Arkadaşımla 1 yılımızı yeni doldurduk ve bu hafta doğum günü var beni ve diğer arkadaşımı da doğum gününe çağırdı bir kafede kutlucakmışız, gelsin hediyeler diyerek sırıtıyordu benim çok sinirim bozuldu böyle laubalik eden insanlardan soğuyorum belki hediye almak istemiyoruz? her şey çok pahalı paramı da doğru kullanmalıyım, aslında onunla da arkadaş olmak istemiyorum bazen davranışları hoşuma gitmiyor ama bu seferde dostlarım azalır...
3 ay
Arkadaşınız doğum günü için hediye istediğini açıkça belli etse hoşunuza gider mi?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
benim gitmez
Benim arkadaşım yapsa bunu aramızdaki yılların verdiği samimiyete ve düzgün yediye seçemememden dolayı böyle bir mesaj verse bana ben çok mutlu olurum ahsjs
Senin için de yorum yapayım bence bu hareketine sinir olduysan (ki haklısın) bunu bir vesile olarak görüp arkadaşlığını bitir. Böyke dostun olacağına olmasın boş ver
Yaptigi sey kesinlikle manipule. Bilerek sizleri hediye almaya zorluyor hediye almaj istemezsende o ortamda eziklik yaşayacağından gitmemen daha dogru olur. bahane uydur ailenle ilgili bi problem oldugunu. Sakın gitme kanki. Hediye de alma. Alık mısın ya
bana bu zamana kadar kimse hediye almadı hediyeyi geçtim doğum günümü ailemden başka kimse kutlamadı günahımı almam yani ne hediye alırım nede doğum gününü kutlarım
Hayır hiç sevmem biri yaptı üstelik daha 2 aylık tanıdığım biri bende doğum gününün üstünden 1 ay geçti öyle kutladım
Hiç istemiyorum ama maalesef mecbur alıcam
böyle şeyler zoraki olmaz
Bence birlikte çekindiğiniz güzel fotoları fotoğrafçıda çıkar, sorna bi hediye kutusu al , içine abur cubur yüzük bileklik falan al oje seviosa
Doğum gününe hediyye ima etmesi hoş olmamışta. İma etmeseydi hediyesiz mi gidicektiniz?
gitmez ve büyük ihtimalle arkadaşlığımızı bitiririm
Yakın arkadaşsa olabilir
Git anan baban alsın derim ben
İstesinler ya nolucak ndjsnwkmw