Eski sevgilim yalan söyledi?

Biraz uzun olucak ama sevgilimle ayrılalı iki hafta oluyor Uzak nesafeli ilişki yaşıyorduk ( 6 Ay ) birden seni sevmiyorum dedi ve çekip gitti bende barışmaya çalıştım suyuna gittim tam oluyo derken bana işte sevgilim var falan dedi hatta kızın ses kaydını bile attı Sonra bunun yalan olduğunu öğrendim kendisi söyledi hatta sonra ben oraya gitmek ve barışmak için bilet aldım oraya gidicektim ve barışıcaktık yani hatta beni annesiyle falan tanıştırıcaktı sonra birden bana konuşurken gelme istemiyorum dedi sonra işte bu sefer farklı bir kızla sevgili olduğunu söyledi bende inanmadım ( bu sözleri söylerken evdeydi ) aradan beş dakika geçti ben tabi bu beş dakika içerisinde ağır bir kaç laf edip engeli bastımbu sefer bana normal mesaj atmaya ve aramaya başladı cevap vermedim sonrasında israr edince işte arıyorum aç falan dedi bende iyi dedim yalnız bu sırada mesajlarda kalp falanda koyuyordu bende dedim beni yine bir kızla konuşturma falan dedim oda yemin ederim adam akıllı konuşucaz dedi neyse açtım brn telefonu açtığım an kız konuşmaya başladı bende sallamadım laf ettim kapattım sonra ben daha mesaj faln atmadım engelide kaldırmadım ertesi gün bir kaldırayım dedim mesaj attı iyi iyi konuşuyor işte benim konuştuğum kızın akrabası olduğunu söyledi ve benden ayrılma sebebinin beni üzmemek için olduğunu kanser olduğunu söyledi güya yaza kadar ömrü varmış falan filan inandırıcı gelmişti aslında çünkü tek ciğerle yaşıyorum falan dedi göğüs kafesinin orda ameliyat izi vardı ve hiç söylememişti bende inandım buna tam ben inanınca nedese beğenirsiniz ben ölür müyüm yalan konuştum sana tepkini merak ettim dedi şimdi bu zihniyette birine ne yapmam gerek sinirim bozuldu bende yakın vakitte kanserden birini kaybettim şakasıda hiç komik değil yani cidden psikoloğa gidicem o dereceyim ama
Güncellemeler
+1 yıl
Uzun ama okuyun lütfenn
Güncellemeler
+1 yıl
Acilll
Eski sevgilim yalan söyledi?