AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Yedi yıllık ilişkini düşünmeyin seni harcamış diye yorumladım
Sen nişanlına neden veriyorsun ki parayı?
O para sende durması lazımdı
Çocuk biriktirdiği düğün parasını nişanlısına verirse araya kaynana ve çocuğun ailesi girer bu durumu yakınen yaşadık
İddaa yapmıştır artsın diye. Kupon yatmıştır 😂😂😂
O zaman ona göre evlilik yapın ya da yapmayın
Seni silmis ki parayi yemis, ilerde boyle birsey yasamayacaginin garantisi var mi, supheye dusen hicbir iliskiyle e v l i l i k o l m a z z z z
Bu güvensizlik yaratır. Kafam bozuktu parayı yedim bir sebep değil. O para sizin ortak paranız. Evlenmek için biriktirdiğiniz para. Bugün böyle yaptıysa evlenince ev almak için biriktirdiğin parayı da harcayıp kafam bozuktu mu dicek acaba?
Yani evlilikte ciddi olsaydı o parayı yemezdi. Ne yaptı da birçok parayı hemen yiyebildi, onu da merak ettim açıkçası.
Ayrılırım bu sorumsuzluk çünkü bu kadar sorumsuz düşüncesiz biriyle ömür geçmez belki de o da ayrıl diye yapmıştır
İnsanların saygısı kalmamış bugün canı sıkılıp paranı harcayan yarın seni harcar uzaklaş hemen
O kafasında bitirmiş ki parayı harcamış eğer bitirmemiş olsaydı ne olursa olsun o paraya ellemezdi sonuçta düğün için diyorsun aksi halde harcamış ise de artık konu senden ve sizin ilişkinizden çıkmış demektir
7 yıllık parayı 2 haftada yemek belki ayrılmak İçin bahane belki de gerçek ama bu çocuktan her türlü hayır gelmez ayrıl gitsin
Önceden yemiştir, yalan söylüyordur bahane olmuş işte
Kendi parasını yemiş. Seni ilgilendirmez. Parası için mi beraberdin onunla?
Canı sıkıldığında kontrolünü kaybedip bilmem kac senelik birikimini çarçur edebiliyorsa evliliği bir daha düşün derim.
Başka sefere canı sıkıldığında ne yapacağını kestiremezsin.
Ayrilmişsiniz sonuçta bak demekki senden başkasıyla ciddi ilişki istemiyor iyi tarafından bak
Allah aşkına kac para biriktirmiş olabilir ki
Yanlış harcamaması lazımdı... Ben olsam çok kızar evlenmekten vazgeçerdim...
Böyle bir insanla
Bu çocuk evlendikten sonraki bazı kavgalarda evi barkı satıp kafasını dağıtır dikkat et
Bir ayrılıkta bunu yapıyorsa geçmiş olsun evlenince neler yapar iyi düşün
Aldat yakisikli bi erkekle foto at en iyi intikam mal msiin hala ne yapcagini bilmiyon bakilir mi o lavuga.
İleri odaklı bakıldığı zaman bu adamın siz beraberken çabalayıp aldığınız evi arabayı satıp 1 gecede yemeyeceğine inanıyorsan devam et
Çok sorumsuz biri çok ve terk edilmeyi hak ediyor…
Harcadıgibyernoenmliyse bites diyemem fakat canım saçma bişey de biraz duşunurum çünkü çocuk değil yarın bir gün düğünümüz olduğunu biliyor
Hasta bir çocuğumuz ve annesi var yardım etmek isterseniz profilime bakabilirsiniz
7 yillik iliski nasil olmus lna sasirdim evlendinde paara tutmaz bu bnce evlenme
kusura bakma üzülerek söylüyorum benim ilişkim de 10 yıllık halen evlenemedik. ama bu yaptığı baya baya istemiyorum demek. yarın bir gün evlenseniz bile ayrılacaksınız. bunu bilerek devam et.
Çok saçma kafası bozuk olsa bile nasıl böyle bı saygısızlık yapabilir
Gerçekten Seni İsteseydi Harcamazdı evliliğe yatırım yapardı.
Yani kendi biriktirdiği para ise harcamasında sorun yok bence ben şahsen sitem etmezdim
Zaten 7 yıldır senle evlenmemiş o işten hayır mı gelirdi? Ama maddi olarak kaybın olmus ona uzuldum
Nişanlın sorumsuz tasarrufsuz birine benziyor… olgunlaşmadığı içinde olabilir. Eninde sonunda evlensenizde evliliğinizdede buna benzer sorunlar yaşama ihtimali yüksek
Bunun üzerine bir soğuk su içilir afiyet olsun şimdiden.
2 haftada nasil bitirilir onca para? Araba mi alinmis.
Onunla evlilik yoluna girilmez haberin olsun. Geleceğini bir çırpıda yerle bir etmiş
Ne yapmış borç falan mı ödemiş keyfi mi
Mekanlarda içmiş işe giderken hep taksi tutup gitmis
Mekanlarda şişe actirmis falan, eve gitmemiş ailesini gormek istemedigi icin otelde kalmış
parayı boş ver o adam seninle 7 yıldır sevgili şimdiye kadar bin kere evlenmeniz lazımdı bas tekmeyi gitsin bir s*kim olmaz ondan
Evlenmek istemiyor demek ki
Para onun parası ne yapacağım
Nerden bakarsan bak kral hareket
Sorumsuz olgunlaşmamis der sogurdum
hemen ayrılırdım
Ben çarkına siçardim bu ne dusuncesizliktir
Bence Hayirli bir eş olmaz çok savurgan
k.. na vururdum tekmeyi
Domal derim domal ulan
Ayrıl
Sana saygısı yok adamın
Ne kadar bi parayi harcamiş