İlk defa bir mesaja ne cevap vereceğimi şaşırdım arkadaş güzel bir başlangıç mesajı atmış, hayatında başarılar dilerim 😀😀

İlk defa bir mesaja ne cevap vereceğimi şaşırdım arkadaş güzel bir başlangıç mesajı atmış, hayatında başarılar dilerim 😀😀
Bu tiplere bitiyorum ya :D :D Ya profilde fotoğrafın yok. Seni tasvir eden hiç bir şey yok. Yani bunu neye dayanarak söyledi cidden merak konusu. O arkadaş buradaysa ona şunları söylemek istiyorum. Birader aç olma bu kadar :D
Çağır çağır bakalım hangi kafayla yazmış bunları
Düştün mü ona göre instada birisine yazacağım😄
Kargalar uğradı deseydin 😅
Vallahi süveyda haksız değilsin ben olsam ben de çok şaşırırdım bir şok geçirirdim ve çok tatlı hoş ince zarif düşünülmüş bir iltifat bazen böyle kelamlar etkileyici olabiliyor kişiden bağımsız olarak..
Vay canına Süveyda, arkadaş bayağı şiirsel takılmış! 😅 İlk mesaj olarak tatlı bir çaba bence ama böyle dizeler her kadının ilgisini çekmeyebilir. Kadınları elde etmenin sırrı iltifatta değil, samimiyette ve özgünlükte! İltifat ediyorsan da yüreğinle et, klişelerle değil.
Bu arada sen nasıl hissettin bu mesajı okuyunca? Gülümsedin mi? Belki cevap verirken biraz esprili bir şeyler yazarsın, misal: "Çiçeklere konarken beni nasıl buldun, GPS mi kullandın?" ✨😂 Dön bak ne diyecek! Flört oyunu başlamış gibi görünüyorooor! 😘
Cevap
32Cevap
Facebook dayıları gibi önüne gelen her dişiye salladıkları o üç beş samimiyetsiz iltifatla yaşını başını almış kadınları etkileyemezler.
o an da bunu yazanın mesaj kutusunda ki 324324 pembeli olmak :D
Hayır, ilgi duymadığım bir erkekten iltifat almak hiç hoşuma gitmiyor. Lütfen , rica ediyorum bana iltifat etmesinler😒
Duyurmuş olalım 😀
Ay inşallah Allahım duysunlar valla😒
Boş bir iltifat kadına cazip gelmez. İltifatı eden şahsın samimi ve karakterli oluşu asıl kadının gönlüne hoş gelen davranıştır.
Tabi ki de kadınlar kulağına hoş gelen kelimelerden hoşlanır ancak davranışa yansımayan hiçbir hareket, karar, sorumluluk sizi hayatından sonsuza kadar çıkartması için bir nedendir. Davranışa yansımayan hiçbir şeyi gözümüzde büyütmez tam tersi o erkeğin sadece erkek olduğunu adam mertebesine erişemediğini ve daha toy olduğunu düşünürüz. Toy olan birisine de duygularımızı emanet etmeyiz. Yani beyler hem maddi hem manevi olarak kadınınızı doyurabilmeniz mühim. :) <3
🙏🙏
Vayy bu mesajı attığın kaçıncı pembeyim diye sorsaydın😂
Boş iltifatların hiçbir anlamı yok ki kadın zaten seçimini baştan yapmış oluyor. İltifatlar bahane
Evet mesela şöyle bir mesaja hiç bir kadın karşı koyamaz 😂 Selam bebekim çoğ hojsin benle gürüşcen mi? 😂
İban atayım mı desene bakim ne cevap verecek asdjdk
Gerçekten düşüormusunuz bunlara kuzum 😌🤣
Sizi bilmiyorum ama benim gülesim geliyor bunlara ya aşırı itici jsjshs
Şu elemanın adresini alalim bi sorup sorusturalim dur jsjs
Kiz vermek ne kadar zor bilmiyorsun jsjs dur bi dedim jsjs
Beni sevecek veya ilgi duyacak kadın karakterine duruşuna davranışıma baksın elde etmek için edilen iltifatlara değil
Burada kadınları bu şekilde düşüren çok erkek var öyle sanıyorlar. Zeki ve kendi değerini bilen bir kadın hiçbir zaman elde edilemez.
Ya hevesini kırmayayım ama bu tarz mesajlardan gümde 50 tane falan geliyor, klasik abaza taktiği bu yeme bunları😃
Sakın sakın. Hepsi aynı şeyleri yazıyor. Kanma bunlara
Kendinize saklayın bu lafları 14 yasindakine mi yazıyorsunuz
Sadece iltifattan geçmez ama bir adım ileri götürür
İltifatın kimden geldiği önemli herhangi birinden gelen iltifat itibar görmez..
Yani genelde evet ama tek faktör değil iltifat hoşuna gider herkesin ama yeterli değil bence
Aa bir afallarız ama akıllı olan kadınlar bu oltaya düşmez.
İyi olan Kadın kötü olan erkeğe yasaktır. Hadi bir denesinler bakalım oluyor mu? 🙂
Hayır samimiyetsiz iltifatları ciddiye almayın
Bana böyle bi mesaj gelse çok komik bulurum ve anında soğurum
İki iltifatla elde edeceğini zanneden kaldı mı yahu ajsjsksksmdmdmdkd
100 tane arının kondugu çicegi ben napam aga buna etkilenen kız ne yokluk dadır :D
5 Kavanoz bal 100 TL yanın da arı tozu sütü bk hediyemiz :D
Tipik bı abaza işte herkese böyle yazarak kandırmaya çalışıyorlar haha bı kere senin foton dahi yok nerden görmüş seni
Kadınlar boş iltifatı sevmez. Kendilerini güldüren erkeklerden hoşlanırlar ama şu da bir gerçek beğenmedikleri birine de gülmezler.
Boş, durup duruken edilen iltifata düşecek kadından hayır gelceğini sanmıyorum.
Yazklan mesa da copy/paste ayrıca, herkes herkese "10 kişiye ilet" der gibi gönderiyo
Paranın ucunu göstermek lazım
Evet tam olarak bu kadar basit haftada bir 3-4 flört değişiyorum iki güzel söze düşüyorlar
Hayır, iltifata kanan kızlar sonra çok üzülüyor. Zekadan geçiyor bence.
Çok yapmacık değil mi?
Beğenmişsin
Bu nasıldı?
bunlar niye hep seni bulunuyo:)))
çekiyosun demekki sende :)
Cesaret istiyo herslde :)
Cekici gelen erkekten gelen her seye tav olurlar.
İki tatlı söze kolay elde edilen basit kadınlar çok itici
Orasını siz kadınlar çözememiş gelmiş burada soruyorsunuz. Biz nasıl çözelim xndjdkjd
Yok ya iltifat tek başına yaramaz. Erkek paket gibi olursa o zmn elde eder kadını. Oda kadının ne istediği ile ilgili
Elbet etmek diye bir şey yok ki... kadın mal değil ki... kadın insan o da elde edilmez ki... vardır. Ben ikna edemedim. Hasretim özledim arzuladığımi ikna edemedim. Lanet olsun dedim. Lanet ediyorum kadına kıza.
Kadın beğendiği kişiden iltifatı sever bence
Kadınlar karar verir iltifatlar değil
Böyle herkese yazıyorlar siz de değerli hissediyorsunuz😂
İltifatla kimse beni ikna edemez😅
İkna edmeyeceğime ikna oldum 😂😂
@Hasan-ARSLAN benin olayım bu işte😅
Zehirlenirsem panzehiri nerden bulurum sonra 😂
@Hasan-ARSLAN o sırrı veremem 😅
Biliyor musun sen çok nazik bir insansın
ne kadar zehirliymiş gibi görünsende
özünde panzehir gibisin sen 😂😂
İşim düştüğünde ikna etme seviyem 🤣
@Hasan-ARSLAN ama edemedin😅😅
Tüh yaa bi düşüniyim 🤔🤣🤣
Ben çiçek değilim böceğim deseydin
Hiç inandırıcı değiller kalsın
Bana böyle mesaj gelse ben düşerim djdj
Haha sen geldin ya derdim 😂
İltifatta yaratıcılık varsa, belki 😄
Cringe gelir bana boyle seyler
Aynen öyle shsh ama artık tutturamıyorlar 😂
kadına yalan söyle ve manipüle et.
Kesinlikle iltifat 💕
Subliminal olmuş biraz hsjdj
Bi yolu da bu helal olsun adama😂
Ben de çok güzel kelimeler var
Aynen tatli söz yılanı deliğinden çıkarır
Kadınlar herşeye inanmaz yalnız
Zeki kadınlar inanmazlar buna inanıyorum 🙂👍🏽
Love bombing sonra gostting
Deniyor şansını 😄
Bunada düşersen 🙄🙄
Kadınları elde etmenin yolu ilgi çekmekten geçer iltifat eden erkeleri sevmez kadınlar
O arılar herkese bal için koşmuyo ama. Hepsinin totosunda bi iğne 😂
İyi laf etmiş
Emek vermekten ve vazgeçmemekten geçer
Sevgi emek ister
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?