Kadınlara Nasıl Saygı Duyulur? Kadınların Kendine Nasıl Saygısı olur?

Merhaba
İyi pazarlar arkadaşlar.
Bugün sizlerle beraber kadının kendine saygı üzerine sohbet etmek istiyorum.
Evveli akşam bir KS den bir kız bana özelden yazdı.
bir merhabalaşmadan sonra size sormak istediğim bir konu var dedi.
Buyur anlat diye yazdım.
Nişanlım bana kötü muamele ediyor dedi
Ne demek? kötü muamele dedim.
Ara sıra dövüyor dedi.
Ve bunu o kadar doğal ve rahat yazdı ki , durdum bir an ;
Dövüyor mu? dedim.
Evet dedi.
Ve dedim sen halen nişanlısın.
Bilmiyorum işte bende size sormaya geldim dedi.
Birr kadının kendine saygısı olmazsa , kendi onurunu koruyacak saygısı ve gücü olmazsa , zaman icersinde etrafindaki herkes o kadına karşı saygısını kaybeder.

Şimdi çok önem veriyorum , Bir kadının bir annenin kendi gücünü keşfetmis olması ve sınırlarını koruması çok önemli.
Nedir? o sınır o saygı nasıl kazanılır? bir kadın kendine nasıl saygısı olur?
Evvela sosyal medya sitelerinde rumuzlar ile cinsel istek ve arzulardan ibaret şehvet duygularının esiri olmayacak bu birrr.
Partneri ile olan ilişkisinde , sen nasıl istersen öyle razıyım ben , diz çökerek yapmaaa diye kısık ve cılız bir ses tonu ile yalvarmayacak.

Senin bir sınırın var ve o sınırlar icinde karşıdaki hareket etmek zorunda bu kadının kendisi içinde geçerli.

Zaman içinde erkek karısına olan saygısını kaybediyor neden?
Çünki kadın degişik yerlerde benim kendime saygım yok tarzı icinde davranıyor.

Bu kadınlar çok yaygın benim ülkemde çook ve onu yetistiren anne babalar lütfen çok dikkat edin.

Bir baba gördüm henüz 4 yaşında ki kızının önünde diz çöküp seni öpebilirmiyim dedi. Çocukta tabiii dedi ve baba kızını öptü.
Sordum neden? sarılıp cap cup öpmedin.
Bana dedim
Onun izni olmadan kimse onu öpmemeli.

Simdi böyle yetistirilmiş bir kızla kimse kolay kolay ilişki kuramaz hemen elemine eder.
Sınırlarına saygısı olan , kendisine saygısı olan erkekler anca o kızla ilişki icerisine girebilirler.
Bugunun sosyal medyasında örnek kızlara baktımda hepsi resmen paspas olmus ya da erkeklerin çük yalayıcısı durumunda , sizin kendinize saygınız yokken bir başka cinsiyetten saygı beklemeniz anormal cook anormal.
Benim ülkemde çok yaygın bir durum daha var ki , Erkek dışarda herkese karşı saygılı ama eve geldiğinde istediği gibi hırlaya biliyor istediği gibi ekşi yüzünü gösterebiliyor.
Çünkü hic bir kimseye saygısı yok , o dört yaşındaki çocuga saygısı olacak babanın , sen cocuguna eşine saygılı olki senden saygılı olmayı senden saygı duyulmayı ögrensinler ve herkes senin kızına saygı duysun. Sen baba olarak saygı duymazsan senin kızına hic kimse saygı duymaz der herkese selam ve sevgilerimi iletirim.
Hoşcakalın.
Güncellemeler
+1 yıl
Sordum neden? sarılıp cap cup öpmedin.
Bana dedi
Onun izni olmadan kimse onu öpmemeli.