♾️ Dostum dediğiniz birisi ile tartışsanız veya iletişimi kesseniz. çok yakında da doğrum günü olsa yine de kutlar mısınız?

♾️ Dostum dediğiniz birisi ile tartışsanız veya iletişimi kesseniz. çok yakında da doğrum günü olsa yine de kutlar mısınız?

Eğer küsmemize sebep bensem yani benim bir hatamdan dolayı küsmüşse bana hediye alırdım hem özür maiyetinde hem de onu düşünmüş olmak adına. Ama kendisi kabahatliyse ve bunu bile bile herhangi bir gönül alma çabasında bulunmadıysa tabi ki de almam, o kişi benim için yoktur zaten
Küsme huyum yoktur, ya hoşgörüp kırılmam bile veya öyle bir biter ki bir daha hiçbir şekilde bir araya gelmeyecek biçimde mesafeyi koyarım o yakın arkadaş iddiasındaki kişiye. İnsanlarla yakın arkadaş olmayı bıraktım yıllardır. Kendilerine güvendiğim için düzenli ceza verdiklerinden beri. Bu hayatta kimseye güvenmiyorum ve yakın arkadaş olmuyorum. Herkes benim için sadece bir tanıdık 🍀😎
Kutlarım ama değmiyorlar barış. Bence haklı olup olmamana bağlı durum. Haklı olan sensen kutlama. Haksı olduğunu düşünüyorsan bunu adım olarak vesile görerek kutlayabilirsin.
Keyifli paylaşımlar dilerim 🍀
Teşekkür ederim abla 🍀
Teşekkür ederim canım 💗
Rica ederim 💗
Çok sevdiğim bi arkadaşım ise bu yolla barışmaya bile giderim.
Rica ederim ✨🌷
Cevap
14Cevap
Hediye almasını severim gadası
Ama bizim Türk insanı o hediyeyi alır çöpe atar
O yüzden hediye almamak en güzeli olue
Küs olacak duruma geldiysek o artık benim en yakın arkadaşım olma statüsünden çıkmış demektir.
Demek ki o kadar da yakın değilmiş diye düşünürüm.
çok yakın arkadaşlar birbirine küsmez çünkü
Hediye almam
Hatta bir daha arayıp sormam
Bir çizik atarım üzerine
Kimseye küsmüyorum ama arkadaşımla tartışmışsak iletişimi kesmişsek ve çok ciddi bir şey olduysa bu durumda ona hediye almazdım. Eğer küçük, sıradan bir tartışma yaşandıysa hediye alırdım tabii ki de 😄 dostum diyebileceğim bir arkadaşımsa bu benim için gerçekten değerli çünkü.. 🫶
şimdi ben onu bekliyorum sorularımda sorduğum bir arkadaşım vardı eşimin ölümüyle kötü günler geçirdiğimde yanımda olmamıştı cuma günü doğum günüm adım atarsa barışırım adım atmazsa süreç biraz daha uzayacak benim için sorarsan böyle şeyler barışmak için vesiledir küs olduğumuz konuya bağlı olarak büyütülmeyecek birşeyse hediye alıp adım atarım
Küs olduğum şeye bağlı ben haklıysam eğer sadece hediye gönderirim ama eğer o haklıysa hediyesini alıp kutlamaya giderim, kıymet bilinmeli bu zamanda💜
sevgim bittiyse bişey yapmam ama seviyorsam bu barışmak için iyi bir fırsat olur.. doğum gününü kutlar hediye alırdım
Zor sorular bunlar ben çok inatçı biriyim kolay kolay alttan alıp arayacağımı sanmıyorum çünkü küstüysem sağlam bir sebebi vardır
Ne sebepten küs olduğumuza bağlı. Ortada iletişim kesecek kadar bir durum olduysa kutlamam. Yoksa kolay kolay iletişim kesmem..
Eger onunla bağımı tamamen koparmak istemiyorsam kutlarım çünkü bunu yapmamak bağı daha da kötü zedeler
Kalitesine göre değişir, sildiğim insana asla hediye falan vermem. Darıldığım veya öfke ile kalbini kırdığım birine hediye almak gereklidir tabi ki.
Bende bunu düşünüyorum küs değilim ama artık konuşmuyorumda o benimkini kutlamadı. Sanırım bende kutlamayacağım.
Hediye almam ama doğum gününü kutlayabilirim ama aramızda geçen olaya bağlı niye küs olduğumuza bağlı.
Arkadaşıma alırım , başka biriyse almam gitmem de 😄
Üç maymunu oynarım.. 🙈🙉🙊
Küsersem kutlamam almam ben küsmüşsem nedeni büyüktür
Daha önce hiç küsmedim. Kavga etsekte küsmeyiz zaten.
Küslüğe bağlı bu durum. Gerçekten kırıldıysam hayır
Hayır, doğum günü aklıma bile gelmez inan. Gelse de hiç işim olmaz.
Çok sevdiğim biriyse kutlayabilirim tabii birde ne yaptığına bağlı...
Almam kutlamam zaten böyle kutlamaları sevmiyorum güzel bahane olur tamam
Benimkini kutlayan yok ki hem küs olduğum birinin doğum gününü kutlamam ben
Küs olmama rağmen kutlamışlığım var ama o benim doğum günümü kutlamamıştı bana iyi ders oldu :)
Doğum günü kutlamıyorum 😃 küs olsam bile küslüğüm uzun sürmez. Hediye alırım ama
Neden küstüğüme bağlı değişir ama sadece kutlarım muhtemelen hediye almam
Kimseyle kolay kolay küsmem, küstüysem silmişimdir. Dolayısıyla hayır..
Aramıza mesafeler girmişse alttan alıp doğum gününde bunu düzeltirim zorlarsa yok ona hediye jddjjd
Neden küstüm buna göre değişir.. basit Bir şey ise olur yoksa zor
Arkadaşlarımla öyle küs kalamıyorum, kutlarım
Alırım, kinlenmediysem doğum gününü de güzel bir şekilde kutlarım.
Selam. Kesinlikle kutlarim. Cok konusmasamda, hep kutladigim biriyse kutlarim.
Barışma ihtimalim varsa alırım
Barışmak istiyorsam yanına giderim..
Alırım ama barışınca veririm 😀
Eğer küstüysek konuşmam
Küssem küsümdür. Bir adım atmam.
Küs olma sebebime bağlı.
Hayır almam hediye falan
007
Öyle küs olduğum kimse yok
Küslüğün boyutuna bağlı.
Muhattap olmam hiçbir şekilde
Hediye almazsam da doğum gününü kutlarım