Ya bizim şirkette bi arkadas grubumuz var bu grupta benim sevdiğim bi adam var x diyelim 36 yaşında, arkadaş grubumuzda 30-40 yas arasi bende 35 yaşındayım.
Şimdi bu x bi kizla tanışmış bir kaç kere gördüm kızı gruptaki erkeklerle bu kızı konuşuyor sürekli ve bir kere çok tatlı, çok güzel kız dediğini duydum
Birde sürekli kıza canım cicim fıstık güzelim falan diye hitap ediyor
Ama kız 24 yaşında yani yaşı küçük diye mi bu kıza böyle davranıyor yoksa hoşlanıyormu anlamdım
5 senedir seviyorum onu ve acaba bu kızla arasında birsey mi var
Çok canım sıkkın kızı da dövesim var ya sizce kızın yaşı küçük diye böyle davranıyor olabilir mi?
Normalde böyle davranmaz bize falan hiç böyle şeyler söylemez
Offf hoşlanıyor mu yoksa kız küçük diye mi böyle davranıyor çözemedim
Şimdi bu x bi kizla tanışmış bir kaç kere gördüm kızı gruptaki erkeklerle bu kızı konuşuyor sürekli ve bir kere çok tatlı, çok güzel kız dediğini duydum
Birde sürekli kıza canım cicim fıstık güzelim falan diye hitap ediyor
Ama kız 24 yaşında yani yaşı küçük diye mi bu kıza böyle davranıyor yoksa hoşlanıyormu anlamdım
5 senedir seviyorum onu ve acaba bu kızla arasında birsey mi var
Çok canım sıkkın kızı da dövesim var ya sizce kızın yaşı küçük diye böyle davranıyor olabilir mi?
Normalde böyle davranmaz bize falan hiç böyle şeyler söylemez
Offf hoşlanıyor mu yoksa kız küçük diye mi böyle davranıyor çözemedim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Git sevdiğini söyle bisey kaybetmezsin reddederse en kötü off dünya varmış dersin fakat bunu yapmazsan ömür boyu düşünürsün ondan hoşlanıyormu buna böylemi nasıl diye
Sence hoslaniyor mudur
Ateş olmayan yerden duman çıkarmı sence bir düşün bakalım 😉
Bir erkek bu kelimeleri sadece flört için mi kullanır
Etkilenir hoşlanır ve kullanır bana göre flört olabilir bu durum
Yaşı küçük diye samimi davraniyordur diye umarak hata ediyorum galiba
Kimse kimseyi bir ortamda bu kadar tatlı güzel diye anlatmaz asla
Sen git açıl rahatla işte o zaman anlarsın bu düşündüğün şeyin ne olduğunu falan
Kız bunun peşinde sürekli kız bundan hoşlanıyor belli ama x ondan hoşlanıyor mu bilmiyorum ama sanırım hoşlanıyor
5 yıldır neden açılmadın sen
Açılmam çünkü bana hiç bir ilgisi yok mesela kıza sandalye falan çekiyor bana yanına gittiğimde gotunu kaldırıp ayağa kalkmıyor ama o kız gelince nerde olursa olsun koşarak geliyor
O zaman üzme kendini
Sadece güzellik mi önemli ben onu nasil seviyorum bir bilse. Neyse bilse de bir şey değişmeyecek ama o kız onu kullanıp atınca anlıcak
Demekki senin için doğru insan değilmiş
Gerçi bu tavsiyeleri veren bende bir kıza karşı böyle duygular hissediyorum
Seninde mi sevdiğin başkasıyla flört ediyor gözünün önünde
Ben o kadarını bilmiyorum ama flört ettiğim kız bana tavır koydu
Neden peki
Onu bende anlayamadım o kadar ilgi gösteren kız benimde yaptığım hamlelerden sonra bir anda soğudu
Önce ilgi gosterdisyse sen acilmiyorsun diye soğuk yapıyor olabilir
Çiçeği kabul etti takibi kabul etmedi yazdığım mesaja cevap vermedi ve engellemedi
O zaman istemiyordur kardeşim
Kendi bilir ne diyeyim
Haketmiyorlar
Senin olay daha mühim
Benim olay kötü bu kıza bir şeyler hissediyorum galiba çünkü ilk başta kız buna yürütmüştü
Açılmana gerek yok o zaman
Yok zaten dediğim gibi o farkında bence hatta bu kızı kıskandırmak için beni kullandı biliyor musun ben tabi sonradan farkettim
Böyle bir erkeği 5 yıl sevdin
Maalesef şu kıza yaptıklarının 1000 de 1 ini bana yapmadı ve bu kızı daha 3 aydır tanıyor
Çok üzüldüm ya senin için şimdi
Normalde hiç kibar biri değil bu kıza çok kibar dediğim gibi sandalyesini çekiyor kapısını açıyor yardım falan ediyor üzülüyorum bende hayır kıza da nefret besledim bunun yüzünden
Böyle dediğin tarzda davranan kişiler kullanılmaya çok müsait illaki pişman olucaktir
Ama kız da ona ilgili ama kıza da açılmıyor
Değişikmis baya ilginç yani flört ediyorlar göstere gostere
Evet herkes farkında ama onlarda tık yok çok samimi de değiller bu arada dışarıda buluşmuyorlarda bu benimki açılmıyor o yüzden belki de hoşlanmıyordur diyorum
Rol yapıyorlardir belkide senle ilgilidir senin tavrını falan ölçüyor olabilir ben şimdi bu söylediklerinden bunu anladım
Yok kız zaten bundan hoşlanıyor tanışır tanışmaz belli etti kız
O zaman sevdiğin erkek gönül eğlendiriyor o kızla
Olabilir
5 yıl karşılıksız sevebilecek kadar iyi birisin sen demekki
Hoşlanıyorda olabilir çıkar meselesi sende karşılıksız bir sevgi için üzme kendini
Ama yaşı çok küçük kızın böyle bir şey düşünmez diye düşünüyorum
Kız kabul etmese konuşmazdı kabul ettmişki x kişiside ilgili
Evet kızın da hoşuna gidiyor gibi flört mü ediyorlar anlamadım
Flörttür
ya da başka şeyler vardır
Yani böyle kelimeler yoksa kullanmadı di mi
Bencede başka bi ilişkileri var kimse o yaş farkına böyle davranmaz
Abicim falan demiyor hep isimle hitap ediyorlar birbirlerine bi de x sürekli kıza böyle kelimeler kullanıyor kız da kasar izin veriyor. Ben de belki kız küçük diye samimi davraniyordur diye ummuştum ama kendimi kandırıyorum
Aynen öyle kandırma bence
Ek
Le istersen dertleşelim
İstediği kadar küçük olsun. Bir insan bir insana bu samimiyeti vermiş ki o da böyle konuşuyor.
Evt kızda onunla flört ediyor gibi zaten