+1 yılBen senin yerinde olsam terk ederdim ama böyle kabaca ithamlarda bulunmazdım. Çünkü herkesin hayatı bir değil dertlerle boğuşan çok insan var hayatta. Peki senin öyle bir hayatın olsa ne yapardın? Birileri o çocuğa yaptığın muamelenin aynısını yapsa? Bu açıdan düşününce içine bir burukluk oturduğuna eminim. Mesela o çocuğun ne yaşadığıyla ilgili değil, asıl mesele senin hayata olan bakış açın.
05 Yorumla
Soran+1 yılYahu ne ithaminda bulunmusum ne yazmisim?
- +1 yıl
Onu artık sevmiyorum, soğudum demişsin
Soran+1 yılBu mu kabaca? O bir sürü kızı takip ediyor. Üstüne bir de ailesi de böyle. Sen olsan ne yapardın?
- +1 yıl
Terk ederdim. Ama öyle şeyler yapıyor diye de üslubumu bozmazdım
Soran+1 yılÜslubumu bozacak ne yaptım? Kufür mu ettim?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılDostoesky beyaz geceleri okumanı tavsiye ederim. Ama yine de insan değişebilir şu an ülkede işsizlik kol geziyor. Ee millet saçma sapan şeylere ilgi gösteriyor. Yani hırsızlık yapsa sence daha mı iyi?
09 Yorumla- +1 yıl
Dostoyevski: ben ne alaka ya simdi
Soran+1 yılValla ben hem okuyorum hem çalışıyorum isteyen başarıyor. Bunun issizlikle ne alakası var?
- +1 yıl
@deeepbreath Beyaz Geceleri okumadın mı. Oradaki karahterinde anneannesinin gözü görmüyordu.
- +1 yıl
Olay bununla bağlantılı mı peki asfafss
- +1 yıl
Bazı insanlar tiktok üzerinden para kazanmaya çalışıyor. Daha kolaylarına geliyor ama çoğu insanda işsizlikten ne yapacağını şaşırmış insanlarla dolu? Sen iş bulmuş olabilirsin ama dışarda işsizlik diye bir şey var bunu unutma sakın. Allah korusun işsiz kaldığında yapmam dediğin şeyleri yapıyorsun. Bir zamanlar etik değerlerim vardı şimdi bir deri bir kemiğim kaldı.
- +1 yıl
@deeepbreath sadece kadının körlüğünü benzettim
Soran+1 yılKonunun issizlikle ne alakası var ya? Valla isteyen çok güzel buluyor bahane bulma
- +1 yıl
Kusura bakma da ben Adana da ki bütün fabrikalara beden işçi olarak başvurdum. Netice işçi alımı yok. Ben ne yaptım boşta kalmamak için kaportacı da çalışıyorum. Üniversite mezunu adam gidiyor babasının pazar tezgahında limon satıyor. O çocuğun babasından veya atasından kalan bir şeyi var mı? Tamam iş var var ama ne şartlarda var. Bende okurken çalıştım çalışmanın ne olduğunu bilirim. Ama bazı insanlar bizim gibi sıkıntılara gelemez.
- +1 yıl
Yani insanları anlamıyorum ya. Elbette bu ülkenin Kaportacıya ihtiyacı var ama kalifili eleman yok piyasada. Adam gelmiş 24 yaşına dükkana gelse kardeş orayı süpür desem hayırdır gardaş bize iş mi kitliyorsun diye atar yapar. Kalifeli eleman olmadığında gider bir fabrika da çalışır hayatını onla idare edersin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAilesi çocuktan ne istiyor acaba🥴
01 Yorumla
Soran+1 yılSorumu anlamamissin. Kadın görme engelli. Ama torunu ve eşi kadınla ilgilenmeyip tiktok çekip saçma sapan şeyler yapiyorlar. İşte bu sebepten o cocugu istemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılHaklısın tabi ki
10 Yorumla
+1 yılYani bilemedim bir ailenin icinde olanlari disaridan biri olarak ne kadar vakifsin ki bir de ahlaki yargida bulunuyorsun? Cocuktan artik hoslanmiyorum desen tamam, ama dedesiyle tiktokmus, gorme engelli anneanne vs vs… bunlar nasil seninle alakali anlamakta gucluk cekiyorum.
Kusura bakma da dedikodu ile edinilmis yalan yanlis intibalarin kendi ahlaki degerlerinin filtresinden gecirip romantik iliskin hakkinda karar vermek duydugum en tuhaf karar verme sekillerinden biri. Ustelik yasin da genc; yani hayati ne kadar taniyorsun da baskalarinin aile ic iliskilerini yargilayacak kudreti kendinde goruyorsun?
Yani sana birisi aynisini yapsa bence hic hosuna gitmezdi…
Yanlis anlama, adamdan hoslanmiyorsan hoslanmiyorsundur, o ayri ve tabi ki tek yargilayacak olan sensin…
Ama dedesiydi ninesiydi torundu oydu buydu, bunlar seni ilgilendirmez; ustelik bir ailenin disaridan goruntusuyle iceride neler dondugunu kendilerinden baska kimse bilemez, karismamali da (hukuki anlamda suc islemedikleri surece)… buna ahlaki elestiriler de dahil…
Umarim derdimi anlatabilmisimdir. Hepimiz kendi onumuzu supursek de baskalarinin hayatina burnumuzu sokmasak hepimiz daha mutlu olacagiz.02 Yorumla
Soran+1 yılO aileyi biliyorum çünkü o kadın babamın yengesi oluyor. Akraba yani. Şimdi anladin mi?
- +1 yıl
E zaten o zaman akrabanla romantik iliskiye girmek istemen basta tuhaf degil mi? Tuhaf degil diyorsan, diyecek bir seyim yok, boyle bir tecrubem olmadi, ama hayir, bunu soylemenin pek bir fark ettigini soyleyemem. Zaten yorumun genel bir prensibi konu aliyor, senin ozel durumuna hitap eden bir inceleme yapmadim. Her sekilde kendi isine bak derim, sen bunu anladin mi?
Şu anki ailesine hayrı yok ise gelecekte kuracağı ailesine de hayrı olmaz. Ayrıca Tiktok gibi gereksiz bir mecrada vakit geçiren birinin zeka seviyesi de sorgulanmalıdır. Sevgilin hem hayırsız hem de akılsız biri imiş. Ayrılmak ile en doğru kararı vermişsin. Böyle biriyle kimse gelecek düşünemez idi.
20 YorumlaTik tok kullanan kadın erkek
Herkes den uzak dur
IQ seviyesi yerin dibinde oluyor
Soğuman isabet olmuş Allah'ın sevgili kulu imişsinBoş ver onu düzgün temiz aile çocuğu erkekler halen var iyi bakın yeter kiTek amacı kendi ailesini kurmak isteyen erkekler var ama siz kızlar neredeOtantik garip tipli erkek var ona aşık olunSonrada erkekler kötü diyorsunuz2 kap var önünde birinde acı biber diğerinde bal var Bile bile acıyı yiyorsun sonrada ağzım yandı diye şikayet ediyorsun... Balda vardı ama yemedin Seçimler kaderimizi etkiliyor Onun için dikkat etmeniz gerek ve iyi olan seçimi yapmak gerek🍀GOOD LUCK 🍀😇👍😇👍😇20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Tik Tok kullanan birisini normal insan kategorisine koyman zaten hata.
80 YorumlaAilesine değer vermeyen insan sana mı verecek saçmalama. Abi yani birde büyük konuşmayayım diyordum da. Dedesi ile tiktok çekenden en fazla beklentin ne olabilir ki? Evlenince de oturur karım bugün bana bu yemeği yaptı diye senle çeker. Kesinlikle ilişkini sonlandır
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen uyardığın halde düzeltmiyorlarsa ve sen de soğuduysan uzatmanın alemi yok. Görmüyor nasıl olsa falan diye çıkarmamışlardır ama merhametin, empatinin, sevginin, anlayışın gitmiş olması tüm yolları kapatır.
21 Yorumla
Soran+1 yılBenim uyarmama gerek yok ki 90 yaşındaki adam kendisi dusunmeli
Soruyu okuyunca ayrılmana çok sevindim desem yeridir. Ailesini ve ailesine verdiği değeri, birbirleriyle ilişkilerini sevgili noktasında görmek istemiyo olabiliyo geneli ama sen çocuğun ailesine verdiği değere bakarak geleceğini yorumlayarak en iyisini yapmışsın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılSoğudum diyorsanız zaten o ilişki bitmiş demektir.. Bu konuda başka insanların fikirleri değil sizin duygularınız önemli.. Karşı tarafı istemiyorsanız ve artık size eskisi gibi samimi şeyler hissettirmiyorsa zaten ayrılmak en mantıklı olanı.. Keyifli geceler..
10 Yorumla Tik Tok kullanmasi ne kadar bos ve basit biri olsuguju gösterir zaten Bana gore.
Giremeyen babaanneyi 10 yildir disari cikarmamak agir okay ona diyecebilecek
laf yok21 Yorumla
Soran+1 yılAnneannesi oluyor gecen gün gittim yanına ağlıyordu kadın valla içim acıdı
+1 yılAilesine olan tutumundan dolayı soğumuş olmana hak veriyorum. Bir insan aileyi saymazsa kimseyi saymaz. Ben de soğurdum.
20 Yorumla
+1 yılAnlattığın kadarıyla ailesinin bir şey yaptığı yok ama tiktokta hep boş beleş insanlar takılıyor o yüzden duygularını gözden geçireceksen bu açıdan bak bence
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte çocuk görme engelli anneannesiyle ilgilenmek yerine boş şeylere vakit harciyor
- +1 yıl
Kadının her an her dakika bir ihtiyacı olacak değil sonuçta belki ilgileniyordur az da olsa
+1 yılPeki sen bu çocuğun ailesiyle mi birliktelik yoksa çocuğun kendisiyle mi sadece soruma cevap ver başka bisey yazma
13 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ailesine deger vermiyor bana mı verecek?
- +1 yıl
He ben soruyu yanlış anlamışım pardon
- +1 yıl
Sen açıklamayı hiç okumadan yazdın galiba jdjdjfjdj olur öyle :))
Yazıklar olsun o sevgiline. Ne acımasiz ve ne pislikmiş!
Soğuman cok normal!
Vur k. cına tekmeyi
Ne bıcım insanlar var hayret
Bu dünyada en çık kıyamadıgım çocuklar ve muhtaç olan insanlar yaşlilar gibi10 Yorumla
+1 yılKeşke karşıma çıksa da ağzını burnunu dağıtsam onun, içim acıdı ya
11 Yorumla
Soran+1 yılBöylelerini dayak egitmez kardes
Gecen gün anneannesi ağladı yanimda
+1 yılEkmek parası
O dedesiyle ünlenen sen de ortada kalirsin🤣11 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o salağı kim ünlü eder 😂
Dedesiyle tiktok mu çekiyor? Sebep? Ay nasıl basit bi durum ya 😳
11 Yorumla
Soran+1 yılÜnlü olmak istiyorlar sosyal medyada
Aneanesinin görme engelli oluşu seni rahatsız ediyorsa haksizsin, görme engelli aneanesini 10 yıldır hava bile alsın diye dışarı çıkarmadığı için soğuduysan haklısın, dedesiyle tiktok çekiyorsa da ayrıl zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılGörme engelli oluşu beni neden rahatsız etsin ki hepimiz birer engelli adayiyiz
+1 yılKız kaç deliler hastanesinden fırlamis bi aileye rahibe olarak gideceksin deilse😂
Şaka bi yana olgunlasmamis birine dadı olursun ailesinede dadı olursun uzak durmanda fayda var10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı. Ailesine değer vermiyor demişsin tabii ki Doğru olanı yaptın. Bir insanla konuşurken o insanla ilerisini düşünüyorsan tabii ki de aile önemli etken. O yüzden içini ferah tut
10 Yorumla
+1 yılHaklısın tabiki. Düşününce insanı garip huzursuz edici bir hissiyat kapliyor
30 Yorumla
+1 yılBende aynı şeyi yapardım eğer yerini beğenmiyorsan degistir neticede ağaç değilsin ya yeni birini bulmaya bak
10 Yorumla
+1 yılhaklısın çevresine olan davranışları ileride sana olacak davranışlarının bir parçasıdır yüreğinde merhamet olmayandan uzak dur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aile çok önemli. İlerde sorunda çıkartır ki evleneceğin kisi net tavırlar göstermeyip benim sözüm geçerli demiyosa arkana bile bakmadan kaç ordan
11 Yorumla
+1 yılKarakteri oturmamış ya da karakteri budur … hayat çok kısa hak etmeyiniz bir saniye hayatında tutmamak lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. Ailesine değer vermeyen sevdiğine de vermez. Soğumakla haklısın ve ben de olsam direkt ayrılırdım. Okurken bile midem bulandı Allah böylelerinden korusun bizi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTiktok ta öyle paylaşımlar yapması rezillik asla işim olmazdı ayrılarak en doğru kararı vermişsin
20 Yorumla Seni takdir ediyorum güzel düşünce ve ince ayrıntılara dikkat ediyorsun
20 Yorumla
+1 yılEleman saçma sapan bir hayat yaşıyor yol yakınken ayrıl gözünü önüne bak derim
20 Yorumla
+1 yılNahoş bir durum rahatsızlık verici bence kesinlikle haklısın.
20 Yorumlaayyy cringe oldum bos ver kizim bos verrr sonuna kadar haklisin
20 Yorumla
+1 yılİşin içinde tiktok varsa uzak dur soğuma sebebi bu zaten diye düşünüyorum
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet bi de görme engelli kadınla ilgilenmek yerine böyle şeylere vakit harciyor
- +1 yıl
Çok kötü bir durum
Soran+1 yılBir de yorumlarda full o çocuğu savunmuslar ya
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yıldaha fazla ciddiyet arıyorsun buda pek tabi hakkın..
10 Yorumla
+1 yılHaklısın tabi ailesine deger vermeyen kişi sana değer vermez.
10 YorumlaHaklısın insan bazen karşısındakinin yaptığı davranislardan dolayı soguyabiliyor. gayet normal
10 YorumlaAyrıl da ayrılmadan önce kadını sen götür biraz gezdir bari
10 Yorumla
+1 yılbence ayrıl zaten soğumuşsunda hem kadınla ilgilenende yok evlenirseniz falan sana baktırtmaya çalışırlar hayatının içine edilir. hayatını başkasına bakarak geçirmek istesen bakıcı olurdun teşekkürler..
20 Yorumla
+1 yılAnneannesi görme engelli diye de soğumazsın ama öteki durum için kesin bir şey diyemedim. Nasıl hareketler yaptığına bağlı shshsjjs
03 Yorumla
Soran+1 yılAnneannesi görme engelli diye sogumadim zaten kadını evden disarı cikartmiyorlarmis ondan sogudum
- +1 yıl
Ha pardon, yanlış anlamışım. Çocuk tiktokta ne yapıyormuşum peki?
Soran+1 yılSosyal medyada ünlü olmak için türlü çeşit maymunluklar yapıyor. Düzelir mi ki dedim yok duzelmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen sanıyorum çocuksun. Bu nasil bir ifade ediş tarzı ve nasıl bir bakış açısı? Çok saçma gerçekten, ne demek istediğini bile belli değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha okumayı bilmiyorsun bence sus
+1 yılHadi tiktok kullanirsin yararli şeyler paylaşirsin eyw da dedeyle ne video cekebilirsin ki. o gün bir videoda genç ve de yaşlı adam evin içinde dans ediyolardı kesin onlar gibi kafasi gidik insanlardir boşkoy gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüncellemeyi okuduktan sonra doğru kararı verdiğine sevindiğimi söylemek istedim. En doğrusunu yapmışsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 856 cevap paylaştı.
+1 yılAilsine deger vermeyen ilerde sana hic deger vermez
20 Yorumla
+1 yılHaklısın kimi isteyip istemeyeceğin senin en doğal hakkın çünkü
10 Yorumla
+1 yılGercketn de bı yandan haklısın ailesine değer vermeyen biri eşinede göstermez ilerde belki ilk canım cicim ayları ama donra özüne döner
10 Yorumla
+1 yılBu hayatı yaşayamayacağını düşündüğün kişi ile geçirmektense bitimelisin. Kimsenin hayatını eleştirme hakkımız yok ama kendin için iyi olanı seçmelisin. Kırmadan dökmeden incitmeden
20 Yorumla
+1 yılDegisik mis ama şöyle bir şey var sen zaten sevmiyor muşsun gerçek Sevgi böyle olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak? Duzelsin diye bekledim. Bayramda bile millet bayram yaparken ben ağladım evde
- +1 yıl
Sen sadece hoşlanıyormuşsun ve artık hoşlanmiyorsun bu kadar basit
Gizli Üye(25-29)+1 yılTiktok kullanan hata sosyal medya kullanan erkekten uzak dururum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı olduğunu düşünüyorum. Büyüklerine saygısı olmayan bir erkekten kimseye hayır gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO zmn ayrıl gitsin yani çok da uzatmanın manası yok
10 YorumlaTiktok videosunu dedesi eğlensin, vakit geçirsin diye çekiyorsa olumlu, kendisi için çekiyorsa olumsuz puan.
20 YorumlaYani mahkum gibi yaşatmakda saçma en azından çıkarıp bir dolastirip hava aldirsalar daha iyi olur rabbim yardımcısı olsun ya
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnneannesinin görme engelli olmasının ilişkinize ne gibi bir zararı var?
Ya da dedesiyle tiktok çekmesi, sana hiçbir etkisi olmayan faktörler.
Dedesiyle o şekilde eğleniyor demek ki.
Bu tarz şeylere takılıp onu istemeyeceksen uzak durman en iyisi.
Sonra bu hayatın başka dertleri yokmuş gibi çocuğu sonra üzmektense hiç yaklaşma ona.05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnneannesinin evden çıkmıyor olma durumuna bir şey demiyorum.
Soran+1 yılAnneannesinin görme engelli olmasının bir zararı yok ama kadını 10 yıldır dışarı cikartmiyorlar. İşte bunun zararı var. Çünkü kendi buyugune değer vermeyen bana hiç vermez. Git önce okuma yazma öğren sonra beni eleştir
Cevap sahibi+1 yılZorla evde tutuyorlarsa sen haklısın.
Ama kadın evden çıkamayacak kadar yaşlı ve görme engelli ise nasıl çıkartcaklar evden?
Dedesi de yaşlıysa nasıl taşıyacak onu
Hoşlandığın çocukta her şeyi idare edebilecek kadar olgun mu?
Soran+1 yılIsterlerse cikartirlar kadının ayakları sağlam iki kişi girse koluna cikartirlar
Kadın her gün ağlıyor :(
Cevap sahibi+1 yılHah bak ben o ayrıntıları bilmiyordum ışte...
Soruda da yok..
Biliyorsun kimi insanın da evden çıkartılması pek mümkün olmaz
Yani zorla evde tutuyorlarsa bu tabii ki kötü bir şey.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla ne yalan söyleyeyim ben olsam ben de soğurdum.
00 Yorumla Ayrılmakla çok iyi yapmışsın ben olsam bende aynısını yapardım. Ailesine değer vermeyen hayatındaki kişiye de değer vermez.
10 Yorumla
+1 yılAilesine önem vermeyen sana da vermez bence.. o teyzeye adına çok üzüldüm gerçekten nasıl insanlar var ya 😔😔😔
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem haklısın hem haksız ailesiyle evlenmeyeceksin ama ailesi yönetmeye kalkar
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden haksizmisim? Bizim ülkede aileler de evleniyor
Gayet haklısın öyle birinden de hayır gelmez zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılYorumlara da sastim kaldım ya.
Soran+1 yılÇoğu okuma özürlü zaten. IQ yerlerde
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım çocuğun kör anneannesini ucube dedesini mi s kexeksin sana ne
11 Yorumla
Soran+1 yılTerbiyesiz
+1 yılAilesine değer vermeyen sana değer vermez üzer seni
20 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım