Erkek arkadaşımla sürekli görüşüyoruz düzenli bir seks hayatımız var ama biz sevgili değiliz aileler tarafından basılsak evlenme durumu olur mu çünkü başka şekil onunla evlenemem ama çok istiyorum onunla evlenmeyi sizce ne yapsam nasıl bir durum olsa evlenebiliriz lütfen vazgeç boşver gibi şeyler yerine bana yöntem söyler misiniz
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Başkasıyla birlikte olduğunu ve onun bildiğini söylüyorsun yani sen onun için evlenmelik değil EĞLENMELİK sin hayal kurma sağda solda konuşuyor yaptıklarını normal olan bir şey yok ki sonu ciddiye bağlansın 🙄
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
- +1 yıl
Madem sevgili değilsiniz ne diye altına yatıyon basılsanızda evlenemezsiniz neden dersen sen kurnazsızsın oda çakal olur nasıl derki kendi isteğiyle veriyor ve bu ilk değil belki 100 oldu zorlama varsa amenna yani ben olsam öyle derim ama eyer saf eşşek biri ise valla plinan iyi işler yani ske ske evlenir
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır fena biri
- +1 yıl
Fenaysa işin zor hatta imkansız olmaz
- +1 yıl
Bir kıza nasil teklif edilirki oyle şey 19 yaşındayım ve bende seks yapmak istiyorum ama sevgilim yok 😞
Arkadaşsınız düzenli seks hayatınız var ama sevgili değilsiniz... Anan baban ben olsam hiç tereddüt etmeden kovarım evden. Bizden uzak dur bütün erkekler senin olsun ne halin varsa gör derim.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Öyle büyük konuşma
- +1 yıl
Sevgili olsanız hadi bir nebze kurtarır yanı var. Birbirini sevmişler yapmışlar vs. diyebilirsin. Ama ortada sadece cinsel partnerlik var ve bana göre bu çok iğrenç bişey. Ben kendi adıma affetmem. O haltı yediğine göre büyümüş ve özgür takılmıyor mu zaten. O saatten sonra ona bakıcılık yapmak zorunda değilim sokmam evime.
- +1 yıl
isteyen evlenir aileni öyle karşına alacağına resti çekip karşına alırsın basılman daha farklı sonuçlar doğurabilir gelecekteki aile ve insan ilişkilerin için pem sağlıklı olmaz
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki onun ailesi görse durum daha farklı olmaz mı
- +1 yıl
olmaz tabi aile ve akrabanın diline düşülmez akıllı ol 😉 açığını verme kimseye. eğer o çocukta adamsa alır ailesini karşısına. yatakta erkeklik bi yere kadar sonra adamlık başlar
- +1 yıl
ama şu var belki o seninle evlenmek istemiyor zaten sevgilide değilsiniz onun gözünde fckbbdy geçiniyor olabilirsiniz eğer öyleyse bu tür oyunlara girip kendini ona yamamayı sakın düşünme hayatın kayar.
- Soran+1 yıl
Neden hayatım kaysın ki
- +1 yıl
hergün kendisiyle zorla evlendşrilmiş birisiyle vakit geçiren birisi bu durumu unutp mutlu geceler yaşatmaz sana. şuana yatakta seviştiğin erkek o zaman başkalarını tercih edip seni bunu yaptığına çok pişman eder. gidecek yerin olmaz ailesi tarafındanda hor görülürsün
- Soran+1 yıl
Evet doğru diyorsun
- +1 yıl
kısaca herkes çirkinleşir ve bu çirkinlikten mutluluk beklenmez
- +1 yıl
Çocuk kabul etmezse baban a seni başka bir adama verirse ya?
11 Yorumla- Soran+1 yıl
O şekilde görürlerse ona verirler zaten küçük bir yerde yaşıyoruz ve iki aile çok yakın
- +1 yıl
Hamile kal, belki evlenirsin. Aileler basabilir tek taraflı ilişki değilki. Genelde nerede yapıyor senide aileler basabilir?
00 Yorumla kız milletinden korkulur korkunçsun. Allah senin gibileriyle karşılaştıdmasın
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaa böyle bi beklentiye girmen bile garip😊ama dediğiniz gibi bile olsa hep basıldık mecbur kaldık evlenmeye demezmi karşındaki?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kendisi zaten çoğu kişiye söylemiş bizim görüştüğümüzü yaptıklarımızı falan
- Cevap sahibi+1 yıl
Nasıl söylemiş ya? peki sen nasıl duydun bunu?
- Soran+1 yıl
Küçük yerde yaşıyoruz teyzemler annemler hep duydu onun beni konuştuğunu
- +1 yıl
evet belki evlenirsiniz ama bir ömür seni sevmeyecek bir adamla evli kalırsın..
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Yorumlarını okudum şaşkınım. Allah karşındakine yardım etsin bence.
00 Yorumla - +1 yıl
Ulan şansa bak ya 19 yaşındayım daha sevgilim bunlar seks yapiyor askere gidicem hayla bakirim kaderimi seveyim
00 Yorumla Seks yaparken içine boşalmasını sağla hamile kalırsın
00 YorumlaOnunla açıkca konuş böyle birşey sana yapılsa iyi mi olur?
00 Yorumla- +1 yıl
Ya basılınca gebertirlerse
22 Yorumla- +1 yıl
@Erotltp olur mu olur valla :D
Utanmıcak mısın babandan
10 Yorumla- +1 yıl
Kahpece yöntemler geliyor aklıma
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Yazacağım
- +1 yıl
Mesaj engeli var
- Soran+1 yıl
Bilmiyorum nasıl oluyor o yeni kullanmaya başladım uygulamayı
- +1 yıl
Takip etmelisin sanırım
- Soran+1 yıl
Şimdi oldu mu
Aşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Bunu burdan anlatamam be kankam
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben yazamıyorum yeni üyeyim sen yazar mısın
- +1 yıl
Niye gelip istemiyor?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çünkü aramızda sevgi bağı yok sadece cinsellik üzerine kurulu bir ilişki var ondan önce ve sonrasında da birlikte olduğum insanlar oldu bunu o da biliyor
- +1 yıl
fakbody değil misiniz , ne evlenmesi?
00 Yorumla - +1 yıl
Aileler tarafından basılsak evlenme durumu olur.
00 Yorumla Babana video at kanka
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Aile olarak çok yakınız böyle bir şey olsa evlenmek zorunda kalırız
Kafasına silah dayasan istemeyen yine evlenmez.
00 YorumlaAga bende bundan istiyorum nasıl bulucam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Neden evlenmezsin
00 Yorumla- +1 yıl
Olur
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Aynen kanka planı yap basıl evlen aşırı iyi
00 Yorumla - +1 yıl
Pes ya vallahi pes
20 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Başka yolu da var
23 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi