yuzu guzel olsa bile asagidaki gibi bir sac olunca Derek igrenihor herkes ben duz sacliyim bir area boyle yaptirmistim * a he men gitti kivircik sacli insAn daga cok olunca siradan sanirim
evet kötü.. işim olmaz.. tek bir istisnayla... saçları bu haldeyken belinde olursa.. ancak o zaman şansı olur. yoksa bu uzunlukta.. sakillik ve dağınıklık sadece.. düzleştirip gelsin saçlarını.
bele kadar gözükmüyor bu saçlar ablacım.. görmeden inanmam.. güncellemeye arkadan açık görünümünü koy , sana diyeyim iyi ya da kötü diye.. belli bir uzunluğun altında, kıvırcık saçlar dağınık ve bakımsız görünüyor.. mesele burada.. ama o uzunluğu aşınca tam tersi oluyor..
samimi şekilde şunu söyleyeyim.. garip renkler var saçlarında.. oturmamış.. bu iticilik verir bu haliyle.. kendi rengi ya da kahverengi-karamel tonları tek boya yap... kızın yüzü güzelse tabi ki beğeniriz merak etme.. saçların çok kısa değil belli.. ama fotoğraftaki görüntü hoş değil pek.. o maviler falan olmamış...
erkekler diye genelleme yapmayalım ben severim hatta kıvırcık olmak daha onemlı farklı bırsey artık duzlestırıcı var herkezın sacı duzgun dalgalı ya da kıvırcık daha cazıp
bilemiyorum saclar sekıllenebılır toplana bılır duzene sokulabılır onemlı olan yuz guzellıgı hala kıvırcıkların ayrı bı guzellıgı oldugunu dusunuyorum ben ıtıcı degıl bence
bu aynı seye benzıyor mesela bı yemek dusun kımı begenıor kımı begenmez... aynı sey ... umutsuzluga gerek yok... her tarzın bir şekli alıcısı vardır... kıvırcık saclşılar cırkın demedım.. ben begenmıyorum