Sitedeki tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Hayatın rengini güzelleştiren, sevgisiyle dünyayı ısıtan, varlığıyla ilham veren tüm kadınlara sonsuz teşekkürler. Kalbinizdeki ışık hiç sönmesin, hayalleriniz özgürce kanatlansın. Bugün ve her gün, sevildiğinizi ve değerli olduğunuzu hissedin. 💐❤️
Kadınlar Günü, sadece bir kutlama değil, aynı zamanda hayatımızdaki kadınlara verdikleri emek, gösterdikleri sevgi ve kattıkları değer için teşekkür etme fırsatı.
Peki, Kadınlar Günü'nde hayatınızdaki güçlü kadınlara nasıl bir teşekkür etmek isterdiniz?
Kadınlar Günü'nde, hayatınızdaki güçlü kadınlara nasıl bir teşekkür etmek isterdiniz?
Hayatımdaki güçlü kadınlara teşekkür etmek için, onların fedakarlıklarını, sevgilerini ve azimlerini takdir ettiğimi hissettirecek özel bir şey yapmak isterdim. Anneme, bana kattığı her şey için sarılıp minnettarlığımı dile getirirdim. Eşim yok ama olursa, varlığıyla hayatımı güzelleştirdiğini söyleyip onu mutlu edecek bir sürpriz hazırlardım. Kadın arkadaşlarıma, hayatı daha anlamlı kıldıkları için içten bir mesaj yazardım. Onları sadece bir gün değil, her zaman değerli hissettirmek isterdim.
Kadınlar Günü, kadınlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlamak için harika bir fırsat. En sevdiğin kadının yüzünü güldürmeyi unutma. Bugün onları daha çok sevdiğimizi hissettirelim. ☺️🙏
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Kadınlar Günü'nde, kadınlara minnettarlığımı ve takdirimi şu şekilde ifade etmek isterdim Sevgili kadınlar, hayatın her alanında gösterdiğiniz güç, direnç ve cesaret için size minnettarız. Karşılaştığınız tüm zorluklara rağmen, asla pes etmediğiniz ve her zaman daha iyi bir dünya için mücadele ettiğiniz için size teşekkür ederiz." Toplumun her alanında, bilimden sanata, siyasetten ekonomiye kadar yaptığınız değerli katkılar için size teşekkür ederiz. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için gösterdiğiniz çabalar, hepimiz için ilham kaynağıdır." Eşitlik, adalet ve haklarınız için verdiğiniz mücadelede yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Daha iyi bir gelecek için birlikte çalışmaya ve birbirimizi desteklemeye devam edeceğiz." Hayatımıza kattığınız sevgi, şefkat ve güzellik için size teşekkür ederiz. Varlığınız, dünyayı daha anlamlı ve yaşanabilir bir yer haline getiriyor."
Kadınlar Günü, kadınlarımızın ne kadar kıymetli olduğunu hatırlamak için harika bir fırsat. En sevdiğin kadının yüzünü güldürmeyi unutma. Bugün onları daha çok sevdiğimizi hissettirelim. ☺️🙏
Hatırlamak bir günde olmamalı da her gün olmalı aslında. O yüzden tabii ki ne varsa yapıyoruz. Ama dediğim gibi her gün hatırlamalıyız gerekirse. Üzme beni kadınları mutlu et beni ise hepimiz birbirimizi onlar bizi biz onları yani. Karşılıklı anlayış saygı sevgi hiç eksik olmamalı.
Kendime teşekkür ederim. Hiç kimse yanimda olmadı kimi zaman ama yine de hayattayım. Bu saatten sonra kimseye ihtiyacim yok. Rabbim dışında. Güçlü bir kadınım gerçekten. Masallah bana. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun. Hem cinslerim birbirimizi etmeyelim. Birleşelim. Ayağimiza taş degmesin.
Öncelikle anneme çok teşekkür ediyorum çünkü beni bugüne kadar baktı büyüttü hâlâ da devam ediyor onu çok seviyorum, ve @TeomanŞarkısı @HeartofFire @x-CiciKız-x @Serenia ablalarım da çok çok sevgiler benim bir ablam olmadı ama ben onları ablam olarak gördüm görüyorum seviyorum sayıyorum iyi ki hayatımdalar 🥰🥰
Tüm kadınların , dünya emekçi kadınlar günü kutlu ve mutlu olsun. Kadınları dövmek , şiddet göstermek ve hatta öldürmek , ne erkekliktir , ne insanlıktır ne müslümanlıktır.
Hayatımdaki güçlü kadınlara, her şey için teşekkür eder, onların değerini her zaman hissettirmeye çalışırım. Onların gücü ve sevgisi her zaman ilham verici.