Eşim ilgi alaka sevgi göstermiyor oda diyor sen bana göstermiyorsun ben 6 senedir gösteriyorum sen beni görmüyorsun diyorum oda ilk adımı benden bekliyor sevmiyorum boşanmak istiyorum diyorum bosanmiyor da
2 ay
Mutsuz evlilik?

Maalesef böyle evliliklerle dolu etrafimiz. Ortak nokta olmayınca evliliğin tadı tuzu da olmuyor. İki yatağa da zulüm geliyor. O yüzden ayrılmak boşanmak en iyisi bu durumda
İşte boşanmayı da kabul etmiyor böyle surunelim diyir
Cevap
8Cevap
soru ne tam olarak anlamadım ne yapabilirsin diye soruyorsan.
Kendini geliştir ilerle ilerledikçe de değerli olmaya başlarsın hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendini geliştir.
Gelişmeye ihtiyacım yok 6 sene oldu yoruldum devam etmeye de niyetim yok
Gelişmeyi bıraktığın için adam sana ilgi göstermiyor. Kendine bakıp iyi bir şekilde giyinirsen özgür şekilde çıkıp gezip tozarsan bir anda parıldarsan adamda kaybetme korkusu oluşturmaya başlarsın.
adam her gün evde gördüğü artık monoton hale gelmiş kadına ilgi göstermiyor çünkü bir heycanı yok seni tanıyor. tanımadığı bir insana dönüşmekten bahsediyorum geliş derken. gez dolaş hayattan keyif almaya başla yaşadığın hattan zevk almaya başla o zaman ne anlatmak istediğimi anlarsın.
Bir çocuğun var iki tane üniversite okuyorum aciktan gayette bakımlı bir kadınım evde nemin çiçekli sonuyla gezmiyorum kendimi onun sevgisini de dilenmiyorim gezip tozupta bir insanım ama görmeyen adama kendini zorla gosteremezsin
Ben sana bakımsızsın demedim. gezmiyorsun da demedim eğitimsizsin de demedim.
Konuyu halen anlamıyorsun karşındaki adamın senin hakkındaki düşüncelerini değiştirecek şekilde gelişim kaydet dedim. kendine bakıyorsan daha fazlasını yap. giyim tarzını değiştir. zihnen geliş arkadaş çevrenle gezmelere git. normal güvenli alanının dışına çıkacak şekilde hareket et. bir süre sonra seni görmeye başlayacaktır.
Anladım teşekkür ederim
Sanıeım bunun sebebi pek ortak noktanız olmaması. Çünkü ortak nokta demek daha fazla konuşma isteği, daha fazla konuşma ve orta paydada buluşmak ise ilgi ve sevgiyi getirir.
İlk defa bir erkek sapiklasmasan yorum yapmış teşekkür ederim kardeşim evet dediğin doğru çünkü ayri dünyaların insanıyiz
Bu tip durumlarda önce yapıcı olmalısın, yani evlilik dediğimiz şey ciddi bir müessese kolay bitmiyor hele ki bir kadın için. Bu yüzden bu konuya biraz eğilim gösterin ama ondan bir ses seda çıkmazsa da iki tarafında zarar görmemesi adına yolları ayırmak daha mantıklı olur..
Çok teşekkür ederim güzel yorum icin
Ne demek rica ederim. Umarım her şey gönlünce olur
Aynı durumdayız. Ne yapacağımı inan bende bilmiyorum. Ulaşırmısın bi sormam gereken şeyler var
Gurur önemli
Gel dertleşelim senle
İlişkiniz nasıl
Bişey diycem
Konuşalım mı
En İyi Cevap