nişanlıma dedim ben hasta ettim kendimi ailem bu halde biz bu haldeyiz nasıl düğün yapıp evleneceğiz kafamız rahat değil annemde dedi aynısını nişanlımla napıcaz bilmiyorum bana diyor çok bunaldım ne yapalım ne iyi olur bizim için diyor kafam allak bullak erteleyelim diyorum ama her şey hazır diyor ya tamamen bitecek ya olcak diyor her şey ters gidiyor diyor evet her şey ters onlarda öyle ortak bi karat alalım diyor ben ne yapacağımı bilmiyorum ölmek istiyorum artık

Bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmaz değil mi sizce ne yapmalıyız?