Bir kere ayağımı bile öptü beni affet gitme diye kedi gibi de ağliyor 😏
Mutsuz bir evlilik sürdürülmeli mi?
Bir kere ayağımı bile öptü beni affet gitme diye kedi gibi de ağliyor 😏
Açık konuşayım.
Bunu boşarsan bundan iyisini dul halinle bulabileceğini düşünüyor musun?
Cevabın evet ise hiç durma boşan.
Ama cevabının hayır olduğunu ikimizde biliyoruz.
Nereden biliyorum dersen eğer, kaliteli bir kadın olsan kendini böyle ilgisiz bir kocayla evli bulmazdın😉
Ne alaka Cahilin önde gidenisin yoruma bak ya tabi adam kalite bravo alkisliyorum seni 👏
Merhaba,
Mutsuz bir evlilik sürdürülmemeli, incelediği yerden kopmalı. Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir. Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur. Hiç kimse vazgeçilmez ya da senden daha değerli değildir..
Sen zaten elinden geleni yapmışsın, çalışmak, iş güç o bu şu, bahanedir, bahaneler bitmez, yapmak isteyene sebep çok yapmak istemeyene de bahane çoktur!
Çok güzel bir şekilde anlatmışsınız, gönlünüz rahat olsun, boşanın, mutsuz bir evliliktense mutlu bir boşanma daha iyidir!
Beni Çok güzel anlamişsinız ve yorumlamişsiniz cok tesekkur ederim 🙏
Cevap
10Cevap
Cevap çok basit olmuyorsa hazır çocukta yok iken (ki çok büyük bir şans bu) ayrıl hayatına bak. Koca bir ömür belki 80-90 yaşına kadar böylesi ile geçmek, gitmek, tükenmek bilmez...
Ben de öyle. dusunuyorum ama ben ayrilmak istemiyorum sen ayril istersen ama pisman olma diyor
Mutsuzsan boşanacaksın, zorla güzellik olmaz. Kendinizi aldatmayın.
Mutlu olmayan evliliği kabus olur sürdürmek aptallıktır
mutsuzsan iki yıldır öyleyse kocan düzelmezse eğer yani çocukta yokken ayrıl tabi cinsel ilişkiniz flanda yoksa ki muhtemelen yok
Mutsuz isen neden katlanıyorsun
Kararsizlik
Bence ayrıl baby koca hayat böyle gider mi?
Ben de öyle diyorum ama kararsızım
Seni kararsızlığa iten ne?
Yanlis karari almak itiyor
Ayrılmak daha doğru bence
Sürdürülmeli bence ya 2 yıldır evlisiniz zaten.
boşan
Ayrıl
Kisa süren ne?
Hayır ne gerek var.
Dimi ne gerek var hayat kisa zaten
Bosalabilirsin
bu adamla mı
Evlenmesin ayrilsin boşalsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?