Eski bir olay ama yine de düşüncelerinizi merak ediyorum. İçimde kalan bir şey. Ben hep böyle sürpriz doğum günümün kutlanmasını istiyordum arkadaşlarım tarafından. Ablamda bunu bildiği için arkadaşlarımla konuşmuş bir kafede pasta alıp kutladılar (ablam yok bu arada sadece 4 arkadaşımlaydık). Ben arkadaşlarım kutladı sandım ama aslında her şeyi ablam planlamış pastanın parasını falan kendi ödemiş. ve buna rağmen en yakın arkadaşımın dışında hediye bile almamıştılar. Haliyle ben de kafaya taktım. İnsan doğum günü kutlamasına ufakda olsa bir hediye almaz mı? Pastayı bile ceplerinden ödememişsiniz zaten. Haksız mıyım sizce lütfen düşünceleriniz belirtin.
Ailenizin organize ettiği bir doğum günü kutlamasında arkadaşlarınız hediye almasa üzülür müsünüz?
Benimkini kutlamak için ekler almışlardı onuda kendileri yedi 🤣🤣
Ben takılmıyorum böyle şeylere, sen takılıyorsundur olabilir ama sonuçta senin özel anını paylaşmak için oradalar burdan da bak olaya.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya hediye alıp almamaları neyse önemli değil de. Pastayı planı bari kendileri düşünmüş olsalardı keşke. Sanki ablam istediği için mecburen kutlamışlar gibi geldi
Hayır üzülmem. Benim için hediye önemli bir şey değil. Önemli olan düşünceler, bir araya gelmek, verilen değerin hissettirilmesi vs. illa hediye olmasına gerek yok.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama düşünmemişler bile. Ablam düzenlemiş. Pastasına kadar kendisi ayarlamış. Sadece gelip kutlarmış gibi yaptılar. Ablam olmasa kutlamayacaklardı bile