Mutsuz bir evlilik sürdürülmeli mi?

Öncelikle doğrulukla, yargılamadan ve vicdanınızla fikirler sunmanızı rica ediyorum. 2 yıllık evliyim ve karşılıklı olarak mutsuzuz. Evlendigimizden beri beni yalnızlığa itti sorunları dile getirdim konuşup iletişim kurabilmek için faydası olmadı. Birlikte bişeyler yapabileceģimiz ortak noktamız yok daha doğrusu ben birseyler yapmak istiyorum yönlendiriyorum örn. Gezelim yürüyüş yapalim diye "Yok, ben çalışıyorum yoruluyorum calışanin halinden anlamıyorsun. " diyip çikiyor isin icinden. Evde kahve yapayim icelim diyorum duramam uyucam diyor gidiyor. Cocugum yok düşunmuyorum da. Insan kendi yakinini goremez derler siz söyleyin ben napayim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eşime diyorum mutsuzsan ayrılalim diye ben seni seviyorum istemiyorum diyor. Sen de mutsuzsan niye sürdürüyorsun diyorum çocuk oyuncağı değil diyor. Sen kararını ver ama sonra dikkat et pisman olma diyor. Psikolojik şiddete bak sen 😝 Nasıl ilişki anlamadım gitmemi de istemiyor 😁
Bir kere ayağımı bile öptü beni affet gitme diye kedi gibi de ağliyor 😏
Güncellemeler
+1 yıl
Burada bir tane idiot ruh hastasi kötü yorum yapıp engellemis engeli kaldirip bakarsa eger bunu gorsün sen harbi idiot hastasin git tedavi ol 👍
Mutsuz bir evlilik sürdürülmeli mi?