Evet bir ilişki de olması gereken şeyler varken neden 'cok şey ister'... Özellikle kızlar cevaplasın Uyum, anlaşma, kafa dengi, enerji, çekim, arzu, ten uyumu, karakter benzerliği, ortak noktalar...
Güven de var yoksa yanıma gelmezdi defalarca Sadakatimi de bilir aylardır onun peşindeyim... Eskisindeydi aklı karışıktı yani ondan da olabilir... Geçen hafta kendimi sıfırlamak istiyom dedi herşeyi unutmak silmek ama benimle bir olup gayet geçmişi unuturdu.. sarılmayı seviyor bana iyi geldiğini söylüyor
Onun olması için çabalamasi lazım iki kişinin... Samimiyetle söylüyorum ona bu kötü zamanda benim gibi kimse hissettiremez sevemez yanında olmak istemez iki ters konuşmaya millet ayrılma peşinde bu kızı kolayca istemez her erkek tutarsız yanı çok İkizler burcu
1.5 seneyi geçti arkadaşız baya güzel arkadaşlığımız var o da geçen dedi bunu bakıldığında hiç sorun yok sadece saçma bahaneler ediyor işte yok çok şey lazım olması için, olumsuz yanların var vs.. sanki kendisi melek kendini görmüyor tabi insan
Yaaa... Çekilmez şimdiki sevgi dedikleri ne ki 😏 sevmesini bilmiyorlar ben seviyom gönlünü huzurlu yaparım mutlu ederim diyorum biliyorum diyor eeee neler engel aramızın olmasına fiziksel engelde yok sorun da yok olmaması için... Büyük sorunlar onda var zaten bu tutarsız oluşu başlı başına büyük sorun bir çok insana
Evet kendiyle savaşıyor... İçi istiyor çekim istek arzu oluştu var.. ama aklıyla bunu soğutmaya durdurmaya çalışıyor benden uzak kalarak... Büyük canım cidden hayatının en iyi şansı gelmiş bir ömür yanında olmak isteyen biri hem de bu zamanda millet vur kaç peşindeyken ben sadece evlenmek istiyorum 😐
Teması seviyor bana yanımdayken elliyordu elimi yüzümü saçımı ve sarılmayı seviyor bana kaç defa dedi.. bir ara öpüşüp yakınlaştıkta baya zevk alıyordu o an tabi ileri gitmedik. Ondan sonra çok garip oldu engelledi 15 gün konuşmadık tabi sonra fakeden yazdım açtı konuştuk ekledi tekrar... Geçen gün geldi çok az sarıldık öpüştük yine sarılmanı unutamıyorum dedi dün gece de... Ne bilim ya sevmeyen böyle olmaz ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok şeyden kastı nedir.
Bilsem bi demedi de.. detayda yazdığım her şey var aramızda yani daha ne olsun
Bende merak ettim yani ne istiyor başka güven sadakat tarzı bir şey mi acaba
Güven de var yoksa yanıma gelmezdi defalarca Sadakatimi de bilir aylardır onun peşindeyim... Eskisindeydi aklı karışıktı yani ondan da olabilir... Geçen hafta kendimi sıfırlamak istiyom dedi herşeyi unutmak silmek ama benimle bir olup gayet geçmişi unuturdu.. sarılmayı seviyor bana iyi geldiğini söylüyor
Yani sorsaydın keşke çünkü her şey var söylediğine göre
Sordum demedi bir şey
Zamanında bir sorunlu ilişki yaşamış sanırım demediği bir şey demek ki
Evet.. 2 sene konuşup olamadığı biri var aylardır engelli bitmiş her şeyi
Sana ne kadar söylemese de güven problemi ayrılma korkusu gibi şeyler elbette vardır
Bilemiyorum ya aramız olsa ömür boyu bir olunur zaten evlenmek istiyorum onunla ama o güzel şansını kaybetmeye çalışıyor
Kimse dengesiz birini çekemez böyle bir isteyip bir istemiyom diyeni
Evet haklısın kısmet kader bu işler zaten
Onun olması için çabalamasi lazım iki kişinin... Samimiyetle söylüyorum ona bu kötü zamanda benim gibi kimse hissettiremez sevemez yanında olmak istemez iki ters konuşmaya millet ayrılma peşinde bu kızı kolayca istemez her erkek tutarsız yanı çok İkizler burcu
1.5 seneyi geçti arkadaşız baya güzel arkadaşlığımız var o da geçen dedi bunu bakıldığında hiç sorun yok sadece saçma bahaneler ediyor işte yok çok şey lazım olması için, olumsuz yanların var vs.. sanki kendisi melek kendini görmüyor tabi insan
Ay o zaman hiç sabredilmez kendini ağırdan alıyor yani iki karakterli bi öyle bi böyle hiç çekilmez gerçekten
Yaaa... Çekilmez şimdiki sevgi dedikleri ne ki 😏 sevmesini bilmiyorlar ben seviyom gönlünü huzurlu yaparım mutlu ederim diyorum biliyorum diyor eeee neler engel aramızın olmasına fiziksel engelde yok sorun da yok olmaması için... Büyük sorunlar onda var zaten bu tutarsız oluşu başlı başına büyük sorun bir çok insana
Yani anlattığın şeyler de zaten çok fazla sorun yok bence kız kendisi ile çelişiyor çok da umursama yani zaten yeterince ilgi vs vermişsin
Evet kendiyle savaşıyor... İçi istiyor çekim istek arzu oluştu var.. ama aklıyla bunu soğutmaya durdurmaya çalışıyor benden uzak kalarak... Büyük canım cidden hayatının en iyi şansı gelmiş bir ömür yanında olmak isteyen biri hem de bu zamanda millet vur kaç peşindeyken ben sadece evlenmek istiyorum 😐
Bazen sadece olay vurup kaçmaktan değil belki de senden elektrik almıyor çekici bulmuyor olabilir öyle demiş olsa da belki öyle hissetmiyordyr
Teması seviyor bana yanımdayken elliyordu elimi yüzümü saçımı ve sarılmayı seviyor bana kaç defa dedi.. bir ara öpüşüp yakınlaştıkta baya zevk alıyordu o an tabi ileri gitmedik. Ondan sonra çok garip oldu engelledi 15 gün konuşmadık tabi sonra fakeden yazdım açtı konuştuk ekledi tekrar... Geçen gün geldi çok az sarıldık öpüştük yine sarılmanı unutamıyorum dedi dün gece de... Ne bilim ya sevmeyen böyle olmaz ki
Ay çok çelişkili hem yapıyor hem de pişmanlık duyuyor değişik birisi bence zamanını fazla harcama yani çok karmaşık birisi
Zaten 3 ay sonra askere gitcem o zamana kadar oldu oldu olmadı orada unuturum başka çare kalmıyor
Asker de zaten klasik aldatma olayı yaşarsın
Öyle şerefsiz biri değil ama sinsilik var elbet konuşur yani sanaldan ona eminim zaten de
O da bir ara askere git gel o zaman konuşuruz demişti.. hafta başı parka gitmiştik az sordu yine askere ne zaman gitcen diye
Çoğu kız yapıyor askere gidince bende anlamıyorum değişikler hakkınız da hayırlısı olsun inşallah
Sağol teşekkür ederim 🥺 şimdi sanal alem bağımlısı olanlar zaten ilişki yürütemez başkalarını arar pis gözleri
Arayan her türlü bulur sosyal medya değil de reel de de aynı yani
Evet 😐 başkaları da yazmadı zaten soruya farklı cevaplar güzel olurdu ya
Çok gören olmuyor maalesef
Başka sorulara paylaşsan da gören baksa linke
Olur