Oldukca ilgiliydi sonra tanıştığımız grupta eski sevgilisinin muhabbetini açtı bende kıskandım bende varmış gibi yaptım sonra bi daha benimle konuşmak istemedi kıskanmış olabilir mi? Kendisini çok seviyorum
Sevmiş olabilir
Bence başkası var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Vardır başkası yoksaydi bile olmuştur şimdiye bunlar sevgiye inanmıyor seviyormuş gibi yapıyorlar nefret ediyorum artık hepsinden
Bi kadınlar inanıyor sevgiye🙂
Sizin yaptığınız sadece seks konuşmak başka da iki üç mizah.
Hee görüyoruz kadınlarin sevgilerini 🙂
Valla görüyoruz fazla ilgiden sevgiden korkup kaçanı 🙂
İnsanın hayatini zindana çeviren ölçüsüz sevgi yakicidir 🙂 zindan müdürü Hz Yusufa seni çok seviyorum demiş ya sevginden Allah'a sığınırım demiş kırıldım ya Yusuf demiş babam beni çok sevdi kardeşlerim kuyuya attı kuyudan çıkaran kervanci çok sevdi köle pazarında sattı beni, Züleyha çok sevdi zindana attı beni demiş
Eeee kendi neler yapıyor sevilmek için 🤣 onları saymiyoruz ama neyse
Sevmekte bir sanat sevginle karşıdakinin hayatını cehenneme çevirmeyeceksin bogmadan öldürmeden seveceksin
Tabi ya tabi kesin öyledir hemen bı mazaretiniz var zaten kaçıp gitmek için
Kaçıyorum hadi sev beni 🙂
Kaçmiyorum olacakti
Sevilmek için yatırım yapan sevilir öyle kuru kuru emek vermeden kimse sevilmez.
Yatırım yaparsan severim işte gerçek sevgi değil alışveriş.. gercek sevgi şartsızdir
Anlamıyorsun ki ben sana sevgimi gösterdiğim zaman mutlu olacağım ! Anlatmak istediğim bu
Diğer demek istediğim de benimle ilgilenmeyen sohbet etmeyen kişiyle aramda bağ oluşması imkânsizdir zaten. Ama her şey oluşmuş ve aylar sonra ben yalnız ölücem hayatımda kimseyi istemiyorum diyor ve sizi hayatından çıkarıp giderken söylediği sözlerin hepsini unutabiliyorsa her şey yalan diyebiliriz. Gerçek sevgi anne ve çocuk arasindakidir erkek çocukları sevgiyi anneden öğrenir annesi tarafından sevilmemis erkekler büyüdüklerinde sorunlu olurlar sevmeyi bilmezler seviyormuş gibi yaparlar. Alışveriş deyip geçiyorsun gerçekten seveni harcıyorsunuz konuyu basitleştireyin rica ediyorum.
Balık seviyorsun ama yemen için öldürmen gerekiyor yetmezmiş gibi pişiriyorsunda🙂 oysa çok seviyorsun balığı..
Dişil enerji maddedir dünyadır güç ve paradır o yüzden sevgisi hep şartlara bağlıdır bunu yaparsan severim hep dilek şart kipiyle sever -se/sa o yüzden bir eril enerji olarak anlamıyorum öyle sevgiyi🙂
Ne verdin elime ne süreyim yüzüne 🙂 ne ekersen onu biçersin ektiğini beğenmezsen bictigine bakacaksın 🙂 vakit ayırmak önemlidir sevdiğine gün içinde 1 kez de olsun sesini duyurman gerekiyor nasılsın canım günün nasıl geçti diyemiyorsan ozlemiyorsan,
ozlemen gerekiyor ya. Özledim dediginde durmaman gerekiyor ruhsuz duygusuz robot gibisiniz acı çektirmek hoşunuza gidiyor sizi sevmiş ya sevmiş sizi suçu bu. Sizin kendinize vermediğiniz değeri başkası size verince karşınızdaki kişiyi değersizlik yüklüyorsunuz asıl sorun sizin kendinizle aslında ( üzerine alınma seni tanımam etmem).🙂
gidip hippi severseniz olacağı bu seven adam her halinden belli eder kendini ama şans vermiyorsunuz.
Hippi mi seviyoruz 😂 valla ben sapyoseksuelim ama hiç kolay bişi değil bu deneme yanılma payı var 🫢
İç sesimi yazmışsınız
Sevindim
Bu arada bende sapyoseksüelim ve çok zor gerçekten. Kimseyle olmuyor kolay kolay.
Oooh ne güzel herşeyi erkekler yapsın kadınlarda yan gelip yatsın. Hep biz peşinizden koşacak değiliz :D
Senin yorumun öyle benimki böyle yasadigima göre yorum yaptım.
Bence hayatında ya da aklında başka biri var
kıskandırmak nedir yahu kac yasındasınız biraz büyüyn olgunlasın kafanızı calıstırın
sevdiğini zannedenlerdensin, bir ayda ne sevgisi bu tanımadan etmeden boş ver gitsin
aklında eski sevgilisi olmasa asla bu konuyu acmaz yara bandı yapicak sni aklı sıra
İkiniz de toksiksiniz.
alakası bile yok bence hayatında başkası var
Başkası var demekki
Normal değil mi? Niye yalan söyledin?
Sevdiğini pek sanmıyorum
Bu iş olmaz demiş bakmış yoluna