Kocam annemin parasini aldi gitti siz olsaniz ne yapardiniz?

Esimin 10bin lira kredikart borcu vardi annem de nasil odenecek bu borc diye cok dusunmus takmis kafasina esime promosyonu alip sana vereyim sende ode borcunu kalaninida tamamlariz dedi esimde ayliginida ver buay kapatayim borcu dedi tabi ben bu arada annemin boyle bisey demesine cok kizdim neyse aradan 1 ay gecti annrm banka degistirdi kartin gelmesini bekliyo bu beyefendi karti bekleyemeyip mobil bankacilik sifresi aldiriyo anneme ordan aylikla beraber promosyonuda ke ndi hesabina atiyo anneme sormadan sonrasinda da ne bi tesekkur ne de bi minnet. Neyse annem uzulmesin diye sesimi cikarmadim bu sirada bi bluz begendim esimin hesabindan 100 lira cektim bunu gordu ve delirdi hesap sifresi degistirdi ben bu sefer susamadim sana 10 bin i veren nasil verdi diye actim agzimi bu arada abisininde esime borcu var 500 tl onu aradi kendi parasini isterken dilenci gibi yalvardi resmen daha da bi sinir oldum bize gelince sormadan etmeden kendinden emin emin hesabina para aktarmayi biliyosun abine gelince kendi parani sadaka ister gibi istiyosun dedim tartistik biz bu arada annemlerde kaliyoruz 1 haftadir tatiliz annemlere geldik. Neyse bu yok simdi cikti eve gitti sizin yaninizda durulmaz dedi. Siz olsaniz napardiniz parayi iste diyorlar ama biturlu kendime yediripte isteyemiyorum ben paraya onem veren bi insan degilim ama boyle gozune gozune sokuluncada insan dayanamiyor. Ailesinin adamdan saymadigi geldi basimiza adam oldu. Annemede onada kendimede cok sinirliyim
Kocam annemin parasini aldi gitti siz olsaniz ne yapardiniz?