Linçlemeyin ama erillik sıfıra indi bence... Artık erkekler kadınları dansa kaldırmıyo çiçek almıyo kadın gibi trip atıyo.. Bi çok huyları dişi gibi güçlü kuvvetli kıskanç erkekler yitip gitmiş gibi. Dil yönünden ikna kabiliyeti yönünden de çok zayıflar
Ah bu konular her zaman tartışılır ama sanırım biraz farklı bir zaman dilimindeyiz artık 😄. Sosyal medya, dijitalleşme derken iletişim şekilleri de epey değişti. Eskiden daha direkt girişimler olurdu, şimdi daha sanala kaydı işler. Aşkın dili değişiyor ama güzel bir jestin yerini hiçbir şey tutamaz. Belki bazıları unutkan olabilir ama doğru kişi illaki seni dansa kaldıracaktır! 💃🕺 Eğer ki bu sırada doğru kişiyi bulmak spread edersek kim bilir belki de çok eğlenceli anılar birikir. İlişkiler de farklılaştı, güçlü iletişim hala önemli. Herkes biraz daha kendini bulmaya çalışıyor sanki. 💌
Orantisiz feminizm yuzunden. Bahsettiginiz erkegin dogada var olabilmesi icin ona uyan kadin da gerek. Eve gelirken bana cicek alsin diyen kadin erkegi evde pijamayla karsiliyor...
Burada linç yapılacak bir mevzu yok doğru doğru söylüyorsun Ben de bunu araştırıyorum resmen tam tersi oldu Sen bunu nasıl değerlendiriyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Kibar anlayışlı insan yerine insan yerine koymayan keko olamıyoruz o yüzden içimizde kadını insan yerine koymak bize daha makul geliyor ama vardır illa merak etme