AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Bn olsam ayrılırım ve sevgilime de derim annen böyle böyle dedi diye
Ayrılırsin ayrılmazsın bu senin bileceğin iş ama erkek arkadaşına bu olayı kesinlikle anlat ayrılsan da ayrılmasan da
anası doktor istiyosa kendine doktor koca alabilir. oğlu seçimini yapmış zaten sen kaynanayı takma inadına bas nikahı
Bence sole sevgilinde öyle dusunuyorsa ayrıl hiç bişey solemeden ayrılma. belirsizlik kotu bisey
Gören de ceo falan sanacak anasını satayım sabahtan akşama kadar milletin pis ağzına eğilmek zorunda kalan adam altı üstü 😂
Her şey statü değildir diyip ağzını kapattırsaydın keşke. Sevgilinin annesi olabilir ama herkes haddini bilmeli. Kendisi daha anne olmayı becerememiş oğlunun duygularına önem vermeyen bi varlık sadece
Sarıl kız o doktora bırakma oğlu bakmış annesine ne tak yüzüğü görsün sinir oldum kadına nasıl böyle Bir şey söyleyebilir hemde sizin aranızda bir sıkıntı yoksa sırf o söylemlerdrn dolayı ayrılmayı bence kesinlikle düşünme.
Annesi başkasını ayartmaya çalışıyordur. Aile bu ise karışırsa çekersin benden söylemesi
Gerçekten birbirinizi seviyorsanız engeller sizi yıldırmasın
Kaynana , kaynanalık yapmış
Gül geç.
Ayrıca ömründe ne kadar yüzünü göreceksin ki
Söylemelisin çocuğunda hakkı neden ayrıldığını bilmek
Hayir gayette soylemelisin. Ama sakin devam etmede boyle bir ailenin zihniyeti belli. Soyle ve ayril
Sevgiline durumu anlat ve ayrıl en azından annesinin ne bk olduğunu görür
Yuh aksine bence uyumlusunuz kadın kafayimi yemiş
Kesinlikle bunu söyle sevgiline o tepki vermiyor ise cidden ayrılman gerektiğinin gösterir
Sen de "sankigercek doktor ha. Senin oglun disci disci hanıım" deseydin
Söylemelisin ve sevgilinin tavırlarına izleyeceği yola ve hareketlerine bakarak bir karar vermelisin.
Bak direkt annen bana bunu bunu dedi deme biraz daha yumuşatarak anlat hatta şunu bile yapabilirsin böyle yumuşak bir şekilde sevgi sözcükleri katarak ben bu aralar biraz düşünüyorum annenle tanıştıktan sonra bir konuda huzursuz hissetmeye başladım benim mesleğimden rahatsız olmuş olabilir mi? Ben böyle bir durum sezdim ve bu konuyu biraz kafama taktım de bunun gibi bir konuşma yap belki senin rahatlayacağın çok güzel bir konuşma yapar seninle. Alacağın cevaba göre de kendi kafanda bir karar verirsin
Kesin şey diyecek annem sana kötü bir şey mi dedi aşkım anlat diyecek orada benim işte bir şey demem gerekiyor ne diyecem?
Bak o zaman da şey yap hayır aşkım olur mu öyle şey ne demiş olabilir ki falan diyeceksin ama bunu söylerken böyle biraz çekingen biraz hüzünlü üzgün söyleyeceksin ve yalan söylediğini anlamasını sağlayacaksın bir şekilde bunun sonucunda sevgilin şey diye düşünecek bir olay var ama annemle aram bozulmasın diye sevgilim beni düşünüyor içine atıyor falan
Tabi mantıklı olur gül gibi mesleğin var gençsin de daha çok koca bulur çok can yakarsın
söylerim ben hayatta acımam hadi diyelim ki çocuk caz yaptı evlendi seninle artık o kadınla asla görüşmem
oğlunun mutluluğu önemli değil demek ki bu anne için onun için kendi mutluluğu önemli takmamak lazım o yüzden
Bence ayrıl daha sonra çok üzülürsün yolun başındayken seni sen olduğun için seven kabul eden biriyle beraber ol
Bence sevgiline bunu söylemelisin. Bu konuşulması gereken bir konu. Böyle bir davranış şekli ileride seni mutsuz edebilir.
Söylemende fayda var. Söylemeden ayrilmak aptallik olur. Ikiniz uyum sagladiysaniz gerisi cerez. Kimse bisi diyemez.
kadin kadinin düsmani resmen kaypederler nedense damatina yapmiyor hale görümce kaynana bune boyle yahep düsman
Bence soylemelisin annen böyle şeyler söyledi ne yapmalıyım diye aranızda gizli saklı şeyler kalmasın
buna annesi degil siz kara veriyorsunuz bence yani bunu sevgiline söyleyip söylemek sana kalmış ama seviyorsan ayrılma bacım
Siz hemsirelerde sıradan vatandaş i yakistirmiyosunuz kendinize
Ben sıradan vatandaşken de kimse yüzüme bile bakmıyordu o ne olacak
Ee her şey sirayla işte
Diş doktoru doktor mu? Doktor sayılmaz o adı doktor sadece.
Nasıl bir vicdan ya bu ayrılmak mantıklı bence bu nasıl saçmalık
Senin mesleğin gayet güzel aslına neden böyle yapıyor
Annesi yakıştırmıyorsa huzur bulamayacaksanız bırakın
Söyleyin bence sevgilinize bu arada benim hayalimde hemşire olabilmek konuyla alakasız biliyorum ama bu konu hakkında konusabilir miyiz eger isterseniz
Sevgiline soylesen bile ilerde buyuk sorun çikarir sana ailesi istemiyor seni ayril bence
Bunu sana söyleyen oğluna da söylemiştir çoktan. Annen hakkımda ne düşünoyr diye sor? bakalım ne diyecek
Ayrıl ileride sorun olur
Bence bunu sevgiline söyle.
mantıklı boş ver onu gel biz evlenek
Dertlere bak dertlere
Sevgilin bos konuşuyorsa terket
Bir an önce ayrıl olmaz bu iş zaman kaybetme
Sen hemşiresin ailen hasta bakıcı ister miydi?
Ah bu cahil kesim anneler yokmu
Bence bir şey söyleme
Söyleyip ayrıl da araları biraz bozulsun fjfj
Soyle kim okuluyor okumamis etmemis anasi
Hep ezerler seni o ailede
O konuları geçtik biz de
Ana kuzusu ise annesinin dediğini yapar.
Ayrıl ve yoluna devam
Hala böyle insan var mı
Seviyosan kimseyi takma.
Ya inkar ederse mi, inkar ederse hata eder
Annesi ben öyle bir sey demedim oğlum derse yani
Eğer öyle derse ilerki zamanlardaa
sizi desteklemesi gerekecektir, daha iyi olur
hemşirelik güzel bir meslek bence
pilotmu arıyormus ogluna ne alaka
Durumu sevgiline açıkla
Ayrılma mutlu giden ilişkinizi bitirme
Mutlu değilsen katlanamıyorsan ayrıl