Üzülürüm
Üzülmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim için önemli olan doğum günümün hatırlatıyor olması, hediye alınmasına gerek yok illa ki. Çünkü doğum gününün birileri tarafından hatırlanıyor oluşu benim için sevgi ve değer göstergesidir. Uzunca bir doğum günü mesajı yeter bana.
Aynen benim içinde öyle. Yani illa büyük kutlamalar veya hediyeler falan almaya gerek yok. Sadece hatırlaması bile beni mutlu etmeye yeter. Öyle doğum günüm kutlansın hediye alınsın diye beklemem.
Hediyeden ziyade unutulmak üzüyordu beni lakin insan alışıyor ve yapana yapıyor , yapmayana da yapmıyor , doğru değer vermek lazım insanoğluna, artık üzülmeyi de bıraktım, kimseye karşı bir beklentim yok çünkü. Kimse olmasa da ben varım diyorum, kendi doğum günümü kendim kutluyorum , hem de en âlâsından. Netice de kendimi mutlu etmeyi herkesten çok en iyi ben bilirim, çünkü ben kendimle yaşıyorum , vereceğim cevap da "üzülmem''yönünde olacak.
söyle söyleyim... böyle özel hediye alma taraftarı değilim, beklememde. sade ve sadece hatırlama ve jest adına bir dal gül beklerim ve inanın bana bu beni çok mutlu eder 🥰
Yani evet hatırlanmak ister tabiki insan. Zaten önemli olan doğum gününün hatırlanması bence. Yani öyle büyük hediyeler almaya gerek yok illa. Eğer değer verdiğini çok göstermek istiyorsa normal bir şekilde kutlayabilir.
Cevap
36Cevap
Hayır ben üzülmem
ben doğum günümde hiç hediye almadım hiç üzülmüyorum hatta doğum günümün kutlanmasından nefret ediyorum da diyebilirim
Aynen öyle bende sevmem genelde kutlama tarzı günleri. O yüzden bu durum beni şahsen hiç üzmez ne bileyim yani kutlansada kutlanmasada benim için pek fark etmez. O yüzden üzülmem ben.
Hatırlanmak güzel hissettiriyor, bir şeye ihtiyaç duyulmadan arama veya bir mesaj 😅
Aynen hatırlanmak elbette güzel. Yani bir mesaj bir güzel söz bile söylenmesi yetiyor aslında. Yoksa hediye alınmış veya alınmamış pek bir önemi yok bunun. Önemli olan unutulmadığını hissetmek.
Hatırlayıp gönderilen bir kutlama mesajı veya bir arama yeterli hediye şart değil.
Aynen öyle bende aynı fikirdeyim. Yani hediyeler falan alınmasına gerek yok öyle pahalı hediyeler bekleyen tarafta değilim. Zaten bu tarz şeylerin kutlanmasını pek sevmem o yüzden benim için iki çift söz bile yeter.
Üzülmem bu tarz şeyler önemsiz , genelde nazik ve kibar davranılmasını tercih ederim
Aynen öyle bende üzülmem sonuçta çocuk değilim. Kendi doğum günümü falan kutlamayı seven biri değilim o yüzden hediye alınmasa falan hiç üzülmem bu duruma. Benim için önemli olan hatırlanmak.
Üzülürüm ufak da olsa düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum 🥺
Yani sadece hatırlanmak bile yeter aslında. Öyle büyük şeyler bekleyen biri değilim zaten ben. Sadece değer verdiğini ve unutulmadığımı hissettirmek bile beni mutlu etmeye yeter. Yoksa hediye alınmamış falan hiç üzülmem.
hediye ye gerek yok ama kutlanmaması üzer ya
Aynen hediye falan önemli değil aslında. Sadece iki çift güzel söz bile yeter aslında mutlu olmak için. Yoksa hediye almamış falan hiç üzülmem ben. Sonuçta çocuk değiliz artık bu tür şeyler üzmez beni.
Biri hatırlayınca sevinen biriyim şahsen hediyeyi fazla takmam zöslldlxş
Aynen bende takmam öyle kutlanmasını falan sadece hatırlanmak isterim. Yani çocuk değilim sonuçta bir hediye falan alınmadı diye oturup üzülecek halim falan yok. İki çift söz bile yeter mutlu olmam için..
Ben doğum günlerimde dışarı çıkıp eğlenmek isterim hep hediye ya da pasta önemli değil. Sevdiğim insanlarla güzel bir yemek canlı müzik falan
Taktığım bir konu değil
Aynen bende takmam genelde. Zaten doğum günü tarzı şeyler kutlamayı seven biri değilim öyle ben ya. Nedense kendimi çocuk gibi hissediyorum kutlanınca falan. Pek takmam kutlanmasa bile.
Buna üzülmem için önce doğum günümün kutlanıyor olması lazim
her şeye üzülürüm ama ona üzlmem cidden kalite farkı derim.
üzülmem, zaten bir kez hediye almıştım ondan alışık değilim.
Hediye almayı ve hediye verməyi severim. Bana da aynisinin yapilmasini isterim
çünkü doğum günümü kutlayan birileri asla olmadı yaza gelince boşa düşüyorum.
Değer verdiğim insanlar hediye almazsa üzülürüm..
Asla üzülmem zira insanların alım gücü azalmadı yok oldu
Hediye almayabilir de önemli olan bana değer verip özel anımda yanımda olmasıdır bunu beni mutlu eder
Aynen öyle hediye alınıp alınması aslında pek önemli değil benim için önemli an sadece değer verdiğini ve yanımda olduğunu hissettirmesi Yani onun dışında pek üzülmem çokta önemli değil benim için..
Kesinlikle, hediye alıp almaması çok da önemli değer versin bu yeterli olur 🙂
Çok şükür ne istersem kendim alabiliyorum. Sadece pasta yeter. 😊
Üzülürüm ama zaten alınmıyor üzolmeyede alıştım artık
Hayır ben aldıysam kesin beklerim almasa para yandı derim😂
Hediyeye değil de hatırlanmamak insana fena koyuyor.
Doğum gününde hiç hediye alındı mı diye sorsana sen😂 ailem pasta alıyor kutluyor ama zaten benim için en güzel hediye bu.
alıştığım durumlar artık üzülmeyi bırakalı çok oldu ama yakında patlarım gibi..
Küçük olsam üzülürdüm ama küçük değilim onun için üzülmüyorum
üzülmem ona da yorgunluk derecesinden benimseyemem valla bakın üzülmeye değicek bir şey değil.
üzülürüm hem de çok yakınım ise daha çok üzülürüm daha önce oldu bu konu aslına değer verme konsuu.
üzülürüm hatta üzüldüm hiç gerek yok ciden yazık diyorum insanlara.
üzülmem ne yaparlarsa yapsınlar gidipte başasına alsınlar emek yerine neden diye sorarım.
ciden gelmesin ama ne günüme ne yanıma çok acil durum olmadıktan sonra.
Benim değer verdiğim birini yapması üzer ama cidden geçenler de aynı durumu yaşadım.
düşünmeyen insanı düşünüp cidden üzülmek tense kendime hediye alırım daha iyi.
hayatı çok takmayan biri olduğum için hiç önemi yok. cidden yormadan çekilsniler.
ben birine aldıysam alsın abi ben onu düşündüysem o da beni düşünsün cidden yoruluyorum.
Sevdiğim bir arkadaşımsa çok üzülürüm onun haricinde sorun olmaz
Ben hatırlamıyorum başkası nasıl hatirlasin wkskskksks
Hediye değil de değer verdiğim kişi hatırlamazsa üzülürüm.
Üzülmem, gider kendime alırım.🥹
Üzülmem, takılmam bu tür şeylere
hatırlanayım yeter bana
Yıllardır alınmıyor zaten. Üzülücek bir şey de yok
Evet. Hatırlanmak ve hediyeleşmek güzeldir.
Düşünmeleri bile yeter
Üzülmem çünkü önemsemem.
Biz doğarken öldük 👍🏻
Üzülmem öyle şeyleri kafaya takan biri değilim
Üzülmem.. Kutlansın yeter.
Üzülmem çünkü doğum günü kutlamıyorum.
Kutlamiyorum gereksiz
alınırsa şaşırabilirim
Üzülmem. umurumda bile olmaz.
Candan içten bi kutlama yeterli
Kimse hatırlasa da hediye almıyoki zaten 😂
Doğum gününü hatırlayan var mı diye sorsana.
Bu kadar basit şeylere üzülmem..
Gelmeleri yeterli olur, hediyeye çokta gerek yok.
Niye üzüleyim
Beni düşünen alır
Doğum günü ney la yeniyo mu?
üzülmem ya
Üzülürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?