Yalan söyledim arkadaşım hemde (sevdiğim kişi)?

Söylediğim yalan başkası ile konuştum bu başkasınin da sevdiğim kişi X kişisi ile konuşmasını istedim. Sonra ben X kişisiyle öylesine mesajla konuşuyorum sonra bana yalan söyleme dedi ben biliyorum senin bildiğini dedi sana hatta kimin söylediğini de biliyorum dedi bende yooo dedim sonra hala yalan demeye başladı bende kabullendim barıştık falan sonra 2 defa falan okulda defterime "yalancı" yazdı ama ben üzülüyorum öyle yazınca bunu dile falanda getirdi. Bide benim çok çikolata tüketmem yasak bana şey dedi sen bir daha mı kakaolu süt aldın dedi bende yooo dedim yine mi yalan söylüyorsun 2 oldu dedi. Bende dedimki "sana dile getirme demiştim"_ "canım sıkılıyor demiştim" dedim oda bana kafasını falan Çevirdi öyle bende 5 tane kakaolu süt içtim bana yasak o kadar fazla ondan beni düşünduğünden içmemi istemiyor gibime geldi ama yalan kelimesini hep dile getirince canım yanıyor ben bide yalan söyleyemiyorum hele ki ona hiç hemen anlıyor kendide diyor ben anlarım senin ses tonlarını ezberim diyor falan. Sonra ona bişey anlatıyorum hemen şey yapıyor dinliyor ama sanki dinlememeye çalışıyor gibiydi oysaki kendisi benim canımın sıkan konuları başkalarından öğreniyordu biliyordu ben ona söylemek istemiyorumdum gidip döver diye ilkinde bir çocuk bana bakıyordu rahatsız etmesinden rahatsızdım oda gidip konuşmuştu ama şimdi de öyle olur bu sefer döver diye korktum çünkü çocuk mesajlada rahatsız ediyordu öyle işte bende o mesajla rahatsız eden çocuğun yazışmalarını anlatıyorum ama o nedense biliyor nereden öğrendiyse söyle diyorum kimden öğrendin söylemiyor konuyu değiştiriyor telefondan yazıştığımızda ikimiz gelinlik damatlık halini attı çok fena bişey buldum diyerek falan. Ama hala canımı yakan yer YALAN söylediğim kısmını dile getiriyor
Yalan söyledim arkadaşım hemde (sevdiğim kişi)?