Ben bosandim. 1 cocuk var. Duygusal seylerden ziyade ve evlenipte koca kahri cekmek yerine soyle bir sey istiyorum.
Resmi ve dini olarak evlenelim. Ama ayri yasayalim. Cocuguma da uvey baba getirmek, bir arada yasasinlar istemiyorum. Bende koca kahri cekmeyeyim, erkekte kadin dirdiri vs cekmesin. Evi gecindirsin, benim maddi ihtiyaclarimi karsilasin gibi bir derdim de yok.
Bekar gibi yasayalim ama zinaya karsi evli olalim. Beraberlik yaşarız. Arada tatile falan gideriz. Yani günümüzde nikahsiz, bir arada yasamayan genclerin yaptığıni ben dini ve resmi evlilik icinde yapmak istiyorum.
O kendi evinde yasasin. Ben kendi evimde cocugumla yasayayim istiyorum. Bunu bir erkekten istesem kabul eder mi? Yoksa madem evlendik beraber yasayalim, tam evlilik olsun vs der mi? Daha cok beraberlik uzerine kurulu bir evlilik.
Arada arkadas gibi bulusur konusuruz vs vs. Yani bu yastan sonra erkek kahri, egosu, bencilligi vs cekmek istemiyorum tekrar normal bir evlilik yapipta.
Ama bazi seylerden mahrum da kalmak istemiyorum. Bir yandan zina da etmek istemiyor, günahlarıma daha da gunah katmak istemedigimden nikahli olarak istiyorum. Yoksa buna takilmasam gider yasarim, etrafta dolu erkek var zaten.