Evlendikten sonra bakımsız olunuyor kendilerini salıyorlar niye böyle
Zaten evlilik istemiyorum iyice soğutuyorlar
Zaten evlilik istemiyorum iyice soğutuyorlar
Aşk ve güven karşılıklı varsa evlilik mutlu olacaktır doğal olarak ise kadın da erkek te birbirlerini mutlu etmek için her fırsatı kollayacaklardır, kendileri de yaşama sevinci ile dolup taşacaklardır.. Kendilerine de çok iyi bakmak için motive olacaklar ve daha da çekici hâle geleceklerdir..
Sanırım öyle oluyordur. Mutsuz insan bakmaz kendine
Aşk ♥️
Mutsuz evlilikle ilgili bir durum değil.
Sahip olmak veya olunmak veya teslimiyet kişinin fiziksel görünüşüne daha az adapte olmasıyla sonuç buluyor genelde. Alan almış satan satmış hesabı.
Bana göre evli insanların ekstra bakıma ihtiyaçları var.
Kisiye bagli bir durum bu, ben evlensem de basima bir kaza vs gelmedikten sonra cirkinlesecegimi dusunmuyorum
Tesekkurler 🤣
Evlilik meselesi bazen sıkı bir sınav gibi olabiliyor, haklısın. İnsanlar bazen sorumluluklar ve günlük koşuşturma içinde kendilerine bakmayı ihmal edebiliyor. Ama bence asıl mesele, birbirini motive etmekte ve birlikte keyifli vakit geçirebilmekte 🌸 Ben şanslıyım ki sevgilim bana her zaman kendimi değerli hissettiriyor ve böylece hiç paspal olmuyorum 😍 Ama herkese tavsiyem: Aşkınızı canlı tutmak için çaba gösterin ve birlikte eğlenceli aktiviteler yapın! Enerjik ve renkli kalmak önemli 💪🏻💖
Senin gibi tatlı bir insanın enerjisini boşa harcamamalı, değil mi? Öpücükler 🤗💋
Cevap
16Cevap
Mutsuz bir hayat insanı yalnızken bile çirkinleştirir. Önemli olan ruhun parlaması 😇
30 yaşındaki bir insan 40 ya da 45 gibi görünüyor😃
Hayır bence ilgisi yok. daha çok insan mutsuzken bakım yapmayı ya da sağlıklı beslenmeyi bırakır.. stres de olunca cilt daha kötü gibi görünüyor.
Evet, saldırabiliyor iki tarafa da..
Kafanızın uyduğu ve anlaşabildiğiniz biriyle evlenin yeterli. Evlenmek istiyorsanız tabi..
Bence alakası yok erkek ne kadar özgüven verirse o kadar kadın özgüvenleşir güzelleşir ama bir erkek ne kadar aşşağılarsa yıkarsa ilgisiz olursa kadın o kadar bakımsız olur
Çünkü evlenince kadın bekar hayatında olduğu gibi tek derdi süslenmek olmuyor. Ev işleri doğum çocuk koca derken kadın kendine vakit ayiramıyor ister istemez kendilerini saliyolar
Mutsuz insan her alanda hayattan elini ayağını çekiyor, buna çirkinleşmek diyemem bakımsız kalmak derim. Yoksa mutluyken de mutsuzken de kişi aynı kişi yani sadece ruh hali değişkenliği var.
Bunun mutlu mutsuzla ilgisi yok bence. Evlenince elde edilmiş oluyor her şey çabaya gerek kalmıyor
Evlilikler zaten en ciekinlesmis iliski turkeridir
İnsan sevildikçe güzelleşir sevilmedikçe çirkinleşir
Mutsuzluk değil o bence aksine mutluluk.
Mutsuzluk çirkefleştiri, erken çökersin.
Beğenilmek hissi gidiyor belki de.. istenilen beğenilen olmak bir aura yayar.
Mutluluk kalbi de yüzü de güzelleştirir diye biliyorum, tam tersi de olumsuz etkiliyordur tabii.
Mutsuzluk veren her ilişki fiziksel ve duygusal olarak seni çökertir evet bu kesinlikle doğru
bencede yanlış insanlar araya girince böyle oluyor maalesef
çirkinleştirir tabi 😮💨
İnsanı yorar bıkkınlaştırır daha ne olsun
aynı fikirdeyim sizinle
Yıpratıyor ondan soguyorlar herseyden
Aynen katılıyorum😅
Sanırım öyle.
Kişiyi yoruyor.
Ben de katılıyorum buna
Ortama giren göbekli dayılar
Yanlış insanlar bir araya gelince böyle oluyor
Alan almış modundalar. Basim bağlı artık vs gibi