- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizdeki erkekler 4/10 luk kızlara yaza yaza, 4/10 luk lızlar kendilerini 8-9 zanneder oldu ve hipergami (Hipergami, sosyal bilimlerde kendisinden daha yüksek kast veya sosyal statüye sahip bir eşle evlenen bir kişinin eylemi) seviyesi çok yüksek. (bunları hava atmak için yazmıyorum) ben polisim yani devlet memuruyum ve aylık 17.500 tl alıyorum, altımda volvo xc60 var (borsadan kazandığım parayla aldım) yani polis birinin maaşıyla alabileceği bir araba değil. Marmaris ve Fethiye'de kirada evlerim var, 8 tane bungalov evim var ve kuzenimle giriştik bu işe yani şu anda o ilgileniyor. Yabancı dil biliyorum.
Şimdi diyeceksin ki bu neden sahip olduklarını yazdı hava mı atıyor? Hayır, hava atmıyorum. Yazdım çünkü polis olmama rağmen durmayıp kendimi geliştirdim ve volvo alabilecek finansal gücü elde ettim bu bir başarıdır. Kimse bana al bu da senin demedi. Borsa ve yabancı dil eğitimi aldım, psikoloji ve beden dili üzerine kendimi geliştirdim. O kadar donanımlı olmama rağmen ve bu kendime yaptığım yatırımlarla kendimi geliştirmeme rağmen kadınlar sürekli reddediyor çünkü bir erkekte istedikleri finansal, sosyal ve mesleki statü, benim sahip olduklarımdan çok daha yukarıda.
Polis misin diyerek direkt olarak istemiyorlar çünkü gözlerinde akpli, çapkın, güvenilmez, zeki olmadığı için anca polis olmuş imajı çiziliyor. Hiçbir kadın şunu bir tanıyayım bakalım nasılmış demedi. Mesleği öğrenince güle güle diyorlar.
O dediğin romantizm içeren çiçektir güldür onları hiç eksik etmem ama sonuçta yalnızım :D yapacak bir şey yok. Üretkenliğime devam edip kendimi geliştiriyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Abi kusura bakma da bu sitede takıldığına göre kendimi tam olarak geliştirememişsin
- +1 yıl
@Muhammet43 Bunu kim söylüyor
- +1 yıl
Ben :)
- +1 yıl
dostum bütün bunları at çöpe. kadınlar için gerekli olan 1 dil olcak. kadınlarla iletişim her erkeğin yapcagı iş değildir. 1000 yasına kadar yasasan kıza yazmassan iş olmaz. dalıcan teklif et o düşünsün. 2 az cok bakımlı olcan giyim vs fizikte 3. az cok ekonomik gücün olcak. 4 . ortamlara gircen. borsadan kız düşüremezsin. gerci ben de evde kaldım. aynı sekilde bende toplumda ortalama üstünde bi konumdayım. ve yalnızım. benim düşüncem böyle.
- +1 yıl
Arkadaşlık sitesine kendimi. polis olarak yazınca onlarca kız mesaj atti. Sonra polis değil güvenlik olduğumu belirtince bir Allah'ın kulu yazmadi. Bence polisten her kız hoşlanır. Arkadaşlık sitelerine gir bir sürü kız bulursun. Takıldığın çevre çok üst seviyeyse bakmazlar tabi. Genç kızları tavlarsin
En İyi Cevaplar
Mükemmel tespit cidden. Ekşi sözlükte bir başlık okuyorum diye düşündüm. Kaliteli tespit.
23 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Konu hakkında da yorumumu yapayım. Benim bu konuya sebebiyet veren şeyin birçok seçenek olması. Eskiden dünya daha izole bir yerdi. Herkes için seçenekler azdı. İnternetin ve özellikle sosyal medyanın gelişimi ile birlikte seçenekler çoğaldı. Popüler kültüründe etkisi hızlı tüketim başladı. Bu hızlı tüketim insan ilişkilerine de bulaştı. Mesela eskiden radyoda sevdiğimiz şarkı denk geldiğinde çok mutlu oluyorduk ama şu an o şarkıyı istediğimiz zaman YouTube'dam açabiliyoruz. O dönemin verdiği keyifi vermiyor bu. Sosyolojik bir konu. Gerçekten tebrik ederim bunu yazdığınız için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela bir örnek vermek istiyorum. Aynı üniversitede aynı bölümde okuduğum bir erkek vardı. Çocukla samimiyetim günaydın merhabadan ibaret. Yani yakın değiliz. Bu erkeğin bizim sınıfta da bir sevgilisi var iyi tatlı bir kız.
Bu erkek bana resmen yürümeye başladı. Sevgilisi olduğu halde bana mesajlar atıp kıskançlık yapmaya başladı. Rahatsız olmuştum. Sonra bir kaç sene geçti o kızla ayrıldılar bende başka üni. ye geçmiştim çocukla iletişim yok yani
Bana sosyal medyadan mesajlar atmaya başladı. Daha benim ona karşı hislerimin olup olmadığını sormadan şiirler atıyor , sevgiliymişiz gibi hitap ediyor , samimi olmadığımız halde özledim seni vs yazıyor. O çocuğa karşı bir şey hissedeceğim varsada soğudum. Rahatsız olmaya başladım. Sosyal medyadan sildim ve ona rağmen hiç bir şey olmamış gibi yazmaya başladı.
Buda bir örnek bence. Normalde hoşlanacağım biri değildi zaten ama davranışları ile öyle bir etkilerdi ki beni , o ise bir kadın nasıl kaybedilir diye uğraşmış gibiydi.10 Yorumla
+1 yılKadınlar eşit olalım dediği için erkekler de buna karşı çıkmak için eril enerjilerini düşürerek protesto ediyor. Günümüzde iki cinsiyette birbirine düşman oldu. Kadın 1 tabak yemek yapmayı bile kölelik olarak görüyor, erkekler de 1 bardak çay ısmarlamayı enayilik sayıyor. Sürekli hahahah women hahahah men muhabbetleriyle iki cinsiyette birbiriyle savaş içinde.
3554 Yorumla- +1 yıl
Harika bir tespit
- +1 yıl
Maalesef, teşekkür ederim 🙂
- +1 yıl
@Stuttgart5555 ben de eig vercem
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
- +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
Bu kadar iyi bir tespit gormedim helal olsun.
- +1 yıl
Benim gibi dusunen insanlari gormek cok mutlu etti. Hepinize tesekkur ederim 🙂
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Brova sana 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
- +1 yıl
Bu tesbite alkış 👏🏻 📣
- +1 yıl
Kadınların gerçekten eşit olmak istiyenini hiç görmedim. Para mevzusu olunca hemen erkeğe şutlar zaten o yüzden evet kadına para yedirmek enayiliktir :d
- +1 yıl
@_BombacıMülayim_ kardeşim zaten kadınların genlerinde hipergami yani üstün erkek anlayışı var. Ornek kadın 5.000 tl kazanıyorsa mesela 10 .000 bin tl kazanan erkek ister ama tam tersi kadın 10.000 tl kazansa erkek 5.000tl kazansa kadın adamın yüzüne bakmaz. Aslında onlar da biliyor bizim daha üstün olduğumuzu ama zorlarına gidiyor işte bu gerçeği bilmek
- +1 yıl
Orası kesin zaten ama onu da kabul etmezler :d En basitinden * üniversitenin * bölümünü okuyunca kendini bir şey sanıyor , lise mezunu erkekle evlenmen diyor. Aslında erkekler de öyle olacak ki görsünler günlerini. Çalışan kadın istedikleri ici n çatır çatır çatlıyorlar csfsfsf
- +1 yıl
Sansür koymuş boş üniversitenin boş bölümü diyeyim csfsf
- +1 yıl
Bir kadin, erkek daha cok kazansin dedi diye siz mi daha üstün oluyorsunuz? Biraz fazla paranizin olmasi ya da 20 kilo fazla kaldirabiliyor olmaniz sizi üstün yapmaz. İki cinsiyette değerlidir. Kadinlari cipsin yanindaki gazoz gibi kodlamaktan vazgecin.
- +1 yıl
Kadın benden daha çok para istiyorsa niye eşit oluyoruz?
- +1 yıl
Her kadinin oyle bir takintisi yok. Garson bir kadin, garson bir erkekle de evlenebiliyor. Ya da bir erkek de kendinden cok kazanan kadinla birlikte olabiliyor, ben rastladim kac kez.
- +1 yıl
Sugar daddyler gibi sugar mommyler de var mesela. Ya da nasil siz esk0rta para yediriyorsaniz, bazi kadinlar da jig0loya yedirebiliyor. Ya da sevdigi adam icin kredi vs ceken de oluyor. Sadece bu sayi erkekler de biraz daha fazla, hepsi bu. Para sadece erkegin cebinden cikmadi bugune dek. Ama siz bize deger vermemek icin hep konuya buradan giriyorsunuz.
- +1 yıl
Yazdigim seyi cürütememissin bile cunku haksizsin. Sanki tum kizlar zenginlerle oluyormus da fakir mahallelerde hic evliler yokmus gibi bos yapmissin. Yazma bana, at gözlügüyle bakan biriyle tartisamam
- +1 yıl
@sudesiyahseven Aslında tam olarak birbirinizi anlamadınız gibi geldi 😄 Önce söylediklerine cevap vereyim. Daha öncede yorumlarını okumuştum. Piskoloji ve sosyolojik şeyleri okuduğunu öğrendiğini düşünüyorum. Dady issuesle ilgili yorumunu daa gördüğümden beri Zaten öyle olmasa bu isabetli yorumu yapmazdın. Ne kadar öğrendin bilmiyorum fakat bazı konularda Eksik var gibi geldi. Ama iyidir bak çoğu insan ilişki dinamikleri kadın erkek doğası hakkında bilgi sahibi değil ve bu yüzden ciddi hatalar yapılıp faturayı karşıya kesiyor. Birilerinin bunları öğreniyor olması iyi bir şey Şu bir bardak çay meselesi aslında enayilik olarak görüldüğünden değil. Bir kısım hariç çoğu erkek para meselesine takık olduğundan test amaçlı yapıyor Bu tarz şeyleri Taktıkları şey derdi para mı ben miyim ikilemi yüzünden abartabiliyorlar. Şu arkadaşında aranızda ki üstünlük meselesine gelince Evet biz eşit değiliz ama bi tarafında toplamda Mutlak üstünlüğü söz konusu değil En doğru tespit İki cinsin DENK olduğudur. Fakat hipergami ve kadının güçlüyü istediği konusunda haklı yanlız olay maddiyata indirgenmiş. İlla maddi güçten geçmiyor mesele Kendinden zayıf erkeklerlede beraber olan kadınlar var. Ancak onlarda o adama aşık felan değiller Veya adam başta öyle olsada zayıf dustukten sonra değil, Bu olduğunda kadın soğur. Bu şekilde ilişki devam ettiren kadınlarda bi çıkarı olduğundan devam eder. Kadında sevgi saygıyla paraleldir. Yapışık ikiz gibi Saygı duymassa sevemezde Saygı duyması içinde Güç gerekir bu her anlamda olabilir İlla maddiyat değil.
- +1 yıl
Öncelikle saldırgan olmayıp da iki tarafı da baz alarak cevapladığın için teşekkür ederim 🙂 Evet, kadım güçlü erkek sever. Fakat senin de dediğin gibi kadınların hepsi ilk önce zengin olup olmamasına bakmaz. Ayrıca erkeklerin çay ısmarlarken bile "param için mi birlikte?" Düşüncesini apt. lca buluyorum. Soruyorum sana; Para için birlikte olan kız çay içer mi sence? 😅 Çiğ köfte vs yer mi o kız? Bmw gibi lüks aracı olmayana bakmaz, ayda en az 2 defa lüks restorana vs gitmek ister. Yani adam zengin değilse harcayacağı 3 kuruştan sonra "param için birlikte olabilir" demesi hiç inandırıcı gelmiyor. Üstelik seven erkeğin her şekilde sahiplenici olacağını düsünüyorum. Örneğin bir erkeğin arabasi olmayabilir ama bulusma sonrasi metroyla bile olsa evine kadar eşlik edebilir ya da kiz arkadasi biri tarafindan rahatsiz edildiginde de kıza tavir yapmak yerine kızı koruyabilir gibi.. Güç denilince tek konu paraya gelmemeli. Kadin yeri gelince cocuk yapip da calisamayacak duruma vs geldigi icin evet, erkeğinin "ben calisamasam da gecindirecek kadar calissin" diyebilecegi biri olmasi onun icin daha iyi olur ama zaten bunun olmasi icin de orta halli bir maaş da yeterli olur. Illa doktor-avukat falan olmasi gerekmiyor.
- +1 yıl
@sudesiyahseven Sudecim aynı konudan bahsettik aslında biraz Hızlı okudun galiba 😄 bende ona benzer şeylerden bahsettim. Çay muhabbetini baz alarak Bazıları buna takık dedim. Cidden öyle Bu para meselesinin aslında paralel ve doğru orantılı olduğu bir hususda var. İşin erkek tarafı için şehvet Yani siz kadınlar için Derdi benmiyim yoksa Cinsellik mi İkileminin tam karşılığı Kadınlarda bu konularda en ufak tavırdan dahi Tavır koyabiliyor. Yani Erkek para konusunda takık olayı bi çaya indirgiyor. Kadın şehvet konusuna takık ufak bir sözden davranıştan sonra Tavır koyuyor. Yani buna katılmıyorum. Ama insanların samimiyete Çok ihtiyacı olmaya başladı maalesef bu dönemde Diyer konularda da zaten dedim GÜÇ illa maddiyata indirgenmemeli güç illa para değildir. Bunu zaten ben söylemiştim Söylediklerin tekrarı olmuş bilmiyorum Belki teyit etmek istedin bu sefer ben yanlış anlıyorum 😄 He evet şimdi konu konuşulmamıştı. Koruma iç güdüsünden bahsetmişsin Evet aynen öyle erkek değer verince İçten gelen bir dürtü oluşur. İstemsizce korumak ister bu dediklerini yapar. Yanlız bu konuda sinirimi bozan bir şey var. Sen araştırdığın için bu durumu anlamışsında çoğu kız bunu (TABİ ABARTILI OLANDAN BAHSETMİYORUM) Baskı kısıtlama kölelik gibi kavramlarla bağdaştırıyor. Kıskandığı korumak istediği için Erkeğe kızıyor.(ABARTILI OLMADIĞI HALDE) bu değer verdiğinin en net göstergesidir. Kankam dediği insanıda koruma altına alır. Ya gerçi insan değer verdiği herşeye hasasastır Korumak ister. O çalışma konusunda sorun yokda Kızlar burada korkunç bir ifade hatası yapıyor. Cömert olmalı İmkanlarını paylaşmalı Ve geçindirebilmeli Rahat bir geçim sunacak seviyede olması yeter gibi Sözler kullansalar. Kimse kızmaz Ama onun yerine şu şekilde ifade ediyorlar Parasız erkeği annesi bile sevmez. Veya işte Erkek değilmisiniz tabi kide PARANIZI YİYİCEZ SİZİN Parasız erkeği ne yapalım ayol gibi yanlış anlaşılmaya ve para avcısı izlenimi vericek cümleler kuruyorlar.
- +1 yıl
Öyle söylenmesini doğru bulmuyorum ben 🙂 Erkek cömert olmali ama cüzdan değildir. Bir erkeğe paradan ibaret bakmak ile kadina cinsel obje gozuyle bakmak bir nevi ayni sey zaten. Ikisi de çirkin. Evet, bazı insanlar kiskanmayi cok carpitabiliyor ama her erkek de dozajinda ve güzel kiskanmiyor. Tatli tatli kiskanan ve bunu korumaya ceviren erkegi cogu kadin cekici bulur ama bazi erkekler kiskanmasini küsüp laf sokarak gosterdigi icin kizlar kiskanmanin önünü daha cok kesmeye basladi 😅 oysa ki icten ice hoslarina gidiyor inanmayin. Kizlarin bayıla bayıla izledigi dizi-film-kitaplarda bile erkegin sahiplenici ruhu daima vardir. Alacakaranlik filmi mesela. Çoğu kız eriyerek izlemistir ve o vampir haliyle kizi ne kadar koruyan bir karakterdi Edward 🙂
- +1 yıl
Aynen işte meseleyi şimdi kavradın. Kadında şehvet sorunsalı birebir Eşgüdümlü Karşılığı Erkekde para sorunsalı ikiside aynı kapıya çıkıyor 🤣 biri para mı ben mi diğeri şehvet mi ben mi 😄 buda ilişki dinamikleri arasında iki cinsin çıkmazı oldu. Yok ben hoşlarına gittiğini biliyorum Kadın doğasına hakimimde Konuda çok cahil erkek var. Bu husus belki duymuşsundur."ALT METİN"konusunun bir parçası Ah varya sizde ki bu şey karşı tarafda fena şekilde kafa karışıklığına neden oluyor.🤣Bu koruma iç gudusude tarihsel süreçten gelen Tıpkı kadında ki hipergami gibi Adeta dna sına kazınmış bir iç güdü erkeğin Evet o seriyi izlemiştim. orada da zaten tanıma uyan arzu uyandıran bir karakterdi Edward bide şey vardı. Onuda izlemişindir "Vampir Diares" İon Somerhalder. karakterine deli oldu kızlar. Şaka maka adam dünyanın en yakışıklı erkekleri arasına girdi. Onlara göre bad boy bize göre serseri erkek tabirine de uyan bir karakterde olunca bi yandan 🤣 Ablam izlerdi onun adama hayranlığını izlerkende ben YIKILIRDIM RESMEN 🤣🤣 Bölüm gelince İon'um benim der uçardı Hemen 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Hahahaha 😅 Ama siz daha fenasınız yani orada bir anlaşalım 🙂 Günümüzdeki çoğu kız fazla kısıtlatmasa da dozajında kıskanılmayı da kendini ona göre ayarlamayı da size oranla daha cok biliyor. Hala kiskanilmayi seven cok kiz var ama centilmen erkek daha az. Umarim centilmen erkeklerle hala ne istedigini bilen kizlar birbirlerini bulurlar🙂
- +1 yıl
Aynen orada ki sorun doz. Bencede ama bu cahillikle zor be Sude daha kendileri doğaları hakkında bir bilgileri yok. Şu başta dediğin şeyi tam anlayamadım hangi konuda fenayız tam olarak 😄
- +1 yıl
Ilgilenmemek icin magdur edebiyati yapmaya basladiniz 🤠 Kiz eve birakilmak istese adı "kendi gidemiyor mu" oluyor ya da 1 tane gül istese "hani eşittik" oluyor ya da kız 1 bardak cay ismarlamasini istese centilmenlik geregi hemen "paragöz" oluyor. Cidden parmagini kipirdatmamak icin erkekler sürekli magduru oynamaya baslamadi mi sence de 🤠 Tabii ki siz de değer gorun ve sizi kullanmayalim o ayri ama minicik seylerde bile kavga cikarmaya basladilar. Afedersin sexe gecse boyleleri, penisi ittirmeye usenecegi icip yataga yatip da "sen zipla" diyecek hep. Ne anladım gücünden 🤠
- +1 yıl
Heee omu ya durumu göre değişir. Şimdi bazıları var. Adamın mesela arabası var Diye servis şöfürlüğü yaptırıyor. O bi çay meselesi dediğim gibi para meselesine takıntı haline getirenler yapıyor. Maddiyatcılar yuzunden Bu kadar abartılmasını bende doğru bulmuyorum. Mağduru oynamaktan değil bu bahsettiğin durumlar. Eşitlik olsun para olsun şu olsun bu olsun vs bunları abartanlar. kötüye kullananlar yüzünden böyle oluyor. Erkeklerde en ufak şeye tepki verir Hale geldiler. Ortada Genellemeler varsa Genel bir ön yargı oluşmuştur demektir. Genel bir ön yargı oluşmuşsa Buna sebep olacak kadar. Genelleşmiş şeyler olmuş demektir. Bütün erkeklerin şehvet düşkünü olarak görülmesi gibi böyle olmayanlar vardır. Ama olanların çoğunluğu yüzünden olmayanda oluşan ön yargıdan nasibini alıyor. Bu konularda da böyle Maddiyatcılar çoğaldı Erkeğin parasını sömürüp rol kesip aldatanlar. Erkekler takıntı başlattı, Eşitlik diyenler aynı eşitlik anlayışını gösteremedi işine geldiği yerde eşitlik deyip işine geldiği yerde pozitif ayrımcılık yaptı Erkeklerde eşitliği sorgular hale geldi. Her seferin taksici muammelesi yapıldı. Adamlarda bi kerede kendi gitsin demeye başladı. Birileri boş yere duyar kasıp sürekli mağdur edebiyatı yaptı Erkeklerde bizimde mağdur olduğumuz konular var. Empati yapan yok illa söylememiz mi gerek diyerek Mağduriyetlerini kusar hale geldi. Her iki tarafda bu durumlar bu gün kurunun yanında yaşıda götürür hale geldi. maalesef
- +1 yıl
Erkek sadece cüzdandır diyenlerle, kadin sadece seks icin vardir diyenlerin kafasini birbirine tokuşturalim o zaman 😅
- +1 yıl
Ah onu bi yapabilsek sorun çözülcekte 🤣👍
- +1 yıl
Tamam abicim, hicbir kiz parasiz erkege bakmiyor ama ne hikmetse fakir mahallelerinde de birsuru aile goruyoruz. Herhalde hayal gordum tamam 😅
- +1 yıl
8.500 tl bu ekonomi de iyi para mı? Fiyatlari gormuyor musun? Bizim aile de 3 kisi var. Annem babam ve ben. 2 öğün yemek yiyoruz biz genelde ve yetmiyor o cok buldugun para. Komik olma Allah askina. Uzaklasir misin? Cunku tek bildigin kadin gömmek. Para disinda bir sey konusmuyorsun
- +1 yıl
@03Berk09 Kardeşim bende bunu onaylıyorum evet bakmaz. Hipergamiyi bende biliyorum Kadınlar paraya bakmaz demedim Dedim ki tek ölçüt para değildir. Adam Alfadır karakteristik özellikleriyle bunun yanında çevresinde saygı gören statü sahibi birisidir. Gine bakar etkilenir sen olaya tümden kitledin maddiyatı Güçlü erkek figürü paraya endeksli değil sadece bunu anlatmaya çalıştım Oda aynı şekilde
- +1 yıl
Ya beyler Allah askina yaa.. Sanki araplar ya da kürtler kadar zenginsiniz. Konusturmayin beni🤨 Her kiz zengin erkege baksa zaten turkiye de 1000 erkekten 1 tanesinin falan anca sevgilisi olurdu. 1 bardak cay kahve ismarlarken amma agliyorsunuz bu nedir of LEXHMDNDND kız da baska gun kek vs yapip getirir nedir yani buu? Sanki ev araba aldiniz ne cimrisiniz yeminle lez olasim geliyor boylelerini gordukce. Tamam sen 5 kurus bile verme nolur
- +1 yıl
Ler diyerek beni niye itham ettin yine 🤣 yahu sude gine aynı şeyi savunuyoruz Seninle bende onu anlatmaya çalışıyorum. Karşıt bi argüman sunmuş gibi banada laf atıyorsun 😄 bi dk göz gezdirip cevap yazma lütfen 🤣
- +1 yıl
Ya ben seni kast etmedim kii😅 o ve oyle dusunenlerden bahsettim. Cogunluktan bahsederken oyle olan grubuna seslendim. Tum erkekler mi yazdim sanki😅😅
- +1 yıl
İkimizin üzerine geçen konuşmaya Bey, ler diye hitap ettin 😄 öyle algılanıyor. Dışardan bakan için neyse ne ya milletede habire bildirim gidiyor. Bitirelim bence deli olcak insanlar 😄
- +1 yıl
Aynen sen de boyle soyler soyler gobekli ve sivilceliyi elersin sana da iyi gunler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
207Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle katılıyorum. Zerre çaba uğraş emek yok. Biraz düşünce yok. İki mesaj atmayı emekten sayıp minnet etmemizi bekliyorlar.
122 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun ya
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü artık seçenek çok bir tanesi olmaz ise diğeri olur diye düşünüyorlar gösterdikleri çaba sabit
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılDeğeceğine inandığımız bir kadına rastlamadığımız için olabilir..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. toplum değişti ismi önemli olmayan kız. iyi analiz yapmıssın. söyle kendi savımı da yazayım. bakalım aynı fikirdemiyiz. şimdi son dönemde sosyal olarak ne oldu. kadın konusu gündeme geldi popüler trendtopic oldu. kadın cinayetleri. kadına yönelik şiddet. kadına psikolojik şiddet. işte kadınlara özel şikayet uygulamaları. ifşalamalar sosyal medyada. bu ve benzeri şeyler erkekleri ürküttü. ekrekler şöyle düşündü. kendini beyin korumaya alır ya. metroda misal kadının yanına oturmayım abi. neme lazım bi sallanır elim değer 50 yasındaki teyzenin bacagına sonra anlatamayız derdimizi. ki ben şahit oldum buna:D kıyameti kopardı teyzenin genc torunu. dün arkadasım anlattı bi bayan varmıs dün ziyarete gelmiş. kocaman kadın hani ona bişeyim yok tanıyorum onu etek giymiş 50+ kadın hani acılıyorda bacakları göz kayıyor her ne kadar bişey olmasada. odadan kactım hacı dedi. bi görse kocaman kadına kerkiniyor diye adım cıkıcak dedi. hani bişey de olsa neyse. korkuyor özünde erkekler. işte yapılan herşeyin bi de antisi oluyor. ben buna baglıyorum. kadınlar tehlikeli. beyana esas evine giremeyen yeni bosanmıs ekrek haberleri oluyo ara sıra arabasında yatan. ya da evli. olur da evli bi erke bosanırsa sagda solda görüyoruz adamın perti cıkıyor. nafaka. elindeki mallar edindikleri vs. onu gören erkek diyorki aman abi. nafaka işi zaten su anda erkek dünyasında tüm mesnetini kaybetmiş gibi zihinlerde. aynı muhtarlık gibi. realite baska kanun baska. türk kızları da soguttu erkekleri. misal bi erkek hesabı ac gencsinn hani s medyadan yaz kızlara türklere 10 tane. güzel hos bi mesaj tanısma. bi de yabancıya yap. sonra kıyasla. kıskanclıgı da yazayım bitireyim eskiden kıskanclık in idi. simdi ise out. kıskanc erkeklere iyi bakılmıyo. kadını baskılamak bi kere out. boyle olunca ekrek erkekliğini yasayamıyor aman salla diyo bu beynin kendini koruma mekanizması. bence bu iş bozulmasının sebebi cinsiyetler arasında ayrımcılıgın olusturdugu atmosfer. kızlar. toplum. hersey birbiirini tetikliyor.
414 Yorumla- +1 yıl
@sevdalinnka fikriniz varsa konuşmalı ve fikri olanlara saygı duymayı öğrenmelisiniz.
- +1 yıl
@sevdalinnka Hayırdır ya sen ne diyorsun? Aklın yok fikrin var.
Adam ne güzel izah etmiş. Erkeklerin gözünde bir eş adayından çok cinsel partner oldunuz. Bunu siz kendinize yaptınız. Basitleştiniz. - +1 yıl
Yani erkekler artık kadınlardan çekindiği ve hatta korktuğu için kadınlara karşı eril enerjisi düştü ve bu yüzden de erkekler kız gibi nazlanır oldu mu diyorsun? Şimdi kısmen doğru dediğin. Ama bence kısmen 🙂 Nafaka olayını erkekler eskiden de ödüyordu ama gene tavlayan erkekler daha fazlaydı. Bakmaya gelince de bazı kadınlar aşırı açık giyiniyor ve göğsü/poposu büyükse de anlık göz çarpıyor, bunu anlayabilirim çünkü ben de yaşadım. Fakat gözü dikip de bakmamak lazım. Baklavalı erkeği de göz taciziyle darlamamak lazım aynı şekilde 🙂 karışmamaya gelince de günümüzde insanlar fazla rahatlar, bu kısma katılıyorum. Sevgilisi olan insan, her ne kadar tasma taktırmasa da bazı hareketlerini kısıtlamalı. Örneğin karsi cins kankasini yanaktan öpen vs var ve bu fazla. Dozunda kiskanclik olmasi gereken seydir @endmuhh
- +1 yıl
@sudesiyahseven totalde erkekler kadınlardan uzaklastı demek istemiştim yani sen bana cok fena ısık vereceksin ki artık gel ben sana evet dicem diyeceksin gozlerinle ya da direk dilinle ki ben geleyim. az biraz ortada bırakırsan ben gelmem. böyle düşün. yanlıs sinyal almıssam kız beni rezil eder düşüncesi agır bastı ve bu da erkekleri ürkekleştirdi. atılgan erkekler azaldı. kızlarda eskisi gibi pesınden kosulmaz bakılmaz laf atılmaz oldular. bu duyguları yasayamayan erkek ergenliğinde kızlara karsı pısırıklastı. oysa o tecrübeyi o anda yasamalıydı. ben bu acıdan baktım aslında. benim dısardan ön görum bu sekilde. yanlızlastı insanlar sude. arabalar trafikte tek kişi. internet aleminde gecen saatler. eskiye nazaran toplum her anlamda yalnızlastı evlilik yasıda ilerledi. evlilik kurumuna erkeklerın ozellikle guveni cıddi sarsıldı. bosanma oranları arttı. herkes kendi kendine yeter oldu. buyuklerımız evde kadın erkek işi de olcak evlenek diyordu. bu evlilik savlarından biri sadece. sımdı ise misal ben evlensem kız gelcek hayatıma gircek benimle ilgilencek mutlu etcek o yani. bi işi yok. yemekse bulasık camasırsa ben yapıyorum zaten yıllardır.:D toplum değişti yani
- +1 yıl
Aslinda korkan kitle cok kucuk desem 🙂 Erkekler tam tersi daha cok rahatlasti. Artik tavlamiyorlar ama bizden uzak da durmuyorlar. Cok rahatca yanimiza oturabilen ve hemen instagram isteyen rahat tipler artti. Yani ugrasmiyorlar ama utanip cekinmiyor da cogu. Senin dedigin azınlık 😅 Ama yalnizlasma konusu evet. İnsanlarin cogu maalesef onu uzen ve heyecan vereni seciyor. Guzel sevenler %95 oranla falan cepte goruldugu icin kadini da erkegi de artik yuzeysel seviyor. Bir de eski sevgilisinde bu durumu yasayip da dili yandiysa tamam. Yeni gelen insani Allah kurtarsin 😃 Sicak soguk oyunlari gibi seylerle kendilerine bagimli edip de psikoloji bozuyorlar. Ya da bazilari bordo bereli olup da yutmuyor ama yutmamasi icin de duygularini olabildigince torpulemesi gerekiyor. O zaman da bilgi robotuna dönüsuyor insan. Zeki ama pek bir duygusu yok. Surekli gard alarak ve kendini savunma psikolojisiyle koruyarak nereye kadar kalabilirsin ki? Kalsan da o iliskiden verim alabilir misin? Arkana yaslanmadan oturmak ne kadar dinlendiriyorsa oyle iste 🙂 İki taraf da empati yapmadigi icin bosanmalar cok artti. Ev isine gelince de kadin calisiyorsa ev islerinin yarisini yapmali. Ev hanimiysa (hastaligi vs olmadikca) rahat %80inini o yapmali
- +1 yıl
@sudesiyahseven ciddi olmayan kesim genc ergenler dediğin gibi z kusagı rahatca dalar mevzuya. aman kız işte cıkma teklif ederim hayır derse desin der korkmaz ama ben ciddi kesimi kastetmiştim. ki yasın 20 ise boyle dusunmen normal. o erkeklerle evlenmiceksinki. onlar takılmaca. hayatına girecek erkek sözünün ardında duran hatunu isteyen asla terketmeyen ciddi erkek.
- +1 yıl
40 yasindakiler de cok rahat yaa 🙂 Erkeklerin genelinde var o. Centilmenler de panda gibi soyu tükeniyor😅
- +1 yıl
Neden 😀
- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Herkese kapalıyım üzgünüm ☺ Cici günler🌸
+1 yılKatılıyorum kesinlikle. Hatta bu sadece ilişkilerde değil işte ve bircok alanda da kendini gösteriyor. Evden çıkmak istemeyen, insanları sosyal medyadan ibaret sanan erkekler ortaya çıktı. Mesela uç bir ornek gibi gelebilir ama bir erkeğin oyun bağımlısı olması bana absurt geliyor. Oyun sadece bir başarı masturbasyonudur. Sana hic bir sey elde ettirmez ama orada basarili olduğun için vücudun seni başarılı sayar. Böylece gercekte bir şeylerle mucadele etmek için yüz yüze geldiğinde hemen ordan uzaklasip oyun oynamak isterler. Buna p*rn izlemeyi falan da dahil edebiliriz. Bizim beynimizde kadın elde etmek de bir mucadele dolayısıyla zorluklar iceren bir dürtüdür, problemleri çözmek yerine kaçmayı öğrenmiş bir zihin bundan da vazgeçer. Sonra ne oluyor; en temel durtulerimizden olduğu için kadına ulaşamayınca yakınıyoruz çünkü bundan vazgecme lüksün yok. Aynı kızlar gibi; beni ne zaman aşk bulacak diye zırliyor hemcinslerim ya şaka gibi. Ulan sen yapacaksın, yaratacaksin o iliskiyi kadın gelir mi sana. Olmuyorsa neden olmuyor diyeceksin cozeceksin. Sonra da kızlara b*k atmaya basliyorlar. Evet bir kısmı (ozellikle sosyal medyadaki parlaklar) işe yaramaz kız dolu ama büyük çoğunluğu ilişki, değer görme bekleyen kızlar. Suç sende. Yine sosyal medya pompalaması vucut yap erkek olursun. Bir sürü erkek görüyorum ki adam buna umut bağlayıp başlıyor ama yüzündeki bakisindan, yuruyusunden acizliği belli oluyor. Ben bunun çözüleceğini de sanmıyorum. Her şey dogal seyrinde Pareto ilkesi dahilinde devam edecek; erkeklerin %20si kadınlarin %80i tarafindan istenir, şu anda da öyle olacak. Hadi eskiden önüne gelen evlendiriliyordu (işi var, ehliyet ruhsat askerlik tamam o zaman evlendirek) şimdi doğa kosullari geri döndü. Gelişen gelisip ilerleyecek ve hayatını, ilişkisini kuracak; gelisemeyen yolunu cizemeyen de hâlâ "kızlar 1.90 seviyor ühüü 😢 neyse cok azdim eniştem huba gireyim" diye hayatını dibe çekecek. Aha örnek: https://www.instagram.com/reel/CoEnc6BDl2o/?igshid=OTRmMjhlYjM=
111 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın dediklerine tek tek katılıyorum özellikle son zamanlarda popüler olmuş sigma erkek taktikleri yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum eskiden alfa tabiri vardı “sadece girişken erkek istediği kadını elde edebilir erkek dediğin aktif olmalı” derlerdi baktılar böyle olmak zor geliyo onlara sigma diye bir saçmalık çıkarıp “sigma erkeği içe dönük olur kadınları umursamaz” demeye başladılar. çok yanlış olduğunu düşünüyorum çünkü erkekler gitgide kadın düşmanlığını benimsemeye başladılar geneli hayal dünyasında yaşadıkları için mutsuzlar soyut dünyadan çıkıp somut olan gerçekliğie odaklanıp kendilerine dolu çevre yapıp sosyal becerilerinde geliştirirlerse çok daha mutlu olurlar
- +1 yıl
Abla kusura bakmada etrafta gerçekten de peşinden koşulacak kadın yok bir iki bakıştan sonra onlar geliyor
- +1 yıl
@saygidegeryabanci kız arkadaşın olmamasi bir eksiklik mi acaba da hep biz çabalayacaz?
- +1 yıl
@Lockedmartin senin için eksiklik değilse önüne bakip devam et, ben her iki cinsin de birbirini tamamladıgına inanıyorum ve biriyle olmadan ideal huzura erisilecegine inanmıyorum, ben yalnız yasarım banane diyenler bile içten içe birini istiyordur, bu su götürmez bir gerçek
- +1 yıl
Kiz arkadasim yok ve olsun diye de cabalamiyorum. Isim var gucum var arkadaslarimla takilip egleniyorum.
- +1 yıl
@Lockedmartin keyfin yerindeyse sorun yok biraderim ama benim görüşüm redpill izlemissin de kızgınlık aşamasindaymissin gibi geldi
- +1 yıl
Ille de olsun diye mi dusunmeliyim? Keyfim yerinde tabi.
- +1 yıl
@Lockedmartin zorunda değilsin ama istediğin zaman geldiginde erkek olarak senin ilişkiyi yaratacağını aklından çıkarma, kadınların ne gücü ne de kararlilık derecesi buna yeter
- +1 yıl
Anladim. Dedigini aklımdan çıkarmamaya dikkat edicem.
- +1 yıl
@Muhammet43 ablacım o zaman sen bir iki bakışta ayağına gelebilicek ilgi açı kadınlarla takıl senin kararın ne diyim
- +1 yıl
@lockedmartin tabi ki kız arkadaşının olmaması eksiklik olamaz bu senin kararın böyle mutluysan böyle yaşarsın ama profiline girip sorduğun sorulara baktığım zaman bu durumdan rahatsız olduğun çok belli kendinle çelişiyosun sana tavsiyem sosyal becerilerini geliştirip kurslara etkinliklere katılıp yeni insanlarla tanışman
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinlarda erillesti. Artik siz kizlar koşuyorsunuz erkeklerin peşinden. Bir degeriniz kalmadi ki. Erkeklerde bu kiz olmazsa digeri olur, digeri zaten yanima gelir diye kılını dahi kipirdatmiyorlar.
Yok ben gider teklif ederim, ben erkege cicek alirim, benim erkege ihtiyacim yok, ben kariyerde yaparim, cocukta, ev islerini de yaparim, tamir de yaparim diye diye kendinize sorumluluk yukledikce yuklediniz. Kadinlar her seyi yapiyor erkeklere bir sey kalmadi, yük kizlara bindi.
Kizlar teklifte ediyorlar, erkeklere de yürüyorlar, paralarini da kazaniyorlar. Ben erkek olsam bende caba harcamam bu durumda. Gelen kiz gelsin derim, parasini da kazaniyor, tamirini de yapiyor bana bulasmasin yeter, ben rahatima bakarim derim acikcasi.
Her seyi yaptiniz, yaparim dediniz, yapiyorsunuz da ama bunun sonucu erkeklerin faydasina oldu, kizlarin degil. Kadinin yeri ayri, erkegin yeri ayri, gorevleri ayrıydı. Ama diger cinsiyetin gorev ve sorumluluklarini da, o cinsiyetin yapmasi gerekenleri de siz kizlar ustlenince ortada pek bir sey kalmadi. Iliskilerde ayni sekilde. Bir heyecani kalmadi bu yuzden.
2317 Yorumla- +1 yıl
Ben katılmıyorum. Türk kızı ilk adımı hep erkekten bekliyor. Böyle bir şey yok. Kız ölse de adım atmaz. Sözde kadın ve erkek eşit.
Cevap sahibi+1 yıl@aercem03358 turk kızlari her işi yapar oldular, bir adim atmalari kaldi, onu da kizlara kaptirmayin bence. Ortalik zaten alev gibi yuruyen yürüyene. Sevgili degistiren degistirene.
Bir de kizlar adim atarsa olaylar daha da karışır, ki eskiye oranlar turk kizlari daha cok adim atiyor. Abi siz turk erkekleri de turk kadini avrupa kadini gibi olsun, o genişlikte olsun ama evlenecegim kadin usturuplu, duzgun olsun derdine giriyorsunuz.
Simdi teklif eden adim atan turk kizi hakkinda neler, ne igrenclikler dusuneceginizi saydirtma bana. Turk kizi teklif ederse en duzgun tabirle basit oluyor. Bu kiz bana teklif ettiyse kim bilir neler yapar, kime ne teklifler etmistir gibi kafalarda oluyorsunuz.
Kadinin pesinden koşmak erkege yakisan bir şey. Soruyu soran kisinin de bahsettigi bu. Erkekler olarak feminen hale geldiniz. Senin yorumun bile hakli cikariyor bu soruyu. Kadinlar teklif etsin, ben kilimi kipirtdatmayayim derdindesin. Soran kisinin bahsettigi erilligin erkeklerde azalmasi bu gibi şeyler işte. Soruyu soranin tezini hakli çıkarmışsın.- +1 yıl
Ben ilk adımı atan kız hakkında hiç bir kötü şey düşünmüyorum. Bu sizin kolayınıza geliyor sadece o kadar. İlk adımı atan kız benim gözümde en değerlidir. Her erkeğin düşünce yapısı aynı değildir.
Her erkeği aynı kefeye koymayın artık. - +1 yıl
Ayrıca türk kızının hiç cabaladığı falan yok. Her şeyi karşıdan bekliyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@aercem03358 ortada genel bir sorun varken, kizlar ya da kişiler tek tek dusunemez. Sen boyle dusunmuyorsun diye istisnalar kaideyi bozmuyor. Ya da alninizda bu erkek bu sekilde dusunmuyor seklinde bir sey yazmiyor ki kiz gelip sana cikma teklifi etsin. Geneliniz boyle dusunuyorzortada boyle bir sorun var ve kizlarda buna gore bir tavir aliyor.
Sizin de artik her sey o kadar kolayınıza geliyor ki. Kadin teklif etsin, kadin calissin, kadin ev islerini de yapsin, cocuga da baksin, yemekte yapsin. Ama erkek olarak ben bir sey yapmayayim, sadece işe gidip geleyim hatta işe gidip gelmekte olmasa daha iyi derdindesiniz.- +1 yıl
Bu ülkenin sorunu sadece ekonomi değil. İnanılmaz sosyo-kültürel sorunları var. Size de hak veriyorum. Ama dışarı çıkınca kızlarda ki egodan geçilmiyor. Bazı şeyler zor olur ki değeri anlaşılsın. Ama bu kadar zor olmamalı. Biz sizden (en azından ben) her şeyi siz yapın diye beklemiyoruz. Bu ülke zor bir ülke. Ama siz de böyle yapınca daha da zorlaşıyor. Yetiştirilme yöntemleriniz çok kötü. Arada düzgün erkekler kaynıyor. Neyse..
Cevap sahibi+1 yıl@aercem03358 siz erkeklerin yetistirilme tarzi da cok kotu. Ben erkegim her halti yapabilirim ama kadin yapamaz kafasindasiniz. Ozellikle bel alti konularda.
Sonra kişisel ve yasamsal faaliyetlerinizi hep kadindan bekliyorsunuz. Acsiniz kadin yemek yapacak ki doyacaksiniz mesela. Yemek, temizlik, cocuk bakimi konusunda turk erkekleri olarak cok eksiksiniz. Yani makinelerin tuşuna basmayi bile bilmiyorsunuz. Erkek kuzenim bir ara beni aradi. Annesi anneannesine gitmis. Camasir yikayacagimda makineye suyu nereden koyacagim diye soruyor. Bu kadar da olmaz dedim ama oluyor. Hayatinda camasir yikamamis ki. Suyun makinenin kendi kendine aldigini bile bilmiyor. Cogunuz bu konularda asalaksiniz.
Cogunuz boylesiniz, boyle yetisiyorsunuz. Yasamsal faaliyetlerinizi kadin uzerine yukluyorsunuz. Karnıniz doyacak kadin yapacak, temiz bir ortamda oturacaksiniz kadin yapacak, gomleginiz utulu olmali kadin yapacak. Tum gerekli, yaşamsal faaliyetlerinizi kadinin karsilamasini bekliyorsunuz. Belki de tum bunlar size daha kolay geliyor. Benimde onume hazir yemek konsa, oturdugum yer mis gibi temizlenmis olsa, s*ctigim tuvalet bile temizlenmis olsa, temiz tuvalete s*csam benimde hosuma gider. Kadinin çalışması da bu konuda etki etmedi. Kadinin cok iyi bir kariyeri var ama eve gelince herkes kadindan yemek bekliyor. Kimse elini atipta bu kadin yorgun diye yükünü almıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@aercem03358 Sen boyle dusunmuyor olabilirsin tebrik ederim ama ulkedeki genel erkek profili boyle. Turk erkeklerinin cogu kadina yikilmayi seviyor. Ben bu sebeplerde dolayi nişan atmis biriyim. Simdi kadinda evdeki ekonomiye destek veriyor. Ama kadinin yüküne destek olan erkek yok. Işte bu yuzden biz kadinlar erillestik, sizde feminenlestiniz iyice. Eskiden avlanan erkekler bugun surdan suraya arabayla bile işe gidip eve 3 kr para getirmekten bile aciz durumda.
Benim cevremdeki cogu öğretmen, hemsire kadin evde bir işe yaradigi yoktu, anca oturup duruyor, arkasinin toplanmasini bekliyordu diyerek ayrildilar kocalarindan, çocuklara ragmen. Yani cinsiyet dengeleri değişince, sorumluluklar diger cinse yuklenince çatışma oluyor ve bugun bosanmalarin sebeplerinden oluyor bunlarda.
Cevap sahibi+1 yıl@aercem03358 Konu cok dallanip budaklandı, baska yere geldi ama soylemek istedim. Kadinlar olarak bu ulkede yasamak gercekten zor. Tabularla yasamak zor, sorumluluklarin buyuk cogunlugunun bizde olmasi zor. Ego evet turk kizlari egolu ama hepsi oyle mi? Siz erkeklerde cikip erkekleri genellemeyin deyip konu turk kizi olunca genellemeyi cok seviyorsunuz. Daha az önce sen degil miydin erkekleri genellemeyi birakin, hepimiz ayni degiliz diyen? Ama konu karsi cins olunca hemen disardaki kizlar cok egolu diye genellemeye girmissin hemen. Siz erkekler istemediginiz seyleri en basta karsi cinse kendiniz yapiyorsunuz zaten.
- +1 yıl
Ben sana hak verdiğimi söyledim. Ama diyorum ya bu ülke genel olarak zor bir ülke yani sadece kadınlara değil. Umarım hepimiz gönlümüze göre birini buluruz.
Cevap sahibi+1 yıl@aercem03358 inşallah. bu devirde duzgun insan bulup evlenmekte zor ama hayirli birileri cikar insallah karşımıza
- +1 yıl
Öyle düşünme hala düzgün insanlar var ;)
- +1 yıl
Erkek yürüyünce sapık mamulesi görüyor, o ne olucak? Bir erkek bir kadına bakınca ya da açıkmak konuşmak istediğinde direk sapık muamelesi yapıyorsunuz.
- +1 yıl
Peki biz erkekler napalım ille kadın peşinde mi koşalım?
- +1 yıl
Yaaa. Bunları ben söylesem gerici yobaz olurum. Sen usulce söyledin bir demokrat bakış açısıyla feminizme laf attin farkinda olmadan da olsa. teşekkürler 😅😄
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Katilmiyorum çok sacma ve bos bir dusunce. Toplum yapisi degisti. Eskisi gibi degil. Kadin haklari var ve gelisti. Kadinlar ev hanimi degil calisiyorlar. Eskiden kadin calismazdi. Simdi calisiyorlar. Yatan erkekler yok artık. Ya da sadece tek başına bir evi omuzlayan disarida çalışmayan ama evde tek başına yorulan ev hanımları yok artık. Erkekler kadınlara yardım ediyor. Hayatı paylaşıyorlar şimdi daha iyi her şey. Büyüklerimiz anlatırdı eskiden kadın hakları nerede? Erkekler dışarıda güzel gördükleri kadına laf atardı vay güzelim vay sen nesin öyle gibisinden. Kadınlar ise başını aşağı eğer hızli hızlı uzaklaştırdı. Kiz dönüp baksa ya da gülse bir tepki verse bu sefer de erkek gördün mü bak kız benden hoşlanıyor bana iş attı derlerdi. Böyleydi. Şimdi daha farklı işliyor her şey. Toplum değişiyor bunu görmek lazım. Erkeklerde bir kadına yürürken tavlarken buna göre hareket ediyor. Size toplumun içinde okuz gibi yürümemizi çiçek vermemizi mi istiyorsunuz anlamadım? Simdi kadınlar erkeklerin peşinden koşuyor. Kadin istemedi mi hiçbir erkek peşinden kosamaz. Kadin istediği erkeği elde eder kadin seçer. Bu eskiden de böyleydi ama şimdi çok daha belirgin. Kadınlar yanına tanışmaya gelen erkekleri dışarıda taciz ediyor diye servis edebiliyor. Bunlara da bi bakman lazım...
01 Yorumla- +1 yıl
Soruda kimsenin zoruna giden bir şey yok. Kimsenin de bir yarası yok. Herkesin görüşü kendisine. Her yorum aynı kapıya çıkacak diye de bir şey yok. Soru sahibi madem kendi görüşünde bu kadar fazla ısrarcı ise o zaman kendisine daha yaşlı bir erkek bulsun tavsiyemizdir 👍 soru için teşekkürler
Naz niyaz çekemiyor kimse artık. Hoş buna değecek kadın sayısıda azaldı. Tavlanma olayları çok başkalaştı. Ya olay yatağa bağlanıyor ya da kadın erkeği yanlış anlıyor. Biraz da heves yok. En azından benim kalmadı. Beni isteyen gelsin kafasındayım. Soğudum.
181 Yorumla
+1 yılBence bu durumun en büyük sorumlusu sosyal medya ve diğer online sosyalleşme alanlarıdır. İnsanlar ilişkilerine yatırım yapmak yerine bir sorun çıkarsa hemen değiştirilir gözüyle bakıyorlar. Opsiyonların çokluğu doğal olarak yapılması gereken yatırımı düşürüyor. Etrafınızdaki insanlara bakıcak olursanız çok büyük bir çoğunluğunun online yoldan tanışmış olduğunu görürsünüz. Online alanların sosyalleşmek için kullanılmasında bir sakınca yok ama getirisinin yanında götürdüğü şeylerde var. Bunlardan birincisi gerçek hayat sosyal beceriler.. ikincisi normalde partnerinden aldığın ilginin online ortamlarda bolca bulunması.. üçüncüsü ilişki bulmanın kolaylığıyla gelen değer azalması.. dördüncüsü ortalama partner sayısının artması sonucu her zaman dışarlarda bir yerde daha iyisi olduğu düşüncesi. Ülkemizde henüz Avrupa veya Amerika daki kadar büyük bir sorun haline gelmedi ama modern kadın ve erkekler aradıkları kriterlere uygun partner bulmakta gün geçtikçe daha fazla problem yaşıyorlar. Bence bunun ilk sepeblerinden birisi sosyal medya, diğer büyük sepeblerden bir diğeri de evlenme yaşının eğitim ve ekonomik sepeblerden dolayı 27-32 aralığına kaymış olmasıdır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılTam olarak durum şöyle kadınlarda aynı oranda erilleşti. Bir kadının peşinden koşmak çok anlamsız olmaya başladı. Şahsen sokakta kızların arada laf atmasına maruz kalıyorum veya sevgilisi olan kızlar bolca flört ediyorlar. Her ilişki bir yatırımdır. Çiçek alan sizseniz ve reddedildiyseniz sadece reddedilmiş değil üzerine çiçek parasını da kaybetmiş oluyorsunuz. O sırada başka bir adam kahve parasını kıza ödetip işi götürüyor. Bedava kahve içmeyi tercih ederim😁
39 Yorumla- +1 yıl
Abo nolur benden uzak dur skdkd bi kahve parası mevzu para degil olum yuh ya
- +1 yıl
Kahve istiyorsan önce hak etmelisin⚡️
- +1 yıl
Allah ını bana denk gelme kanki
- +1 yıl
Ben böyle iyiyim teşekkür ederim kızlar
- +1 yıl
@Bearry ahahah almıyayım sonra kırk yıl hatır idda edersin
- +1 yıl
@Bearry ZAMAN kıymetli bir kavram 4 dakika yapılan bir SÜPÜRGE TESTİ değerlendirilmeye alınıp kötü adamla 40 dakikalık bir kahve molası fırsatı belki yakalanabiliyor:))))
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanki çiçek alan, sürpriz yapan, kadının yüzüne gölge düşmesin diye çabalayan erkeğin değerini biliyorsunuz da... Kadınlarda erillik yükseldi, bir de o yönden bakın. Sürekli bir hükmetme, yönetme hali, bir şeyi alttan alma yok, "ya tamam bu konuda da ben taviz vereyim" yok. "İlle de benim istediğim olsun, benim istediğim gibi olsun" var. Erkeği kendinize köle etmeye çalışıyorsunuz. Şöyle de bir güzel söz var: "Akılsız kadınlar, kocalarını köle yaparlar ve köle karısı olurlar. Akıllı kadınlar ise, kocalarını kral yaparlar ve kraliçe olurlar."
31 Yorumla- +1 yıl
@kreeck like için teşekkürler birader 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dünya menfaat dünyası olmuş. Azıcık sert yapsa kapıya konulmaktan korkuyorlar. Bı zamanlar is için Trabzon'a gidiyordum akrabanın damadına dedim ki gel sahil boyu gidip gelelim yaylaları falan gezeriz sahilde rakı balık yaparız. Karısına söylemeye cesaret edemedi. Bak izin istemeye bile cesaret edemedi. Bu basit örnek burada görüyoruz adam başlık atmış sevgilim aldattı affettim bı daha yaparmi. Seninde dediğin gibi erkeklik yerini oyun hamurluguna bırakmış. Kadın eline aldığı adama istediği şekli veriyor sonrada bu ilişkide heyecan kalmadı diye kapıya koyuyor. 😡
35 Yorumla- +1 yıl
Bravo👏🏼👏🏼ben hic sevmem õyle erkegi egilmicek dik olcak
- +1 yıl
Aynn kardesim on numara cvp anlayana
- +1 yıl
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👍🏼👍🏼👍🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları hem erkeklere hem kendi cinslerine karşılar lafta kadın kadın ama icraatta ben ben bir tek ben de vajina var göğüs var ben mükemmelim ben muhteşemim benden başka kız yok ego tavan burun havada g.. tt kalkik ne olacak önceden erkekler kızları yataga atarken simdi kızlar erkegi yataga atiyor senin gibi böyle erkeklere saldırıp yine erkekler diyip peşlerinden koşmak parasını yemek hosunuza gidiyor bundan da geri kalmiyorsunuz ama saldirmaktan da geri kalmiyorsunuz hem a.. minizzaa sahip cikmayi bilmiyorsunuz hem de erkeklere saldirmaktan geri kalmiyorsunuz ne istediginizi kendiniz dahi bilmezken erkeklerin sizi bilmesini istiyorsunuz turk kizlari biz hic bir sey yapmaliyim erkekler bize herseyi yapsin etsin hersey dört dörtlük olsun erkekleri köle gibi kullanalim kendimiz kralice olalim kafasindasiniz sırf a... mm göğüsss varr diye daha yazilacak cok sey var da gerek yok turk kizlari kendilerini duzeltmedigi surece daha da kotuye gidecek
40 Yorumla Ya hem peşinizden koşan erkekleri 'Basit erkek, abaza' diye etiketleyip yüzüne bile bakmıyorsunuz hem de erkekler niye tavlayamıyor diye sızlanmak istiyorsunuz. Bir de sadece lafta olan 'İyi erkek seviyorum' yalanı. Gerçekte ne kadar p*c serseri ipe sapa gelmez var onun peşinden koşuyorsunuz. Erkeklerin kızların peşinden koşmamasına gelince: Erkekler artık akıllandılar, eskisi gibi enayi değiller. HİÇBİR ZAMAN KARŞILIĞINI ALAMAYACAKLARI BİR YATIRIM YAPMAKTANSA ARTIK KENDİLERİNE YATIRIM YAPIYORLAR. OLAN BİTEN BU!!
33 Yorumla- +1 yıl
Temiz birinden hoslaniyprum ilk başlarda oda benden hoslaniyprdu sanırım benden soğudu alakasi yok toplum yapısı değişti
- +1 yıl
@dawnheretheboss sen ona ondan hoşlandığını belli ettin mi?
- +1 yıl
İlk başlarda hoşlanmiyodum yani hosjma gidiypdu ama böyle Bi ilgi beslemiyodum o ilk besliuodu sonradan oldu belli etmedim ilk zaman bakışıyoduk sadece
Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Erkek trip atmaz dogru, çiçek böcek neyse gereken jestleride yapar ve yapıyor buda dogru ama kadında hiç suç yokmu? Kadın her erkeğe yeşil ışık yakmıyomu? Kadınların genelinde şu var, yiyim içim gezim (bunları X bir erkekle yapayım problem yok) adama umutta vereyim ama bunu her erkeğe yapayım aradan en zenginini alır çıkarım. İşte artık erkekler bu tarz kadınların çoğunlukta olmasından dolayı saçmalıklara doydu problem aslında yine kadının dengesizliğinde. Not olarak bu ülkede böyle olduğunu söylim maalesef bizim kadınlarımız ne jestten anlar ne anlayıştan anlar, öküz gördümü peşine koşar.
20 YorumlaEski türk kadını nerde var bir laf ettigin zaman aklına baska sey geliyor seni tersliyor hic tanımadıgın bir bayanın yanına oturup selam dediginde yuzu düşüyor yok falan demeyin bu örnek birbirini begenen zengin kişiler degil genelleme halkın yuzde 99i icin bir kişiye kahve ısmarlamak kavga cıkarır bir kişiye cay ısmarlamak üzerine atar o cayı soruda tavlama sanatı diyor son duraga kadar takip edip inmesini bekle daha kelime etmeden saldırır bilmedigin küfürü yersin yani kısacası kadınlar cok degisti eskiden böyle degildi yani soruda da eskiden diyor yeni nesilde suc =)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsimdi dedigine hak veriyorum ama bunu icin hic bir yol cizmeyen ya da cizilen yola eslik etmeyen kadinlarda var ben gidip biriyle konusmak istesem linc yerim diye ya da adliyeye ifade vermeye gider miyim diye dusunmemeliyim onceden boyle bir sey yoktu artik var kadinda erkegi artik kole gibi kullanir duruma geliyor sonra erkke bir kere yapmayinca surunduruyorsunuz ki siz kadinlar diyordunuz erkek bulasikta yikamali diye erkekleri ev hanimi yapar duruma soktunuz bunu siz kadinlar yaptiniz erkekler bir sey yapmadi yani bu duruma erkegin koyulmasindan memnunsaniz veya yapiyorsaniz kusura bakmayin o zaman siz kadinlar gelin teklif edin erkeklere hediye de siz alin hesabida siz odeyin evlilik teklifi dugun masraflari size ait olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTek tek gidelim. Hesap ödeme meselesi zaten bize özgü bir durum. Avrupadan gelen kızlar Türk erkeklerinin hesap ödemelerine çok şaşırıyorlar. Bu erkeğin hesap ödemesi bizde daha yaygın.
İkincisi erkeği bu hale getiren maalesef kadınlarımız. Bu yönde yumsama talebi artınca erkekte buna uyuyor. Çünkü çalışan tüm kadınlar yaptığı bir kap yemeği ya da erkeğe yaptığı hizmeti kölelik olarak görüyor. Erkekte buna uymak için yumuyor. Bu durum dengeyi bozuyor. Elbette vursun kırsın sert olsun demiyoruz ancak erkeğin pozisyonla duruşu ciddi anlamda kayıyor.
Bu denge zamanlar yeniden yeni koşullara göre şekillenecektir. O yüzden ne istediğinizi belirleyin ve ona uygun eş seçin. Sağlıklı günler dilerim.
00 Yorumla Çünkü artık yaşam şartları çok zorlaştı hayat pahalılığı artı. Çalışma şartları artık daha zor. Ruhen ve bedenen yorgun insan sayısı çok fazla. Ha bunlar sorun olmazdı çoğu insan için istedikleri işi yapabilselerdi. Daha hayatın içinden gerçek sorunlar varken bu tarz sorunlara pek önem veremiyor insan. Artı olarak kadınların ne istediği belli olmuyor bazen kıskanılmayı istiyorsunuz bazen en ufak kıskançlıkta seninle mi uğraşacağım diyip çekip gidebiliyorsunuz. Günümüzde o kadar çok sorun var ki artık ilişkilerin bile çoğu gerçek değil. Gönül eğlendirmeye dayalı. Örnekler çoğaltılabilir. Gerçek ilişkinin olmadığı yerde de sorunlar önemsenmez diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılCevap basit. Erkekler feminenleşti. Cesaret özgüven azaldı. Erkeklikten uzaklaştırıldılar. Feministlik dayatılırsa işte böyle olur. Maskülenlik ve erkekliğe zehir dendi. Kırılgan erkekler yetişti sonuç olarak. Bunun acısını da en çok feminizm çekecek çünkü doğasına aykırı bir şey kendi ayağına sıktı.
23 Yorumla- +1 yıl
Bunların diğer sebebi p*rno. Adam internetten açıyor zevk alıyor herhangi bir uğraşa falan gerek yok. Ama birini tavlayacak olsa uğraşması çaba göstermesi lazım. Önünde hazır dopamin duruyor o da ona yöneliyor. Rekabet ortamı yok bu da testosteronu düşürüyor.
- +1 yıl
Eğer şu an bir erkek bu iki illeti bırakıp modernliği reddederse ve çalışırsa gayette bu tarz konularda becerikli olur.
- +1 yıl
Türk kızlarının egosu sağolsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHep derlerdi beyaz et hormonlu yemeyin yedirmeyin erkekleri gayleştiriyor diye inanmamıştım ama doğruymuş. Bu erkeklerin hali ne cidden hepsi kız gibi yani benle aynı düşünüyor, aynı şekilde ilgi bekliyor aynı şekilde tripleniyor nazlanıyor niyazlanıyor. Hep kendimde suç bulurdum acaba yeterince iyi değil miyim diye ama aslında suç bende değil suç erkeklerde. Feminen enerjimi ortaya çıkartacak maskülen erkek yok maalesef.
21 Yorumla- +1 yıl
Erkekler ilgi görmeyi istemesin mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılUzun zamandır okuduğum en mantıklı yazı
Erkekler gerçejten eskisi kadar baskın değiller erkek gibi davranmıyorlar628 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bunu mu anladın ondan baskın derken kıskanan sahiplenen erkek
- +1 yıl
@03Berk09 yoo berk hiçte
- +1 yıl
Bencede alakası yok
- +1 yıl
Niye sevdiğini kıskanmaz mısın sahiplenme misin
- +1 yıl
Amasyanın bardağı biri olmazsa birdaha
- +1 yıl
@03Berk09 saçlmmalama berk
- +1 yıl
Hay anasını ben neden * erkek bulayım benim önemseyen SEVEN erkek olsun korkusun kollasın şu yaşıma kadar erkek gibi kendimi korumaya çalıştım yoruldum bir erkek yapsa Daha iyi olmaz mı
- +1 yıl
İlan ver
- +1 yıl
Sanane ya ister ilan veririm ister vermem
- +1 yıl
Sinirlisin bulamazsın
- +1 yıl
😂😂😂sen öyle zannet
- +1 yıl
Sinirlisin boğarsın erkeği blr gecede ya da kesersin
- +1 yıl
Yok yaa evet gergin bir insanım ama o kadar değil sen de iyi manipüle ediyorsun
- +1 yıl
Yumuşutacak blr erkeğe ihtiyacın var
- +1 yıl
Valla bulamadım ben öyle birini
- +1 yıl
Dikkat etmemişsindir
- +1 yıl
Gayet iyi gözlem yaparım
- +1 yıl
Demekki gözünden kaçmış bazı anlar ve zamanında zamansız yerde olman
- +1 yıl
O nasıl olacaj
- +1 yıl
Burdanmı anlatayım
- +1 yıl
Mesaj attim
Gizli Üye(25-29)+1 yılFeminizmin getirdiği eşitlik politikası ve bunun sonucu yanlız annelerin erkek çocuklarını eğitmesi büyütmesi... Erkek çocuğunun riskli şeyler yapması sürekli bir şeyler denemesi merak etmesi içinde sürekli ve dengeli yanan bir kor olmalı... Fakat yanlızca annesi tarafından yetiştirlen çocuk feminen bir şekilde ve kafa yapısıyla büyüyor ve ergenliğin sonunda hayatının sonuna dek feminen şekilde davranıcağı karakteri oluşmuş oluyor.
Günümüzde ki işlerin uzun saatli işler olması erkeği evden ayırması, boşanmaların artması ve çocuğuna rol model olmasını başta erkeğin kendini bile geliştirmesini keşfetmesin zorlaştırıyor. baba modelini göremeyen, zaman geçiremeyen ve aktivite yapamayan çocuk anne modelini rol model olarak benimsiyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadınlar erkekleşti erkekler kadınlaştı diye bas bas bağırıyor çok bilmiş uzmanlar, ondan olabilir.
32 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle yeminle
Sizin feminizm adı altında erkeği modernize etmeye çalışmanızdan kaynaklanıyor durum. Çiçek alınca şımartılınca bir taraflarınız arşı alaya çıkıyor, ben trip atmıyorum ama hiç çekilmiyorsunuz.
119 Yorumla- +1 yıl
Bu trip degil de ne be skdkd
- +1 yıl
Durum tespiti ise bi kısmına katılıyorum diyim hadi
- +1 yıl
İyîden kasıt ne jsjd sahiplenici kıskanç iş bitirici olmak lazım
- +1 yıl
Kadın kadındır be alp skkdd
- +1 yıl
Karşılıklı sevgi saygı okeyiz onda hem fikiriz zaten sadece dik duruş istiyoruz
- +1 yıl
Bundan bahsediyorum bak eşkdkdkdkd neden kadına da gidiyo aklın ben yaptım o da yapcak falan sksks ilk neden öncü olmuyon lider olmuyon
- +1 yıl
Kadına bağlı olmadan erillik ya maskulenlik
- +1 yıl
Devam alp doğrudan vazgeçme dldmd
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ben erillik istiyorum sevmiyorum bu tarz erkekleri erkek avcı olur
424 Yorumla- +1 yıl
Konuş kız aynen öyle
- +1 yıl
@03Berk09 ne alaka ne alakaaa
- +1 yıl
Günaydın diynene sapık dersneiz normal
- +1 yıl
Pic erkekle ne alakası var
- +1 yıl
@03Berk09 berk kendine gel abiii avcı o değil
- +1 yıl
Av fotograftaki kisiyse, kalsin aga ben ac yatarim
- +1 yıl
Nsndjdjdjssjjd eyvallah gardasim
- +1 yıl
ben önüme gelenle evlenmiyorrum herkes gibi...
- +1 yıl
@03Berk09 iki erkek bi tane kadına saldırmak yazık
- +1 yıl
@03Berk09 berk bak ben senin ablan sayılırım beni dinle sen büyüdükçe oturavak düşüncelerin bu söylediklerimiz psikolog bilgisi. Avcı olmak derken de bi şiler dinledik anladık hani erkekletin ilkel beyni falan böyle şeyler var
- +1 yıl
@persistence7 sen kimsin abi fotodaiki kızsa aç yaratmış hoşt lan
- +1 yıl
@03Berk09 vallahi o değil berk ciddiyim artık başka bi anlamı var onun yanlış anladın sen bi dinlesen anlasa sen de hak verirsin
- +1 yıl
@03Berk09 evet de işte yanlış ifade etmişiz olabilir yanlış olmuş
- +1 yıl
Valla boyle iki erkeğin bir kiza saldırması da "erillik değil bana göre "buradan bile eril olmadiginiz belli neyse iyi akşamlar herkese
+1 yılBen önüme gelen herkesi tavlamaya çalışıyorum maksat onları benden mahrum bırakmamak herkesi düşünerek kalbimden bir parça veriyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Kral kskdkd
- +1 yıl
Kimseyi üzmek istemem sonuçta
Benliğini yitirmiş (bulamamış), Gücünü keşfetmemiş, nasıl karşıyı etkileyebilir ki, Erkek olmak bu gücü karşı ya hissetirmektir. Ama ne yazık ki bu sitede %90'ı beklentiler ve mizmızlanmalar içinde saatlerini tüketen erkekler görüyorum. Oysa ne kadar güzel bir şey kadını yemeğe çıkarmak.. varsın gitsin bir yemek, kahve, sinema ve aktivite parası... ne olacak ki? Mutlu olmayacak misin...
10 YorumlaBir çaptan düşme var yani? 😃😃
Şimdi karşımdaki insan bana yan sanayi gözüyle bakıyorsa bu duruma tepki olarak da tabiki de tüm kanallarımı kapatırım.
Günümüzde pamuk ipliğinden hallice olan ilişkilerde de kimsenin birbirine sorumluluğu kalmamış bir durumdayken şahsen kendimi garip bir olayın içinde bulmak istemem.
Haliyle "Kul kaderini yaşar bahtına ne çıkarsa" diyorum..
10 Yorumla
+1 yılKadın erkekleri yerin dibine sokar gibi soru sormuş bunu da beğenen erkekler olmuş
Sizin o hani çoooookkk yukarda bi egonuz var ya hani hani kendini dünyanın en vaz geçilmez kadını sandığınız ve boyalarla sakladığınız yüzünüz var ya hani hani sevgiyi yerin dibine soktuğunuz davranışlarınız var ya hani erkekler artık bıktı sizden de o yüzden şimdi önümde hiç eğilmeyin ben acımam geçiririm
20 Yorumla
+1 yılGüçlü kuvvetli kıskanç etkekler burada aslında sen nere bakıyosun da bulamıyosun.
223 Yorumla- +1 yıl
Nerde reyiz?
- +1 yıl
Hayırdır neyimizi beğenmedin 😂
- +1 yıl
Yaşını ah be kskdkskd
- +1 yıl
3 yaşı mı sorun ediyorsun sen kral ayıp lan sana
- +1 yıl
Lslsld yok ya ayıp olur dkdkdk
- +1 yıl
Korktun mu yoksa seni tavlarım diye 😂
- +1 yıl
Tavla da evlenmixeksek oyalama skskdj
- +1 yıl
Valla evlenmek için tam müsaitim biliyomusun iş güç yerinde çok şükür gencim atiğim ne dersin bubandan isteyek mi seni
- +1 yıl
Ay çok heyecanlandım ksxkdkx bilmiyorım ki kız evi naz evi şimdi ldlkdd
- +1 yıl
Ya bırak şimdi bu işleri alır sırtıma kaçırırım vermezse hayırdır?
- +1 yıl
Çok ağır değilsin inş 😂
- +1 yıl
Ay yok ben kaçamam ksksksd korkarım ben mskdk
- +1 yıl
Kaldırırsın gibi geldi ama bilemedim msmdjc
- +1 yıl
Git pederi ikna et hadi oyalanma zamanım yok yarın hadi hadi
- +1 yıl
Zamanın niye yok ekdlldelsldlslslslele olmaz ya aa bana zaman ayırmıcaksan niye karınım
- +1 yıl
Hemen evlenek işte bak sabırsızım seni ne kadar çok istiyorum gör 😂😂😂😂
- +1 yıl
Olmaz beni istiyosan seni bekletsem bile sabırlı olmalısın skdk danaya mı giriyon boz ayı msksmdmd
- +1 yıl
Ya kızım ben hayvani içgüdülerimle hareket ediyorum alış buna Cro-Magnon benim dedemdi diyorum sana
- +1 yıl
Nenemi saçından mağaraya çekmiş öyle evlenmişler
- +1 yıl
Smösösösösd ya kızım belayım mı diyosun mdmdmsmsx saçından mı msksmsmwmsms ya
- +1 yıl
Evet o zaman konuşma bulunmamış öyle saçından sürükleyerek eş seçiyorsun neyse ki ben öyle değilim sırtıma alıp götürürüm seni
- +1 yıl
Neden mesaj kurumdan anlatamıyorsun bunlarımskddm
- +1 yıl
Ben kadınlara mesaj atmıyorum onlar atmadıkça hoş değil benim sana yazmam
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKadınlara her işi yükleyip erkekleştirdiler, erkeklere özgürsün istediğini yaparsın dediler, bir çok görevi yük olarak benimsettiler. Buda cinsiyet rollerinde kırılmalara sebep oldu. Diğer arkadaşın dediği gibi babalar kızlarını, erkekler eşlerini bakmak istemez oldu. Kadınlar her işe küheylan mecbur, erkeklere tahammül yok oldu. Haliyle kadınlar daha erkek, erkekler daha kadın oldu. Özgüven eksikliği, kadınların atılganlığı, sevgisizlik... Zaten burdaki her sorudan fışkırıyor bunlar
00 Yorumla
+1 yılBunun sebebi belli. Bir yandan hiç uğraş vermeden tavlanabilen çok fazla kadın var. Kriterleri çok düşük olan ve örneğin sadece araba sahibi olarak tavlanabilecek çok kadın var. Bir de sosyal medya yüzünden. Kadınların erkeklerin gözünde değeri bir hayli düştü. Çoğu erkek sadece yatağa atma derdinde. Artık eskisi gibi duygusal bağ isteyen erkeğin sayısı yüksek değil. Bu da çaba göstermeye değer bir şey değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunun için gereken enerji, emek ve zaman artık değerli oldu. Kimse kalkıp zamanını para etmeyen bir eyleme vermek istemez, sonuçta para bir çok şeyi satın alacağına göre, kadını kazanmak yerine parayı kazanmak daha mantıklı bir seçenek. Bir diğer nokta, kadın kendi bedenini verecek, eee bende öyle olacağım ona karşı. Niçin ben ekstra çaba harcıyorum bu durumda. Yazılacak çok şey var, güven kırıldıktan sonra artık olursa olur, olmazsa boş ver et düşüncesi hakim oluyor gibi hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yıluğraşmaya deymez.
kimse kadınların etrafında pervane olmasın.
tavlamak kadar iğrenç kendini aşşalama şekli yok bence. kimsiniz siz erkeklerin patronumuki etkilemeye çalışsınlar sizi.
seven sevsin fakat tavlamak etkilemek falan, bunlara hiç gerek yok. gerek varsa orada sevgi yoktur zaten yalan dolan birbirlerini kullanan insanlar vardır.
biraz garip anlattım fakat, sinirlerimi hoplatıyor ö yüzden kusura bakmayın :D
01 Yorumla
+1 yılArtık kimsenin umrunda değilki sevmek ya da sevilmek. Sevgili yapınca derdin oluyor. Boşa kendini heba ediyorsun. Bide artık isteyen internetdede işini görüyor artık bu sevgili işi eskimeye başladı. Hani 1 söz varya "Veren varken sevene sıra gelemez" şu an bu söze doğru gidiyoruz. Ben erkeğim kendimden örnek olarak vericeksem sevgili boş bir şey geliyor para israfı gibi bir şey şu an tüm kızlar aynı zaten full makyaj. Erkeklerde aynı dalgalı ya da dağınık saçlar. Benim dalgalı dağınık saçlarım var (tip yokta) köpük kullanınca kıvırcığa gidiyor. Ben 3 numara vuruyorum saçları çünkü bende dağınık bıraksam toplumdan farklı bir şeyim kalmaz. Bir erkeği reddetsen ya da bir kızı 10 dk sonra dışarıda aynısını görüyorsun. Herkse modanın kurbanı olmuş gibi bir şey. Bu yazdığımda Erkekler tavlamayı neden eskisi gibi beceremiyor? sorusuna cevap oluyor.
00 YorumlaBunda maalesef yasanan taciz tecavuz olaylarinin birinci dereceden etkisi oldugunu düşünüyorum. Gördüğü bir kiza adam gibi yaklasip tanisma istegini dile getirmek icin kizin olumsuz cevap vermesinden cok tacizci damgasi yeme ihtimali korkutuyor insanlari. Buna bir cok sebep sayilabilir ama baslica sebep bu bence.
Trip olayına gelince bazen erkekler sinirlenip kirip dokmemek icin sessiz kalarak soguk davranır. Bunun adina da trip diyorlar maalesef00 Yorumla
+1 yılErkekleri bu hale getirenler de feminist domuzlardır ama. Günümüzde erkekler kadın, kadınlar da erkek gibi davranıyor. Bu saçmalığın yok olması için feminizmin tamamen yok olması ve maskülizmin , erkek haklarının güç kazanması gerekiyor. Feminizm erkekleri pasifleştiriyor, mazoşistleştiriyor. Aksini savunan da bu faşizmin bir parçasıdır.
02 Yorumla- +1 yıl
Erilliğin artması, güçlendirilmesi için 1) Maskülizm artacak 2) Feminizm sıfıra inecek 3) Askerlik sadece erkekler için ve en az 1 yıl olacak. Bak bakalım feminen erkek kalıyor mu ortada. Hepsi asker gibi gezer erkeklerin. Sağlam, dominant, korkusuz ERKEK gibi ERKEKLER !!!
- +1 yıl
Bu arada çiçek alma konusunda haksızsın. Erkekler kadınlara çiçek almamalı. Almak zorunda değiller. Alabilirler ama almak zorunda değiller ve bunun erkeksilikle hiçbir alakası yok.
Erkekler bir kadını tavlamak için takla atma dönemi bitti
Artık kadınlar tavlamaya başlayacak ya da kimse tavlamayacak
Net dürüstçe direk konuşma vakti
Beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez
Red eden red eder kabul eden kabul eder
Tavlama falan artık gereksiz
Vakit kaybı00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.
+1 yılTavlamayı gerektiricek bir durum yok genel itibari ile de ondan kızların çoğu zor olmayı geçtim yürümeden koşar olmuş durumda.. eskiden çıkma teklifi denen bişe vardı kadın etmezdi erkek arkadaşından beklerdi şimdi kadınlar evlenme teklifi ediyor çıkma teklifini geçtim🫣
03 Yorumla- +1 yıl
abla maydanoz oldum yorumuna kusura bakma öncelikle :) çok haklısın kaliteli insan günümüzde azaldı erkeklerin çoğu zaten herkese yürüyor onu biliyoruzda , bu sitede bile çoğu yerde bazı kızlar her erkeğe samimi her 2 boş laf eden erkeğe düşüyorlar çok itici değilmi ne özelliği kaldı ki insanın basitleşiliyor, ondan sonra erkekler neden tavlamaya uğraşmıyor uğraşılmaya değermi ki
- +1 yıl
Yaani dediğime benzer şeyler söylemişsin rica ederim burası her ne kadar aksi görünse de özgür bir ülke düşünceni paylaşabilirsin👍🏻
Yanlış anlaşılmasın ama bu durum biraz da kadınların daha kolay tava gelmesinden dolayı doğada erkek dışısinin peşinden koşar eskiden insanlar içinde bu böyleydi şimdi ise durum epeyce farklı olmuş durumda hatta bazen tam tersi olaylarda yaşanmıyor değil bu da erkek ve kadının doğasına karşı esasında
00 Yorumla
+1 yılhaklısın çoğu çekingen ve egolu davranıyo trip atıyo ama kadından karşılık alamadığında ise tekrardan iletişime geçmeye çalışıyo o sırada ise saçmalıyo bunların olmasının yaşanmasının tek sebebinin sosyal medyada popüler olmuş cool erkek imajı hareketleri yüzünden olduğunu düşünuyorum
00 Yorumla
+1 yılKadınlar kendine değer veren erkeklerden hoşlanmıyor. Taktik , kaçan kovalanır taktiği uygulayınca en değerli erkek oluyor. Karakter Sevgi aşk gibi kavramlara değer veren kadın yok. Daha iyisini bulunca gidiyorlar. Ben hepsini denedim ilgi alaka aşkı sevgiyi sonuna kadar hissettirdim. Cinsellikde de mutlu ettim eksik etmedim. Yine de gidiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTavlama girişim bulunan erkeklere köpek muammelesi yapın sapık tacizci ilan edin çicek alan romantik davrananı sünepe olarak görün Kıskanmayı baskı kıstıla kölelik diye yaftalayıp ayıplayın sonra bu erkekler Neden böyle O kadar narşist ve bencilsiniz ki Gram empati yapabilseniz. Bu durumun sizin suçunuz olduğunu anlarsınız. Söz konusu erkek olunca biz sizin kölenizmiyiz Ama siz istekler listesini epey kabarık tutuyorsunuz. Kimsede bir şey demiyor. Yemek yapmak ev temizlemek çocuk bakmak kölelik Ama erkekler çıkıp biz kölemiyizde calisip size para yedircez demiyor. Neyse bu erkeklerin akıllanmaya basladiginin gostergesi Bu kafayla devam edin yakın kimse suratimiza bakmaz
00 Yorumla
+1 yılKadınların beklentisi arttı çünkü. Çıta yükseltildi. İlişkiler kolaylaştı ama sürdürme isteği azaldı. Kibar olsun ama maço olsun. Giderlerimi karşılasın ama bana karışmasın. Beni arzulasın ama sürekli istemesin. Başkalarına bakmasın ama ben herkese güzel görüneyim. Romantik olsun ama klişe olmasın. Ben ikna olmayayım o beni ikna etsin. Beni dansa kaldırsın ama ben reddeyim. Beni kıskansın ama kıyafetime karışmasın. Bu arada kendi adıma konuşayım Hepsini yapıyorum. Bir birlikteliğim de var. Kandınları tavlamayı da beceriyorum. Ama yinede tüm bunları yaparken o benim için ne yapıyor diye sorguladığım zamanlar oldu.
00 YorumlaMerhaba,
Kendini tavlanacak sıfatına layij görmüş kişilerden uzak durmayı tercih eden bazı erkekler de var.
Kadınlar trip atmıyor, sadece mükemmel arıyor. Yani söylemeden anlamamızı bekliyor. Ancak telepati yeteneğine erişmemiş insanoğlu, bu konuda başarısız olmaya mahkumdur. Kadınlar kapris yapmaz, erkekleri sınar. Ancak sınavı okul yıllarında bırakan bizler, hayatta daha önemli amaçlar keşfettik sayenizdesi.
Saygılarımla.
Işıkla kal...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Ya bu çok saçma bi görüş çünkü
Bunu suistimal eden çok kadın yokmu
Sapık diyen polisle uğraşan
Yani erkeği cezalandırmak için her şey var
Ve sosyal medyada zaten her şey görünüyo belli
Ve senin gibiler erkeklerden erkeklik beklerler çok saçmalık00 YorumlaZamanında bı kızdan hoşlanıyorum ilgi, şefkat, çok belli etmeden kıskançlık yapıyordum ona doğum gününde kolye, gül alıyordum güzel sürprizler yapıyordum noldu sonuç uzak mesafe ilişkisi zor olur. Diyip tüm emekleri bi anda çöpe atti. Bana direk sana karşı bir şey hissetmiyorum dese valla anlayışla karşılar yoluma bakardım ama bahanelerin arkasına saklanarak sürekli ilgi bekledi benden yani Öz'ün lafın kısası soğudum a** iliskiden de aşktan da bu saaten sonra kimse için çabalamam olursa direk olsun olmazsa skt gitsin :)
00 Yorumla
+1 yılsöleyimmi artık kadınların öyle bi hakları oldukı tek kelimesiyle erkekleri yok edebilcek güce sahip oldular ve iftira attıkları acık beyan edilsede hic bi yaptırımı olmadıgı icin kadın ilk dedigi esastır ilkesi artık bi kadına gidip hos bi kadınsın bi kahve icebilirmiyiz bile diyemiyorum saadece uzaktan mal mal bakıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇiçek almak erillik değil, işinize gelen yerlerde erillik savunup en ufak kısıtlamada da "yobaz mısınız" diyorsunuz. Erkeklik istiyorsan erkekler kadınların geçmişinin de temiz olmasını ister. Konu buraya gelince de "sen öyle misin" diye cığırtkanlık yapıyorsunuz. Oğlan çocuklarıyla takılın yok size erkek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılSokakta ya da sanal ortamda dansa mı kaşdırsın adam seni ne istiyorsun 😂
19 Yorumla- +1 yıl
Onu mu diyorum skdkd adım atmak istemiyorlar red yemek inanılmaz gurur meselesi falan ya hani kadın gibi
- +1 yıl
Erkek adama red yemek yakışır mı 🤨😂
- +1 yıl
Bence evet erkek olsam nasıl eril olunur hepinize gösterirdimsmdkdk
- +1 yıl
Üff erkek yaaa 😂
- +1 yıl
Mskdkdkd slk smdmkd
- +1 yıl
Kadın dediğin öyle çok gülmez yalnız 🤨😂
- +1 yıl
Hoşt smsmdmdmd
- +1 yıl
Teğbiyesiz 😂
- +1 yıl
Gjvjmbjknk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü alternatıf bol. Bırını kahveye davet edersın. Gelırse gelır gelmezse yol verırsın geldıkten sonra kendını gerı çekerse yol verırsın. Ha sevgılılık ıcınde sahıplenmek ve kur yapmak lazım ama sevgılılıge başlamadan hıç trıp naz çekemem
20 Yorumla
+1 yılÖyle valla babalarımız kaldı eve ekmek getiren en son, güvenip hangi erkeğe evlenip çocuk yapıcaz eve bakamazlar daha, kadınlar bile daha erkekleşti
30 YorumlaSaatlerce yazmaya gerek yok kadın istemiyorum. Nedeni empati duygusundan yoksun olmanız herşeyi maddiyata bağlamanız. En ufak tansiyon yükselmesinde hemen senden çok vara getirmeniz. Çaba ve zaman kaybından başka bisey değilsiniz üzgünüm. E bide buna ülkenin durumunu eklersek hiiiç girilecek top değil maalesef...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sebebi artık erkekler kendilerini avucunda oynatmayacak kadar zeki olmalarında kaynaklanıyor artık sorguluyorlar yahu diyorlar afra tafra bunlarda yüksekten bakmalarda bunda bizde bu gibi kızların peşinde köpek gibi koşuyoruz erkeklerin çoğu sıgma erkekler olmaya başlamaları kadınlara karşı bir başkaldırı diyebiliriz
650 Yorumla- +1 yıl
İki iltifat etmeye erinmek kapı gibi kadının arkasında durmak istemiyolarsa biz her zaman açığız kadın olabilirsiniz
- +1 yıl
iyi bir erkek istersiniz en azında öyle dile getirirsiniz uygumada ne kadar adi erkek var onların peşindesiniz iyi erkekler sadakat ister sizler paranın peşindesiniz güce tapıyorsunuz gücün merkezi nereye kaysa oraya sinekler gibi üşüşüyorsunuz sizlerde sadakatin s harfi bile yok iyi erkeklerde dürüstlük ister onu bile yerine getiremesiniz iyi erkekler iltifat etmez yüregiyle konuşur sizler yüreginizde çıkanları değil de iltifat edersiniz iyi bir erkek sizi korumak adına mezara girerken hapse girerken ama sizler o esnada hemen kısa sürede başka erkekle gülüşürsünüz
- +1 yıl
Bi sus
- +1 yıl
erkekler artyık kadınların fenimizm ddavranışlarında bıktı hep magdur olan erkekler ama bir erkek taciz edilse buna aşk diyorsunuz aynısı kadına olsa tacize uğramış bir sapık tarafından diyorsunuz yalan mı bir kadın erkeğin telefonunu gizlice alsa bunda ne var sevmiş diyorsunuz aynısı erkek yapınca hiç objektif olmuyorsunuz
- +1 yıl
Bi sus
- +1 yıl
hee ayn kadının yrğı varda taciz ediyor yani sen şimdi diyorsun 5 kiloyu bile zor kaldıran bi kadından daha güçsüzsün kendini savunamıyorsun o kadar acizsin hadi Allah aşkına
- +1 yıl
kadınlar size yavşasın diye elinizden geleni yapıyorsunuz
- +1 yıl
bi kadın size dokuncakta buna taciz diceniz güldürme ya
- +1 yıl
daha sizde saygı yok hayvan olsa bakmaz size hayal kurma
- +1 yıl
Bir erkek tabiki bir kadına karşı kendini savunabilir kadınlar sinsidir erkekler kadar güçlü erkekler olmadıkları için erkeklerin bile aklına gelmeyecek biçimde yapıyorlar kurnazca erkekler bu kadar kurnazca düşünmüyorlar zaten güçlerine güvendikleri için haliyle sinsice yaklaşmayı akıl bile etmiyor kadın öyle değil
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa kadın zaten erkek kadar güçlü olmadıkları için çoğu erkekte olmayan şeylerini kullanıyorlar sinsice yaklaşmak tabiki direk dudağına yapışmıyor bir taciz yaparken buna mantıklı bahane bulmaya çalışıyorlar bu şekilde alıştıra alıştıra seni cinseliğe yönlendiriyorlar misal ben başlarda ilklerde anlamıyordum beni cinselik bunu yaptıklarını dedim ya erkek o kadar sinsi düşünemiyorlar bu ileri boyutlara alıştıra alıştıra gittiğini görünce asıl maksatlarının ne olduğunu anlıyorum çoğu erkek bunu anlayana kadar o kadınlar o erkeklerin dürtülerini zaten zirveye çıkarmış bulunuyorlar
- +1 yıl
annen öyleyse herkes öyle olmuyor
- +1 yıl
var mı kanıt elinde
- +1 yıl
Ay sen hala, konuşuyor musun bı sus artık. Bi Sus
- +1 yıl
ee o zaman aynısı ananızın kız kardeşinizin başına gelince de laf etmeyin
- +1 yıl
istemiş demek ki yapmış
- +1 yıl
çoğu kadın çok ama çok sinsi şeytanın bile aklına gelmeyenler kadınların aklına geliyor erkeklerin çoğu kadınlar kadar ince düşünemiyorlar dediğim gibi ben güçlüyüm kadın bana ne yapabilir ki erkeklerin çoğu şunu bilmiyor evet kadınlar fiziki olarak erkekler kadar güçlü olmasalarda erkeklerde daha iyiler tuzak kurmakta
- +1 yıl
he hee
- +1 yıl
daha haberde yeni çıktı 9 aydır ayrı olduğu eşini uyurken kaynar suyla yakıyor şimdi gelde erkeğe acı
- +1 yıl
tuzakta iyiymişte falanmılta filanmışta yalann
- +1 yıl
bu dünyada en iğrnç varlık varsa o da sizsiniz
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa kadınlar yavşasın diye elimizden geleni yaptığımız için şu aralar erkekler artık eskisi gibi yüz vermiyorlar diye şikayyette bulunuyorlar bana bak kadın hayatım boyunca buna hoşlandığım kızlarda dahil hiç birine yaklaşmadım bir kıza aşı olmuşsam bile en fazla yaptığım uzaktan bakmak o kadar ama kızlar kadar cesaretli değilim belki de yrakları olmadığı için onlara tacizci denilmeyeceği için olabilir erkekler o kadar cesaretli yaklaşamıyorlar sebebi doğuştan yraga sahip olmaları kıza karşı masum aşkta hissetse bile yaklaşmakta kadına göre daha çok zorlanıyor çünkü sapık damgası yiyebilirler bana geçmişte gögüslerini gösteren kız neden bu kadar cesaretliydi çünkü kanunlar bile kadınlarda taraf çırılçıplak erkeğin üstünede atlasa suçlu olmayacaklar erkek ondan uzaklaştı diye erkeği iftira atsa hapse bile girebilir hz yusuf olayını unuttunuz sanırım hz yuısuf masum olduğu halde sırf kötü niyetle iftiraya maruz kaldığı için zindana işkence çekmedi mi soruyorum tüm kadınlara
- +1 yıl
he hee cesaretli değillermiş külahıma anlat sen onu bi de yüz bulsanız napcanız daha acaba 3 aylık bebeğe tecavüz eden mi dersin kendi kızına torununa yeğenine tecavüz eden mi yoksa hayvana tecavüz eden mi daha ne cesaretinden bahsediyonuz lan hiç bi şekilde kendinizi savunacak yanınız yok sizin değil melek olmak şeytań sizin yanınızda stajyer kalır bi de gelmiş hâlâ kendini savunmaya çalışıyor yalanını yesinler senin ona bakarsak kendisine yıllarca işkence edip çocuğunun yanına bıçakla öldürmeye giden kocasını engellemeye çalışırken öldürdü diye yıllarca suçsuz hapiste yattı kadın, o yıllarca şiddet görürken NEREDEYDİ LAN BU ADALET Bİ ERKEĞE Mİ İŞLİYOR BU ADALET, 2 kızı öldürüp delil yok diye salan ses kaydı yazışmaları ifşa olmasına rağmen hapse girmeyen adam, 3 yeğenine tecavüz edip delil olmasına rağmen yok diyip 3 ay yatıp çıkan kim lan
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa yalan makinesi kurana el basmak mı ne deseniz varım taciz edilirken kendimi korayamamın nedeni kadar kadınları ne kadar eleştirsemde uygulamada genelde kadınlara merhametli yaklaşmamdan kaynaklandı kadınlar kadar acımasız olamıyorum keşke bir kadın gibi acımasız olabilseydim bana cinselik boyutta yaklaşan kızlara karşı yaptıkları beni ne kadar öfkelendirsede bir merhametli tarafım yüzünden onları fazda incitmeden uzak durmaya çalışıyordum kadınlar erkekleri kepaze etmekten haz alır ama ben kadınları kepaze etmezten haz almıyorum sizler kadar merhametsiz olamıyorum nasıl böyle olabiliyorsunuz banada öğretin şu merhametten uzaklaşayım
- +1 yıl
haha güleyim bari görüyoz erkekleri de sözde merhametliymiş ayn 6 aylık hamile eşini öldüren de kadındı dimi kendi kardeşini bile başkasıyla gördü diye şehir dışına çıkıp öldüren erkek, hiç merhametten falan bahsetmesin erkekler kadınların başına ne geliyorsa erkeklerden geliyor sözde korumacı erkekler kimi kimden koruyor ha
- +1 yıl
savunamaz müstahak size
- +1 yıl
savunulacak yanınız bile yok
- +1 yıl
benimde 1 tane sevgilim oldu nereden biliyon yanında mıydın
- +1 yıl
başkasının anasına bacısına laf ederken iyi kendi anana kalınca kayırmıcan o zaman
- +1 yıl
iki yüzlü erkek
- +1 yıl
hadi hadi çevir kazı yanmasın
- +1 yıl
daha elinde kanıt yok benim annem şöyle böyle diyor küçük at da civcivler yesin
- +1 yıl
bilmediğin görmediğin şahitlik etmediğin şeye yemin edemezsin
- +1 yıl
sanki anasından önce doğdu da bilecek
- +1 yıl
ayn ayn görüyoz televizyonda kim daha sahtekar
- +1 yıl
genele ananda dahil demek ki
- +1 yıl
hâlâ idda ediyor ya yazık
- +1 yıl
aç haber izle biraz
- +1 yıl
çarpılcan şimdi tabi çarpılmamış bi yerin varsa
- +1 yıl
@zPSiCoPaTa burada pervasız olduğun beli ben susup durdum seni sen ateşi körükledin çok fazda yazınca bunlara bildirim gidiyor belki rahatsız olurlar diye düşünemiyorsun bile ben tartışmaktan kaçınmam hala tartışmak istiyorsan özelde tartışalım diğerlerini rahatsız etmeye hakkımız yok
- +1 yıl
soru platformu burası rahatsız olan bildirimi kapar ya da uygulamayı kullanmaz
Aslında sorun o değil sorun, insanların tahammül seviyesi kalmadı artık hiçbirşeye ekonomi kötü, geçim sıkıntısı, günümüz ilişkileri, talihsiz olaylar v. s v. s bunların hepsi bir etken aslında.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum kadınlar olarak erkeklerden daha delikanlı olduk sjsjssj harbi delikanlı adamlar tükendi 😂artık kızlar da fena oldu kızlar erkekleri tavlar oldu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Erkekler kadın gibi yumuşayıp, kadınlar da erkek gibi horozluğa meyledince, spermin yumurtaya olan deparı, salına, salına bir yürüyüş haline geldi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun gerçekten becermekle alakası olduğunu mu sanıyorsun Siz bu hale getirmediniz mi? Eril olan herşeyi aşalayan kim bunu yaparken çicek alanı romantik davranı sünepe olarak görüp değer vermeyen pi, çe giden kim Kıskanan erkeği ayıplayan kim? Buyur sana sonuç bak o kadar ki HATA KABUL ETME 0 bunun sebebinin siz olduğunu biliyorsunuz. Ama yine bizi sucluyorsunuz.100 kadın yorumu okusam sadece 1 i özeleştiri yapacak olgunlukda nediim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı.
+1 yılHesap da ödemiyorlar fedakarlık zaten yok kendimi erkek gibi hissetmeye başladım çok haklısın
20 Yorumla - Devamını Gör (245)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat