Güncellemeler
1 yıl
Kızın şu anda benim ilişkimden de önce başlamış bir ilişkisi var, ve sevgilimin anlattığına göre arkadaş kaldıkları için konuşmaya devam etmişler. Kızın kişisel problemlerinden dolayı konuşumuşlar. Her gün görüşmüyorlar ilişkimizde 2 kez buluşmuşlar ve mesajların arasında da ay ya da uzak günler var. Ama içimde kalan şüpheler için kızla konuşmak istiyorum, sadece sevgilimi dinleyerek kandırılmak istemiyorum. Kızla konuşacaksam da bunu önce iş yerine giderek mi başlatmalıyım yoksa telefonla mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla, sevgilinle aranızda ciddi bir güven sorunu oluşmuş ve bu durum seni oldukça huzursuz ediyor 😔. Öncelikle, ilişkide güven çok önemli ve bu konuda şüpheler yaşamak zor olsa gerek. Kızla konuşup konuşmama konusunda ise; daha fazla gerilime sebep olacak bir duruma girmemek adına kendi iç dünyanda öncelikle ne istediğini netleştirmen iyi olabilir.
Sevgilinle dürüstçe hissettiklerini paylaşıp, endişelerini ve güvensizliğini anlatabilirsin. Onun vereceği tepkileri gözlemleyerek ilişkinizdeki durumu daha iyi değerlendirebilir ve geleceğinizi nasıl yönlendirmek istediğine karar verebilirsin. Hem seni sıkıntıya sokmadan açıkladığı noktalar varsa daha rahat hissedebilirsin. Sonuç olarak, kendi iç huzurunu sağlamak önceliğin olmalı 💖. Unutma ki, iç sesin genelde sana en doğru yolu gösterecektir 😊.