Merhaba arkadaşlar en yakın arkadaşım bana cumartesi günü alışveriş merkezine gideceğini söyledi ben ise pazar günü gidebileceğimi söyledim ay tüh keşke aynı gün olsaydı bir kahve içerdik dedi olsun denk gelemiyoruz başka zamana inşallah dedim ama pazar günü bir baktım eşi bir mağazanın önünde (bayan kıyafetleri satan) bekliyor. eşinden başkasıyla zaten gidemez uzak. şimdi ben ne yapmalıyım ne düşünmeliyim? bana yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlarım? Cevaplarsanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
(Eşimle gideceğim demişti zaten)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O günü kendilerine ayırmışlar takılma boş ver. Olur öyle şeyler
Evet bunu da düşündüm tabi ama kendisi keşke aynı güne denk gelseydik dediği için takıldım bir de onlara yük olmazdım ben kesinlikle hesap ödetmezdim bir de samimi arkadaşım olduğu için ister istemez canım sıkıldı ve açıkcası benden sıkıldığını düşündüm.
benim en yakın arkadaşmda bir iki sefer şuradayım diyip beni ekti ve orada olmadığını öğrendim sonradan. Şu var demekki o an bizi de kuramıyor ama başka bir planı var. Çokta takılmamak lazım. Bunun için üzülmeye sitem etmeye değmez bence. Ben etmedim dostluğumuz devam ediyor 😊
Bundan dolayı bitmez arkadaşlığımız ama benden sıkıldığını düşünürüm ben de ona göre davranırım
Sürekliliğe bak. Devamlı bahane uydurursa o ayrı tabiki. Ama tek konuya takılı kalma. Bekle kendisi yazsın sana zaten buluşalım diye.
Bazen tek harekette anlarız karşımızdaki kaypak mı diye bu bana yetti sağolsun kendi kahve içerdik tüh denk gelemeyeceğiz diyen sonra da bu şekilde davranan benimle buluşmak zorunda tabiki değil ama düşünceleriyle davranışları tutarsız.
Selam ıyımısn suab
Hayır değilim
Gel dertleselm
Salı günü soracağım sen hangi gün gittin diye
Gel bakim sen hadi
Ece
Nasılsın? ☺️
Merhaba
Merhaba ☺️
orada mısın?
Eşiyle gitmiş.
Zaten eiinle gideceğini demişti. Aynı gün gitseydik keşke kahve içerdik demeyecek o zaman. yalan söylemeyecek.
Eşiyle pardon
Tamam canım, görürsem söylerim.
Yorumların için teşekkürler ama sen yorulma ben diyeceğimi derim😉
Peki canım 😂