Sevgilim evlendikten sonra ailesine maddi yardım yapacağını söyledi ne alıyor ki yapacak lütfen akıl verin?

selam 2 aydır konuştuğum bir bey var ben 25 o 26 ve sevgisinden ilgisinden oldukça memnunum güzel vakit geçiriyoruz yanında kendimi bebek gibi prenses gibi hissettiriyorm beni cok önceden beri begeniyormuş ve sonunda açılmaya karar vermiş bende karşılık verince direk muhabbetler evlilik vs ve aılemle tanıstırayıma geldi zaten ailesi resmimi görmüş adımı falan biliyor.. VE ASIL KONU ŞU Kİ bunun babası annesi (65 yaşındalar) emekli değiller. babası gencken yemıs içmiş ve bunlara pek bakmamış felç gecırdıkten sonra uslanmış 6 yıldır evın yukunu tek başına bu karşılıyor bunlara da tamam sonuçta ailemizi biz seçemiyoruz.. ama bana aılem alt katta bız ust katta otururz dedığınde ben ıstemedım.. cunku anne baba emeklı degıl kım bakacak o evin giderleri ne olacak ablalar (2 abla ıkısıde dul evde ) kendi giyimine vs harcıyorlar eve katkıları yok zaten işe girip çıkıyorlarmış sürekli? e kendısı zaten 2.250 gibi bir maaş alıyor hangi eve bakacak? ben ıstemem dedığımde tam bız kıraya gıderız ust katın kırası ıle gecınırler dıye bır öneride bulundu kendınce tamam dedım ama şu an da da ıcım ıcımı yıyor yıne bundan maddı yardım ısteyecekler çünkü bir kira yetmez ben o zman hem kıra da oturup hem yardım edip hemde üç kuruşla geçinmeye mi çalışacağım lütfen bir akıl verin ya bide bu sürekli vardiyalı bir gece bir gündüz çalışıyor e buda benim canımı sıkıyor hersey olumsuz :(
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar 3 ablası var 1 evli 2 si bunların evinde ve o kızlar kendi aileminde ana babaya maddi manevi hayırları yok.. ben neden evlendıkten sonra üst katta oturup onlara bakacağım ya da kiraya gidip kafam rahat edecek ama yine maddi yardım yapacağım? kızlar evli olsa tek ana baba olsa amenna
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar şuanda evin borçları varmış kredi çekmiş ve bu ödüyor tek başına aıle alışmış bunun cekıp cevırmesıne 1 yıl onların borcunu ödeyecek ee bız evlenme kararı aldık bunlar ne ile yapılacak? tekrar kredi çekilecek ya da benım ıstemedıgım gıbı kotu bır dugun balayı olcak sonra bu borçaları kımödeyecek yıne bız yanı ben para avcısı degılım ama gorunen koyde pek klavuz ıstemyor arkadalar hep benı suçlamış ama durum bu bilmiyiroum :(
Sevgilim evlendikten sonra ailesine maddi yardım yapacağını söyledi ne alıyor ki yapacak lütfen akıl verin?