Kayınpederinize biri eşimle gelininiz yatmış dese bu adam inanırmı sizce
Gelininizin kocanızla geçmişte para karşılığı birlikte olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız?
Kayınpederinize biri eşimle gelininiz yatmış dese bu adam inanırmı sizce
Çolum çoçum var böyle bişey yapmış çoçuklar için affettim dese bizim orada çalışırken iş yerinde olmuş parasınıda almış yemiş içmiş zamanında dese
Kocası bunu yaparken kocasının aklı neredeymiş bu o*ospu kadının? Gelin olan şahsın dürüst düzgün olduğunu söylemiyorum fakat bu o*ospunun kocası onu aldatmış kadına mı takılıyor ay çocuklar için affetmiş s. git lan öyle iş mi olur çocuklar sayesinde o karaktersiz bamyasına sahip çıkamayan herif sıyrılıyor mu yani işin içinden? Sizin ben zihniyetinizi...
Kadının kayınpederi kanıt olmamasına ragmen ınanırmı
Kadını kimseye söylemeyin madem ki birlikte yaptığı erkek bundan zarar görmüyor o hâlde kadında görmemeli rahat bırak kadını
Kocamla yatıyosa agzına siçsınlar
O kişi sen misin? Senin mi kocanla yattı
Kocanın ağzına sçsana ezikk seni aldatan o kadın mı yoksa kocan olan karaktersiz mi geniş g*vat, kocası aldatıyor kadına bulaşıyor ezik demek ki senin kara kıllı a*mın yetmemiş kocaba
Senin yerine başka kadını tercih etmiş kadına bulaşıyor gücün kocana yetmiyor mu ezik sen söyle böyle bir şeyi o kadının ailesine bak bakalım sana ne yapıyorlar 😂 manyağın birine mi inanacaklar yoksa kendi gelinlerine mi inanacaklar beyinsiz ahajsjxjjx kocana sahip çık ezik.
Erkeklerin elinin kiri
Kadının * *ının kiriiiiiiii, beynine zortladığm cahil karısı seni kocası ondan başkasına bakmış hâlâ dediğine bak ezik acıyorum sana
Kendine acı tatlım
Ahahhaha kezban değer bile görmüyorsun aq karısı
Bu soru baya ağır bir konu ama konuşalım 🥶
Önce sakin kafayla düşünmen lazım, kış günü ani karar yangını çıkarır sonra söndüremezsin 🔥❄️
Gerçekten doğru mu, kimden duydun, kanıt var mı bunları netleştirmeden kimseyi yargılama.
Sonra kendinle baş başa kal, “Ben bununla yaşayabilir miyim, saygım bitiyor mu, aile düzenim bozulur mu” diye dürüstçe sor. Çocuklar varsa duygudan çok uzun vadeli sonuçları düşün.
İstersen tarafları teker teker dinleyip çelişen yerleri görmeye çalış ama bunu kavga ortamında değil sakin bir zamanda yap. Gerekirse bir aile terapistinden destek almak hiç zayıflık değil tam tersi sorumluluk göstergesidir 🧠
Unutma, affetmek de bitirmek de senin hakkın ama ne yaparsan yap kendini yok sayma. Sen de bu hikayenin içinde değerli birisin ❤️
Cevap
2Cevap
o ney öyle Allah göstermesin
Sseni viri arasa gelininiz kocamla yatmış yemiş içmiş psrasını almış 2 cocugum var onların hatrına affettim kocamı ama kaşarınıza sahip çikın dese
kovarım büyük konuşmayayım da
Kendi kocasına sahip çıksın o*ospuya bak kendi yetmiyor mu kocası başkalarıyla yatıp kalkıyor kocası onu aldatmış o hâlâ kadında suç buluyor sanki kocasının düşünme yetkisi sadakat zorunluluğu yokmuş gibi
Ya soru soramıyorum sorma butonuna tıklayamıyorum bir yardımcı olsunN
Daha neler
İnanmaması için sebep yok
Elbette delil de görmek ister normalde
Ama ne yazık ki yurdum insanı her türlü inkar ile üçüncü kişiden uzaklaşır
Ancak gelinine karşı nakış
Açısı tavrı söylemleri anında değişir
Dicem o zamn
Ters tepip size karşı bir iftira kampanyasına da dönebilir iş
Eyleminizin sonuçlarını iyi düşünmelisiniz…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?