AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
Öyle olabilir ben mesela hiç kızlarla konuşmuyorum, bir kıza çiçek almıyorum, kahve ısmarladım.
Feminenlik yaygınlaştı erkekler arasında "hanımcılık kazanacak" saçmalığından da görüleceği üzere. Dansa kaldırma olayına pek katılmıyorum gerçi
Cnku kadınlar artık inanmıyor güvenmiyor oyuna gelmiyor.. Cnku erkek elde edene kadar profesyonel oyuncu dur ve kadın bunu artık biliyor farkında
Of evet ya kac tane erkek tanidiysam full trip atiyorlar. Bir de kadınların bu durumundan yakınırlardı
Evet valla dogru. Annemle babam nasil tanistiklarini anlatiyorlarda o ne romantiklik oyle. Simdi trip yiyoz. XD
Çünkü kadına ne kadar değer verirsen o kadar fazlasını istiyir ve doyumsuzluga kadar gidiyor onun için belkide
Ben Rusya da da yaşadım Türkiye de de annem Rus baba Türk bu dediğin olay kısmen rusyada da var Rus erkekleri kızlara ve kadınlara karşı çok soğuk bende öylemiyim bilmiyorum ama her kız ilgimi çekmez yani böyle olmalı zaten abaza olunmamalı
Neden yapsınlar ki gerek yok artık günümüz kadınlar zaten dünden razı artık çıkma teklifi olsun ne olursa olsun kadınlar yapıyor zaten
Size az bile az erkekler azcik adam olsa sizin suratiniza bile tukurmez ama cogu abaza
Amacımız seks çünkü sevgi aşk değil. Aşık olmadan sevgi duymadan nasıl tavlayamaya çalışcaz ki en fazla seks için ilgi gösteriyoruz
Eskiden de beceremiyorlardı ki
Sana beceriksiz denk gelmiş sjdjsj
Aşık olamama meselesi olabilir belkide...
Tavlayan tavliyo niye?
Kadınların da buna etkisi var bence
Açıklamaya sonuna kadar katiliyorum.
Ne zsman beceriyorlardı ki mdlsmdö
Numaraları öğrendik yemiyoruz artık
Evet böyle olmuş neden acaba 😅
haklısın şimdiki kızlar daha cevval erkekler kız gıbı kaprıslı trıplı
Kızlar level atlamış ondandır
Beceriyorlar da sana denk gelmemiş
Erkek görmemişsin 🤣
Kızlar yanaşmıyor ondan
Nesil değişiyor erkeklerde öyle
Köreldik köreldik yaşlanıyoruz o yüzden 😂
Sana gelenler öyledir :D
Ayağını çek üzerine bastın ya 😊
Komiksin gerçekten eski evlilikler/ilişkiler de çok mu başarılı sanki de eskisi gibi değil diyorsun. Şu geçmiş güzellemesi yapan at gözlüklü insanlar nasıl hayatta kalıyorlar şaibeli. Bana kalırsa da, siz çoğalmayın zaten. Kur yapmak abartılıyor. İyiler daha iyi kötüler daha kötü oldu. Bulamıyorsanız kendinizde de sorun arayın.
Kız manyak sakin ol
Ay evet ya çok yükselmişim haklısın erkek yok benim gibi pesimist biri olarak erkek grubu gördüm mü uzak duruyorum arkadasliklari bozulacak diye tek gelen oldu mu da bunun niye arkadaşı yok diyorum. Kafamda bitiriyorum bütün ilişkileri.
Ben de manyak dediğim için özür dilerim ama harbiden fazla yedin beni kskdkd me bilim erkekler bizler için bişiler yapsın
Bir süre erkeklerden uzak kalicam 3. kişi oldum 2si benden hoşlandı diye ben suçlu oldum erkekler kapatılsın. Her kıza yürüyorlar birbirlerinden habersiz aynı kıza yürüyorlar sonra birbirlerini aklıyorlar böyle şerefzler
@ismimimneonemivar ya ben tavlamak değilde tavlanmayi bekliyorsam?
Yav saçmalama kadın olmak istemiyorsun hayır
Her insan aynı değildir. Öyle olsa aynı yemeği yer , aynı şeyleri içer , aynı şeylere inanır , aynı şeylerden hoşlanırdık. Hepimiz bir bireyiz. En basitinden çay içerken dahi kimi şekerli içiyor , kimi tatlandırıcılı , kimi şekersiz.
Senin kafanda ki erkek bir kaliba sığmış erkek.. günümüzde artık erkeklerde kendine değer veriyor. Babasının prensesi her zaman erkeğin merkezinde kalmak isteyen kızlar bu durumdan şikayetçi tabii.. hep ilgi göstermek isterler ama siz niye göstermiyorsunuz?
Herşeyi erkeğin omzuna yüklemişsiniz. Erkekler artık uyandı. Ben ona yazacağıma o bana yazsın diye düşünüyor çoğu. Haklilarda siz koşun erkeklerin peşinden birazda.
Çünkü artık kizlar tavlanmaya gerek kalmadan düşüyor
Kızlara sormalı okadar kaprisli egosu tavan yapmış ihtiyacı bitmeyen kızlara sormalı
Sen yapmayanları görüyorsun demek ki kadına her halükarda da değer veren naif insanlar hala var
Ben bulamadım keşke beni seven biri denk gelseydi umutlu değilim bahtım kara
Artık yoruldum o işleri lise yıllarında yapıyordum şimdi kim ne yaparsa yapsın umurumda değil
Tek işleri cinsellik te ondan. Aralarında çok nadir romantik eskiden kalan adamlar var onlar çok tatlı oluyor.
Ben bıraktım o işleri aşık oluyorlar sonra
Hah😄
Doğal olarak
çünkü kadınların elinde sonunda zengin erkeklere gittiğini görüyorlar ve zaten hevesini almış adam napsın
her gün 10 erkekle yazışan kucaktan kucağa gezen kızlara uygulanan tarife. kimse artık ciddi ilişki beklemesin.
Ee eşitiz ya siz ikna edin ;)
Yav can bırak bu işleri
Soğuttunuz bizi, sizi tavlamak istemiyoruz.
Tamam sen tavlama
Zaten söyledim🙄 tekrar etmene gerek yok.
ne işim var ya türk kızları çirkin birkere
He tamam
yerli dizi izleyen hatunla işim olmaz haber kurgu yönetmenleri gibi mng asmalı konak dizisi gibi hayat hayal ediyorlar
Yav yazma tamam ya
yazarım bak
Bi dediğin bi dediğini tutmuyo la dkdkd
öyle ciddiye almıyorm
türk erkekleri de çirkin zaten
@ppreambule he aynen ne işimiz var yawşamayla fingirdemeyle
@ppreambule konuş kız
@ismimimneonemivar o kişiye ne söylesem boş şldklşksşf
https://www.youtube.com/shorts/11yUR6i-A5Q
Güldürdün beni Allah da seni güldürsün gız🤣
ne yapalım yalvarmamızı mı istiyorsunuz?
cok iyi tespit yorulduk ya :(
Giderek geyleşme var sanırm
Gerçekten bunu bende farkettim yazık ya 🤣😂
Kadınlar kolaylaştırdı her şeyi.
Ayy çok haklısın tatlım
Bir bölümümüz yoruldu
Maymun gözünü açtı diyebilir miyiz 😃
Adli işlemler başlatılınca öyle oluyor
Feminaziden dolayı
Tavlanmaya değer kadın göremiyorum
Sen çiçek iste sana bahçe kurayım
Herkes o kadar rahat ki, buna gerek yok❗️