Beni aldatan sevgilisiyle beraberken benimle konuşmak istedi?

Arkadaşlar 5 yıllık bir ilişkim vardı evlilik yolundaydı aileler biliyordu onun tüm sulalesi beni çok severdi kavga ettigimizde baristirmaya calisirlardi neyse bu şerefsiz beni aldattı aldattığı kızla da hala beraber 2 ay önce bitmişti ilişkimiz bir müddet sonra paylastifim fotograftan sonra rehberinden sildi 20 gün once de beni durup dururken rehberine ekleyip mesaj atti sürekli nasilsin iyimisin hic bozuntuya vermedim iyiyim sagol dedim konusmak istedi sorun mu var hayırdır dedim hal hatir sormak icin yazdim dedi sonra tamam dedim tamam dedi görüldü attum ardindan 20 dakika sonra seni ariyabilirmiyim dedi bende ara dedim görüntülü aradi acmadim görüntülü açmam dedim normalden aradi ve surekli iyimisin nasılsın izin günün tam olarak be Zaman falan filan sorular sordu sobra dedim ki yeni sevgilini eski sevgilinle aldatiyorsun yok artik dedim sustu bir sey diyemedi sonra bisey demiyorsun kapatıyorum ben dedim bisey diyomusun dedi hayir dedim iyi uykular dedi suratına kapattim hala beni silmedi hala durumlarimi deli gibi ilk o izliyor sizce neden? Ki normalde konusmadigi kisileri vs asla rehberinde tutmayan bir kişi kendisi çok acı çekiyorum lutfen bir sey diyin
Beni aldatan sevgilisiyle beraberken benimle konuşmak istedi?