Yani güzel bir kız gördüğümüzde nasıl konuşacağız. Düzgün bir iltifat aslında herkesi mutlu etmez mi? Karakolda ifade vermek istemiyorum...

Yani güzel bir kız gördüğümüzde nasıl konuşacağız. Düzgün bir iltifat aslında herkesi mutlu etmez mi? Karakolda ifade vermek istemiyorum...
İltifat etmicen bok gibi davranıcan o zaman onlar seni taciz etmeye kalkacaklar özellikle türk kadını ile konuşma mümkünse yoluna bak abisi dediğim gibi ne kadar bok gibi davranırsan o kadar iyi baktın otobüste yanına oturdu hayvan gibi otur yere düşür malum hani nazik olunca feminem oluypruz ya kafalarındaki maskülen gibi ol o zaman gel bana
Abi sakin ya o seviye mi diyorsun hani... Tamam kötüleri seviyorlar da otobüs örneği biraz sert değil mi :D
Valla en yumuşağı bilader ulan ne zaman kibar kültürlü birey olduğumu göstersem ya gay oldum ya feminem oldum ya çocuksu oldum ya da yılışık oldum her bi bok kalıbına sığdırıldım eline al tesbih kelebek bıöak olmazsa olmaz hayvan ol ayı ol bu kadar basit kadınları etkilemek. Biz ne zaman ladınların eğitim seviyesini yükseltirsek bizim işimizde o kadaf kolay olucak özellikle o güzel kız zenginse arkana bakmadan kaç çünkü %90 yobaz olucaktır affetme s*ç a*na
Kadınlar bizi doğururlar ve rengimizi belirlerler. Renk dediğim hangi hapı alıp ona göre davranacağımızdır. 3 tür hap vardır: Kırmızı, mavi ve siyah. Eğer doğuştan şanslı olanlardansan yani kızların peşinden koştuğu kaslı uzun boylu ve zengin erkeklerdensen ne yaparsan yap her halin hanımefendilere sempatik görünür ve asla şikayet edilmezsin. (Hapiste hiç sosyetik playboy olmamasının sebebi budur.) Eğer o şanslılardan değilsen hanımefendiler çok düşük bir azınlığına çok iyi davranıp bir dediklerini iki etmezsen onlar senden sıkılıncaya kadar onlarla bir iletişimin ya da ilişkin olabilir. Bu da mavi haptır. Yani kadın kırmızı haplı birini buluncaya kadar mavi haplıyla idare eder. Yok eğer ki benim bu rezillikle işim olmaz diyorsan ve karşı cinsin milyonlarca yıldır süren kötülere aşık iyilere düşman olarak yaşamasından bıkarsan yalnız ve kendi halinde huzur odaklı yaşamaya başlarsın bu da siyah hap yani Black Pilldir. Yaşasın Black Pill...
Cenk Hoca'mısın be adam ya
Eyvallah
Paran olsa bile badboy değilsen paran bitinceye kadar sevilirsin. Bir de bu var.
Cevap
7Cevap
Bence kadınlara iltifat etmek kadına göre değişiyor. yani bazı kadınlar iltifattan hoşlanmaz hatta sapık diyebilir. ama bazıları da hoşlanabilir. eğer sevgili ise zaten nasıl iltifat edileceğini biliriz yani içimizden gelir sevdiğimiz özelliklerine iltifat edilebilir veya yeteneklerine göre ya da daha çok güzelliğine olabilir yani bu kişiye göre değişiyor.
Değişen çok şey oldu eskilere göre.
Bir zamanlar güzel sözler içten bir bakış ya da güzel bir fon müziği eşliğinde kendi kalemizden dökülen bir dörtlüktü.
Şimdi ise yerini herkes için geçerli olmasa da aşalık bir kağıt parçası gibi davranmak aldı.
Ne kadar acı.
maalesef istisnalar kayideyi çoğu kez bozamıyor.
Hal böyle olsada her zaman ilkini tercih ediyorum kabul görmesemde.
şimdi ilk kez tanıştığın oturduğun biriyse mümkünse iltifat etme 2-3 buluşmadan sonra iltifat edebilirsin iltifatta öyle öküz gibi lafa atlayıp etme eline fırsat geçtiğinde altan altan sinyal gönder karşıdaki o sinyali alır zaten illede iltifat edeceğim diyorsan başka bir buluşmanızda üstündeki çok yakışmış gerçi sana her şey yakışır diyip tatlı bir gülümseme ve sohbet açma vs.
Heh yazmak istedigim herseyi ozetlemissin ablam
Teşekkür ederimm
Her zaman iltifat etme ara sıra et ki bir değeri olsun kız senin için çabalasın ayrıca ben de dahil kızlardan ilişki tavsiyesi alma hep yalan söylerler çünkü. Yaşamın pratik gücü diye bir site var orada bir kaç makale oku istersen link atabilirim
Cok iyi olur
Sorun erkeklerin her gördüğü güzelin peşine düşme çabası. Geçin o işleri, gönlü sizde olmayan bakılmadığın sevgilisi var mı yok mu bilmediğin kıza ne diye koşar ki zaten bu erkek milleti biz de bunu anlamıyoruz. Duygu sıfır yani
güzel kızı görür görmez iltifat edersen farklı algılanırsın ve iyi bir izlenim vermezsin birinden hoşlanıyorsan o kişide sabit kalmalısın her gördüğün güzele iltifat edersen elinde koca bir hiç olur
İlik mi sömürdün vicdansız bu güzellik ne?
Yere basma aşınırsın gel göynlüme bas
Tuvalette ekmek mi yedin kitapsız carpılmıs taş olmuşsun sen
Bi erkek bana iltifat edince yürüdüğünu düşünüyorum😂😂
Ay bende bende 😂
Ne yapsak alsak mı birini acaba 😂
Gelişimlerini tamamlasın annesi büyütsün beslesin sonra düşünürüz😂
Ay abartmayın en fazla emgel yiyosunuzdur ya ne karakolu, zırlamayın erkolar
Bence hic karakola mesaj icin giden arkadasin olmamistir
İşte benim oldu dbdbdbdbdbdbdh
Etme başka işin mi yok kadin denilen şu varlıklara iltifat etmek gibi bir yükümlülüğümüz mü var bizim
Siz erkeklerin işi de zor 😂😂
Valla bak gidip konuşayım mı dedim. Hiç bir sapıkça düşüncede yoktu üstümde çok çok güzeldi cidden allah bağışlasın. Dedim sonra böyle çıkarsa naparız...
Hahaha aman boş ver knk😂
Naber len delüü dedim mi coşuyo
Sapıkça konuşmadan iltifat edebilirsiniz.
Rahatsız edici bir şey önermem hapse girersin
Sapıtmadan
Mesela nasıl sapıtmadan?
Adli işlemler başlatıldı fxnbdf
@anyl7 resmen taciz gdvfd
@theastro bilmem öyle misin vfitxj
@theastro sorma bı bastonumuz eksik chzbdvf
Tık doğdu güneşim hahahahahha 😂😂😂
Saçların güzel deyin
Merhaba diyin dııdjd
popolar kaldirmayin
Etmemelisin