- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBiri der benim gelinim/karım çalışamaz, öteki gider diğerinin ekmek kapısını beğenmez. Bir bitmediler. Başkalarının işine gücüne karışmamayı bir öğrenemedi bu tür insan evlatları. Serzenişim bittiğine göre senin konuma gelelim. Birkaç opsiyonunun var görünürde.
1. İlişkiniz senin uğraşına değer mi bir bak önce. Eğer değerse diğer seçeneklere bakabilirsin.
2. Annesinin bu dediklerini çok geçmeden sevgiline laf arasında ima et (çünkü direkt söylersen annesi inkar edilebilir veya sevgilin savunmaya geçebilir).
3. Sevgiline o olayı belli etmeden ilişkinizi sürdürün ve tekrar annesini görünce hiçbir şey olmamış gibi davran ve 'Sevgi daha mühim' tavrı takın. Ya yılacak, ya da coşacak.
4. Sen ilişkiyi sürdürünce anne bir şekilde duruma müdahale etmeye çalışacaktır hatta belki de etmiştir bile. Bunu sezdiğin an durumu lehine çevir ve annesinin yaptığını söyleyip ayrılmak istediğini söyle. Bunda acele etme. Çünkü asıl sebebi bilmesi önemli.
5. Sevgilin ve annesiyle olan iletişimin üzerine pozitif ve yapıcı çalışmalar da yapabilirsin. Bu birçok ilişkide, yaranmaya çalışmak ve karşı tarafı haklı çıkartmak anlamına gelir tabi haberin olsun. Kaş yaparken göz çıkarmayalım hani ayarlı olması şart.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe kadar çıkmış olursan ol ister 3 ister 5 adam sana 25-30 senelik annesine laf söyletmez diye düşünüyorum. Önerime gelirsen sevgilinin ağzını yokla annen benim hakkımda olumlu olumsuz ne düşünüyor diye yüzü değişir mimiği oynar sen anlarsın ona da demiş ama annem seni çok beğenmiş şöyle övdü böyle övdü derse anla ki senin kaynana mükemmel bi oyuncu o zaman sende oyna anne seni beğenmese bile sen oğluyla evleneceksin ayrıca meslek ayırt edici bir özellik değil hemşirelik çok zor meslek evet herkes herkesin ağız kokusunu çekemez bu doğru ama herkes de hasta bakamaz işini ötekileştirmesi kaynanan karısının haddine değil sen şimdilik hiç bir şey olmamış gibi sevgiline yüz yüze sor yüzünü gör mimiğini gör benim tavsiyem bu
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne yapacakmış iki doktor ameliyata mı gireceklermiş hayret bir şey yaaa. Fıstık gibi hemşire işte ne istiyosun illa mühendis mühendisle, avukat avukatla mı evlenecek Avukat savcı ile evlenemez yani, saçmalık! O daha görmemiş yani oğlu gidip pavyondan bir kadın alıp gelsin evlenecem diye de bak sana nasıl kurban oluyor 😂 (Pavyon çalışanlarını tenzih ederim, amacım küçümsemek veya kötülemek değil, misal olarak verdim kaynana gözünden)
Gelelim ne yapabilirsin. Her konuda her zaman açık, net, dürüst olmak ve sözünün arkasında durmak en iyisidir. Böyle durumlarda çoğu zaman saklamak, kırılır diye endişelenmek vs.. ileride olayın daha çok büyümesine hatta haklıyken haksız duruma dahi düşmene neden olabilir. Sevgilinle konuyu açık bir şekilde konuşman şart. Diyorsun ki ya inanmazsa, ya annesi farklı konuşursa, ya ona inanırsa, o annesini tanıyordur merak etme, seni de az değil3 yıldır tanıyor. Buna rağmen öyle bir şey yaparsa da çok şükür deyip ayrıl zaten yol yakınken. Ama sanmam, annesini uyaracaktır ve umarım tatlıya bağlanacaktır diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBen senin yerinde olsam çocuğa mesaj atarım önemli bir konu var yüz yüze konuşması lazım diye yüz yüze oturur konuşuruz an en bana bunu dedi derim ama an en inkar edecek beni kötüleyecek ve ben bu durumdan rahatsız oldum ve kararsız kaldım derim boş ver sen dürüst ol zaten sana güveniyorsa seni anlar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
+1 yılSevdiğiniz kişinin annesinin sizi oğluna yakıştırmaması ve size karşı olumsuz tavırlar sergilemesi elbette zorlayıcı bir durum olabilir. Ancak, ilişkinizi sonlandırmanın ya da devam ettirmenin doğru bir karar olup olmadığına karar vermek için daha derinlemesine düşünmeniz gerekebilir.
Öncelikle, ilişkinizi neden sürdürdüğünüzü ve sevdiğiniz kişiyle ne kadar uyumlu olduğunuzu gözden geçirmeniz önemlidir. Eğer ilişkiniz güçlü ve sağlıklıysa, anne ile olan sorunlarınızı çözmek için iletişim yoluyla çalışabilirsiniz. Bu süreçte, anne ile konuşmak için zaman ayırmanız ve onun endişelerini ve düşüncelerini anlamaya çalışmanız gerekebilir. Bu, sizin ilişkinizi destekleyebilir ve gelecekteki sorunları önlemek için bir fırsat olabilir.
Ancak, ilişkinizde ciddi uyumsuzluklar varsa veya anne ile olan sorunlarınız çözümsüz görünüyorsa, ayrılma kararı almak mantıklı olabilir. Ancak, bu kararı vermeden önce, ilişkinizi neden sürdürdüğünüzü ve sona erdirme kararınızın sizin için ne anlama geldiğini netleştirmeniz önemlidir. Bu süreçte, kendinize sorular sormanız ve duygularınızı anlamaya çalışmanız da yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, ilişkinizdeki sorunları çözmek için bir çaba sarf etmek veya ayrılma kararı almak size kalmış bir karardır. Ancak, her iki durumda da, kararınızı vermeden önce kendinize ve ilişkinize ilişkinize dürüst bir değerlendirme yapmanız önemlidir.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şey başıma geldi aynısı. Ben hemşireyim eski sevgilimde mühendisti. Annesi ona beni bile bile fotoğraflarımız ola ola profilde gitti avukat bir kızla tanıştırdı oğlunu. Tabi eski sevgilim de annesinin lafıyla beni terk etti. Aylarca hastane hastane süründüm kendime gelemedim. Ailesiyle kavga ettim. Beni hepsi engellediler. O kıza da durumu anlatmıştım. Kimse beni önemsemedi. 1 sene sonra ayrıldılar. Başkalarıyla çıktı etti. Ben de o sırada kendime geldim hiçbir arkadaşımla görüşmedim hukuk kazandım. Eski sevgilim bana geri yazdı. Okuyacak mısın sahiden dedi. Okula her gittiğimde gitme uzaktan oku ne işin var diyordu. Evlenemeyiz okul okuyorsun diye okuldan soğutmaya çalışıyordu. En son annesiyle tanıştırdı. Evlerine gittim. Tabi sonu yine hüsran. Yayıncı bir kızla aldatıldım. Ailesi yine beni engelledi :) :) sonuç değişmedi. Bir aile ne kadar kötü olabiliyorsa evlatlarıda o kadar kötü oluyor. Bunu neden anlattım belki sana bazı cümlelerim yol gösterir. Şimdi tek başımayım olabildiğim en üst konuma geleceğim. Başarı düşmanları daima üzer bunu unutma :)
226 Yorumla- +1 yıl
Yayıncı bir kız mı? Twitch falan mıydı?
- +1 yıl
Armut dibine düşmüş
- +1 yıl
Sen ayrı oglan ve ailesi apayrı bi malmış tbrks
- +1 yıl
Güzel bir deneyim yaşamışsın👏 Keşke onlar için hukuk okumasaydın çünkü seni seven her türlü sever🙏
- +1 yıl
Seni seven her türlü sever cümlesi saçmalıktan ibaret dayatılmış düşünce.
- +1 yıl
@King_Leonidas ben sana yazmadım yorumu... üzerine alınmana gerek yok
- +1 yıl
Bana yazdın demedim ki. Kişiden kişiye göre değişmiyor. Yutturulmaya çalışılan bir cümle. Yorum yazan hanımefendi için de geçerli.
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas evet
Cevap sahibi+1 yıl@Protectors yok ben kendim de zaten istiyordum kendim için kazandım
Cevap sahibi+1 yıl@Kafasıhepkarişikk senin gibi zeka seviyesi düşük arkadaşlar yorum yapmasın.
- +1 yıl
Neden yayıncı bir kız ile aldatır ki? İzleyenlerin çoğu zaten obje olarak bakıyor. Saçmalık açıkçası. Hemşirelikte tehlikeli ama yayıncı ne alaka aşırı saçma.
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas annesi kapalı birini istiyordu ama yayıncının üstünde kıyafet yoktu.
- +1 yıl
Saçmalık işte. Annesinde belki psikolojik sorunlar vardır.
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas var nerden bildin
- +1 yıl
Ahahahah milletin lafiyla hukuk mu okuyorsun bu saf kötü hırs. İnsan neden sadece kendi mutluluğuna odaklanmazda gider eski sevgilisinin sevgilisi avukat diye eziklenerek hukuk okur? Fjdjdjfjfjjfjfjf sonra da neden isimde mutsuzum neden
- +1 yıl
İlişki analizlerinde iyiyimdir. Baya araştırma yaptım.
Gizlikullanıcı0034 kendim için okudum dedi kendisi. İstemiş okumuş iki meslek yapabilir şu anda. Sen ne yapabilirsin? - +1 yıl
@Gizlikullanıcı0034 annesi kapalı birini istiyordu ama yayıncının üstünde kıyafet yoktu. gibi cümle kuran biri benim zeka seviyemi sorgulayamaz. Biri meslegini küçümsedi diye meslek degiştirmek acayip saçma hadi okudun buna bişey diyemem azim işidir eyvallah seni küöümseyene niye geri dönersin bu ne saçmalık ya
- +1 yıl
Karşı taraftan etkilenmek böyle bir şey işte. İlişki dinamiği bilmeden anlamanız pek mümkün değil.
Cevap sahibi+1 yıl@Gizlikullanıcı0034 keşke okuma yazmayı öğrensen :) kendimin istediğini söyledim zaten. Eğer öyle olsaydı gider tıp okurdum. Hırs değil ayrıca zeka ve çalışma :) keşke her hırsı olan hukuk okuyabilse ya tavsiye ederim hırslan da sen de oku :)
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas teşekkür ederim yorumların için
- +1 yıl
Rica ederim. Son soruma bakar mısın acaba?
- +1 yıl
Bence bu olayda tek yanlisin hukuk kazandiktan sonra onunla tekrar birlikte olmaniz. Ama sevince insan yapıyor böyle hatalar. umarim sonraki kisminda hayatinin mutlu olursun
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuztospik 29 yaşımdayım hayatımdaki en büyük hata o gün ona cevap vermekti bu kadar diyorum :(
- +1 yıl
Bence yine de kurtulduguna sevinmelisin böyle asalak bir adamla evlenmedigin icin. Sanki seninle ikinciye sen hukuk kazandin diye gururuna yedirememiste ben buna okulu biraktiriyim diye cikmis gibi. Iyi ki de birakmamissin kiz helal olsun sana. Daha guzel gunler bekliyordur seni Allah a şükret bununla evlenmemissin
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuztospik ben kazanınca bi değişti. Hiç yazmayan insan sürekli okul saatlerimde yazardı. Sınavımın olduğu günler arardı. Okuldaki erkek arkadaşlarımdan not istediğimde ne karşılığı not istiyorsun kötü şeyler yapıyorsun diye iftira atardı
- +1 yıl
Toksikmis Allah korumus seni şükür namazı kılsan yeridir yani. Manyak kiz bu
+1 yılEğer bu kadın sana böyle bir şey deme cesaretini kendinde bulduysa çok üzgünüm ki evlenmeniz durumunda daha kötü şeyler yaşatacaktır. Hatta o yola gitmenize bile mani olabilir, küçümseyici tavırları olan insanlar açıkcası değişmez, sevgilin olsa da karşısındaki insan annesi ve seni tatlı sözleriyle devam etmeye ikna edebilir ama işler ciddiye bindiğinde üzücü sonuçlarla karşılaşabilirsin. Zamanın çok değerli ve bu muameleyi hiçbir insan hak etmez, evet sevgi emektir fedakarlıktır ama buna lütfen göz yumarak ben sevgilimi seviyorum diyerek buna katlanma. Kendine olan saygın ve sen her şeyden önce gelirsin. Senin binbir emekle geldiğin yeri anne babanın bile yorumlama hakkı yokken bu kadın bunu yapamaz, sevgilinin annesi olsa bile. Kendi değerinin farkındaysan bence vazgeç ama bütün açıklıkla konuş bu durumu sevgilinle. Hislerin değil mantığın yön vermeli bu duruma.
30 Yorumla
+1 yılsana bunu dediyse sende erkek arkadaşına bunu desen bile annesi ben dedim demeyecek ve seni kötüleyecek bu ilişkiye devam etsen bile sonunda annesi sizi ayıracaktır..
annelerin onaylamadığı bir ilişkiyi sürdürmek zor10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılayy böyle anneler anne olmasın ya bu nasıl dusunce nasıl zıhnıyet. Ikı seceneğin var ya ortalıgı birbirine katıcan ya da o kadına inat ogluyla evlencen ama kendini ezdirmicen. adamı avucumun içine alırım hanımcı olur bu diyorsan kesinlikle ikinci şıkkı yap :D
20 Yorumla Şöyle bir hatırlatmada bulunayım, Doktorlar da diş hekimlerini doktor olarak kabul etmeyp kendilerinden görmüyorlar, o yüzden senin sevgilinin Annesinin doktor gelin fantezisi biraz yaş, en iyi ihtimalle başka diş doktoru gelin bulur ama doktor bulamaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Anneler oğullarına hep başka birilerini düşünür ama sonuç mutsuz evlilik olur. Sevgilinin haberi yoktur bu durumdan. Söylemelisin rahatsız olduğunu bilmesi gerekir
00 Yorumla Bunu sevgiline gizlice anlatmak yerine muhabbet esnasında konuyu oraya getirerek annesinin bu söylediğini imada bulunabilirsin. Annesi tam ne dediğini anlayamaz hem de 3 yıllık ilişkiniz varsa kendi içinizde bir dilinizde olmuştur sevgilinle muhakkak. Annesi senin imanı anlayıp ne cevap vericem diye düşünene kadar zaten sevgilin de annesinin neye nasıl tepki verdiğini bildiğinden dolayı olayı anlar.
00 Yorumla
+1 yılBence sakin direk soyleme annesinin nuamrasi varsa wp den yaz ya da ara ( aricaksan ses kaydi al ) de ki gecen gun dediginiz seylere cok bozuldum denk isini meslekle yorumlamaniz beni cok uzdu felan gir konuya kendi zaten dökülür. Bunuda sevgiline atarsin. ☺️ Ardindan uzgunum ben sana denk olamiyormusum. Anneler kutsaldir ve annenin dusuncesine her ne kadarda benimsemesemde saygi duyuyorum snn icin en iyisini istiyor kendi fikrine gore hakli. biz ciddi bir iliskideyiz ve evlilik söz konusu oldugunda bilirsin ki tek gelin ve damat evlenmez. Sevdigime kavusup kötü bir evlilik kurmaktansa severek ayrilmayi tercih ederim. Umarim annen snn icin en iyi esi kendine de en iyi gelini bulur. De bitir 😄
00 YorumlaBak şimdi ben iyi dinle bu önemli bir konu birincisi ciddi düşündüğün bir adamın annesi bu şekilde bir terbiyesizlik yapıyorsa zaten bir söz vardır sevdiğin insanın aslında ailesiyle evlenirsin ve böyle bir insanla ben şahsen aynı çatı altında olmak istemem bir diş hekimi ile hemşirenin görevleri ayrıdır ve hiçbirinin birbirinden üstünlüğü yoktur ben bir sağlıkçıyım tkt uzmanıyım O zaman ben de diş doktorundan üstünüm böyle bir saçma düşünce olabilir mi yapabileceğin şeyleri ikiye ayırıyorum birincisi gerçekten seni sevdiğini düşünüyorsan ama gerçekten sevdiğini bu önemli evlerine gittiğin zaman seni kenara çekip bu söylediğini söyle ama gerçekten böyle bir şey hissetmiyorsan sevgi yönünde bir bahane bul ve ayrıl bu kadar
00 Yorumla
+1 yılSöyle. Zaten ayrılacaksan şansını denememiş olacaksın. Söylersen ve o da annem öyle şey yapmaz deyip ayrılırsa yine ayrılmış olacaksın bir şey değişmeyecek. O yüzden söyle. Ayrıca o erkek doktor biriyle evlenmeye de pek sıcak bakmaz çünkü kadın kendinden fazla kazanabilir sen ideal aday olursun mesela ama hemşire olmanı ben olsam sorun ederdim. Statü konusunda değil bu arada.
00 YorumlaAy sanki Türk filmi sahnesi gibi olmuş. Bence sırf annesi böyle istiyor diye sevdiğin adamdan vazgeçme. Elbette ailesinin de seni sevmesi önemli ama bu zamanla olabilecek bir durum. Bence seni daha iyi tanımaları için fırsat ver ve bunun için sevgilinden yardım iste. Sevgilinin yardımı ile her şey daha kolay olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBence gelin-kaynana tribu bu. Muhtemelen seni denemek istemiş olabilir. Ha cidden bunu demişse şöyle cevap ver bence. Siz onun annesisiniz ama benimle yatıyor. Çocuğunun annesi ben olacağım. Emin ol çok net bir cevaptır ve gerçekte olanın anneye bildirimidir
Ayrıca esas konuya dönersek evlenecek olan sen ve sevgilin. Anneler, babalar ve ailenin diğer fertlerinin ne dediği dinlenebilir ancak uygulanmak zorunda değil. Sevgilinin sana yaklaşımından eminsen hiç takılma.00 Yorumla
+1 yılBu konuyu sevgilinle konuşmalısın. Annesi ya da başka herhangi birisi fark etmez neden senin 3 yıl emek verdiğin ilişkine acımadan son versin?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence söyle ve ayrıl... o seni haketmiyor... dr lar genellikle pasaklı bir dr gelin bulur sonrada geçimsizlikten bişanacağız diye uğraşırlar... dediğim gibi annen böyle dedinde ve ayrıl... hiçbir dr. hemsire bayanı haketmez...
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım biz ayrılalım annen sana doktor gelin bulsun ben sana layık değilmişim denk değilmişim sana söylemeyecektim ama o günden bu yana kalbim çok kırık kendimi çok kötü hissediyorum hoşçakal yaz. 2 3 gün de mesajlarına çok az cevap ver, ararsa çalsın dursun falan. Sonra da bunu yapıştır gitsin. Kimse benim mesleğime böyle bir şey söyleyemez diye de eklersin. Sonra bırak o kendi annesinin ağzına mıçsın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNefret ediyorum şöyle cahil kadınlardan ya. Nasıl bir algı anlamıyorum. Sevgiline annesinin söylediklerini anlat ve ilişkiyi devam ettirmek istemediğini söyleyip hayatından çıkart. Gitsin o kadına ne derse desin hakediyor gerçekten. Sende kendine daha parlak kısmetler bul bunun gibi ailesi olan kişilere bulaşma en başından ailesiyle tanış , anlaş. Sana değer verenlerin gelini ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Kadına söyle sana söylediğini oğluna söylesin, oğlu versin kararı. Israr ederse size aşık değilim, sizinle evlenmeyeceğim oğlunuzla evleneceğim, söyleyin kararı o versin diyeceksin. Ne kadar açık ve net olursan o kadar güçlü olursun.
10 Yorumla
+1 yılKimsenin seni aşağılar gibi konuşmaya hakkı yok git söyle oda annesiyle kavga etsin aile içi huzuru bozulsun biraz senin için rahatlar, sonuç olarak damat alıyorsun kaynana değil takma kafana ama ilerde o kadın çok sorun çıkarır ayrıl gitsin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgılıne baglı annecı bırıyse dırekt ayrıl ama durust olucaksa senı ezdırmeyecekse devam edebılırsın bu onun meselesı der soylerdım kendısı konussun annesıyle soyle gıtsın sonradan anne aklıyla hareket edıp uzecegıne bastan olsun olursa
10 Yorumla Pardon da ne arıyormuş annesi özel şirketi olan bir kadın mı 😄sorun statüyse gayet güzel bir mesleğin var. Aslında burada iş sevgilinde bitiyor sırf annesi yakıştırmıyor diye bitiriyorsa bilemiyorum.. üzücü olur.
00 Yorumlabasit bir sorun gibi gelmis sana galiba, annesi seni istemiyor. Bu saygisizligi
Sevgiline söylemelisin. konulsulmasi bilinmesi gereken bir konu.
geresini annesiyle o cözer. Olmazsada yoluna bakarsin zamanini ziyan etmezsin00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan anlaşabilmek. statüyü de eşin sorun etmiyorsa kimsenin etmesi önemli değildir. önemli olan eşinin ne dusundugudur. Kendi gibi diş doktoru biri bulup onunla da anlaşamayabilirdi yani sonuç olarak önemli olan sevgi anlaşmak saygı vs
00 Yorumla
+1 yılBir zamanlar çocuk idim.
O zamanlar da perşembe gecelerinin bir ertesi olurdu ve iş zamandan istisna polatcanımsılar, mematimsiler, mağrur elifçikler..
Ben Ömer Baba olmaya razıydım, keşke etkilenip etkilenip Kasım Kasım kasılmasalardı.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılVaveyleee 😀 kız saçmalama daha çok yapış oğlana öyle kolay mı annesi ııı cıks olmaz yakışmıyorsunuz dedi diye 😀 azıcık dişli ol dişli seven sevdiğine kuala gibi yapışsın 😂😂😂
10 Yorumla Zaten biz evlencez mesleklerimiz değil de. Sana bunu söylediğinde cevabını nasıl veremedin. Bunu benimle değil oğlunla konuşmalıydın. Belli ki konuştunda ama bu konuda o senin gibi düşünmüyor. Böyle saçma bir sebepten dolayı ayrılmayacagım. Ama bu konuşmayı da hiç unutmayacagım deseydin ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeçim yapnaya zorlamak hatadır Annesi neden hoşlanıyor kendini daha iyi tanıtmak sanşı eline geçermi Anneler oğullarına kimseyi yakıştırmaz kendi istediği birini ister iyi şanslar!!!
00 Yorumla Bu aşkı siz yaşıyosunuz aileniz değil kim ne derse desin düşüncelerinin hiç bir önemi yok sizin birbirinize ne hissettiğiniz sizin birbirinize karşı ne düşündüğünüz önemli
00 YorumlaZihniyete bak yaa ama sevgilinle konuşmalısın bnce haa anne kuxusu dglse ilişkisin arkasında durur durmazsa yolları ayır sevgilinde iş annesine bakma sen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAnne böyle dediyse sıkıntı evlensen bile kayınvalide baskısı devam edecek üstünde durumlar daha da sıkıntılı hale gelecek annesine duskunse zaten bir yerde kopacak
00 Yorumla
+1 yılSeni denemek için yapmış olabilir. Eğer ayrılırsan "demek ki oğlumu sevmiyor ki bir lafımla hemen ayrıldı" diye düşünür. Ben olsam anında öyle düşünürdüm.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline bir şey söyleme. Ama evlenirsen bu kadın sizi rahat bırakmaz emin ol. Ama kadının sana böyle bir şey söylediğini sakın adama söyleme.
07 Yorumla- +1 yıl
Niye soylemiyo söylesin bence
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 söylememeli. eğer söylerse adam gidecek annesine neden öyle söyledin cartcurt edecek sonra kötü olan hemşire olacak. Bence hemşirenin müstakbel kayınvalidesiyle biraz zaman geçirmesi lazım. kendisini güzelce anlatması lazım kadına.
- +1 yıl
Bence bu iş olmaz bunlar evlenince adam her sjniri bozulduğunda ya da öfkelendiğinde belki de bu olayı dile getirecek ya da annesi oğlunu dolduracak bi r şekilde
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 İlk defa gördüğü bir kıza bunu söyleyen birisi zaten o evliliği rahat bırakmaz. Baya sıkıntılı bir durum. Ya neler var oğlunu eşinden ayırmak için neler yapanlar var
- +1 yıl
Aynen bnce bu iş olmaz gibi
- +1 yıl
@Kirginimcokk0 haklarında hayırlısı olsun ne diyelim :)
- +1 yıl
Amin
+1 yılinsanlar ailelerle evlenir o yüzden iyi düşün taşın derim bu kaynana ikerde çekilmez sevgilinle konuş söyle neler oldunu neler dedini nasıl bir tavrı sergilerse ona göre haraket edersin
01 Yorumla- +1 yıl
ilerletmicen öyle bi durum olursa seni seven sana inanıt şimdiden anasına inanırsa zor o işler
+1 yılNe diyeceğimi bilemedim gerçekten nasıl bir anne bu oğlunun mutluluğunu hiç edecek hiç bırakma kız doktoru bırakma kaynanandanda uzak yaşa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizde ki bu meslek takıntısını bir türlü anlayamadım. Bence bu şekilde hayatına müdahale edilmesi doğru değil. Etraflıca düşünmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBence cocuga gidip annesinin boyle soyledigini anlat, deki annen bana boyle soyledi ailen beni istemiyor, ayrilmak istiyorum de ayril git
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence sevgiline drek söylemelisin kadın seni mutsuz ettiyse sende onları mutsuz et ayrıl bence
00 Yorumla
+1 yılBence annesi öküzmüş, sana da öküz kvalide yakışmaz, bence bi daha gitme o kadının yanına ve bişi anlatma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesine..
Oke bu dediklerini birde oglunun yaninda soyle, oda aynisini dusunuyorsa ayrilirim.. derdim.
00 Yorumla Ya şu anneler yok mu. Bence çocuğa söyle. Eğer seni gerçekten seviyorsa annesini karşısına alıcaktır. Sevmiyor ise de kendi ayrılır.
00 YorumlaSaçmalama annesi boş boş konuşmuş diye. Bence ona şöyle ve asla annesine yansıtmamasi şartıyla ve bak bakalım sevgilin arkanda duracak mı o önemli
00 Yorumla
+1 yılSevgilinin ağzını yokla önce annen beni sevdimi ne dedi gibisinden yalanda atsa mimikleri belli eder durumu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞey yap. Bir kere daha annesiyle buluş anneni çok sevdim de. Konuşmaları kayıt altına al. Sevgilini bir şey almaya gönder. Sonra sevgiline dinlet ve ayrıl. Hem anasının ne olduğunu bilsin hem de sen de o kadının gelini olma anlaşamazsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılmesleği ile neden bunu yapar ki çalışan oması harika işte
aman ya insan olsun mutlu etsin oğlumu demiyorda00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevgilini seviyorsun, sevdiğin bir insanı tehdit aldın diye terk mi edeceksin? Ben ayrılmam ama bu durumu sevgilime söylerdim.
00 YorumlaOha cidden böyle mi dedi. Sole sevgiline yani bn olsam söylerdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline söyle. Ne kadar kırıcı iğrenç bir davranış ya midem kalktı gerçekten…
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani çocuğun bir suçu yok aslında ama sen bilirsin bence hemşireler daha bir seksi ve ateşli
00 Yorumla
+1 yılAyrılacaksan da sevgiline durumu anlat öyle ayrıl. Sebebini senden bilmesin.
00 Yorumlabence direk soyle bilsin valla bitersede bitsin iliskiniz daha sonra cok cekersin kaynanadan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSenin mutsuz olduğun yerde o kadın da mutlu olmasın. Annesinin ne dedeiğini söyle bence
00 Yorumla
+1 yılAnnesini mi alıyom deme sakın biriyle evlenince ailesiyle de evleniyosun
00 Yorumla
+1 yılAnnesiyle sevişmeyeceksin. Ama evlenirseniz bu durumu gep hissettirir sana.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne öğrendin banada anlat.
+1 yılLa havle hemşire olmakta ne var ne güzel bir meslek. Hanfendi hazretleri oğluna düşes mi arıyor?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam söylerdim. Ona göre tavrımı alırdım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline anlat onun tavrına göre hareket et bence. 🤔
00 Yorumla
+1 yılsende onu kendi oyununda yen eşin senin gibi birini almış ama de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Söyle sebebini bilsim sonra ayrıl çünkü istenmeyen olacaksın o evlilik çok zor olur
00 Yorumla
+1 yılÖff şu kaynanaların egosu kendini büyük gormesi
00 YorumlaFilmleri andıran konu😂😂 Alsın oğlunu başına çalsın doktor olunca ne oluyor 😂😂 Allahım ya
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat