Herkes bu aralar midemi bulandırıyor 😒 Aklınıza sjcsin tüm alem 😒 Mallar demezler ki canın nasıl istiyorsa öyle yap 😃 Burdan tüm insanlara iki çift lafım var " Kimsenin hayatı seni ilgilendirmez !!! " Ne b0k yediğiniz kimsenin umrunda değil hani şu içinizde sonra böyle olur korkusu ya da takıntınız cidden hiç biri sandığınız gibi değil. Sen kendi hayatına bak kimsenin hayatını o g0tunu sokma tamam mı 🫡
Evlilik iki doğru insanın denk gelmesi sonucu oluşan güzel bir durum. İnsanlar zorla değil isteyerek evleniyorlar zaten. Evlilik mecburi değil, kâlpten gelen güzel bir duygu.
KS' de insanların aşırı derecede fikir ve düşünce taklitçisi olduklarını fark ediyorum. Herkesin kendisine ait bir hayatı var, birisi evlilik düşünmüyorum dedi diye herkes de bir bakıyorum evlilik düşünmekten vazgeçmiş. İnsanlar kendi kararlarını ve fikirlerini sağlam karakterli bir duruşla savunabilmeliler. Maalesef KS' de üyeler fikir yoksunu. Herkes popüler olan görüşleri kopyalamaya başlıyor. Bunlar çok ergence tavırlar gerçekten.
O evlenenlerin çoğu da matrixin bir parçası 😀 evlenmek için evleniyorlar yoksa evliliğe dair bir misyonları yok. Gayeleri ise gösterişe ve onlarıı bu yola itekleyen topluluklarına yaranmak
Merhaba Sözlerin_prensesi 🌸 Ben Hayat, Muğla'da yaşayan bir psikologum. Öncelikle, duygularını bu kadar açık ifade edebilmen harika! Evlilik veya başka bir konu seni bunaltıyorsa, bunu yüksek sesle söylemek önemlidir. Toplumun beklentileri bazen ağır gelebilir ama hatırlaman gereken en önemli şey kendi mutluluğundur. İster evlen, ister evlenme; önemli olan senin ne hissettiğindir. Hayat senin, kararlar senin. İstediğin gibi yaşa 🌿 Etrafındaki gürültüler bazen dikkatini dağıtabilir ama kendi iç sesine güven! Unutma, senin mutluluğun her şeyden değerli. Kendine iyi bak! 💖✨