Sorum da özellikle kızlara. Erkekler de detayla ilgilenebilirler.
Paranız yok diye sizi istemeyen kocanızla para kazanıp tekrar olur musunuz?
Sorum da özellikle kızlara. Erkekler de detayla ilgilenebilirler.
Erkekler, tek sorununuz para kazanmamasıyken karınızı bırakır mısınız?
Dünya tersine döndü karşısına geçip seyredin xkskfksl
Sadece sorularımı yanıtlar mısınız.
Param yok diye beni istemeyen kadın ile evlenmezdim ben. yani ben erkek olduğum için kadın hakkında konuşuyorum. tabi ki de para hayatımızda önemli bir yere sahip yani bir insan evli olmasa bile çalışıp kendi hayatını kazanmalıdır. ama sırf param az diye ya da kötü günler geçiriyorum diye beni terk eden istemeyen bir kadın ile evlenmezdim ben
Şunu yanıtlar mısın rica etsem, evlisin ve karının parası yok onu bırakır mıydın?
Hayır bırakmam. yazdıklarım sadece karşımda ki için değil kendim için de geçerli ki iki yüzlü olmayayım...
Teşekkürler
Rica ederim
Şuna yüzde bir milyon kere eminim, arada gerçekten bir sadakat varsa her şey halloluyor, para pul eşler birbirine dayandıkça güvendikçe aşamayacakları dert yok buna inanıyorum.
Param yok diye evliliği daha geç zamanda istemesi başka beni istememesi bambaşka. E soru da ikinci seçeneğe girdiğine göre beni bu mevzudan dolayı istemeyen erkeğe uğurlar ola der ve önüme bakarım. Direkt olarak soğuyacağımı düşündüğüm bir durum çünkü.
Cevap
14Cevap
Eğer mantık evliliği yapmadıysam tabi ki hayır :D sevdiğim birisiyle evlenirken ben onun kazandığı paraya göre mi karar veriyorum :D
tabiki bırakmam.. ayrı gayrı olmaz.. varlıkta yoklukta bir olmak önemli
Hayır bırakmam yani bu çok saçma eşler arasında senin paran benim param olmamalı.
vliyim ve karımın parası yok ise ben çalışırım geçinmeye çalışırız ama bırakmam.
Evli kadının çalışmaması gerekmektedir. Erkeğin vazifesi bakmakla yükümlü olduğu kişilerin hayatını zindan etmeden yaşatmaktır.
Hayır asla. Param yokken beni istemeyen param varken de uzak dursun eğer kabul edersem bu beni hem gurusuz hem de zavallı kılar
Parasız kızı sadece babası sever.
😂😂😂
hayat müşterekse
herkes çalışssın
elin kızına kimse bakmaz bu devirde!
kimse sana bakmaz!
işine gelirse
erkekler akıllandı artık
buldun mu enayi biri?
konu ben miyim tayfun
dilenen sensin
bende diyorum