Birisi bile okuyabilir mi lutfenn?

merhaba oncelikle bu uygulamayı yeni kullanmaya basladım aslında hic boyle bi amacım yoktu ama cok zorlandıgım bi konuda artık yardım daha cok fikir almak istiyorum. Ben sadece okulda 4 yıldır zorla baş örtüsü takıyorum evet sacma gelebilir ama ailem istiyor asıl amaçları bunu günlük hayatıma sokmaları zaman zaman hala diyorlar zaten ama ben en azından şimdi istemiyorum kucukken dinimi çok seven birisiydim hala da öyleyim namaz kılmaya calısıyorum elimden geldikçe tesettürü de uygun bi zamanda uygulamak istiyorum ama kendi isteğimle. şimdi okulda ve dışarıda ayrı ayrı kişiliklere bürünmek de çok zoruma gidiyor hatta genel olarak birisi görür diye pek çıkamıyorum dalga geçermişim gibi hissediyorum baş örtüsüyle, ki hayır öyle birisi de değilim çok saygım var isteyerek yapanlara imreniyorum. ne zaman aileme bu durumdan zorlandığımı söylesem de "şeytan dürtüyor seni" diye susturmaya çalışıyorlar babam zaten genel olarak gergin birisi tartışırken çok daha sinirli oluyor ben de daralıyorum. eğer baş örtüsü takmazsam da zamanla açık giyinirim sanıyorlar bana güvenmiyorlar halbuki biliyorlar ben zaten açık giyinen birisi değilim makyaj yapmaktan bile pek hoşlanmıyorum böyle olacağım sanıyorlar yanlıs anlaşılmasın herkese saygım var isteyen istediğini yapsın.. demek istediğim ben bu durumdan sıkıldım artık konuşsam dinlemiyorlar dışarıda takmıyorum okulda takmıyorum hani amac ne burada anlamıyorum.. Ne yapabilirim bu konuda?
Birisi bile okuyabilir mi lutfenn?