AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
Sokakta gördüğüm herhangi bir kıza iltifat etsen adın sapığa tacizciye çıkar bu cevap kâfi
Çünkü çoğunun kendine güveni kalmamis, takıntılı , ağlayan, sahiplenme duygulari kalmamış, sevgilisi onu bırakır korkusuyla yarı çıplak giymesine bile müsade ediyorlar. yolda eğik eğik yuruyorlar.
Artık heves bırakmadılar seninle ölürüm diyen kişi 2 gün sonra inşallah ölürsün diyorsa burada ne aşk ne sevgi nede saygı aranır eskidendi o evlenip ölüme kadar bağlı kalmak
Para yiyemiyen ne kadar kız varsa erkekliğimize laf atıyor mk
Offf olay para mı Allah sen büyüksün
Mevzu para değilse hiçbir şey bilmiyorum. Pahalı hediye alıp, isteğini aldıran kadınlaradan bir tane şikayet edeni görmedim
Sorun erkegin tavlamak istedigi muhabbet kurmak istedigi kizlarin egolu davranislarindan oluyor. Kizlar burnunu indirse insan gibi yaklassa sorun kalmayacak. Kiz daha ilk tanismadan evlenmek ten bahsederse duvar gibi durursa iliski olmaz.
aynen öyle engelliyorum ben öylelerini uğraşamam erkek dediğin romantik ikna kabiliyeti yüksek yakışklı fiziğine bakımına dikkat eden biri olmalı
Çünkü buna gerek kalmadan kızlar geliyor diye düşünüyorum
Gerçekten dünya üzerinde cinsiyetsizlik yayılıyor şu an ne erik ne dişil enerji var
Devir değişti her şeyi devletten bekliyorlar 😂
Niye biliyor musun niye kızlarımız yüzünden kızlarımız. Hiçbir Ülkede kadınlar evlenmek için böyle ikna etmek için uğraşmalar, imalar vs yapmıyor. Kadın kendi değerini biliyor. orta doğuda bile böyle bir şey yok orada kadınlara hak tanınmıyor ya neyse ama Türkiye’de var maalesef ki üzücü.
Kadınlar bizi yordu evlilik istemiyorum maalesef bu yüzden
@James116 kadın var kadın var aynı şekilde adam var adam var herkes bir değil biz de herkes değiliz bunu anlamadıktan sonra maalesef Umut da olmaz
Bana hep kötüleri denk geldi herhalde 😔
@James116 biraz da kendimize bakmalıyız nerde yanlış seçimler yapıyoruz gibi
Çünkü erkekler bozuk bence Türk erkekleri kandırıp kullanma peşinde
Kızlar da ona göre bilmek devam etmek istiyoruz doğal olarak
Kadınlar mı erkeği ikna etmeye çalışıyor? :( Ülkenin ekonomik sorunlarını görmüyorsunuz galiba. Para kazanması çok kolay ya. Bunlar dolar 100 tl de olsa aynı kafa. Siz herşeyi erkeğe yükleyin. Ondan sonra erkekler böyle erkekler şöyle
@aercem03358 ekonomi ne kadar kötü olursa olsun isteyen evlenir razı gelir
Haklısın. Teknoloji kötü sey. İnsani tembelleştiriyor.
Tavlama konusunda hem fikiriz lakin sizler de fazla naz etmeyin. Şevkimiz hevesimiz kırılıyor.
nedeni sosyal medya çünki kimse kimsenin nazını niyazını çekmek zorunda değil bi kaç kere uyarıyo bakıyo olmuyo şutluyo yenisini buluyo çünki seçenek çok fazla :D
Erkeğin feminen davranışlarını ödüllendirip maskülen/doğasında bulunan hallerini kaba olarak nitelendirdik. Sonuç olarak geldikleri hali de beğenmiyoruz
Bütün erkekleri bu kategoriye sokmak doğru değil,90 öncesi doğan erkeklerin çoğu maskulen problem yok yani
Peki seni tenzih edelim 🙂
Teşekkür ederim fakat hemcinslerimi savunmaliyim 😊
Gelde anlat işte anlarlarsa kızdığı tepki gösterdiği herşeyi ayıpladılar Diyor niye kıskanmıyor. E kıskandığı için ayıplayanlarda kendileri Adamda sahiplenmiyor korumuyor mesela
Evet. Gel barışalım
Dişi kavmi olarak erkek kavmine seslendim @Milabeni
Kavimler göçü yaşıyoruz resmen Aklı başında olanlar evet barışmalı
Ajaha😄
Erkekler diyip genelleme yapmayalım lütfen
Sen hariç sldldld tamam
Tamam 👌
Bence artık kadınlar tavlanılamıyor. Bütün numaraları öğrendi , kadınlar. İnanmıyorlar
Çünkü boka sarıyor artık ilişkilerin çoğu bel altı devam ediliyordur hepsi olmasa bile çoğu.. mesela kendimden örnek vereyim aldatıldım sırf cinsel ilişki yaşamak istemedim diye 😑
Düşüncelerimi yazmissin aynı fikirdeyim erkekler uğraşmıyor artık bide üstüme nazlanıp trip atıyorlar trip atan erkek bacimdir
Çünkü herkesin ne b. k olduğu artık açık açık belli
Dünyanın poktan dayatmaları yüzünden saçma sapan bir yere evriliyor insanlar
Üstüne düşülücek kadın sayısı azaldı o yüzden uğraşmaya değmez
Çağımızda, emek sarf etmeden istediklerine ulaşabildikleri için.
Centilmenlik denilen şey pek azaldı çünkü, ince düşünce sahibi olmak da
Beceremesinler zaten sonu hayal kırıklığı olacağı için böyle devam 👍👌
Artık kimse ığraşmak istemiyor haklılarda
O da nereden çıktı. Evli olmama rağmen halen umut var klasdasd
Soru yanlış olmuş neden Türk kadınları erkekleri artık sevmiyorlar
Tavlamaya değer kadın mı kaldı ki;
Kime dönsen yelkenleri suda zaten.
Bizde var var da siz de yok yok. Artık kimseyi beğenmez üstten bakar oldunuz. İt kopukla takılır oldunuz mustehak size
Kendilerini ağırdan satmaya çalışan kadınlar eskisi kadar tutulmuyor arz talep meselesi
Gerçek sevgiyi bulan, gerçek erkekler emekli oluyor. Size de alt tabaka, herkese yavsayan erkekcikler kalıyor. 🤷
100%100 doğru yorum... Varsa da biz bulamıyoruz o erkekleri anlaşılan :)
Bence erkekler yaşayabiliyor. Bence kızların gözü açılmış olabilir. Eskisi gibi saf kız çok az sanırım.
*Erkekler tavlayabiliyor
niye uğraşıp yorayım kendimi reis
Cunki yorulmadınız erkrkeler tatlı bi yorgunluk vee kssksmd
daha önemli işlerimiz var reis
Anladım sende haklısın smdk
Ne olduysa 1997 ve sonrasına oldu zaten
Katılıyorum ve atıyorum yaşıtlarım hatta büyüklerimde de yok
Yaşadığın bölge ile ilgili bir sorun olabilir lokal bir sorun
Hah😄
Öyle ama😊
Çünkü hep değer bilmeyen ama dışı güzel kızlara gittiler aldılar ağızlarının payını şimdi hevesleri kalmadı. Ah erkolar aahh
Eşitlik diye dayattılar şimdi de neden böyle diye ağlıyorlar. Sana demiyorum genel bişey
Yildirdiniz milleti trip atmaktan artik. Oto boka trip atiyosunuz
Nefsi öldürdük yavaş yavaş eceli bekliyoruz karı milleti uğraşsan da aynı uğraşmasan da
Çünkü günde 40 erkekten iltifat cümlesi duyup, seni etkileyecek erkeğin bunlardan daha farklı iltifat edebilmesi neredeyse imkansız.
Gerek yok ki. Nasıl olsa kendileri tıpış tıpış geliyor.
Ben zaten beceriksizim bu yaşıma kadar hiçbir kızla tanışamadım bile
Sevgilimin triplerine dayanamayaıp dün terk ettim numarasını sildin hala engelledin demek diyetler trip atıyor. Tek tabanca olmak kdr güzel bişy yok
😅
Sadece boylu poslu ve yakışıklı erkekler demek istedin herhalde 😅
Türk kadınları da aşırı gururlu, aşırı nazlı herşeyi erkekten bekliyor.
Hepsi kendini Paris Hilton zanmediyorda ondan 😊
Harbi haklısın. Kız nasıl tavlanır unutmuşum
Kadınlar bu kadar çok ulaşılabilir olduğu için erkeklerde zorlamıyorlar
Eski çağ eskide kaldı şuanki çağ tamamen sosyal medya üzerinde
Yanlış. Kadın nüfusu çoğaldı. Şans arttı. Kıskanırım. Kontrollücüyüm. Tek fark sevdiğim kişiye.
Çok iyi
Teşekkürler.
Çünkü artık herkes olursa olur olmazsa başkasını bulurum nasıl olsa kafasindalar
Devir degisti artik erkekler degil kadinlar erkekleri tavliyor🙂
Çünkü artık aşk önemli değil cinsellik açısından çekmeyi istiyorlar
Feministler saolsun kadın erkek eşitliği diye diye eşitlendik cidden
Açıkçası yordunuz erkekleri ondan olabilir mi
#Hükümdar
Artık erkeklerin bir kısmı uyandı eskisi gibi kadınların egosunu tatmin etmiyor
Eskiden gerçek kadınlar vardı, şimdi ki gibi sunilerinden değil. Yapay çiçeği sulamak aptallıktır.
Ben tavlamayı bilmiyordum o yüzden annem bana kız buldu evlendirdi.
İhtiyaç kalmadı eskiden kızlara ulaşmak zordu şimdi iki tıkla kız hooop cepte
Becerememek değil tüm kadınlar altından yapılmış gibi triplere giriyor zaten maddi sıkıntılar var bir de trip sıkıntısı çekip hayatı zindan etmeye ne gerek var
Hirmonlu gidalardan desdosderonumuz duştü apla ondan garı gibin oldunk
Artık herkes kendi derdi ile meşgul çünkü birilerini pışpışlayıp egolarını tatmin etme zamanı değil
Farklı bi bakış acısı