Selâmlar!!
Ne istediğini bilmeyen insan mutlu olabilir mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Ne istediğini bilmeyen insan mutlu olabilir mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Hayır ne istediğini bilmeyen insan mutlu olamaz. çünkü her zaman kararsız kalır kararsız kaldıkça da hedefi olmaz amaçsız kalır ayda her şeyi birden elde etmeye çalışır bu da kendine zarar vermesi anlamına gelirse sadece. insan her zaman ne istediğini ve net olduğunu bilmesi gerekiyor. ayrıca bu kişiler mutlu olamayacağı gibi başkalarını da mutlu edemezler
Hangi ilişki türü olursa olsun oturmuş bir istek kalıbı olmadığı için tatmin olmazlar. Bu tür insanlar yıkıcıdır genel olarak.
Ne istediğini bilen ve ona göre hareket edip mutluluğu yakalayan insanlarla birlikte olmak gerek.
Ne istediğini bilenlere denk geliriz inş.😄
Bizden geçmiş, örselenmişiz zaten. Gençlere denk gelsin artık ahahah
Dün gençtin bugünse için geçmiş.😄
İnsanda gençlik mi koyarsın sen ahaha, gece kan ter içinde uyanmalar, geceye hüzün salıp efkarlı sigara çekmelerin adamı oldum üç cümlede :)
😄😄
Her şeyi en ince ayrıntısına kadar planlayanlar mutlu olamaz kanısındayım. Spontane bir hayat yaşayan lakin aynı zamanda düzeni de yaşatan, kısaca dengeli insan mutlu olabilir kanımca
hayır kısa ve net. tecrübe konuşuyor. 2 tane arkadaşım vardı ne istediğini bilmeyen bu gün böyle yarın böyle, hiç mutlu olmadılar ve hep başkaları suçlu :D
Cevap
34Cevap
Mutlu olamazlar adamı da kanser ederler
Hayır, bu dünyada tutarlı insanlar mutlu olabilirler sadece. Hedef ve sonuç odaklı olmak gerekiyor.
ne istediğini bilmeyen insan mutlu olmayı bırak
yaşaması bile mucize
Ne istediğini bilen de mutlu olamıyor bazen.. O yüzden çok da şeyapmamak lazım..
Görsel her şeyi anlatmış, bize katılmak düşer : ))
Kaçamak cevaplar.😏
Yani şimdi bu görselin üstüne söz soylemek hakaret olur 😂
Ne istediğini bilmeyen insanlar mutlu olmanın yolunu da bilemezler... Arada kalmış, sıkışmış bir kişiye dönüşürler.
Bence olamazlar, sürekli bir istek sürekli bir değişiklik sürekli rahatsızlık duyma gibi dürtüler bu insanları sarar durur.(kişisel fikrim)
Kendi hayallerimin bir kısmını gerçekleştirdim Ama geleceğimi gerçekleştiremedim çok istemekle olmuyormuş bazı şeyler
Mutluluk, olmaktan geçer. derdi bir Filozof herhangi bir şeye sahip olmakla ilgili değil, bir isteğe sahip olmakta aynıdır. Olmamakta.
Hayır olamaz. Ne istediğini bilmediği halde aslında istediği şeyin tesadüfen olması sonucunda o ara mutlu olur sadece
Böyle insanlara çok üzülüyorum aslında. Yaşamadan ölüyorlar. Haberleri bile yok.
Asla olamazlar. Ne istediğini bilmeyen dengesiz insanlar uzak olsun!
Ne istediğini bilmeyen insanlar en çok onlara maruz kalanları mutsuz eder, geç kendisini.
Olabilir tabi ki. İnsan hep arayış içindedir zaten, ne istediğini arar.
Hayır olamaz. Genellikle bu tarz kişiler sorunlarını içinde yaşayıp, dışarıya mutlu gözükmektedir.
Ne istediğini bilmeyen aptal insanlar, insanları yormaktan başka bir boka yaramıyor.
Hayır hem kendileri hemde çevreleri mutsuzdur insan net olmalı.
Ne istedigini bilmeyen biri gercekten sevmiyordur aklinda soru isaretleri vardir
Hayır, ne istediğini bilmeyen insanlar genellikle mutlu olamazlar.
Mutluluğu bir şeylere bağlamamak lazım, buna isteklerimiz, istemediklerimiz de dahil.
Sanmıyorum hiçbir şeyden memnun olmasını bilmez ki mutlu olsun
Hayatının hicbir alanında mutlu olacağını düşünmüyorum
Belli bir yaşa kadar normal ama bir yaştan sonra bilmeyenler de mümkünse mutluyum demesin.
Ne istediğini bilmemek amacı olmamak demek mutlu olur mu pek sanmam
Ne istediğini bilmeyen mutlu olamaz net! Hep bir ikilemde kalır 😄
Olamaz. Çünkü ne istediğini hiçbir zaman bilmez. Kararsızlık her daim yanlarında olur.
Olamaz sürekli ikilem içinde yaşar bu da hem kendisini hemde karşısında ki kişiyi yorar
Mutlu olamazlar ve çevresindekileri de mutsuz ederler
İnsanı asıl mutlu eden sahip oldukları değildir. Kurduğu hayaller ve bunlar uğruna yaptıklarıdır. Asıl önemli olan bir şeyleri istemektir zaten.
Olur olur zamanla kalple beyin barisir ortak nokatlar cikar aslinda sana duyu organlarin uardimda eder yeterki bunalima girme
ben hep mutluyum verilen hediye zaten düşünüldüğü için hediyedir ve hediyeye gerek yok mutlu olmak için bidaha yaşamicaksınız o yüzden hep mutlu olun
Mutlu olmazlar mutsuz olur ve çevresini mutsuz eder
Ne istediğini bilmeyen ne yapacağınıza bilemez ve mutlu da olamaz.
Zor sanki cünkü fark etmezler var olanlari sanirim...
Olamaz çünkü belirsiz olan her şey karanlığını yaşar.
Neyi istediğini bilmek lazım yoksa sonuç hüsran...
Şair çok iyi açıklamış zaten üstüne söz söylemek icap etmez🌹👏
Amaçsız insan köledir, özgürlüğünü satmıştır
Tabiki hayir. Beni de etkiler.
Kendisi olmaz yanındakini de hayattan soğutur
Geçici mutluluklar olabilir belki
tutarsız insan sevmem mümkünse uzak dursun
Ne istediğimi biliyorum
Olamaz net olmamak bilememek. en kötü karar
Ne güzel işte elde edemeyince mutsuz olmazlar
Bunu onlara sormamız lazım
Ne mutlu olurlar ne de mutlu ederler.
Zor ama imkansız değil